ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη στις Βρυξέλλες η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ε.Καϊλή και ο σύντροφός της για διαφθορά – Ερευνα στο σπίτι της

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη στις Βρυξέλλες η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ε.Καϊλή και ο σύντροφός της για διαφθορά – Ερευνα στο σπίτι της

9 Δεκεμβρίου, 2022 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:607
Μοίρασέ το

 

 

 

Διεγράφη από το ΚΙΝΑΛ άμεσα – Στήριζε την προσέγγιση με Κ.Μητσοτάκη

Ρε παίδες… μια “πό@νη πολυτελείας” ήταν… που εκμεταλλευόταν την εξωτερική της εμφάνιση για να αποκτήσει χρήμα και εξουσία…  και κάποιος της την έστησε…

Με τον Μηλιώνη της ENERGA που δάγκωσε εκατομμύρια πελάτες στο ρεύμα, δεν ήταν “κολλητάρι”;;;

Με το χαζαροΑντρουλάτσι, δεν είχε νταραβέρι;;; (η εκδίκηση του οβριού…)

Τέτοια γύναια ποτέ δεν έχουν καλό τέλος…

Άλλο ένα ξεφτιλίκι για την Πατρίδα μας…

Μαλάκες, εσείς που ψηφίζετε τέτοια μνπν, να ξέρετε που βάζετε την υπογραφή σας και το πουλί σας… άντε γιατί σας έχει βαρέσει η μαλακία στο κεφάλι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Να την χέσω την ομορφιά, όταν σαν άνθρωπος είσαι κατακάθι…

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη στις Βρυξέλλες η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ε.Καϊλή και ο σύντροφός της για διαφθορά – Ερευνα στο σπίτι της

Σε μία εξέλιξη που πραγματικά σοκάρει συνελήφθη στις Βρυξέλλες για διαφθορά η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή, εκ των πλέον φανατικών υποστηρικτών της «σύζευξης» του ΚΙΝΑΛ με τη Νέα Δημοκρατία και αυτή που εμπόδισε τις έρευνας της PEGA για τις υποκλοπές επί εβδομάδες.

Μαζί της συνελήφθη και ο σύντροφός της.

Η έρευνα αφορά, μεταξύ άλλων, πράξεις «διαφθοράς» και «ξεπλύματος χρήματος» στο πλαίσιο οργανωμένης συμμορίας, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Εισαγγελίας.

Η σύλληψη έγινε από την Κεντρική Υπηρεσία για την Καταστολή της Διαφθοράς στις Βρυξέλλες και  με απόφαση του ανακριτή Michel Claise συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα

Ανάμεσά τους ο Luca Visentini, νεοεκλεγείς γενικός γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, ο πρώην ευρωβουλευτής της S&D Pier-Antonio Panzeri και ο F.G., πρώην κοινοβουλευτικός βοηθός του Panzeri, νυν συνεργάτης της ομάδας S&D και σύντροφος της κ. Εύας Καϊλή.
Η Εύα Καϊλή είναι μία από τις 14 αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο μόνος τρόπος για να αμφισβητηθεί ένας βουλευτής που προστατεύεται από την ασυλία του είναι να τον πιάσουν σε επ’αυτοφώρω κάτι που προφανώς συνέβη.

Η υπόθεση διαφθορά έχει σχέση με το Μουντιάλ του Κατάρ

Την 1η Νοεμβρίου, Ε.Καϊλή συναντήθηκε με τον κ. Αλ Μάρι, υπουργό Εργασίας του Κατάρ: «Αυτός ο αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαιρετίζει τη δέσμευση του Κατάρ να συνεχίσει τις εργασιακές μεταρρυθμίσεις του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και εύχεται καλό τουρνουά».

Σε ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έρευνα των βελγικών αρχών για διαφθορά Ευρωπαίων αξιωματούχων, η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή τίθεται εκτός ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με απόφαση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη».

Η βελγική Le Soir γράφει συγκεκριμένα:

«Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 15 έρευνες από πράκτορες του Κεντρικού Γραφείου Αντιμετώπισης της Διαφθοράς στις Βρυξέλλες και τέσσερα άτομα, θεωρούμενα ύποπτα, συνελήφθησαν.

Μεταξύ αυτών, ο Luca Visentini, νεοεκλεγείς Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, ο πρώην ευρωβουλευτής του S&D Pier-Antonio Panzeri καθώς και ο F.G., πρώην κοινοβουλευτικός βοηθός του κ. Panzeri, νυν συνεργάτης της ομάδας S&D και σύντροφος της Εύας Καϊλή.

Η Εύα Καϊλή, 44 ετών, πρώην παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης και ευρωβουλευτής από το 2014, βρέθηκε επίσης στο στόχαστρο των ερευνητών. Το σπίτι της ερευνήθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής και η ίδια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα».

Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα, αξιωματούχοι του Κατάρ είχαν προσπαθήσει να δωροδοκήσουν έναν εκλεγμένο Ιταλό σοσιαλιστή, που ήταν ευρωβουλευτής από το 2004 έως το 2019.

Για μήνες, Βέλγοι ερευνητές «υποπτεύονταν ότι μια χώρα του Κόλπου επηρέαζε τις οικονομικές και πολιτικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πληρώνοντας σημαντικά χρηματικά ποσά ή προσφέροντας σημαντικά δώρα σε τρίτους με πολιτική θέση ή/και σημαντική στρατηγική θέση» εντός αυτού του οργάνου.

Εκτός από τις τέσσερις συλλήψεις, η αστυνομία κατέσχεσε «περίπου 600.000 ευρώ σε μετρητά», καθώς και «εξοπλισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητά τηλέφωνα», των οποίων το περιεχόμενο θα εξεταστεί.

 

 

Πηγή

Προβολές : 607


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα