Εκτροχιασμός Τρένου στο Οχάιο – Μια πράξη Τρομοκρατίας κατά του Αμερικανικού Λαού (βίντεο)

Εκτροχιασμός Τρένου στο Οχάιο – Μια πράξη Τρομοκρατίας κατά του Αμερικανικού Λαού (βίντεο)

24 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:249
Μοίρασέ το

 

Το τρένο που εκτροχιάστηκε στην Ανατολική Παλαιστίνη, στο Οχάιο των ΗΠΑ, στις 3 Φεβρουαρίου ήταν γεμάτο με διάφορες επικίνδυνες χημικές ενώσεις, όπως προκύπτει από έγγραφα της σιδηροδρομικής εταιρείας – συμπεριλαμβανομένου του υπολείμματος μίας που είναι γνωστή για τη σύνδεσή της με γενετικές μεταλλάξεις.

Πριν λίγη ώρα έκανα μια ανάρτηση… τι σύμπτωση… έρχεται να “δέσει” με το παρακάτω τετράλεπτο συγκλονιστικό βίντεο που μετέφρασε ο NIOLAND.

Όσον Αφορά Το Κράτος, Δεν Υπάρχουν Ατυχήματα, Δεν Υπάρχουν Συμπτώσεις, Ούτε Φυσικές “Έκτακτες Ανάγκες” Ή Απειλές: Όλα Είναι Προγραμματισμένα

Και αυτό που αποκαλύπτεται είναι αυτό που αναγράφεται και στον τίτλο…

Μια πράξη Τρομοκρατίας κατά του Αμερικανικού Λαού.

Είναι γνωστό που ανήκει η εταιρεία Norfolk…

ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

Δεν είναι μόνο ο Αμερικανικός Λαός έρμαιο των ψυχοπαθών που τον κυβερνούν και κυρίως αυτών που βρίσκονται πίσω από τους κυβερνώντες…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ…

Και αν δεν εξεγερθούμε, είμαστε καμμένοι από χέρι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το τρένο που εκτροχιάστηκε στην Ανατολική Παλαιστίνη, στο Οχάιο των ΗΠΑ, στις 3 Φεβρουαρίου ήταν γεμάτο με διάφορες επικίνδυνες χημικές ενώσεις, όπως προκύπτει από έγγραφα της σιδηροδρομικής εταιρείας – συμπεριλαμβανομένου του υπολείμματος μίας που είναι γνωστή για τη σύνδεσή της με γενετικές μεταλλάξεις.

 

Και μία από τις χημικές ουσίες, το χλωριούχο βινύλιο, είναι η ίδια χημική ουσία που απελευθερώθηκε όταν εκτροχιάστηκε τρένο στο Νιου Τζέρσεϊ το 2012.

 

Κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, 38 βαγόνια εκτροχιάστηκαν και επιπλέον 12 βαγόνια υπέστησαν ζημιές από πυρκαγιά, σύμφωνα με μια ενημερωμένη έρευνα που δημοσίευσε το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών την Τρίτη.

 

Από τα 20 βαγόνια επικίνδυνων υλικών που υπήρχαν στην αμαξοστοιχία, τα μισά εκτροχιάστηκαν, ανέφερε η εταιρεία.

 

Πέντε από αυτά τα βαγόνια μετέφεραν χλωριούχο βινύλιο, ένα αέριο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή πλαστικού, το οποίο η Norfolk Southern Railway Company απελευθέρωσε στη συνέχεια σε ελεγχόμενη καύση στις 6 Φεβρουαρίου.

Πηγή: https://rumble.com/v2ahyd8-an-act-of-terror-against-the-american-people.html

————–

Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND
2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/
3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND
4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND

 

 

Πηγή

Προβολές : 249


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα