ΕΚΤΑΚΤΟ: Άμεση Παγκόσμια Υγειονομική Τυραννία

11 Ιανουαρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,365
Μοίρασέ το

 

Ο ΠΟΥ θα Οριστικοποιήσει τις Προτεινόμενες Τροποποιήσεις του Διεθνή Υγειονομικού Κανονισμού (ΔΥΚ) Αυτή την Εβδομάδα σε Μυστική Συνεδρίαση της IHRRC

 

 

 

 

 

Και επειδή αυτά που ετοιμάζεται να υλοποιήσει ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και  θα μετατρέψουν τους ανθρώπους σε ζόμπι ή και σε νεκρούς, προμηθευτείτε ένα όπλο… να είστε σίγουροι πως λιαν συντόμως θα μας χρειαστεί…

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

DailyClout | Διάβαστε το εδώ

 

Η Επιτροπή Αναθεώρησης των Διεθνών Υγειονομικού Κανονισμού (IHRRC) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) σχεδιάζει να συνεδριάσει μυστικά από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 έως την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023. Η IHRRC θα εργαστεί για την οριστικοποίηση ενός εγγράφου 46 σελίδων που περιλαμβάνει προτεινόμενες τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (ΔΚΥ).

Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις θα:

 1. Αλλάξουν τη συνολική φύση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας από έναν συμβουλευτικό οργανισμό που απλώς διατυπώνει συστάσεις σε ένα διοικητικό όργανο του οποίου οι διακηρύξεις θα είναι νομικά δεσμευτικές. (Άρθρο 1)
 2. Επεκτείνουν σε μεγάλο βαθμό το πεδίο εφαρμογής των Διεθνών Υγειονομικών Κανονισμών, ώστε να συμπεριλάβουν σενάρια που απλώς έχουν “δυνατότητα να επηρεάσουν τη δημόσια υγεία”.
 3. Επιδιώξουν την κατάργηση του “σεβασμού της αξιοπρέπειας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών των ανθρώπων”. (Άρθρο 3)
 4. Δώσουν στον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ τον έλεγχο των μέσων παραγωγής μέσω ενός “σχεδίου κατανομής προϊόντων υγείας” για να απαιτήσει από τα ανεπτυγμένα κράτη-μέλη να προμηθεύουν προϊόντα αντιμετώπισης πανδημίας σύμφωνα με τις οδηγίες. (Άρθρο 13Α)
 5. Δώσουν στον ΠΟΥ την εξουσία να απαιτεί ιατρικές εξετάσεις, αποδείξεις προφύλαξης, αποδείξεις εμβολίων και να εφαρμόζει τον εντοπισμό επαφών, την καραντίνα και τη ΘΕΡΑΠΕΙΑ. (Άρθρο 18)
 6. Θεσπίσουν ένα σύστημα παγκόσμιων πιστοποιητικών υγείας σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιητικών εξετάσεων, των πιστοποιητικών εμβολίων, των πιστοποιητικών προφύλαξης, των πιστοποιητικών αποκατάστασης, των εντύπων εντοπισμού επιβατών και της δήλωσης υγείας του ταξιδιώτη. (άρθρα 18, 23, 24, 27, 28, 31, 35, 36 και 44 και παραρτήματα 6, 7 και 8)
 7. Αναπροσανατολίσουν απροσδιόριστα δισεκατομμύρια δολάρια προς το βιομηχανικό σύμπλεγμα φαρμακευτικών νοσοκομείων έκτακτης ανάγκης χωρίς καμία λογοδοσία. (Άρθρο 44Α)
 8. Επιτρέψουν την γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων υγείας. (Άρθρο 45)
 9. Επεκτείνουν σε μεγάλο βαθμό την ικανότητα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας να λογοκρίνει ό,τι θεωρεί ότι είναι παραπληροφόρηση και παραπληροφόρηση. (Παράρτημα 1, σελίδα 36)
 10. Θα υποχρεώσουν τα κράτη-μέλη να κατασκευάσουν, παρέχουν και να συντηρούν υποδομές ΔΥΚ στα σημεία εισόδου. (Παράρτημα 10)

Η 76η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 21 Μαΐου 2023 έως την Τρίτη 30 Μαΐου 2023. Προκειμένου οι προτεινόμενες τροποποιήσεις να εξεταστούν κατά την 76η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, πρέπει να υποβληθούν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τουλάχιστον 4 μήνες νωρίτερα.

Το IHRRC σχεδιάζει να υποβάλει τις εν λόγω προτεινόμενες τροποποιήσεις στον ΠΟΥ έως την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023.

Οι Διεθνείς Υγειονομικοί Κανονισμοί αποτελούν υφιστάμενο, νομικά δεσμευτικό διεθνές δίκαιο.

Εάν οι προτεινόμενες τροποποιήσεις υποβληθούν στην 76η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, θα μπορούσαν να υιοθετηθούν με απλή πλειοψηφία των 194 κρατών μελών.

Σύμφωνα με τους ήδη συμφωνηθέντες κανόνες του ΔΥΑ, εάν οι προτεινόμενες τροποποιήσεις υιοθετηθούν, τα έθνη-μέλη δεν θα χρειαστεί να προβούν σε πρόσθετες ενέργειες.

Η Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα χρειαζόταν να παράσχει ψήφο δύο τρίτων για να δώσει τη “συμβουλή και συγκατάθεσή” της.

Δεν θα χρειαζόταν καμία υπογραφή από τους εθνικούς ηγέτες.

Παρακαλείστε να γνωστοποιήσετε το θέμα αυτό όσο το δυνατόν συντομότερα.ΠΗΓΕΣ:

Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού κανονισμού: https://apps.who.int/gb/wgihr/pdf_files/wgihr1/WGIHR_Compilation-en.pdf

100 λόγοι για να σταματήσουμε τις τροποποιήσεις; jamesroguski.substack.com/p/100-reasons

Βοηθήστε να διαδοθεί το θέμα: jamesroguski.substack.com/p/help-spread-the-word

Επικοινωνήστε με τον James Roguski στο 310-619-3055 για όλες τις λεπτομέρειες.


Δικτυογραφία :

Critical: WHO to Finalize Proposed IHR Amendments This Week in Secret IHRRC Meeting – DailyClout

Critical: WHO to Finalize Proposed IHR Amendments This Week in Secret IHRRC Meeting

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/ihrrc

Προβολές : 1,365


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα