ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΘΗΝΑ!!!

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΘΗΝΑ!!!

31 Ιανουαρίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:904
Μοίρασέ το

 

ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Μία πόλη-γκέτο, απλώνεται με ευθύνη του πολιτικού κατεστημένου, των εκάστοτε δημοτικών αρχών, του κρατικού μηχανισμού, που μεθόδευσε σταδιακά τον αποικισμό της Αθήνας και της Ελλάδα κατ΄ επέκταση, με κάθε “καρυδιάς καρύδι” ώστε να επέλθει η πληθυσμιακή αλλοίωση και η εξάλειψη της Ελληνικότητας…

Αναμενόμενο… με Μπακογιάννηδες, Καμίνηδες, Δούκες και λοιπά πολιτικά υποκείμενα που ψηφίζετε αθηναίοι, καλά να πάθετε…
Αντί να μαζευτείτε και να πετάξετε έξω από την πόλη σας τα λαθρομουσλίμια, ξεπουλήσατε άρον άρο σπίτια και επιχειρήσεις και τα πουλήσατε στους μπροστάρηδες των οβριών…
ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ… ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ… ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ…
ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ…
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΩ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Κατάλαβες τώρα πολίτη της Αθήνας, γιατί … έπρεπε να βγει από  τη μέση Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ;;;
Το γεγονός ότι το ιστορικό κέντρο της πόλεως των Αθηνών πνέει τα λοίσθια και αργοπεθαίνει, δεν αποτελεί ούτε πρωτόγνωρη διαπίστωση, ούτε και εκπλήσσει απολύτως κανέναν.
Την αθλιότητα, επικινδυνότητα, ντροπή που επικρατεί στην καρδιά της Αθήνας, προσβάλλοντας την νοημοσύνη μας, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλειά μας αλλά και αμαυρώνοντας την ιστορία της πόλεως και την εικόνα της χώρας, δεν αποτελεί δική μας εκτίμηση, “κινδυνολογικού χαρακτήρα”, όπως θα μπορούσαν να ισχυριστούν κάποιοι διεθνιστές, με μαρξιστοφιλελεύθερη επικάλυψη.
Οι εικόνες υποβαθμίσεως, ανομίας, εγκληματικότητας λόγω δράσεως κυκλωμάτων, αποτελούν συμπεράσματα που περιγράφει σε έκθεσή του ο Συνήγορος του Πολίτη, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια.
Αφού η κατάσταση έχει υπερβεί το απροχώρητο, ύστερα από οχλήσεις εκατοντάδων κατοίκων, σωματείων, φορέων, η θεσμική αυτή αρχή διενήργησε αυτοψίες στην περιοχή που περικλείεται από τα τετράγωνα των οδών Μενάνδρου, Γερανίου, Κλεισθένους, Αγίου Κωνσταντίνου, Αθηνάς, Σωκράτους και Ευριπίδου, απευθύνοντας επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς με την οποία τους καλεί να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα για την αποκατάσταση του ιστορικού κέντρου.
Το αξιοπερίεργο είναι ότι τα συμπτώματα διαφθοράς, παρακμής και εγκληματικότητος, εκδηλώνονται μόλις ελάχιστα μέτρα μακρύτερα από το αστυνομικό τμήμα Ομονοίας και μάλιστα σε σταθερή βάση. Εάν λάβει κανείς υπ΄ όψιν του τα κρούσματα διαφθοράς που έχουν ενσκύψει και έχουν έρθει στο φως σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο τμήμα (που δυστυχώς δεν είναι το μόνο…), εξάγει εύλογα συμπεράσματα για την κατάσταση που επικρατεί…

 

Η ανεξάρτητη αυτή αρχή δε διστάζει να επισημάνει επίδειξη ολιγωρίας για την εγκατάλειψη που καταγράφηκε μετά τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, κατά τη διάρκεια των οποίων είχαν γίνει παρεμβάσεις πρόσκαιρης αναβαθμίσεως.

 

 

«Η διακοπή των πιστώσεων για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου, η εξάχνωση της κοινωνικής ευφορίας από την προετοιμασία και τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, η περιστολή της αστυνομικής εγρήγορσης, η επανάκαμψη των τοξικομανών και η δημιουργία πορνικής πιάτσας υπήρξαν τα πρώτα συμπτώματα, τα οποία γρήγορα πολλαπλασιάστηκαν και με την αρχόμενη οικονομική κρίση», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Συνήγορος.

Σε αυτά τα προβλήματα προστέθηκε και η αθρόα λαθρομετανάστευση από την Ασία και την Αφρική που επιτείνει το πρόβλημα, προσδίδοντάς του εκρηκτικές διαστάσεις.
«Αυτά τα εκτοπισμένα άτομα δημιουργούν έναν αόρατο ιστό, μία “δική τους πόλη” εκτός δικαιϊκού χώρου και κάθε έννοιας συνεκτικού κοινωνικού και αστικού ιστού» επισημαίνεται στην επιστολή του Συνηγόρου του Πολίτη, συνιστώντας σαφή ομολογία της παραβατικότητας που διακρίνει πλείστους εξ αυτών και του γεγονότος ότι αποτελούν βασική πηγή εκτροφής της ανομίας.
Ειδική αναφορά κάνει στις αθλιότατες συνθήκες διαβιώσεως των αλλοδαπών που στοιβάζονται σε διαμερίσματα της περιοχής χωρίς να τηρούνται στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και καθαριότητας.

 

 

Και η απόφανση της Αρχής, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη: «Η ανεπαρκής και πλημμελής παρέμβαση του κράτους έχει μετατρέψει τα αρχικώς μεμονωμένα προβλήματα σε ένα σύνθετο πλέγμα ακανθωδών κοινωνικών προβλημάτων, με πιο πιεστικές όψεις τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία και τη δημόσια τάξη και ασφάλεια των πολιτών» αναφέρει. Και προσθέτει:

«Διαπιστώνεται επίσης πολύχρονη αδράνεια και έλλειψη βούλησης των αρμοδίων φορέων, τόσο της κεντρικής διοίκησης όσο και της τοπικής αυτοδιοίκησης να ασκήσουν τα προβλεπόμενα από το ήδη ισχύον νομοθετικό πλαίσιο καθήκοντά τους προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τα ζητήματα»

Διακίνηση ναρκωτικών, εγκληματικότητα, ληστείες, πορνεία, υγιεινομική βόμβα έτοιμη να σκάσει, αθλιότητα και παρασιτισμός, διαρκής υποβάθμιση και εκτοπισμός των Ελλήνων από το κέντρο της πόλεως, που κλείνουν τα καταστήματά τους και εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για να απομακρυνθούν, το δυνατόν περισσότερο, από την χαβούζα εκείνη που λέγεται κέντρο των Αθηνών.

 

 

Μία πόλη-γκέτο, απλώνεται με ευθύνη του πολιτικού κατεστημένου, των εκάστοτε δημοτικών αρχών, του κρατικού μηχανισμού, που μεθόδευσε σταδιακά τον αποικισμό της Αθήνας και της Ελλάδα κατ΄ επέκταση, με κάθε “καρυδιάς καρύδι” ώστε να επέλθει η πληθυσμιακή αλλοίωση και η εξάλειψη της Ελληνικότητας…

Μέσω δε της τεχνητής ελλείψεως εργατικών χεριών, μεθοδεύουν την εισδοχή και “τακτοποίηση” ολοένα και περισσότερων λαθρομεταναστών, αποτελώντας το φθηνό εργατικό δυναμικό των μεγάλων πολυεθνικών καρτέλ και επιχειρήσεων, αλλά και τον μόνιμο εφιάλτη πλέον του γηγενούς πληθυσμού που πολύπλευρα υποφέρει, νιώθοντας καθημερινά τις επιπτώσεις του προμελετημένου αυτού εποικισμού…

Ας τολμήσουν οι ιθύνοντες να περπατήσουν στην οδό Γερανίου, Κεραμεικού, στην οδό Ξούθου, στην Σοφοκλέους, στα δρομάκια πέριξ της πλατείας Κουμουνδούρου, πίσω από το παλαιό Δημαρχείο της Πλ. Κοτζιά στην Πλατεία Θεάτρου, στην Αθηνάς, στην Πλατεία Βάθη, στον Βοτανικό, στην Πλατεία Αττικής, στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, στην πλατεία Αμερικής και στους παραδρόμους της Πατησίων, στην Ομόνοια και στα γύρω στενά, για να αναφέρουμε απλά ενδεικτικά ορισμένα “παθογόνα” σημεία των Αθηνών, ιδίως το βράδυ.
Ας τολμήσουν να περπατήσουν δίχως αστυνομική συνοδεία και θα “γευθούν” το πρόβλημα που εσκεμμένα δημιουργούν…
Κατέστρεψαν την Αθήνα, κατέστρεψαν την Ελλάδα,  ρημάζουν πολύπλευρά τον τόπο, κατ΄ εντολήν ξένων κέντρων αποφάσεων της παγκοσμιοποιήσεως από τα οποία εκβιάζονται και στα οποία λογοδοτούν.
Μία Αθήνα, μία Ελλάδα που αργοπεθαίνει και την ίδια ώρα ΜΚΟ και πολυεθνικές οργιάζουν αγοράζοντας ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα και θησαυρίζουν με το αίμα των Ελλήνων…
Αγοράζουν περιουσίες και επιχειρήσεις Ελλήνων που ρήμαξαν, έκλεισαν, εγκαταλείφθηκαν, λόγω της καταστάσεως που έντεχνα κάποια κέντρα αποφάσεων δημιούργησαν…
Όταν μία χώρα και ένας λαός βιώνει το προθανατικό του προανάκρουσμα, λεηλατείται, υποβαθμίζεται, εκποιείται ο εθνικός πλούτος και η δημόσια περιουσία, εποικίζεται από ξένα στίφη και τα παντοειδή ξένα συμφέροντα οργιάζουν…
Ό,τι κι αν προσθέσει κανείς, είναι λίγο για να περιγράψει την κατάσταση, σε μία Αθήνα που βουλιάζει, σε μία Ελλάδα που χάνεται υπό τα απαθή όμματα των κατοίκων της, των νωθρών της υπηκόων…

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 904


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα