Ελεύθερος και να μην πλησιάζει τον Γραμμένο στα 50μ.

Ελεύθερος και να μην πλησιάζει τον Γραμμένο στα 50μ.

25 Απριλίου, 2024 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:313
Μοίρασέ το

 

 

Φλώρος: «Φέρθηκα απολύτως λάθος»

«Ως γιος εκείνη την στιγμή και ορμώμενος από το συναίσθημα θεώρησα ότι έπραξα σωστά»

Μακάρι να διαψευστώ, αλλά έχω την αίσθηση πως … κάτι άλλο παίζει με την απόφαση του εισαγγελέα που είναι τελείως αντίθετη με την άποψη του προέδρου της βουλής, του Τασούλα και κυρίως με την δεδομένη διαπλοκή και πλήρη υποταγή της θεραπαινίδος “δικαιοσύνης” στην δικτατορία Μητσοτάκη…

Μήπως για να κρατούν από την κυβέρνηση, τον Φλώρο σε … ομηρία;;;

Η πορεία θα δείξει…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή Υ.Γ. Προσωπικά πιστεύω πως θα ήταν άδικο, να παραπεμφθεί για … κακούργημα ο Φλώρος για μια μπουνιά…

 

Άραγε ο Τασούλας που είναι από τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΠΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ;;;

 

Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Κώστας Φλώρος μετά την απολογία του για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο. Ο ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε στους δημοσιογράφους εξερχόμενος από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων: «Φέρθηκα απολύτως λάθος».

Όπως εξήγησε η συνήγορός του, Βάσω Πανταζή, ο μόνος περιοριστικός όρος που του επιβλήθηκε λόγω της ιδιότητάς του, αυτής του μέλους του Κοινβουλίου, είναι να μην πλησιάζει πέρα των 50 μέτρων τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

«Ο κύριος Φλώρος αφέθηκε ελεύθερος. Δεν επιβλήθηκε κάποιος τυπικός περιοριστικός όρος. Επειδή όμως είναι εν ενεργεία βουλευτές, του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει τον Κύριο Γραμμένο στα 50 μέτρα» ανέφερε η δικηγόρος.

«Ως γιος εκείνη την στιγμή και ορμώμενος από το συναίσθημα θεώρησα ότι έπραξα σωστά» δήλωσε για το απαράδεκτο συμβάν στην Βουλή, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Φλώρος.

«Όμως, έπραξα απολύτως λάθος. Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή στους χώρους του Κοινοβουλίου» πρόσθεσε.

Ο πατέρας του Κώστα Φλώρου επισήμανε, με την σειρά του: «Η Δικαιοσύνη έκανε αμερόληπτα την δουλειά της. Λυπάμαι για τον κύριο Τασούλα που πήρε μια τέτοια απόφαση».

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 313


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα