Εκπαιδευτικός συνελήφθη για παιδική πορνογραφία... Το θέμα είναι πολύ σημαντικό!!!

Εκπαιδευτικός συνελήφθη για παιδική πορνογραφία... Το θέμα είναι πολύ σημαντικό!!!

10 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:635
Μοίρασέ το

 

ΓΝΩΣΤΟΣ παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ συνελήφθη (στα Πατήσια) για παιδική πορνογραφία…

Όλα ξεκίνησαν το 2016, όταν ο δράστης κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας που ζει στην Πελοπόννησο και να διεισδύσει στο εσωτερικό της εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν συνταξιούχος δάσκαλος.

Αναζητήστε την αλήθεια, στην ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ!!!
Ως πρώην υπάλληλος του υπουργείου Α-παιδείας, τέτοια περιστατικά καταγγέλλονταν εδώ και δεκαετίες…
ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “εκπαιδευτικούς” αυτούς δεν εκδιώχθηκε από τα σχολεία…
Τους μετακίνησαν σε υπηρεσίες του υπουργείου για κάποιο διάστημα και στην συνέχεια τους αποσπούσαν σε άλλα σχολεία, για να συνεχίσουν ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…
ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ,  ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ…: ΧΗΜΙΚΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ!!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ…
Ποιός να πάρει θέση;;;
Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ;;;
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ;;;

Στα χέρια των αρχών έπεσε  62χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους. Συγκεκριμένα, σε βάρος του 62χρονου, ο οποίος είναι γνωστός παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ, σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.Η σύλληψή του όμως έγινε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Καταγγελία από 22χρονη στην Καλαμάτα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα θύματά του είναι και μια 22χρονη κοπέλα η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο στην Καλαμάτα και η οποία προχώρησε σε καταγγελία κατά του 62χρονου.Σε αυτήν υποστηρίζει πως η αδερφή της έλαβε φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της ίδιας, όταν αυτή ήταν ανήλικη.

Μάλιστα, ο άγνωστος – μέχρι εκείνη την ώρα – αποστολέας απαιτούσε από την αδερφή της 22χρονης παρόμοιες ερωτικές πράξεις, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο δράστης είχε πραγματοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του και σε βάρος των άλλων δύο ανήλικων αδερφών της 22χρονης, χωρίς η μία να γνωρίζει για την άλλη.

Μάλιστα, με τη μία αδερφή φέρεται να είχε επαφές και αφού παντρεύτηκε. Θύμα του 62χρονου έχει πέσει ακόμη ένα ανήλικο κορίτσι.

Όλα ξεκίνησαν το 2016, όταν ο δράστης κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας που ζει στην Πελοπόννησο και να διεισδύσει στο εσωτερικό της εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν συνταξιούχος δάσκαλος.

Από το 2016 έως το 2019, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η άτυχη κοπέλα βίωνε τον απόλυτο Γολγοθά στα χέρια του.

Ο 62χρονος φρόντιζε να απαθανατίζει σε βίντεο και φωτογραφίες τη σεξουαλική της κακοποίηση, προκειμένου να την εκβιάζει και να την αναγκάζει να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός και φίλος του πατέρα των κοριτσιών

Ο δράστης, που παραδέχθηκε τις πράξεις του, είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και παρουσίαζε εκπομπές τηλεμάρκετινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να εκμεταλλεύθηκε την εμπιστοσύνη που του έδειχνε ο πατέρας των κοριτσιών, λόγω της φιλίας που τους συνέδεε.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 62χρονου, βρήκαν και κατέσχεσαν:
– Φορητό σκληρό δίσκο με τουλάχιστον 157 βίντεο ερωτικού περιεχόμενου του δράστη, κάποια από αυτά και με τις ανωτέρω ανήλικες.
– 203 CD.
– 7 φορητούς σκληρούς δίσκους.
– 2 κάμερες.
– 5 κινητά τηλέφωνα.
– 3 USB και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

 

Πηγή

Προβολές : 635


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα