Ελευθεροτέκτονες και οι Illuminati ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ. ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΤΕ!!!

Ελευθεροτέκτονες και οι Illuminati ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ. ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΤΕ!!!

23 Μαρτίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,107
Μοίρασέ το

 

Οι Ελευθεροτέκτονες είναι μαθητές του σατανά

Οι Ελευθεροτέκτονες μας κοροϊδεύουν δείχνοντας έμμεσα αυτό που κάνουν ή σχεδιάζουν να κάνουν καθημερινά, μέσα από ταινίες, μουσική, τηλεοπτικές εκπομπές, πολιτική και άλλα, μέσω συμβολισμών.

Ο Ελευθεροτέκτονας Συμβολισμός είναι παντού . Οι άρρωστοι και διεστραμμένοι κανόνες τους απαιτούν να μας δείξουν τι κάνουν. το κάνουν αυτό σε όλες τις μορφές μέσων.

Ελευθεροτέκτονες και μυστικές εταιρείες των Ιλλουμινάτι διοικούν τον κόσμο

Αν και πολλάκις από αυτό το ιστολόγιο, έχει αναδειχθεί ο σατανικός ρόλος των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ και των ΜΑΣΣΟΝΩΝ, θεωρώ πως αυτή η ανάρτηση, περιλαμβάνει και κομμάτια που δεν έχουν προβληθεί…

Τα βίντεο δε που συμπεριλαμβάνονται εδώ, έχουν μεγάλη σημασία στην αφύπνιση… όπως και οι αποκαλύψεις του Altiyan Childs, που είναι συγκλονιστικές…

 

Και το ερώτημα είναι: ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;;;

Η γνώση, είναι δύναμη… αλλά δεν αρκεί…

Χρειάζονται Πίστη και Έργα…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι Ελευθεροτέκτονες και οι Illuminati είναι το ίδιο.

Ποιος ελέγχει τον κόσμο;

Μπορεί να έχετε ακούσει για τους «Illuminati», οι οποίοι συνδέονται με θεωρητικούς συνωμοσίας.

Οι μυστικές κοινωνίες είναι πραγματικές και πολύ επικίνδυνες. θέλουν να πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν και θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τα μυστικά τους.

Οι Ελευθεροτέκτονες υπάρχουν εδώ και γενιές και θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι έχουν να κάνουν με την αγάπη και τη βοήθεια της ανθρωπότητας, αλλά ισχύει το αντίθετο.

Διαβάστε αυτήν την ανάρτηση μέχρι το τέλος. έχει πολλές πληροφορίες.

 

Τι είναι ο Τεκτονισμός;

Ο Ελευθεροτεκτονισμός είναι μια μυστική κοινωνία και το πιο αυστηρά φυλασσόμενο μυστικό στην ιστορία του κόσμου. Μπορεί να γνωρίζετε τον μασονισμό με άλλο όνομα. illuminati. Οι Ελευθεροτέκτονες και οι Ιλλουμινάτι είναι η μυστική κοινωνία που κυβερνά τον κόσμο (αναφέρεται επίσης ως THE DEEP STATE).

Από το 1717 όταν οργανώθηκε η πρώτη μασονική στοά για την ανατροπή του χριστιανισμού, ο σατανισμός έχει εισχωρήσει στις ειδήσεις, τα μέσα ενημέρωσης, την ψυχαγωγία, τη μουσική και πολλά άλλα. Ο συμβολισμός του Τεκτονισμού χρησιμοποιείται σε ταινίες, μουσική, ειδήσεις, πολιτική και Χόλιγουντ.

Αν νομίζατε ότι χρειάζονται ταλέντο και διασυνδέσεις για να πετύχετε στο Χόλιγουντ, τη μουσική ή την πολιτική, κάνετε λάθος. Όσοι είναι «πλούσιοι και διάσημοι» είναι εκεί μόνο επειδή τους επιτρέπεται. Οι περισσότεροι διάσημοι άνθρωποι δεν είναι τίποτα άλλο από μαριονέτες των μασόνων ανώτερου επιπέδου.

Όπως το να πουλάς την ψυχή σου στον διάβολο, αν υπακούς, κρατάς τα μυστικά τους και συμμετέχεις σε σατανικές τελετουργίες, μπορείς να πας μακριά.

Τεκτονισμός και ιλλουμινάτι. Ο Τεκτονισμός κρυμμένος σε κοινή θέα στις ταινίες του Χόλιγουντ και στη μουσική βιομηχανία
Τεκτονικά εμβλήματα – Το έμβλημα στο κέντρο με το “G” είναι το πιο αναγνωρισμένο σε μασονικές στοές και κρυμμένο σε απλό χώρο στις περισσότερες ταινίες

Ο George Washington, οι περισσότεροι Πρόεδροι των ΗΠΑ, ο Walt Disney, ο Drake, η Madonna, ο Jon Bon Jovi, ο Johnny Depp, ο Rod Stewart, η Cardi B, ο Taylor Swift, ο John Travolta, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς από τους χιλιάδες, είναι όλοι μασόνοι.

Χρειάζεται να ανήκεις στη μυστική κοινωνία των ελευθεροτέκτονων και να πουλάς κυριολεκτικά την ψυχή σου για να φτάσεις σε επίπεδα σταρ, αλλά, όταν ανήκεις σε αυτούς, ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

Ο νικητής του X factor, Altiyan Childs, αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη μυστική θρησκεία στον κόσμο στο βίντεο που περιλαμβάνεται σε αυτήν την ανάρτηση παρακάτω. Το βίντεο του Altiyan Childs είναι λίγο πάνω από 5 ώρες και απίστευτα κατατοπιστικό. Παρακολουθήστε ολόκληρο το βίντεο, σε μέρη κάθε φορά, αν χρειαστεί, για να μάθετε για τους τέκτονες και τους illuminati.

 

 

Τι λέει η ιστοσελίδα του Freemason: Ο Τεκτονισμός είναι η κορυφαία αδελφική οργάνωση στον κόσμο. Η προέλευσή του έχει χαθεί στην μη καταγεγραμμένη ιστορία των μεσαιωνικών χρόνων, αλλά οργανώθηκε επίσημα στο Λονδίνο της Αγγλίας το 1717. Η τρέχουσα παγκόσμια ιδιότητα μέλους ελευθεροτέκτονων ανέρχεται συνολικά σε πάνω από 3 εκατομμύρια μέλη, 1,1 εκατομμύρια από τα οποία βρίσκονται στη Βόρεια Αμερική.

Με 75.000 Τέκτονες και 450 τοπικές Στοές, το Οχάιο έχει μία από τις μεγαλύτερες μασονικές συνδρομές από οποιαδήποτε πολιτεία της χώρας.

Υπάρχουν περίπου 6.000.000 τέκτονες σε όλο τον κόσμο.

Ως αδελφική οργάνωση, ο Ελευθεροτεκτονισμός ενώνει άνδρες με καλό χαρακτήρα που, αν και διαφορετικών θρησκευτικών, εθνοτικών ή κοινωνικών καταβολών, μοιράζονται την πίστη στην πατρότητα του Θεού και στην αδελφότητα της ανθρωπότητας.

Ρίχνοντας μια ματιά στον ιστότοπό τους, ο μασονισμός έχει να κάνει με την αδελφική αγάπη και την αγάπη του Θεού και να κάνετε ό,τι είναι σωστό για τον συνάνθρωπό σας. Φαίνεται ότι είναι ο καλός αδερφός για όλους.

μασόνους και ιλλουμινάτι μυστική κοινωνία. Ο Ελευθεροτεκτονισμός είναι μια μυστική κοινωνία και το πιο αυστηρά φυλασσόμενο μυστικό στην ιστορία του κόσμου. Μπορεί να γνωρίζετε τον μασονισμό με άλλο όνομα. illuminati. Οι Ελευθεροτέκτονες και οι Ιλουμινάτι είναι η μυστική κοινωνία που κυβερνά τον κόσμο
Τέκτονες πριν από μια μυστική συνάντηση

 

Μερικοί τέκτονες σε όλο τον κόσμο έχουν μια πολύ διαφορετική ιστορία να πουν. Η τρύπα του κουνελιού στους Ελευθεροτέκτονες και τους illuminati είναι πολύ βαθιά και αξίζει να την εξερευνήσετε.

Μην ξεγελιέστε από τον τεκτονικό αθώο και ειρηνικό ιστότοπο. Ακριβώς όπως ένα σύστημα πυραμίδας (λογοπαίγνιο, υποθέτω), δεν ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει μέχρι να ριζώσετε βαθιά στα υψηλά επίπεδα του οργανισμού.

Καθώς ερευνάτε τον μασονισμό, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ λατρείας και οργάνωσης. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε τις διδασκαλίες του Θεού και να θυμόμαστε τι λέει η Βίβλος.

Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τίποτα για τη Βίβλο για να καταλάβετε τι θα σας δείξει αυτή η ανάρτηση.

 

Ο Τεκτονισμός και ο συμβολισμός τους

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΞΕΝΟΣ δεν επιτρέπεται να παρευρίσκεται στις μασονικές συνελεύσεις και ΤΙΠΟΤΑ δεν συζητείται με κανέναν εκτός των μασονικών στοών τους.

Ας περιορίσουμε το κυνήγι. Ο Τεκτονισμός είναι μεταμφιεσμένος σατανισμός, αλλά, αφού διαβάσετε αυτήν την ανάρτηση, πρέπει να αποφασίσετε μόνοι σας, όπως πάντα.

Υπάρχουν 33 επίπεδα στον Τεκτονισμό. Όλα τα επίπεδα κάτω από το 33ο δεν ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει μέσα, εκτός από αυτά στο 33ο επίπεδο των Ελευθεροτέκτονων και των Ιλλουμινάτι.

Ο Ιησούς Χριστός υπολογίζεται ότι ήταν 33 ετών όταν πέθανε στο σταυρό. Αυτός είναι ο λόγος που οι τέκτονες χρησιμοποιούν τόσο πολύ τον αριθμό 33. είναι μια κοροϊδία του Ιησού Χριστού. Οι Τέκτονες μισούν τον Θεό, τον Ιησού Χριστό και τους Χριστιανούς.

Ο αριθμός 33 χρησιμοποιείται από τους τέκτονες αρκετά. είναι ένας από τους αγαπημένους τους αριθμούς και μέρος του συμβολισμού.

Τεκτονισμός; Όπου ψεύδονται οι αλήθειες και τα ψέματα είναι αλήθεια. Όπου το σκοτάδι γίνεται φως και το φως γίνεται σκοτεινό. Εκεί που πας για να μπεις στον σατανισμό και σε μια ζωή υλιστικής ηθικής ελευθερίας.

Εδώ πηγαίνετε για να χάσετε τον εαυτό σας στην τέρψη του εαυτού σας και να λατρεύετε τους θνητούς. Σας διδάσκουν να μισείτε τον Θεό και τον Ιησού Χριστό και να λατρεύετε τον Σατανά επειδή σας έριξαν από τον Παράδεισο.

Εάν ένας Ελευθεροτέκτονας λέει ότι δεν λατρεύει τον Σατανά, να θυμάστε ότι απλώς δεν γνωρίζει (μόνο το υψηλότερο επίπεδο του τέκτονα ξέρει τα μυστικά – επίπεδο 33.)

Οποιοσδήποτε Ελευθεροτέκτονας κάτω από το επίπεδο 33 δεν θα μάθει ποτέ τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτή τη μυστική κοινωνία. Ακριβώς όπως ένα σύστημα πυραμίδας, μόνο αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή καλούν τους πυροβολισμούς, ενώ κρατούν όλους τους άλλους στο σκοτάδι.

Όλοι οι Ελευθεροτέκτονες ορκίζονται να τηρούν μυστικότητα για οτιδήποτε συζητούν στις συναντήσεις των στοών, ανεξάρτητα από το επίπεδο που βρίσκονται.

 

Μυστική διαθήκη των Ελευθεροτέκτονων και των Illuminati – δείτε αυτό το βίντεο για να ξεκινήσετε

https://www.roxytube.com/embed/YgDPUC2zI3o8K1M
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη Σχεδιάστηκε από την αρχή

 

Το σχέδιο της μυστικής κοινωνίας για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη (που σχεδιάστηκε από τους μασόνους το 1782) παρουσιάζεται για να το δουν όλοι στο χαρτονόμισμα ενός δολαρίου ΗΠΑ (προστέθηκε στο χαρτονόμισμα ενός δολαρίου ΗΠΑ το 1932.)

Οι Ελευθεροτέκτονες λειτουργούν με συμβολισμούς, και είναι παντού γύρω μας. Αυτή η ανάρτηση και το βίντεο του Altiyan Childs παρακάτω, θα σας δείξουν άλλες πλευρές του τεκτονισμού. πλευρές που δεν ήξερες ποτέ ότι υπάρχουν, αλλά είναι ακριβώς μπροστά σου κάθε μέρα.

Στο πίσω μέρος του ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ Η.Π.Α., εμφανίζεται η ένδειξη “ANNUIT COEPTIS NOVUS ORDO SECLORUM”. Είναι λατινικά και μεταφράζεται σε «A Plot to Undertake by oath, A NEW WORLD ORDER».

Το NOVUS ORDO SECLORUM έχει επίσης τατουάζ σε πολλούς διάσημους ανθρώπους, όπως η συγγραφέας του Χάρι Πότερ JK Rowling, και μεταφράζεται σε ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

ANNUIT COEPTIS: ANNUIT μεταφράζεται σε «κλείνει το μάτι» και COEPTIS μεταφράζεται σε «επιχειρήσεις» (επίσημη υπόσχεση ή υπόσχεση να κάνει κάτι.)

Όλοι οι τέκτονες και τα μέλη των illuminati πρέπει να λάβουν μια ιερή υπόσχεση να μην μιλήσουν ΠΟΤΕ για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες της μυστικής τους κοινωνίας.

Πολλές φωτογραφίες διάσημων προσώπων μπορούν να βρεθούν με το δάχτυλο πάνω από το στόμα τους, σχηματίζοντας το «σσσς» να είναι ήσυχο ή να μην πεις εικόνα.

Συμβολισμός Ελευθεροτέκτονων σε όλο το νομοσχέδιο ενός δολαρίου ΗΠΑ

ΟΛΑ στο χαρτονόμισμα ενός δολαρίου ΗΠΑ έχουν νόημα. δεν είναι μόνο σχέδια με γραμμές και σχήματα.

ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ από τέκτονες και τους ιλλουμινάτι.

Κοιτάξτε τι υπάρχει στο πίσω μέρος του δολαρίου ΗΠΑ. η πυραμίδα, πλήρης με το μάτι που βλέπει τα πάντα.

Ένα πεντάγραμμα (σύμβολο του σατανά) μπορεί να συναχθεί από τα γράμματα M, A, S, O, N. Τι συλλαβίζει το διάβολο πεντάγραμμα; ΚΤΙΣΤΗΣ

Ο συμβολισμός του Τεκτονισμού "ANNUIT COEPTIS NOVUS ORDO SECLORUM" είναι λατινικός και μεταφράζεται σε "A Plot to Undertake by oath, A NEW WORLD ORDER". Συμπληρώστε το σύμβολο ALL-SEEING-EYE, το οποίο είναι πολύ κοινό
Το “ANNUIT COEPTIS NOVUS ORDO SECLORUM” είναι λατινικό και μεταφράζεται σε “A Plot to Undertake by oath, A NEW WORLD ORDER”.
Συμπληρώστε το σύμβολο ALL-SEEING-EYE, το οποίο είναι πολύ κοινό στον συμβολισμό του ελευθεροτεκτονισμού
τέκτονες και οι ιλλουμινάτι. ο συμβολισμός των μασόνων είναι παντού. Οι τέκτονες διοικούν και ελέγχουν τον κόσμο και έχουν εδώ και εκατοντάδες χρόνια. στο πίσω μέρος του χαρτονομίσματος του ενός δολαρίου Ελευθεροτεκτονικός συμβολισμός "ANNUIT COEPTIS NOVUS ORDO SECLORUM" είναι λατινικό και μεταφράζεται σε "A Plot to Undertake by oath, A NEW WORLD ORDER". Συμπληρώστε το σύμβολο ALL-SEEING-EYE, το οποίο είναι πολύ κοινό
Κοιτάξτε τι υπάρχει στο πίσω μέρος του δολαρίου ΗΠΑ. η πυραμίδα, πλήρης με το μάτι που βλέπει τα πάντα. Τι συλλαβίζει το διάβολο πεντάγραμμο; ΚΤΙΣΤΗΣ
τέκτονες και οι ιλλουμινάτι. Ελευθεροτέκτονας συμβολισμός είναι σε όλο τον κόσμο. Ο Τεκτονισμός είναι μια λατρεία που λατρεύει τον Σατανά. Οι ελευθεροτέκτονες είναι γνωστοί ως ελίτ ή ιλλουμινάτι
Ο ελευθεροτεκτονικός συμβολισμός είναι ΠΑΝΤΟΥ

Πολύ πριν από τους Ελευθεροτέκτονες, οι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν το «Μάτι του Ώρου», και το μάτι που βλέπει τα πάντα εμφανίζεται επανειλημμένα στην τέχνη της Αναγέννησης ως σύμβολο του Χριστιανισμού και της επαγρύπνησης του Θεού.

Ωστόσο, οργανώσεις όπως η Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Φιλαδέλφειας ισχυρίζονται ότι οι τέκτονες Henry Wallace και Franklin D. Roosevelt το επέλεξαν σκόπιμα όταν επανασχεδίασαν το χαρτονόμισμα του δολαρίου το 1934.

Οι βασικές δηλώσεις από την παραπάνω παράγραφο είναι Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

Η Federal Reserve ΔΕΝ είναι μέρος της κυβέρνησης των ΗΠΑ – είναι μια εξωτερική οντότητα, όπως η CIA και το FBI. Δεν υπάρχουν νόμοι ή περιορισμοί για την Federal Reserve Bank ή αυτές τις εταιρείες αλφαβήτου.

Διαβάστε περισσότερα για την αλήθεια για την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΠΟΘΕΣΗ ΕΔΩ.

Ο συμβολισμός του Ελευθεροτεκτονικού (μυστική κοινωνία των illuminati) είναι κρυμμένος σε μια απλή τοποθεσία για τις «χαζές μάζες». Αυτοαποκαλούνται «η ελίτ» και το ευρύ κοινό «χαζό και χυδαίο».

Οι άνθρωποι θεωρούνται ως πρόβατα για τους τέκτονες και τους ιλλουμινάτι. δεν είμαστε άξιοι για τίποτα σύμφωνα με αυτούς.

Fremasonry είναι το πρόβατο που κρύβει τον λύκο μέσα του.

Μέσα στο Ελευθεροτέκτονα για τέκτονες χαμηλότερου επιπέδου

Inside The Freemasons’ Oldest Grand Lodge

Μέσα στο καταφύγιο Freemason για κτίστες υψηλότερου επιπέδου – από την ταινία “Eyes wide shut” (ταιριασμένος τίτλος) – συνιστάται η διακριτικότητα του θεατή

https://www.roxytube.com/embed/UlhdUDapmJgqtjW

 

Οι Τεκτονικές Στοές είναι ΠΑΝΤΟΥ

 

Τεκτονικές στοές μπορούν να βρεθούν σε κάθε προάστιο του κόσμου. Ο Τεκτονισμός, όπως θα ανακαλύψετε, είναι μια Μυστική Εταιρεία που ασκεί τον σατανισμό σε απλό χώρο.

Ρίχνοντας μια ματιά στον ιστότοπό τους, ο μασονισμός έχει να κάνει με την αδελφική αγάπη και την αγάπη του Θεού και να κάνετε ό,τι είναι σωστό για τον συνάνθρωπό σας. Φαίνεται ότι είναι ο καλός μεγάλος αδερφός για όλους, ωστόσο, άλλοι μασόνοι σε όλο τον κόσμο έχουν μια πολύ διαφορετική ιστορία να πουν. Αυτή η τρύπα από το κουνέλι στους Ελευθεροτέκτονες και τους illuminati είναι βαθιά και αξίζει να την εξερευνήσετε.
Ελευθεροτέκτονες πρώιμες αρχές για νεοσύλλεκτους
Ρίχνοντας μια ματιά στον ιστότοπό τους, ο μασονισμός έχει να κάνει με την αδελφική αγάπη και την αγάπη του Θεού και να κάνετε ό,τι είναι σωστό για τον συνάνθρωπό σας. Φαίνεται ότι είναι ο καλός μεγάλος αδερφός για όλους, ωστόσο, άλλοι μασόνοι σε όλο τον κόσμο έχουν μια πολύ διαφορετική ιστορία να πουν. Αυτή η τρύπα από το κουνέλι στους Ελευθεροτέκτονες και τους illuminati είναι βαθιά και αξίζει να την εξερευνήσετε. τέκτονες και οι ιλλουμινάτι
Ο Τεκτονισμός έχει προχωρήσει πολύ. αρχηγείο μασόνων

Η Βίβλος είναι το μόνο βιβλίο που μισούν οι τέκτονες. Οι Ελευθεροτέκτονες βλέπουν το Κακό ως καλό. ακολουθούν τον σατανά.

Οι Ελευθεροτέκτονες και οι Ιλλουμινάτι μισούν τον Ιησού Χριστό και πιστεύουν ότι ο Θεός είναι κακός επειδή έδιωξε τον Εωσφόρο από τον Παράδεισο.

Οι Ελευθεροτέκτονες πιστεύουν ότι ο Εωσφόρος (σατανάς) διακινδύνευσε τα πάντα (να εκδιωχθεί από τον Παράδεισο) προκειμένου οι οπαδοί του να είναι ο Θεός του εαυτού του για να φροντίσει για τον λαό του.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη, που σχεδιάστηκε από τους Ελευθεροτέκτονες πριν από εκατοντάδες χρόνια, σιγά-σιγά εκδηλώνεται και ριζώνει βαθύτερα στην καθημερινή ζωή χωρίς να το αντιληφθούν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Οι Ελευθεροτέκτονες (Illuminati, ομάδα Bilderberg, επιτροπή 300, Rothschild, Rockefellers) είναι σατανιστές και πάντα θεωρούσαν τους εαυτούς τους ως «η ελίτ».

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις οικογένειες Ροκφέλερ και Ρότσιλντ εδώ.

Το σύμβολο της ειρήνης είναι ένα μασονικό σύμβολο για το θάνατο του χριστιανισμού από τους τέκτονες. Το σύμβολο της ειρήνης είναι ένας ανάποδος σταυρός με τα χέρια σπασμένα.

 

Ελευθεροτεκτονικά σύμβολα

  • Συμβολισμός ενός ματιού (καλύπτοντας το ένα μάτι για να τονίσουμε το άλλο μάτι, όλα βλέπουν μάτι)
  • Κρυμμένο χέρι σε παλτό ή ρούχα
  • Μυστική χειραψία
  • Κέρατα διαβόλου με το δείκτη και το ροζ δάχτυλο προς τα πάνω (βλέπεται στη ροκ μουσική)
  • Ένα δάχτυλο πάνω από το στόμα σε «σιωπή, είναι μυστικό» – Μυστική κοινωνία
  • Πυραμίδες, πλήρεις με μάτι που βλέπει τα πάντα στην κορυφή
  • Πολύ ισχυρές συνδέσεις με την αιγυπτιακή ιστορία
  • Σήμα “ΟΚ” με το δείκτη και τον αντίχειρα, με τα τελευταία 3 δάχτυλα προς τα πάνω, τριπλό σύμβολο 6 (μοιάζει με το σύμβολο “ok”)
τέκτονες και οι ιλλουμινάτι. Ελευθεροτεκτονικός συμβολισμός που χρησιμοποιείται καθημερινά από ηθοποιούς του Χόλιγουντ και διάσημους μουσικούς. Οι πιο διάσημοι άνθρωποι που γνωρίζετε είναι μασόνοι στη λατρεία του τεκτονισμού. όλοι λατρεύουν τον σατανά.
Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, ηθοποιοί του Χόλιγουντ έχουν φωτογραφηθεί να αναβοσβήνουν αυτό το σημάδι “ok”, το οποίο συμβολίζει το τριπλό 6 (αριθμός του διαβόλου). Οι Ελευθεροτέκτονες λατρεύουν τον Σατανά

Θα δείτε πολλούς ηθοποιούς ή μουσικούς του Χόλιγουντ να φωτογραφίζονται με το δάχτυλο πάνω από το στόμα τους, σαν να λένε «σσσς» ή να κρατούν το σημάδι «ok» πάνω από το ένα μάτι (αριθμός του διαβόλου 666.)

Όλοι οι τέκτονες υπόκεινται στον μασονικό όρκο της μυστικότητας υπό την ποινή των βασανιστηρίων, που ακολουθείται από φρικτό θάνατο.

 

Ο Robin Williams ήταν μασόνος και βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. ασφυκτιά από θηλιά από το πόμολο της πόρτας ενώ βρισκόταν σε καθιστή θέση. Είναι σύνηθες φαινόμενο οι τέκτονες να απομακρύνονται από αυτή τη γη χρησιμοποιώντας το σπίτι τους ως τον τελευταίο τόπο ανάπαυσής τους. αυτό είναι στους κανόνες του κώδικα τους. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς αυτοκτόνησε ή δεν υπάκουσε;

 

Ενώ οι Χριστιανοί πιστεύουν ότι ο Ιησούς Χριστός πέθανε για τις αμαρτίες τους, οι Ελευθεροτέκτονες πιστεύουν ότι ο Σατανάς έκανε την απόλυτη θυσία επιτρέποντας στον εαυτό του να εκδιωχθεί από τον παράδεισο για τον λαό του.

Οι Ελευθεροτέκτονες περιφρονούν τον Ιησού Χριστό και τον Χριστιανισμό για τους κανόνες τους. γι’ αυτό αυτοαποκαλούνται ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Τέκτονες. Οι Τέκτονες δεν πιστεύουν στο στενό μονοπάτι και στους νόμους του Θεού. ακολουθούν τον σατανά.

Οι Τέκτονες αντιστρέφουν τα πάντα. πιστεύουν ότι ό,τι είναι καλό είναι κακό και ό,τι είναι κακό είναι καλό, δηλαδή ο ορός γάλακτος που συμμετέχουν σε σεξουαλικές πράξεις με πολλούς συντρόφους, ανθρωποθυσίες και βασανιστήρια.

Όσο πιο υπάκουος είναι ένας τέκτονας, συμμετέχοντας σε ανθρωποθυσίες, μαζικές σεξουαλικές πρακτικές, εμπορία παιδιών (αδρενοχρωμία) και πιο άθλιες πράξεις, μπορεί να ανέβει σε υψηλότερα επίπεδα ελευθεροτεκτονισμού (αν επιλεγεί).

Οι Ελευθεροτέκτονες εισάγουν το θρησκευτικό τους σύστημα στη νέα εποχή (ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ) και σύντομα αυτό θα γίνει οδυνηρά σαφές σε πολλούς.

 

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ…. ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ / ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

 

Υπάρχει μια τεράστια άνοδος της λογοκρισίας στο διαδίκτυο, μαζί με τις διδασκαλίες για τρανς στις τάξεις των μικρών παιδιών.

Το Covid ήταν ένα τεστ κλειδώματος για να δούμε πόσοι θα συμμορφώνονταν με τις εντολές, ακριβώς όπως η ραδιοφωνική μετάδοση του War of the Worlds του Orson Wells ήταν δοκιμαστική πριν από χρόνια.

Ενώ οι άνθρωποι διαφωνούν για τη χρήση μάσκας για τον κορωνοϊό, υψηλόβαθμοι τέκτονες κάνουν τη μετάβασή τους στην Ατζέντα τους για τη ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ, που προκαλούνται από έναν ψεύτικο ιό που οργανώθηκε από τέκτονες και τους ιλλουμινάτι.

 

Ο JFK προσπάθησε να προειδοποιήσει τους ανθρώπους μέσω διαφόρων ομιλιών και μίλησε ενεργά κατά των μυστικών εταιρειών, αλλά δεν άκουσαν πολλοί.

Δεν υπήρχε διαδίκτυο για το κοινό τη δεκαετία του 1950. Δεν υπάρχει τρόπος για τους ανθρώπους να μοιράζονται ιδέες και ανακαλύψεις όπως αυτό που έχουμε σήμερα.

Ο JFK ήταν σε μεγάλο βαθμό μόνος στον αγώνα κατά του τεκτονισμού.

Ο JFK και ο Αβραάμ Λίνκολν ήταν πολύ εναντίον των μυστικών εταιρειών και αποσιωπήθηκαν από το να αποκαλύψουν την αλήθεια για τον μασονισμό.

Οι τέκτονες λειτουργούν με βαθμούς (επίπεδα) μυήσεων και μόνο οι υψηλόβαθμοι τέκτονες γνωρίζουν τα αληθινά μυστικά του τεκτονισμού.

Ένας τέκτονας 33ου επιπέδου είναι ο υψηλότερος βαθμός στον Τεκτονισμό. οι πιο άθλιοι και κακοί «άνθρωποι» είναι μασόνοι 33ου επιπέδου.

 

Ποιοι είναι οι Τέκτονες;

 

Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.

Οι περισσότεροι μασόνοι δεν γνωρίζουν την αλήθεια πίσω από το μασονικό πέπλο στο οποίο ανήκουν και ποια είναι τα πραγματικά μυστικά.

Οι τέκτονες κατώτερου επιπέδου κάνουν τις προσφορές των μασόνων υψηλού επιπέδου με αντάλλαγμα τη φήμη, την περιουσία και άλλες επιθυμίες. ο ουρανός είναι το όριο αν υπακούς.

 

Ο μασονικός συμβολισμός είναι ΠΑΝΤΟΥ

 

Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι μέρος του τεκτονισμού. οι περισσότεροι από αυτούς δεν γνωρίζουν καν την αλήθεια πίσω από το μασονικό πέπλο και ποια είναι τα πραγματικά μυστικά. Αυτοί οι τέκτονες κάνουν τις προσφορές των μασόνων υψηλού επιπέδου με αντάλλαγμα τη φήμη, την περιουσία και άλλες επιθυμίες. ο ουρανός είναι το όριο αν υπακούς. τέκτονες και οι ιλλουμινάτι
Red Hot Chili Peppers – Από αριστερά προς τα δεξιά – σύμβολο μασονικού στοχαστή, σταυρός που κοροϊδεύει τον Ιησού Χριστό με τα μεσαία δάχτυλα, κέρατα διαβόλου, τριπλό 6 σύμβολο
Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.
Ξέρεις αυτούς τους τέκτονες; Δημιουργικό πεντάγραμμο με φίλους
Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.
Η Celine Dion είναι μασόνος και μέλος των illuminati. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.
σσσς μην πεις
Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.
Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.
Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.
smashing pumpkins τραγουδιστής είναι μασόνος. Οι διάσημοι άνθρωποι είναι μαριονέτες στην ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που συνεχίζεται για γενιές στον κόσμο του Τεκτονισμού. τέκτονες και οι ιλλουμινάτι
Τραγουδιστής των Smashing Pumpkins…σςς μην πω
Η Rihanna είναι μασόνος. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.
δείχνει το ένα μάτι – τι γράφει στο δάχτυλό της;
Η Μαντόνα είναι μασόνος. Ελευθεροτέκτονες και ο συμβολισμός των Ιλλουμινάτι.
Η Μαντόνα είναι μασόνος…σσσς μην πείτε
Ο Τέιλορ Σουίφτ είναι μασόνος και ανήκει στους ιλλουμινάτι. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.

Εμφάνιση ενός ματιού – συμβολισμός οφθαλμού που βλέπει τα πάντα
 
Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.
Ένα μάτι – και πάλι συμβολισμός ματιών που βλέπει τα πάντα
Η Σελίν Ντιόν είναι μασόνος. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.
Εκθέτοντας το ένα μάτι, η Σελίν Ντιόν είναι Τέκτονας. Έχετε δει τη σειρά ρούχων της για παιδιά;
Ο Justin Bieber είναι μασόνος και μέλος των illuminati. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους. μαυρομάτικο κλαμπ.
Justin Bieber που καλύπτει το ένα μάτι – Look up “the black eye club”
Η Μαντόνα είναι Ελευθεροτέκτονας και μέλος των Ιλλουμινάτι. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.
Η Μαντόνα το κάνει προφανές –πάντα η πυραμίδα και το μάτι που βλέπει τα πάντα– κέρατα διαβόλου και αιγυπτιακά (ναι, πάει πολύ πίσω)
Η Μαντόνα είναι μασόνος που λατρεύει τον Σατανά
Η Μαντόνα με την πυραμίδα του τέκτονα και το σακάκι που βλέπει τα πάντα
Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.
Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.
Συμβολισμοί πυραμίδων, όπως στο δολάριο και στις μασονικές στοές
Ο Billy Corgan είναι μασόνος. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.
Ίσως τους αρέσει απλώς το σημάδι «ok».
Ο Στίβεν Τάιλερ είναι μασόνος. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.
Περισσότερος αριθμός του θηρίου
Ελευθεροτέκτονες και οι ιλλουμινάτι. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους. Ο Μπραντ Πιτ αναβοσβήνει το τριπλό 6 σατανικό σύμβολο.
Ο Μπραντ Πιτ αναβοσβήνει τον αριθμό του θηρίου
τέκτονες και οι ιλλουμινάτι. Ο αρχηγός του συγκροτήματος 311 είναι μασόνος και μισεί τους χριστιανούς. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.
Γιατί θα το φορούσες αυτό;
τέκτονες και οι ιλλουμινάτι. Οι Beatles ήταν μασόνοι. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.
Beatles με ανάποδους σταυρούς – ΓΙΑΤΙ;
τέκτονες και οι ιλλουμινάτι. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.
Ο ντράμερ από τους Nirvana αναβοσβήνει τον σατανικό αριθμό
μασονικά σύμβολα. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι μέρος του τεκτονισμού. οι περισσότεροι από αυτούς δεν γνωρίζουν καν την αλήθεια πίσω από το μασονικό πέπλο και ποια είναι τα πραγματικά μυστικά. Αυτοί οι τέκτονες κάνουν τις προσφορές των μασόνων υψηλού επιπέδου με αντάλλαγμα τη φήμη, την περιουσία και άλλες επιθυμίες. ο ουρανός είναι το όριο αν υπακούς. τέκτονες και οι ιλλουμινάτι
Τριπλό σύμβολο 6 από διάσημους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του Bruce Jenner πριν γίνει γυναίκα
Ο Μπραντ Πιτ είναι μασόνος. Ο Μπραντ Πιτ με μασονικό δαχτυλίδι. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι μέρος του τεκτονισμού. οι περισσότεροι από αυτούς δεν γνωρίζουν καν την αλήθεια πίσω από το μασονικό πέπλο και ποια είναι τα πραγματικά μυστικά. Αυτοί οι τέκτονες κάνουν τις προσφορές των μασόνων υψηλού επιπέδου με αντάλλαγμα τη φήμη, την περιουσία και άλλες επιθυμίες. ο ουρανός είναι το όριο αν υπακούς.
Ο Μπραντ Πιτ φοράει το μασονικό δαχτυλίδι του
Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι μέρος του τεκτονισμού. οι περισσότεροι από αυτούς δεν γνωρίζουν καν την αλήθεια πίσω από το μασονικό πέπλο και ποια είναι τα πραγματικά μυστικά. Αυτοί οι τέκτονες κάνουν τις προσφορές των μασόνων υψηλού επιπέδου με αντάλλαγμα τη φήμη, την περιουσία και άλλες επιθυμίες. ο ουρανός είναι το όριο αν υπακούς.
Η Μαντόνα είναι μασόνος. ενώ όλοι πολεμούν μεταξύ τους φορώντας μάσκες. τέκτονες και οι ιλλουμινάτι
Η Μαντόνα είναι μασόνος
Ο Τζόνι Ντεπ είναι μασόνος. Οι διάσημοι άνθρωποι είναι μαριονέτες στην ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που συνεχίζεται για γενιές στον κόσμο του Τεκτονισμού. τέκτονες και οι ιλλουμινάτι
ΟΧΙ ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ! ΝΑΙ, ο Τζόνι Ντεπ είναι μασόνος
τέκτονες και οι ιλλουμινάτι. smashing pumpkins τραγουδιστής είναι μασόνος.
Περισσότερα Smashing Pumpkins…απλώς μια δήλωση μόδας;
Οι τέκτονες και οι ιλλουμινάτι χρησιμοποιούν συμβολισμούς σε ό,τι κάνουν.
Ένας νεαρός Τζάστιν Μπίμπερ πουλάει την ψυχή του από νωρίς
απλά ο Bieber είναι ελεύθερος τέκτονας. Ο Τεκτονισμός είναι μια σατανική λατρεία που διοικεί τον κόσμο. τέκτονες και οι ιλλουμινάτι
Απλώς το βίντεο του Bieber με το θηρίο με κέρατα διαβόλου να λέει, «το μεγαλύτερο κόλπο που έχω κάνει ποτέ» (το μεγαλύτερο κόλπο που έκανε ο διάβολος ποτέ ήταν να κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι δεν είναι αληθινός.)
Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων, οι διάσημοι μουσικοί, οι συγγραφείς και άλλοι διάσημοι άνθρωποι είναι τέκτονες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαριονέτες της «ελίτ». Σε αντάλλαγμα για την υπακοή τους, ανταμείβονται με φήμη και περιουσία από τα αφεντικά τους.
Περισσότερα υποσυνείδητα μηνύματα μουσικού βίντεο του Justin Bieber μεταξύ των καρέ
Ο Simon Cowell είναι μασόνος. ο συμβολισμός των μασόνων είναι παντού. τέκτονες και οι ιλλουμινάτι
Ο Simon Cowell είναι μασόνος
απλά ο Bieber είναι μασόνος. Από ένα άλλο βίντεο του Justin Bieber, με πυραμίδα με μάτι που βλέπει τα πάντα (όπως στο χαρτονόμισμα του δολαρίου ΗΠΑ) και το μασονικό έμβλημα. τέκτονες και οι ιλλουμινάτι
Από ένα άλλο βίντεο του Justin Bieber, με πυραμίδα με μάτι που βλέπει τα πάντα (όπως στο χαρτονόμισμα ενός δολαρίου ΗΠΑ) και το μασονικό έμβλημα
μασονικό έμβλημα που φαίνεται παντού για τον μασονισμό. τέκτονες και οι ιλλουμινάτι.
Μασονικό έμβλημα φαίνεται παντού
Ελευθεροτέκτονες και ο συμβολισμός των Ιλλουμινάτι.
Ο μασονικός συμβολισμός περιστρέφεται γύρω από το σεξ και τα όργια. Από εδώ προέρχεται το έμβλημά τους. Παρατηρήστε τον βασιλιά να κάθεται στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Σε αυτό βασίζεται το μασονικό τους σύμβολο.
Ο Κουέντιν Ταραντίνο είναι ένας μασόνος που λατρεύει τον διάβολο... αυτό κάνουν οι τέκτονες. τέκτονες και οι ιλλουμινάτι
Ο Κουέντιν Ταραντίνο είναι μασόνος…άλλος ένας τριπλός 6 συμβολισμός και ταινία πάνω από το στόμα…”μην το λες”
Η Cardi B είναι μασόνος. Οι διάσημοι άνθρωποι είναι μαριονέτες στην ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που συνεχίζεται για γενιές στον κόσμο του Τεκτονισμού. τέκτονες και οι ιλλουμινάτι
Η Cardi B είναι μασόνος
Ο Ντρέικ είναι μασόνος που λατρεύει τον Σατανά. Ο μασονικός συμβολισμός βρίσκεται στο εξώφυλλο του άλμπουμ του Ντρέικ καθώς αναβοσβήνει τον αριθμό του διαβόλου. τέκτονες και οι ιλλουμινάτι. η τοιχοποιία χρησιμοποιεί σύμβολα παντού.
Ο Ντρέικ είναι μασόνος. Δείτε το εξώφυλλο του άλμπουμ του…6 και το μάτι που βλέπει τα πάντα
Η Mylie Cyrus είναι μασόνος που λατρεύει τον σατανά. Οι διάσημοι άνθρωποι είναι μαριονέτες στην ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που συνεχίζεται για γενιές στον κόσμο του Τεκτονισμού. τέκτονες και οι ιλλουμινάτι

Η Miley Cyrus, σοκαριστική, το ξέρω
 
Η Britney Spears είναι μασόνος και ήταν επίσης μέλος της λέσχης του Μίκυ Μάους ως παιδί
Η Disney είναι κακό και μέρος της ατζέντας της νέας παγκόσμιας τάξης και μέρος των μασόνων. τέκτονες και οι ιλλουμινάτι
Η Disney δεν είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι
Η Disney είναι κακιά. Ο Walt Disney ήταν ένας πολύ υψηλόβαθμος τέκτονας. τέκτονες και οι ιλλουμινάτι
Τι γράφει το «Μίκυ» στον στοχασμό;

 

Πόσες συμπτώσεις πρέπει να υπάρχουν;

 

Έχει περισσότερο νόημα η PIZZAGATE και η εμπορία παιδιών με εμπλοκή παιδεραστών στο Χόλιγουντ και την πολιτική;

Child Trafficking Survivor Speaks Out – Katie Groves – αποκαρδιωτικό να το παρακολουθείς, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα

 

https://www.roxytube.com/embed/Jp5CHDz57l4wucn

 

Ο Walt Disney ήταν ένας πολύ υψηλόβαθμος τέκτονας.

Υπάρχει μια πολύ αποκλειστική λέσχη Walt Disney 33.

Η λέσχη Walt Disney 33 πήρε το όνομά της από τον 33ο βαθμό (ανώτατη βαθμίδα) τοιχοποιίας.

Ο Walt Disney ήταν ένας πολύ υψηλόβαθμος τέκτονας. Υπάρχει ένα πολύ αποκλειστικό Walt Disney club 33, όπου επιτρέπεται μόνο η ελίτ. Το Walt Disney club 33 πήρε το όνομά του από τον 33ο βαθμό (υψηλότερος βαθμός) τοιχοποιίας.
Disney Club 33

Διαβάστε περισσότερα για τις αλήθειες για την Disney εδώ και τη γραμμή αίματος της Disney εδώ.

Πιστεύετε ότι ένας μόνο άνθρωπος, ο Walt Disney, έχτισε την αυτοκρατορία της Disney, τόσο γρήγορα, μόνος του; Όχι. Disney δεν είναι καν το πραγματικό του όνομα.

Οι διάσημοι άνθρωποι είναι μασονικές μαριονέτες που χρησιμοποιούνται για να προωθήσουν την Ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που σχεδιάστηκε πριν από γενιές από μασόνους ηγέτες και τους ιλλουμινάτι.

Οι Ελευθεροτέκτονες και οι Illuminati παραγκωνίζουν τους ανθρώπους από αυτό που πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο.

Το παρακάτω βίντεο θα σας ανοίξει τα μάτια για το τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο…και είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου για τους τέκτονες και τους ιλλουμινάτι.

Αυτό το βίντεο από τον νικητή του x factor, Altiyan Childs, αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη και παλαιότερη μυστική θρησκεία στον κόσμο.

Το βίντεο είναι αρκετά μεγάλο (5 ώρες), αλλά είναι απίστευτα κατατοπιστικό. Συνδέεται πολύ καλά με την πτώση των βίντεο με τα cabal που έχετε δει.

 

Εάν δεν έχετε το χρόνο να παρακολουθήσετε σε μία συνεδρίαση, χωρίστε το σε ενότητες. αξίζει τον κόπο και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ!

Αυτό το βίντεο για την αρχαιότερη μυστική εταιρεία δεν αρχίζει καν να ξύνει την επιφάνεια στον μασονισμό.

Ο νικητής του X Factor αποκαλύπτει τη μυστική θρησκεία και τους τέκτονες του κόσμου – από τον Altiyan Childs

 

https://www.roxytube.com/embed/Sjt5L5vybuPx2u6

 

Οι Ελευθεροτέκτονες φοβούνται να τους ανακαλύψει ο πληθυσμός. Χρησιμοποιούν πλύση εγκεφάλου με τη βοήθεια των μαριονετών  τους. Χόλιγουντ ηθοποιοί, πολιτικοί, μουσικοί και παρόμοια, για να προωθήσουν την ατζέντα τους.

Όλα όσα νόμιζες ότι ήξερες είναι ψέματα.

Σας εκτρέφουν και έχετε υποστεί πλύση εγκεφάλου από την παιδική σας ηλικία για να πιστεύετε το μεγαλύτερο ψέμα κάθε ειπωμένο.

Ο κόσμος λέει ότι η αλήθεια θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει κατανοητή και αποδεκτή, όταν μιλάμε για συλλήψεις και εκτελέσεις διάσημων ανθρώπων και για το GITMO .

Οι μασόνοι και τα μυστικά των ιλλουμινάτι είναι μέρος αυτού για το οποίο μιλούν.

 

Ελευθεροτέκτονες και το βιβλίο κανόνων των illuminati. ο μασονισμός έχει να κάνει με συμβολισμό. Οι τέκτονες έχουν μια ατζέντα για τη νέα παγκόσμια τάξη.
Από μασονικό βιβλίο κώδικα

Οι Ελευθεροτέκτονες λατρεύουν τον Εωσφόρο (σατανά) ως τον μοναδικό τους αληθινό Θεό.

Ο Εωσφόρος (σατανάς) είναι ο αληθινός θεός του Τεκτονισμού.

Οι Ελευθεροτέκτονες βλέπουν τους ανθρώπους ως αδύναμους, ποταπούς και χυδαίους (ακριβώς τα λόγια τους).

Οι Ελευθεροτέκτονες δεν θα βγαίνουν ραντεβού, δεν θα παντρευτούν ή θα συναθροίζονται με άλλους εκτός του Τεκτονισμού.

Εάν ένα παντρεμένο ζευγάρι είναι τέκτονες και ο ένας υπερτερεί του άλλου, δεν επιτρέπεται να μιλήσει για αυτά που γνωρίζει ο ένας στον άλλο.

Ο Τεκτονισμός κρυμμένος σε κοινή θέα στις ταινίες του Χόλιγουντ και στη μουσική βιομηχανία

https://www.roxytube.com/embed/n92zomHqw4ZBOTp

 

Οι άνθρωποι που γίνονται μαριονέτες με αντάλλαγμα τη φήμη και την περιουσία είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Δεν έχουμε καν συζητήσει πώς εμπλέκονται στην εμπορία παιδιών, τις ανθρωποθυσίες και τον έλεγχο του τραπεζικού συστήματος.

Το Βατικανό κάνει το ξέπλυμα χρήματος για τους Τέκτονες και την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Το Child Trafficking Survivor μιλάει

Τι είναι το Βαθύ Κράτος

Οικογένειες Ροκφέλερ και Ρότσιλντ

911 – δεν υπήρχαν αεροπλάνα

Ο Isaac Kappy εκθέτει τους παιδόφιλους του Χόλιγουντ


Μόνο εκείνοι που επιτρέπονται στη λατρεία των τεκτόνων θα ωθήσουν την καριέρα τους στη φήμη, την περιουσία και τη δημοτικότητα, μαζί με την εξουσία.

Ο δρόμος για αυτές τις μασονικές μαριονέτες δεν είναι εύκολος, καθώς καλούνται να κρατούν μυστικό ό,τι γνωρίζουν, να συμμετέχουν σε πάρτι ανθρωποθυσιών και σε βασανιστήρια και δολοφονίες παιδιών (εμπορία παιδιών) για αρχή.

Όσοι δεν συμμορφώνονται με τους μασονικούς κανόνες αντιμετωπίζονται με διάφορους τρόπους, που κυμαίνονται από τη γελοιοποίηση, μέχρι το τέλος της σταδιοδρομίας (Mel Gibson), μέχρι τα γκροτέσκα βασανιστήρια και τον θάνατο με δυσάρεστες τρόπους.

Ο Τεκτονισμός είναι ένα σύστημα φιλτραρίσματος που επιτρέπει και επιλέγει άτομα που επιτρέπεται να βρίσκονται στην παγκόσμια σκηνή, στο προσκήνιο (διάσημοι.)

Παίρνοντας τον μυστικό όρκο της σιωπής και υπακούοντας, οι τέκτονες εκτοξεύονται πάνω από άλλους στην καριέρα τους και ανταμείβονται με φήμη και περιουσία.

Ελευθεροτέκτονας συμβολισμός είναι σε όλο τον κόσμο. Ο Τεκτονισμός είναι μια λατρεία που λατρεύει τον Σατανά. Οι ελευθεροτέκτονες είναι γνωστοί ως ελίτ ή ιλλουμινάτι
Ελευθεροτέκτονας ανάγνωση

 

Εάν έχετε το χρόνο και την επιθυμία, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τους ελευθεροτέκτονες και τους illuminati στο Διαδίκτυο (στα σωστά μέρη) ή σε μασωνικά βιβλία (όχι τα πραγματικά τους βιβλία, αυτά είναι μόνο για μέλη.)

Κάντε μια αναζήτηση για μασονικούς ναούς στην περιοχή σας. θα βρεις αρκετά.

Οι Ελευθεροτέκτονες είναι μαθητές του σατανά

Οι Ελευθεροτέκτονες μας κοροϊδεύουν δείχνοντας έμμεσα αυτό που κάνουν ή σχεδιάζουν να κάνουν καθημερινά, μέσα από ταινίες, μουσική, τηλεοπτικές εκπομπές, πολιτική και άλλα, μέσω συμβολισμών.

Ο Ελευθεροτέκτονας Συμβολισμός είναι παντού . Οι άρρωστοι και διεστραμμένοι κανόνες τους απαιτούν να μας δείξουν τι κάνουν. το κάνουν αυτό σε όλες τις μορφές μέσων.

Όλα όσα νομίζετε ότι γνωρίζετε είναι ψέματα από το MSM (fake news των mainstream media), στο Χόλιγουντ και την πολιτική.

Ποιος είναι λοιπόν στην κορυφή της πυραμίδας των μασόνων; Είναι ο Σατανάς. Αυτός που λατρεύουν.

Το 90% των Ελευθεροτέκτονων (ηθοποιοί, μουσικοί, πολιτικοί) δεν γνωρίζουν γιατί ορκίζονται σε όρκους μυστικότητας με την ποινή των βασανιστηρίων και του θανάτου. Μερικοί από αυτούς πιστεύουν πραγματικά ότι είναι μια χριστιανική οργάνωση.

Οι Ελευθεροτέκτονες πιστεύουν ότι ο Εωσφόρος (σατανάς) σε ελευθερώνει αμαρτώντας.

Ειδοποίηση σπόιλερ:

Ο Πάπας είναι ένας από τους πολλούς τέκτονες , όπως και η «βασιλική οικογένεια».

Μόνο οι τέκτονες ανώτατου επιπέδου (33ου βαθμού) γνωρίζουν τα αληθινά μυστικά και την ατζέντα της σατανικής λατρείας τους.

Γιατί όσο οι τέκτονες γιορτάζουν τη ζωή με διάφορες μορφές, γιορτάζουν και τον θάνατο με γκροτέσκο μορφή.

Οι Τέκτονες δεν πιστεύουν σε καμία αμαρτία. υπάρχει μόνο η φύση. Μισούν τον Θεό και τον Ιησού Χριστό και κάθε Χριστιανό ή συνειδητοποιημένο άτομο.

Οι Ελευθεροτέκτονες αποκαλούν τον Εωσφόρο τον φωτοφόρο και ότι δεν πρέπει να το αμφισβητήσετε.

Η μασονική μυστική εταιρεία βασίζεται σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι τρελά λόγια, ότι απλά δεν είναι δυνατόν.

Οι Τέκτονες ευδοκιμούν κρατώντας τους κοινούς καθημερινούς ανθρώπους στο σκοτάδι, ενώ κοροϊδεύουν μέσω συμβολισμών.

Οι ηθοποιοί, οι μουσικοί και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο προσκήνιο που αναζητάς έχουν χρησιμοποιηθεί ως μαριονέτες για να εξαπατήσουν. Ξέρω ότι ακούγεται αδύνατο, αλλά, αφού παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο, θα πρέπει να γνωρίζετε καλά τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο. Θα είναι δύσκολο να ξεμάθετε όσα σας έχουν πει σε όλη σας τη ζωή.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Οι διάσημοι άνθρωποι είναι μασονικές μαριονέτες

 

 

Οι άνθρωποι μπορεί να πουν, «α, ο παππούς μου ήταν μασόνος και τίποτα από αυτά δεν συνέβη». Να θυμάστε ότι οι τέκτονες δεν επιτρέπεται να συζητούν τίποτα και οποιοσδήποτε τέκτονας κάτω από έναν μασόνο 33ου επιπέδου δεν γνωρίζει πολλά.

Από ποιον πιστεύετε ότι οι κυβερνήτες και οι πολιτικοί λαμβάνουν εντολές για να προωθήσουν την ατζέντα του «εμβόλιου»;

Αυτό βοηθάει να ρίξει φως στο The Deep State και ποιος το ελέγχει;

Πιστεύετε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ «στραγγίζει το βάλτο» αυτής της τεράστιας μασονικής οργάνωσης σε όλο τον κόσμο;

Χρησιμοποιήστε τα μάτια που σας έδωσε ο Θεός για να δείτε πώς είναι πραγματικά αυτός ο κόσμος.

https://www.roxytube.com/

 

 

Πηγή μετάφρασης

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 2,107


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα