ΕΚΤΑΚΤΟ FSB: ΑΥΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΤΑΓΚΙΝ. Δολοφόνοι της κόρης Ντάγκιν 2 γυναίκες πράκτορες μυστικών υπηρεσιών Ουκρανίας. (βίντεο)

ΕΚΤΑΚΤΟ FSB: ΑΥΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΤΑΓΚΙΝ. Δολοφόνοι της κόρης Ντάγκιν 2 γυναίκες πράκτορες μυστικών υπηρεσιών Ουκρανίας. (βίντεο)

22 Αυγούστου, 2022 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:837
Μοίρασέ το

Παρούσες στο Φεστιβάλ Παράδοσης διέφυγαν στην Εσθονία! τ. Μέλος του Αζόφ, υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά η εκτελέστρια!

 

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα είπε ότι «αν επιβεβαιωθεί η εκδοχή του ουκρανικού ίχνους στη δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα από τις αρμόδιες αρχές, τότε θα πρέπει να μιλήσουμε για την πολιτική της κρατικής τρομοκρατίας στο Κίεβο».

Δολοφόνοι της κόρης Ντάγκιν για μυστικές υπηρεσίες Ουκρανίας 2 Ουκρανές. Παρούσες στο Φεστιβάλ Παράδοσης διέφυγαν στην Εσθονία! Ταξίδεψαν στη Μόσχα με πινακίδες 3 χωρών και διέφυγαν στο εξωτερικό την ημέρα της δολοφονίας

Η FSB ανακοίνωσε την εξιχνίαση της δολοφονίας της Daria Dugina. Σύμφωνα με το τμήμα, πίσω από την έκρηξη του αυτοκινήτου βρίσκονται οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες.

Η FSB ανακάλυψε ότι το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου παγιδεύθηκε από την Ουκρανή 43χρονη Natalya Vovk που θεωρείται η άμεση φυσική αυτουργός.

Μαζί με την κόρη της νοίκιασε ένα διαμέρισμα στο ίδιο κτίριο με την Dugina και την ακολούθησε με ένα Mini Cooper.

Τα ΜΜΕ δημοσιεύουν την ταυτότητα της Natalia Shaban (Vovk). Προηγουμένως, ήταν μέλος του συντάγματος Azov που είχε απαγορευτεί στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Αυτή είναι μια στρατιωτική ταυτότητα που επιβεβαιώνει ότι είναι στη στρατιωτική θητεία στην Εθνική Φρουρά της Ουκρανίας με τον προσωπικό αριθμό G-056 594.


Σύμφωνα με συγκεκριμένα στοιχεία, ήταν μέλος του συντάγματος Αζόφ.

Οι ρωσικές αρχές επιβολής του νόμου ανέφεραν ότι θα τεθεί στη λίστα καταζητούμενων με σκοπό την έκδοση στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Την ημέρα του εγκλήματος, η Vovk και η κόρη της ήταν στο φεστιβάλ Παράδοσης και αμέσως μετά την έκρηξη έφυγαν μέσω του Πσκοφ για την Εσθονία.

Η δολοφονία της Dugina σύμφωνε με ρώσικες FSB διαπράχθηκε από Ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες για λογαριασμό των οποίων ενήργησε η πολίτης Ουκρανίας Natalia Vovk, γεννημένη το 1979.

Έφτασε στη Ρωσία στις 23 Ιουλίου με την κόρη της Sofia Shaban που θεωρείται συνεργάτης στην τρομοκρατική επίθεση.

Νοίκιασαν ένα διαμέρισμα στο κτίριο όπου έμενε η Dugina στη Μόσχα.

Το Mini Cooper χρησιμοποιήθηκε για να κατασκοπεύσει την Dugina. Οι αριθμοί άλλαξαν σε αυτό τρεις φορές – χρησιμοποιήθηκαν πινακίδες κυκλοφορίας του DPR, του Καζακστάν και της Ουκρανίας.

Την ημέρα του εγκλήματος, η Vovk και η κόρη της ήρθαν στο φεστιβάλ Παράδοσης και μετά την έκρηξη, διέφυγαν μέσω του Pskov στην Εσθονία!

O εκρηκτικός μηχανισμός πυροδοτήθηκε με τηλεχειριστήριο από απόσταση.

 

Τρομοκράτες του Κιέβου.

 

Η FSB ισχυρίζεται ότι η δολοφονία της κόρης του φιλοσόφου Alexander Dugin Darya λύθηκε.

Το παράτολμο έγκλημα φέρεται να προετοίμασαν και διέπραξαν οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες.

Δολοφόνος φέρεται η πολίτης της Ουκρανίας Natalia Vovk.

Σύμφωνα με την FSB, την ημέρα του εγκλήματος, η Vovk και η κόρη της έφτασαν στο φεστιβάλ Παράδοσης και μετά την ελεγχόμενη έκρηξη του αυτοκινήτου της Dugina, έφυγαν για την Εσθονία.

Το μήνυμα του Κέντρου Δημοσίων Σχέσεων της FSB της Ρωσίας (διαθέσιμο στη Δημοκρατία) αναφέρει ότι η Natalia Vovk, γεννημένη το 1979, έφτασε στη Ρωσία στις 23 Ιουλίου με την κόρη της Σοφία.

«Την ημέρα της δολοφονίας, η Vovk και η κόρη της ήταν στο λογοτεχνικό και μουσικό φεστιβάλ Tradition, όπου η Dugina ήταν παρούσα ως επίτιμη καλεσμένη.

Μετά από μια ελεγχόμενη έκρηξη ενός αυτοκινήτου Toyota Land Cruiser Prado που οδηγούσε η Dugina, στις 21 Αυγούστου, η Vovk και η κόρη της έφυγαν μέσω της περιοχής Pskov στην Εσθονία», αναφέρει η FSB.

Το τμήμα ισχυρίζεται επίσης ότι η Vovk και η κόρη της νοίκιασαν ένα διαμέρισμα στη Μόσχα στο σπίτι όπου ζούσε η Dugina – έτσι η δράστης μπορούσε να παρακολουθεί τις κινήσεις της Daria και να λαμβάνει πληροφορίες για τον τρόπο ζωής της.

Για την παρακολούθηση χρησιμοποιήθηκε αυτοκίνητο μάρκας Mini Cooper.

Το FSB λέει ότι κατά την είσοδό του στη Ρωσία, το αυτοκίνητο Vovk είχε αριθμούς DPR – E982ХН DPR, στη Μόσχα – Καζακστάν αριθμούς 172AJD02 και όταν έφευγε στο εξωτερικό – ουκρανικούς αριθμούς AH7771IP.

Πλέον όλα τα υλικά της έρευνας έχουν μεταφερθεί στην Ανακριτική Επιτροπή.

Ένα αυτοκίνητο Land Cruiser Prado με την 30χρονη Daria Dugina ανατινάχθηκε στην περιοχή της Μόσχας το βράδυ της 20ης Αυγούστου στον αυτοκινητόδρομο Mozhaisk κοντά στο χωριό Bolshie Vyazemy.

Η Daria Dugina οδηγούσε από το φεστιβάλ Παράδοσης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Πούσκιν στο Ζαχάροβο.

Ο πατέρας της έδωσε μια διάλεξη στην Παράδοση. Σύμφωνα με τον μουσικό Pyotr Lundstrem, ο Alexander Dugin θα επέβαινε στο αυτοκίνητο που ανατινάχθηκε αλλά μπήκε σε ένα άλλο.

Ο ίδιος ο Ντούγκιν έφτασε σύντομα στο σημείο της έκρηξης.

Τα κανάλια Telegram δημοσίευσαν ένα βίντεο: κρατάει το κεφάλι του με τα χέρια του.

η τρομοκράτης του Κιέβου

 

Έχει ανοίξει ποινική υπόθεση για φόνο που διαπράχθηκε με ιδιαίτερα επικίνδυνο τρόπο (ρήτρα «ε», μέρος 2, άρθρο 105 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας).

Ο επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας, Alexander Bastrykin, έδωσε εντολή να μεταφερθεί η υπόθεση στην υπηρεσία του Κύριου Τμήματος Ερευνών “για περαιτέρω άμεση, συνολική και αντικειμενική έρευνα”.

Το τμήμα πιστεύει ότι η δολοφονία της Dugina είναι κατά παραγγελία.

Εγκληματολόγοι και ανακριτές εξέτασαν αρχικά την εμπλοκή των ουκρανικών ειδικών υπηρεσιών στη δολοφονία της Ντάρια Λουγκίνα.

Η δολοφονία με κίνητρο κοινωνικών δραστηριοτήτων ονομάστηκε ως η κύρια εκδοχή του εγκλήματος.

Με τη σειρά του, το Κίεβο δήλωσε ότι η Ουκρανία δεν εμπλέκεται στη δολοφονία της Daria Dugina.

Ο Μιχαήλ Ποντόλιακ, σύμβουλος του επικεφαλής του Γραφείου του Προέδρου, το ανακοίνωσε στην τηλεόραση.

η τρομοκράτης του Κιέβου.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα είπε ότι «αν επιβεβαιωθεί η εκδοχή του ουκρανικού ίχνους στη δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα από τις αρμόδιες αρχές, τότε θα πρέπει να μιλήσουμε για την πολιτική της κρατικής τρομοκρατίας στο Κίεβο».

Ο πρώην βουλευτής της Κρατικής Δούμας Ilya Ponomarev, ο οποίος ζει τώρα στην Ουκρανία, δήλωσε ότι κάποιος «Εθνικός Ρεπουμπλικανικός Στρατός» (NRA) διέπραξε τη δολοφονία του Dugina.

Η κρατική τρομοκρατία του Κιέβου με σφραγίδα.. Το Κίεβο είναι ένα καθεστώς τρομοκρατικό. Οι Τρομοκράτες του Κιέβου…..

Μάνα και κόρη κινήθηκαν να σκοτώσουν πατέρα και κόρη…

To FSB έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, εικόνες με τις κινήσεις των δολοφόνων καθώς περνούν τα σύνορα και υποβάλλονται σε έλεγχο από συνοριακές αρχές μπαίνουν στη Ρωσία εγκαθίστανται στην πολυκατοικία και φεύγουν για Εσθονία.

Το όχημα τους Mini Cooper αλλάζει πινακίδες..

Το Ria Novosti: Ποιος ήθελε να σκοτώσει τον Ντούγκιν; Αυτούς τους οποίους ονόμασε ευθέως «οι υπηρέτες του διαβόλου», δηλαδή η παγκοσμιοποιημένη αγγλοσαξονική ελίτ που εργάζεται για τη νίκη της αντιανθρώπινης ιδεολογίας του διανθρωπισμού.

Η ίδια η επίθεση οργανώθηκε σχεδόν σίγουρα από τις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες – αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έδρασαν με οδηγίες και προς το συμφέρον των αγγλοσαξονικών υπηρεσιών.

H Oυκρανία ανακοίνωσε πως ακυρώνει τους προγραμματισμένους δημόσιους εορτασμούς γι Ανεξαρτησία της…..

H τρομοκράτης του Κιέβου με την κόρη της
η μάνα μύησε την έφηβη κόρη στο έγκλημα και το διέπραξαν μαζί.

 

 

Πηγή

Προβολές : 837


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα