“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΕΛΟΣ!!! ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΙΣΧΥΕΙ!!!” Αυτό αποφάσισαν οι ψυχοπαθείς στο Νταβός...

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΕΛΟΣ!!! ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΙΣΧΥΕΙ!!!” Αυτό αποφάσισαν οι ψυχοπαθείς στο Νταβός...

20 Ιανουαρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:485
Μοίρασέ το

 

Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε Έλον Μασκ: «Απαγορεύεται να γράφονται πράγματα που δεν συμφωνούμε»!

«Έρχεται νομοθεσία απαγόρευσης της ρητορικής “μίσους” και της “παραπληροφόρησης” – Η εποχή της Άγριας Δύσης τελείωσε» 

Η ελευθερία του λόγου είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την «πρόκληση» της Μεγάλης Επαναφοράς. Συνεπώς, ο μεγαλύτερος κίνδυνος που στοχεύουν οι αυτοαποκαλούμενοι «Global Shapers» είναι «Ο ξεκάθαρος και παρών κίνδυνος της παραπληροφόρησης».

Επειδή το ζήτημα της ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ, ήταν δεδομένο πως θα τεθεί από την Καμπαλίστικη Παγκίσμια Καμπαλίστικη Συμμορία, θα πρέπει να βρούμε τρόπους ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ,  ώστε να συνεχίζεται απρόσκοπτα η αφύπνιση του κόσμου.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά… η αισιόδοξη…

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ… ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥΣ…

ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ…

ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ….

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Και κάτι ακόμα… Μην παραμυθιάζεστε με τα όσα αφορούν τον Έλον Μάσκ… ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥΣ είναι και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ από το ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗ CIA…

Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε Έλον Μασκ: «Απαγορεύεται να γράφονται πράγματα που δεν συμφωνούμε»!

Τελειώνουν οριστικά την ελευθερία του λόγου στην ΕΕ και το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης. Όπως ανέφερε η Τσέχα αντιπρόεδρος της Επιτροπής της ΕΕ «Θεσμών και Διαφάνειας» Βέρα Τζούροβα η οποία ανέφερε ότι οι ΗΠΑ «θα έχουν σύντομα» νόμους που θα απαγορεύουν την «παράνομη ρητορική μίσους» όπως και η Ευρώπη.

Το εφεύρημα της «ρητορικής μίσους» χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα προκειμένου να κατασταλεί η ελεύθερη  άποψή.

Οτιδήποτε που θα αντίκειται στην πάγια γραμμή των κέντρων αποφάσεων απλώς θα βαφτίζεται ως «ρητορική μίσους» ή «παραπληροφόρηση» και όσοι την εκφράζουν θα τιμωρούνται με τους νόμους που προετοιμάζουν.

Στο πλαίσιο της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» είναι απαραίτητη η καταστολή της ελεύθερης άποψης και το δικαίωμα στην έκφρασή της.

Ελεύθερη άποψη η οποία μπορεί να είναι διαφορετική από το διήγημα είτε πρόκειται για την «πράσινη ανάπτυξη» και την «κλιματική κρίση», ή τα εμβόλια, ή την Ουκρανία, ή το να τρώμε έντομα ή οτιδήποτε άλλο.

Έτσι η νομοθετική απαγόρευση είναι το πρώτο βήμα.

Της επίθεσης Τζούροβα στον Μασκ, είχε προηγηθεί ανάρτηση του τελευταίου η οποία ανέφερε:

 «Τα ΜΜΕ θέλουν να ελέγχουν τι θα γνωρίζετε και γι’ αυτό η δημοσιογραφία των πολιτών είναι απαραίτητη».

Προφανώς αυτό είναι που ενοχλεί την ΕΕ και τις ΗΠΑ και για αυτό νομοθετούν.

Παράλληλα η Τσέχα αντιπρόεδρος απείλησε τον Έλον Μασκ λέγοντας: «Η εποχή της Άγριας Δύσης τελείωσε».

Μιλώντας στο Euronews Next στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στο Νταβός την Τετάρτη, ο Jourová είπε ότι η πλατφόρμα θα αντιμετωπίσει κυρώσεις εάν δεν συμμορφωθεί με τους νέους διαδικτυακούς κανονισμούς της ΕΕ.

Ερωτηθείσα εάν το μπλοκ είχε αρκετή επιρροή για να κάνει μεγάλες πλατφόρμες όπως το Twitter να συμμορφώνονται με τους νέους νόμους που στοχεύουν στη δημιουργία «ασφαλέστερων ψηφιακών χώρων», είπε ότι δεν υπάρχει «τίποτα ισχυρότερο από την ισχύουσα νομοθεσία».

«Θα έχουμε τον νόμο για τις ψηφιακές υπηρεσίες [DSA]. Θα έχουμε τον Κώδικα Πρακτικής ως μέρος αυτής της νομοθεσίας», είπε η  Jourová.

«Έτσι, αφού ο κ. Μασκ ανέλαβε το Twitter με τον «απολυταρχισμό της ελευθερίας του λόγου», είμαστε και εμείς οι προστάτες της ελευθερίας του λόγου».

«Αλλά την ίδια στιγμή, δεν μπορούμε να δεχτούμε, για παράδειγμα, παράνομο περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Έτσι, το μήνυμά μας ήταν σαφές: έχουμε κανόνες που πρέπει να τηρούνται, διαφορετικά θα υπάρξουν κυρώσεις», πρόσθεσε.

 

 

Όπως αναφέρει η New York Post:  

«Αν περιμένετε από δισεκατομμυριούχους και πολιτικές νυφίτσες να σώσουν τη Γη, τότε θα λατρέψετε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.

Η ελβετική κυβέρνηση ανέθεσε σε έως και 5.000 Ελβετούς  στρατιώτες για να προστατεύσουν τους παρευρισκόμενους,  εκτός από τις ιερόδουλες που τους χρεώνουν με 2.500 δολάρια τη βραδιά.

Ο Τζον Κέρι, ο ειδικός απεσταλμένος του Τζο Μπάιντεν για το κλίμα, χαιρέτισε τους συναδέλφους του ως «εξωγήινους» για την αφοσίωσή τους στη διάσωση της Γης. Δεν πειράζει που όλοι πέταξαν εκεί με ιδιωτικά τζετ.

Το WEF ολοκληρώνει τη «Μεγάλη Επαναφορά» — «Αποκτώντας καλύτερα» έτσι ώστε οι οικονομίες να μπορέσουν να αναδυθούν πιο πράσινες πολιτικές αι δίκαιες από την πανδημία».

Αλλά οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να ανακάμπτουν από την τελευταία φορά που το WEF σφράγισε τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής.

«Το WEF είχε τεράστια επιρροή, υπερασπιζόμενο κάθε μορφή ελέγχου του COVID, από τα lockdown έως τις εντολές εμβολίων», παρατήρησε ο Jeffrey Tucker, πρόεδρος του Ινστιτούτου Brownstone.

Η ελευθερία του λόγου είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την «πρόκληση» της Μεγάλης Επαναφοράς. Συνεπώς, ο μεγαλύτερος κίνδυνος που στοχεύουν οι αυτοαποκαλούμενοι «Global Shapers» είναι «Ο ξεκάθαρος και παρών κίνδυνος της παραπληροφόρησης».

Το WEF έψαξε πολύ και σκληρά για να βρει έναν εξέχοντα πάνελ παραπληροφόρησης για να ενσαρκώσει τις αξίες του Νταβός. Επέλεξαν τον Brian Stelter, έναν πρώην παρουσιαστή του CNN, τον εκδότη των New York Times A.G. Sulzberger, ο οποίος διακήρυξε ότι η παραπληροφόρηση είναι η «πιο υπαρξιακή» από «κάθε άλλη μεγάλη πρόκληση με την οποία αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία».

Η ζέση υπέρ της λογοκρισίας του Νταβός αποτυπώθηκε από την Βέρα Τζούροβα, αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «θα έχουν σύντομα» νόμους που θα απαγορεύουν την «παράνομη ρητορική μίσους» όπως η Ευρώπη.

Αλλά η ομιλία που μισούν περισσότερο οι πολιτικοί είναι η κριτική στις κυβερνήσεις.

Ο εκπρόσωπος της ανάλογης επιτροπής του Κογκρέσου Seth Moulton  κατηγόρησε την «παραπληροφόρηση» επειδή δεν ήταν σε θέση να «να κάνει τους ανθρώπους να κάνουν ένα εμβόλιο για τον COVID».

Αλλά οι ψευδείς ισχυρισμοί του Μπάιντεν και των ανώτατων αξιωματούχων ότι τα εμβόλια αποτρέπουν τη μόλυνση και τη μετάδοση δεν ήταν παραπληροφόρηση – ήταν απλώς τυπογραφικά λάθη.

Το TwitterFiles αποκάλυψε πρόσφατα ότι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι πίεσαν το Twitter για να καταστείλει 250.000 χρήστες του Twitter (συμπεριλαμβανομένων και  δημοσιογράφων) που εξέφραζαν διαφορετική άποψη για το επίσημο διήγημα των εμβολίων.

(Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, δεν προσκλήθηκε στο Νταβός)

 

Άλλωστε το WEF ζητά ένα «Παγκόσμιο Πλαίσιο για τη Ρύθμιση της Βλάβης στο Διαδίκτυο» — δηλαδή, παγκόσμια λογοκρισία.

Το WEF ζητά ένα «Παγκόσμιο Πλαίσιο για τη Ρύθμιση της Βλάβης στο Διαδίκτυο» — δηλαδή, παγκόσμια λογοκρισία. Αλλά το WEF προσφέρει ένα από τα καλύτερα παραδείγματα για το πώς οι καταγγελίες της «παραπληροφόρησης» είναι ιδιοτελείς απάτες.

Το 2016, το WEF δημοσίευσε ένα βίντεο με οκτώ προβλέψεις για τη ζωή το 2030. Το αποκορύφωμα του  ήταν ένας ανόητος άντρας που απεικονιζόταν δίπλα στο σύνθημα: «Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος».

Αυτή η παράξενη ιδέα δεν ήταν παρέκκλιση του WEF. Τον περασμένο Ιούλιο, το WEF πρότεινε τη μείωση της ιδιοκτησίας ιδιωτικών οχημάτων σε όλο τον κόσμο. Και μετά υπήρξε το γήπεδο του WEF για να σωθεί ο πλανήτης βάζοντας τους ανθρώπους να τρώνε έντομα αντί για κόκκινο κρέας.

Σύμφωνα με το WEF, η ατομική ελευθερία είναι μια πολυτέλεια που οι πολίτες δεν μπορούν πλέον να αντέξουν οικονομικά. Οι επίδοξοι τύραννοι μπορούν πάντα να βρίσκουν υψηλά προσχήματα για να αλυσοδέσουν τα θύματά τους. Ναι, Τζον Κέρι, είστε εξωγήινοι — από μια από αυτές τις ταινίες όπου οι εξωγήινοι προσπαθούν να κατακτήσουν τη Γη.»

 

 

Πηγή

Προβολές : 485


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα