ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία θα κτυπήσει το κονβόϊ με τα ελληνικά όπλα στο καθεστώς της Ουκρανίας ανακοίνωσε το ρωσικό ΥΠΕΞ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία θα κτυπήσει το κονβόϊ με τα ελληνικά όπλα στο καθεστώς της Ουκρανίας ανακοίνωσε το ρωσικό ΥΠΕΞ

28 Φεβρουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:430
Μοίρασέ το

 

«Η Ρωσία θα κτυπήσει την στρατιωτική βοήθεια που στέλνουν διάφορες χώρες στο ουκρανικό καθεστώς»

 

Και έτσι θα μπουν όλες οι χώρες της Ε.Ε. ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ…

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΖΕΛΕΝΣΚΙ…

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΒΕΝΖΙΝΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η Ρωσία ανακοίνωσε πριν λίγο ότι «Θα κτυπήσει την στρατιωτική βοήθεια που στέλνουν διάφορες χώρες στο ουκρανικό καθεστώς», δηλαδή τις χώρες του ΝΑΤΟ και μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ειδικά αυτή που περιλαμβάνει επιθετικά όπλα, όπως οι ρουκέτες των 122 χλστ. που έστειλε για τα ουκρανικά ρουκετοβόλα η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Τι εννοούν, σε ποιο σημείο της διαδρομής τους θα τα κτυπήσουν δεν αναφέρει στην ανακοίνωσή το ρωσικό ΥΠΕΞ.

Δηλαδή αν θα κτυπηθούν στην διαδρομή τους προς την Πολωνία (εκεί φτάνει όλη η στρατιωτική βοήθεια των χωρών του ΝΑΤΟ και φιλοΝΑΤΟϊκών χωρών και μετά μετακινείται με φορτηγά προς την δυτική Ουκρανία, όπου το καθεστώς ελέγχει (ακόμα) την κατάσταση ή θα κτυπηθούν στο έδαφος της Ουκρανίας.

Υπενθυμίζεται ότι η ρωσική Αεροπορία εκτελεί αποστολές εναέριας απαγόρευσης σε ολόκληρη την Ουκρανία, οπότε αεροσκάφη πλην της Ρωσίας απαγορεύεται να ίπτανται, διαφορετικά καταρρίπτονται και τώρα επεκτείνει την απαγόρευση στο έδαφός της.

«Για πολλά χρόνια, η Ευρωπαϊκή Ένωση, με το πρόσχημα του “ειρηνοποιού”, χρηματοδότησε γενναιόδωρα το καθεστώς του Κιέβου, το οποίο ήρθε στην εξουσία ως αποτέλεσμα ενός αντισυνταγματικού πραξικοπήματος.

Παρακολούθησε σιωπηλά την εξόντωση του πληθυσμού στο Donbass, τον στραγγαλισμό των ρωσόφωνων στην Ουκρανία.

Η ΕΕ αγνόησε τις συνεχείς εκκλήσεις μας να δώσει προσοχή στην κυριαρχία των Ναζί στην εξουσία της Ουκρανίας, τον κοινωνικοοικονομικό αποκλεισμό και τις δολοφονίες αμάχων στα νοτιοανατολικά της χώρας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Έδωσαν στις Αρχές του Κιέβου χρήματα και καθεστώς χωρίς βίζα. Επέκτειναν τις αντιρωσικές κυρώσεις με αμφίβολα προσχήματα. Συμμετείχαν σε επιχειρήσεις του Κιέβου που έθεσαν αμφιβολίες για την εδαφική ακεραιότητα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Τώρα, όμως, οι μάσκες έχουν πέσει. Η απόφαση της ΕΕ στις 27 Φεβρουαρίου να ξεκινήσει τις παραδόσεις φονικών όπλων στον ουκρανικό στρατό είναι αποκαλυπτική και αυτό θα το εμποδίσουμε γιατί σηματοδοτεί το τέλος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης ως “ειρηνιστικού” εγχειρήματος για τη συμφιλίωση των ευρωπαϊκών λαών μετά τον Β’Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η ηγεσία της ΕΕ δεν διστάζει να αναφέρει τους πυραύλους και τα φορητά όπλα, τα πυρομαχικά, ακόμη και τα μαχητικά αεροσκάφη ως “αμυντικά” μέσα.

Οι αξιωματούχοι των Βρυξελλών, που μέχρι πρόσφατα εμφανίζονταν ως “στρατηγικός εταίρος” της χώρας μας, δεν κρύβονται πλέον, λέγοντας ότι σκοπεύουν να προκαλέσουν τη “μέγιστη ζημιά” στη Ρωσία».

Οι ενέργειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θα μείνουν χωρίς σκληρή απάντηση. Η Ρωσία θα συνεχίσει να διασφαλίζει την υλοποίηση ζωτικών εθνικών συμφερόντων χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις κυρώσεις και τις απειλές τους», καταλήγει η ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ.

 

 

Πηγή

Προβολές : 430


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα