Εκτός νόμου (και) το ΚΚΕ. Γιατί επιτρέπεται ακόμα η λειτουργία κόμματος που δηλώνει ότι θα κάνει επανάσταση για να ανατρέψει το πολίτευμα;

Εκτός νόμου (και) το ΚΚΕ. Γιατί επιτρέπεται ακόμα η λειτουργία κόμματος που δηλώνει ότι θα κάνει επανάσταση για να ανατρέψει το πολίτευμα;

19 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:979
Μοίρασέ το

 

Το ΚΚΕ στο πρόγραμμά του* (σελ. 7) υπόσχεται ότι όταν η Ελλάδα βρεθεί σε κατάσταση πολέμου οι κουκουέδες θα σηκώσουν τα όπλα εναντίον του Ελληνικού Στρατού

Αλήθεια, οι δικαστές του Αρείου Πάγου δεν τα έχουν διαβάσει όλα αυτά; Πώς ανακηρύσσουν τους συνδυασμούς αυτού του κόμματος;

ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟ ΚΚΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ…

Αυτό που δεν γνωρίζει ο ελληνικός λαός είναι, πως ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ… ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΑΣ – ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – ΔΗΘΕΝ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΚΚΕ…

Και ο πραγματικός αρχηγός του ΚΚΕ και της Ελλάδας, ήταν ο … ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ…

ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ… ΣΠΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;;;

ΓΙΑΤΙ Η ΟΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΟΣΣΑΝΤ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ;;;

Άντε πουλάκια μου να ξυπνάμε έστω και τώρα…

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟ-ΟΒΡΑΙΙΚΟ ΤΟ ΚΚΕ, ΝΟΜΙΜΟ…

ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ;;;

Ε, ΑΛΕΒΙΖΑΤΕ ΜΟΥ ΕΒΡΑΙΕ;;;

ΡΕ, ΔΕ ΓΚΑ… ΓΚΑ… ΓΚΑ … ΜΙΕΣΤΕ;;;

Έχω μεγάλη περιέργεια… αν η Μητσοτακική εγκληματική συμμορία που κυβερνά την χώρα μας, περάσει νομοσχέδιο που θα απορρίπτει το κόμμα του Κασιδιάρη, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΟΥΜ ΜΟΥΝΙΩΝ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Η παρακάτω φωτογραφία είναι η εικόνα της πραγματικής εξουσίας στην Ελλάδα…

Υ.Γ.2. Και μετά μου λένε κάποιοι να μην μιλάω… την γαλλικήν… μα αφού δεν με καταλαβαίνετε…

Υ.Γ.3. Το φωτογραφικό υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, είναι ενδεικτικό και αποκαλυπτικό…

 

 

 

Του Παναγιώτη Λιάκου

 

Γιατί επιτρέπεται ακόμα η λειτουργία κόμματος που δηλώνει ότι θα κάνει επανάσταση για να ανατρέψει το πολίτευμα;

Αφού γίνεται λόγος για απαγορεύσεις λειτουργίας κομμάτων, ας δούμε μια περίπτωση σκαστής περιφρόνησης των δημοκρατικών θεσμών.

Το ΚΚΕ στο πρόγραμμά του* (σελ. 7) υπόσχεται ότι όταν η Ελλάδα βρεθεί σε κατάσταση πολέμου οι κουκουέδες θα σηκώσουν τα όπλα εναντίον του Ελληνικού Στρατού: «Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας».

Για την επιβολή διά των όπλων της δικτατορίας του προλεταριάτου οι αναφορές βρίθουν.

Ιδού η πρώτη (σελ. 2): «Το ΚΚΕ, στην 95χρονη πορεία του, επέδειξε σταθερή προσήλωση σε θεμελιώδεις αρχές για ένα επαναστατικό εργατικό Κομμουνιστικό Κόμμα: Στην αναγνώριση του ηγετικού ρόλου της εργατικής τάξης στην κοινωνική εξέλιξη και στη μαρξιστική – λενινιστική ιδεολογία ως επαναστατική θεωρία για την επαναστατική πολιτική δράση. Δεν αποκήρυξε ποτέ την ταξική πάλη, τη σοσιαλιστική επανάσταση, τη δικτατορία του προλεταριάτου».

Ας δούμε τον στρατηγικό στόχο του κόμματος (σελ. 4): «Ο στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, της δικτατορίας του προλεταριάτου, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση ως ανώριμη βαθμίδα της κομμουνιστικής κοινωνίας».

Το ΚΚΕ μάς ενημερώνει, επίσης, ότι όχι μόνο θα επιβληθεί δικτατορία του προλεταριάτου, αλλά θα καταργηθούν όλοι οι αστικοί θεσμοί (σελ. 18): «Η σοσιαλιστική εξουσία είναι η επαναστατική εξουσία της εργατικής τάξης, η δικτατορία του προλεταριάτου. Η εργατική εξουσία αντικαθιστά όλους τους αστικούς θεσμούς που έχει τσακίσει η επαναστατική δράση με τους νέους λαογέννητους θεσμούς».

Κι αν σηκωθούν τα όπλα εναντίον του πολιτεύματος γνωρίζουμε από τώρα ποιοι θα ηγούνται της ανταρσίας (σελ. 21):

«Το ΚΚΕ, ως ιδεολογική – πολιτική οργανωμένη πρωτοπορία της εργατικής τάξης, αποτελεί την καθοδηγήτρια δύναμη της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, της δικτατορίας του προλεταριάτου».

Αλήθεια, οι δικαστές του Αρείου Πάγου δεν τα έχουν διαβάσει όλα αυτά; Πώς ανακηρύσσουν τους συνδυασμούς αυτού του κόμματος;

*Μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο εδώ:

www.kke.gr/export/sites/default/.galleries/docs/Programma.pdf

 

πηγή: newsbreak.gr

Πηγή

Προβολές : 979


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα