ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ όλη η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ!!! Ανεγέρθη μεγάλο τείχος γύρω από την Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ όλη η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ!!! Ανεγέρθη μεγάλο τείχος γύρω από την Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα!!!

8 Νοεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,248
Μοίρασέ το

 

 

ΠΟΛΙΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΟΛΗ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ!!!

Με δεδομένο ότι όλα δείχνουν πως τις ενδιάμεσες εκλογές τις “κερδίζουν” οι ρεπουμπλικάνοι , παίρνοντας Κογκρέσο και Γερουσία, το σίγουρο είναι πως αυτό θα σηματοδοτήσει τρομακτικές αναταραχές, που φυσικά θα ξεσπάσουν ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ…

Ξεκίνησε  η αντίστροφη μέτρηση των ΗΠΑ…

Τα πιόνια των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ, παίζουν άριστα το παιχνίδι που τους έχει ανατεθεί…

Και το βέβαιο είναι πως το χάος θ’ απλωθεί και θα πάρουν τα σκάγια όλη την ανθρωπότητα… 

Δεν προετοιμάζει τυχαία ο Κινέζος τον στρατό του…

Το τείχος γύρω από την FED ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη


Αναφέρεται τις τελευταίες ημέρες από δημοσιογράφους και ακτιβιστές ότι ΟΛΗ η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ εκκενώθηκε από την Κυριακή εν αναμονή των ενδιάμεσων εκλογών!!!

Ίσως εν αναμονή και…ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥ;;;;

Στο παρακάτω βίντεο ακούμε μια κυρία να μας περιγράφει την όλη κατάσταση εκεί, λέγουσα ότι όλη η Ουάσιγκτον εκκενώθηκε ενώ, συνήθως, βρίθει πολλών πολιτών παντού, σαν τη Νέα Υόρκη!!!

Ανεγέρθη επίσης μεγάλο τείχος γύρω από την Ομοσπονιακή Αποθεματική Τράπεζα (The Federal Reserve Bank)!!!  Γιάτι άραγε;;;

Τι γίνεται εκεί γιατί αυτά τα μέτρα είναι…ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ;;; Όλες οι μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικοτατα εκτός από την…Ουάσινγκτον!!!

Μήπως προετοιμάζονται και προβλέπουν εκεί….ταραχές στην Ουάσιγκτον λόγω του γεγονότος ότι είναι πλέον σαφές ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα κερδίσουν και τη Βουλή των Αντιπροσώπων αλλά και τη Γερουσία;;;;

Δείτε τώρα το βίντεο….

––––––––––
Washington DC Is Ghosttown!! 10′Tall WALL put around Federal Reserve Bank in Washington on SUNDAY! [11/7/22 12pm]

Δείτε το βίντεο και εδώ

Dani Paso

 

Πηγή

Προβολές : 1,248


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα