ΕΛΕΟΣ! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΑΠΑΤΗ ΠΕΡΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!!!

ΕΛΕΟΣ! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΑΠΑΤΗ ΠΕΡΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!!!

30 Οκτωβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:828
Μοίρασέ το

 

Γέμισε όπως με πληροφόρησαν (εδώ) το διαδίκτυο με απόφαση που εκδόθηκε από το Διεθνές Δικαστήριο, ότι η το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ… και άρχισα να τραβάω τα μαλλιά μου, με το γελοίο θέμα και με το ακόμα “γελοιότερο σούργελο” που δήθεν κέρδισε την υπόθεση, μετά από προσφυγή…!!!

Έψαξα όσο μπορούσα στο παλιό αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, και σας παρουσιάζω ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ … ΧΑΡΕΣ ΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΠΟΠΟΛΟ… και παρουσιάζω δυο θέματα από τα πολλά που είχα αναρτήσει για το θέμα αυτό, πριν… τέσσερα χρόνια…

Μέχρι και ο γνωστός οικονομολόγος Γιώργος Αδαλής, “την πάτησε…”… εκτός αν ήταν “στημένη δουλειά”…

 

Τότε του είχα απαντήσει στη σελίδα του…

 

Θυμάμαι ακόμα τις εκπομπές που είχα κάνει ως προσκεκλημμένη στον ραδιοφωνικό σταθμό METROPOLIS 95,5 και στις εκπομπές του κ. Παπαζαφειρίου…

Όσο για το σούργελο που παρουσιάστηκε ως η … λυτρωτής της Μακεδονίας, την έχει φάει το μαύρο σκοτάδι… 

Στο αρχείο μου, υπάρχει ολόκληρος φωτογραφικός φάκελος με ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΔΑΜ…

Διαβάστε λοιπόν τα δυο θέματα του 2019 που πρόφτασα και βρήκα, καθώς υπάρχει πληθώρα αναρτήσεων για ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ στο παλιό μου ιστολόγιο και ενημερώστε όσοι θέλετε τις επαφές σας, περί της ΑΠΑΤΗΣ και σε όσα ιστολόγια διαβάσετε το θέμα ΑΠΑΤΗ, πες τε τους να το κατεβάσουν, γιατί γελοιοποιούνται…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 

 

Υ.Γ. Αν βρω κι άλλες αναρτήσεις για το θέμα, θα ενημερώσω με νέα ανάρτηση…

 

Πως αφήνουμε το κάθε λαμόγιο να βγαίνει και να λέει ότι του κατέβει για να αυτοπροβληθεί, αλλά να μας ταΐζει κουτόχορτο, χωρίς να του ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ??????
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
 

Προσωπικά, δεν θα χρησιμοποιήσω κανέναν χαρακτηρισμό για την ομιλούσα…
ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ!
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΗΚΕ.

ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΟΥ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ…

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ…
 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Επειδή το θέμα μου το έθιξαν με σχόλια, διάφοροι αναγνώστες στο blog μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και τους έδωσα τις ίδιες απαντήσεις. (εδώ)

 

ΠΩ… ΠΩ…. ΠΩ!!!! ένα ρεπορτάζζζζζζ
Φυλαχθείτε μη σας έρθει στο κεφάλι!!!!
Άκουσα χθες το πρωί, τη …πολίτη Κική Κλιαρά, παρουσιάστρια εκπομπής του DION TV, να λέει ασυναρτησίες, περί δήθεν δικαίωσής της με… “απόφαδη”του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”, μετά από δήθεν προσφυγής της κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών!!!
Είπα συμβολικά ένα “άϊ γ%&$*@ου λαμόγιο”κι άλλαξα κανάλι για να μη συγχυστώ.
Μετά από λίγες ώρες, έλαβα το ασυνάρτητο βίντεο από φίλο και το βράδυ τζουπ ξανά από άλλον φίλο.

Εξήγησα περιληπτικά στους φίλους τους λόγους που θεωρώ τις δηλώσεις της “πολίτη”παρουσιάτριας του DION TV ασυνάρτητες, και δεν έδωσα συνέχεια.

Έλα που τα βοθροκάναλα ψοφούν για φραμπαλάδες και κάποιο κανάλι ξανάπαιξε μπουρδολογία Κικής Κλιαρά?!?!?!?!?

Άκουσα και 2-3 μαλακίες από επαγγελματίες πανελίστες και άρχισα πλέον να βγάζω καπνούς από τ΄ αυτιά!!!!!
Ρε παιδιά, ας είμαστε λίγο σοβαροί ωτακουστές.
Η προσφυγή σε διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει ορισμένη τυπική διαδικασία. 
 
ΔΕΝ γίνεται προφορικά!!! 
 
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, πρέπει να απαιτούμε το τυπικό αποδεικτικό της προσφυγής της κυρίας.
Η απόφαση επίσης, δεν βγαίνει προφορικά. 
 
Έχει κι αυτή τον έγγραφο τύπο της, το σκεπτικό της, τα πραγματικά ή μη περιστατικά, και κυρίως το “ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ”.
Πως αφήνουμε το κάθε λαμόγιο να βγαίνει και να λέει ότι του κατέβει για να αυτοπροβληθεί, αλλά να μας ταΐζει κουτόχορτο, χωρίς να του ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ??????
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Ένα ΣΥΡΙΖΑ λαμόγιο από το πάνελ, χωρίς να χρειάζεται να μιλά με τη Κική απ το Κιλκίς (κι όχι απ την Αυστραλία), έπιασε ….”θαρραλέα”τη πάσα της Κικής (πολίτη του…. DION TV, με άγκυρα στο ΣΚΑΪ) και έριξε τις μπηχτές του, επιφυλασσόμενο να επανέλθει, για να μας πει, το πόσο άδικα βάλλονται οι προδότες, από ψεύδη σαν αυτά της Κικής Κλιαρά, που κατέχει και τον βαρύγδουπο τίτλο εσωτερικού (!!!!!), της Αντιπροέδρου Παμμακεδονικής Ένωσης Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος – Αυστραλίας και τρέχα γύρευε στα περίχωρα Κιλκίς, με έδρα τη…. Θεσσαλονίκη!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ, τι και πώς και πόσα να πω για να γίνομαι κατανοητός…. 
 
Μακάρι να είχα μαγικό ραβδί, να σας προστάτευα όλους, από χοντρομαλακίες κάθε Κικής!!!!!

Κουράσθηκα!!!!!

 

Πηγή  αρχείο παλαιών ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

 

 

Κυρία Κλιαρά, απαντήστε παρακαλώ στο δημόσιο σχόλιο πολίτη. “Δεν της επιτρεπουν να δημοσιοποιησει οποιοσδηποτε αποδεικτικο στοιχειο περι της προσφυγης, αλλά της επιτρεπουνε να διαδιδει λανθασμενες εντυπωσεις…”

 

February 4, 2019, 12:37 pm

 

Σε ζητήματα Πανελληνιου ενδιαφεροντος ειναι  δικη της υποχρεωση να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις




Κυρία Κλιαρά, δεδομένου ότι το θέμα που ανακοινώσατε σε τηλεοπτικό κανάλι, στην “συνέντευξη του δρόμου” και ουχί σε κάποιο γραφείο νομικού ή της Ένωσης στην οποία ανήκετε, όπως θα άρμοζε σε ένα τόσο ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ, παρακαλώ απαντήστε δημοσίως  σε ερωτήματα πολιτών.


Καλλιόπη Σουφλή


Ακουσα τα βιντεο και δεν αποκλειω να εχουνε φουσκωσει τα μυαλα της κας Κλειάρα και να την εχουν εν μερει ξεγελασει…αλλά κι ότι γύρισε ο τέντζερης και βρηκε το καπακι.



1) Καταρχην αναζητειται εστω η προσφυγη, ποσο μαλλον η σχετικη αποφαση…και στην εκπομπη του κ. Παπαζαφειριου, η κα Κλειάρα απεφυγε χαρακτηριστικως να απαντησει στο ξεκαθαρο ερωτημα γιατι δεν ειναι αυτη αναρτημενη/δημοσιοποιημενη, όπως υποχρεωτικως είναι ολες.

2) Ακομα κι αυτη η προσφυγη (αν την βρουμε…) φαινεται να εχει καποια μορφη ατομικοτητας….δεν ξερω τι δεδικασμενο θα μπορουσε να δημιουργησει και τι απαιτησεις θα ειχε για ομαδικοτερες αγωγες, ΑΛΛΑ αυτα δεν συνάδουνε :


α)Ούτε με το παρακατω σχολιο της κας Κλειαρα ότι :

“Απο σημερα θεωρειται παρανομη ενεργεια!!!
Με αποφαση ευρωπαϊκου δικαστηριου εχω το δικαιωμα να βροντοφωναζω:
ΖΗΤΩ Η ΜΙΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ=ΕΛΛΑΔΑ”


β) Ουτε και με τον τιτλο της σχετικης εκπομπης του ΣΚΑΪ, που απεφυγε να απορρίψει κατηγορηματικως η κα Κλειάρα στην εκπομπη του κ. Παπαζαφειριου, αλλά απλώς κράτησε μια μεσοβέζικη στάση, ότι είναι δηλαδή δικαίωμά τους…

Σε ζητήματα Πανελληνιου ενδιαφεροντος ειναι όμως δικη της υποχρεωση να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις

Ως προς το δικηγορικό γραφείο της :


α) Λέει μεν στην προσφατη ανακοινωση, ότι :
“ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ”.


Αλλά απ΄την άλλη επιτρέπει στην κα Κλειάρα να καλλιεργεί εντυπωσεις ευρείας – άμεσης νίκης, σύμφωνα με ότι αναφέρθηκε παραπανω. 


Δεν της επιτρεπουν να δημοσιοποιησει οποιοσδηποτε αποδεικτικο στοιχειο περι της προσφυγης, αλλά της επιτρεπουνε να διαδιδει λανθασμενες εντυπωσεις…


B) Ως προς τους χαρακτηρισμούς που εξαπολύει στην ανακοίνωσή του, απέναντι σε όσους ζητουν απαντησεις σε τόσα θολά/αμφιλεγομενα σημεία ενος τετοιου μειζονος θεματος, Πανελληνίου κι οχι ατομικου ενδιαφεροντος, καταλαβαινουμε πως θα αντιμετωπιζει αλλους συμπολιτες, σε μικροτερης σημασιας ζητηματα….

Οι επιστημονες μιλουν με επιχειρηματα και λυπάμαι για το επίπεδό τους.

Πρώτη φορά βλέπω κι επιστήμονες να βγάζουνε ανακοινώσεις με κεφαλαία γράμματα.

Σταύρος

 Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας “Παίζετε με την αγωνία ενός ολόκληρου λαού, κυρία Κ…”:

 

 

Πηγή  παλαιό αρχείο ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

Προβολές : 828


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα