Ελεονώρα Μελέτη: κορυφαία επιλογή Μητσοτάκη

Ελεονώρα Μελέτη: κορυφαία επιλογή Μητσοτάκη

19 Απριλίου, 2024 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,537
Μοίρασέ το

 

Η πρωινατζού δικαιωματιστική ιεροκήρυκας είναι πρόσωπο που «δένει» απόλυτα με τη φυσιογνωμία του κυβερνώντος κόμματος

Είναι εύστοχη η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να εντάξει στις υποψήφιες ευρωβουλευτίνες της Νέας Δημοκρατίας την Ελεονώρα Μελέτη. Είναι, αναμφίβολα, ένα πρόσωπο που «δένει» απόλυτα με τη φυσιογνωμία του κόμματος, όπως αυτό έχει εξελιχθεί την περίοδο της προεδρίας του.

Η πρωινατζού δικαιωματιστική ιεροκήρυκας έχει αφήσει έντονο το στίγμα της (ειδικά σε πολιτισμικό και πνευματικό επίπεδο) και στην τηλοψία, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία έδινε και δίνει… ρέστα.

Ακόμα και σήμερα συζητείται μια ανάρτησή της στο twitter που είχε κάνει τη Μεγάλη Δευτέρα του 2013, απαντώντας σε σχόλιο χρήστη περί σεμνοτυφίας. Του είχε γράψει τότε η Μελέτη: «Καθόλου σεμνότυφη, καλέ μου. Εγώ τις π@ύτσες δεν τις τουιτάρω. Τις τρώω!»

 

Η ανάρτηση της νυν υποψήφιας ευρωβουλευτίνας της Ν.Δ. είχε προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Ενας χρήστης του twitter της είχε απαντήσει με τα ακόλουθα: «Σαν δεν ντρέπεστε ξετσίπωτες, Μεγάλη Βδομάδα! Τελικά, καλά μας λέγαν στα Θρησκευτικά ότι όλοι στη showbiz ανήκετε στη Μασονία!».

Η Ελεονώρα Μελέτη όχι μόνο δεν αρνήθηκε το σχόλιο του χρήστη, αλλά υπερθεμάτισε αναφέροντας με καμάρι την τεκτονική ιδιότητα του παππού της: «Ο παππους μου ηταν αρχιμασώνος! Βαθμος 33!!! Γι αυτο σε παρακαλω respect στη μασωνια…».

Οποιος ανατρέξει στους διαδικτυακά προφίλ της γυναίκας, που επιθυμεί να εκπροσωπήσει το ελληνικό έθνος στην Ευρωβουλή, θα ανακαλύψει ένα… χρυσωρυχείο ανάλογων δηλώσεων, σχολιασμών και εκφράσεων. Είναι δε τόσο αυθόρμητο και πηγαίο το στιλ τους, που ωθούν τον αναγνώστη να σκεφτεί ότι η προσωπικότητά της είναι αντίστοιχη, ανάλογη, ομότιμη και ομοταγής με τις αναρτήσεις της.

Επιπλέον, επειδή κάθε κόμμα και κάθε ηγεσία αξιολογούνται και προσδιορίζονται από τις πράξεις και τις επιλογές τους πρέπει να σημειώσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σαν την Ελεονώρα Μελέτη. Και να επιδίωκε κάποιος να αγνοήσει κάποιες από τις πράξεις και τις επιλογές του κόμματος και του αρχηγού, είναι τόσο πολλές, ώστε είναι αδύνατο να προσποιηθεί ότι δεν τις βλέπει.

 

Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στην κυρία Μελέτη.

 

Να πάει στας Βρυξέλλας να εισπράττει την ευρωβουλευτική μισθουλάρα και να κάνει αναρτήσεις στα διαδικτυακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ψυχαγωγεί τους Ευρωπαίους μερακλήδες…

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,537


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα