Ελλάδα-Κολομβία: το παρακράτος που κάνει τον Κυριάκο σκουπίδι στη Δύση, το παρασκήνιο εκλογής της Αικατερίνης , οι βαρύτατες καταγγελίες πρώην Υπουργού της ΝΔ και φρίκη:έφαγαν ζωντανή (κυριολεκτικά) μια έντιμη Εισαγγελέα!..

Ελλάδα-Κολομβία: το παρακράτος που κάνει τον Κυριάκο σκουπίδι στη Δύση, το παρασκήνιο εκλογής της Αικατερίνης , οι βαρύτατες καταγγελίες πρώην Υπουργού της ΝΔ και φρίκη:έφαγαν ζωντανή (κυριολεκτικά) μια έντιμη Εισαγγελέα!..

12 Αυγούστου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:493
Μοίρασέ το

 

Πέτρος Τατούλης: “Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ρόλο του πρωθυπουργού ήρθε πια η ώρα να κλείσει ο κύκλος της ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ παρέμβασης αυτής της ακραίαας ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ στην πολιτική ζωή του τόπους μας.

Η ιστορία των υποκλοπών ήρθε απλά να αναδείξει αυτά που όλοι εμείς γνωρίζουμε απο ΠΡΩΤΟ χέρι.Κοντολέων,όπως Μαυρίκης και Δημητριάδης,όπως Γρυλλάκης….

Οι Μητσοτάκηδες κυβερνούν με το ίδο εγχειρίδιο και με την καρδιά στην τσέπη…

Τι να σημαίνει άραγε πολιτικός φασίστας στις μέρες μας;Δεν είναι αυτός που παρακολουθεί πολιτικούς και επιχειρηματίες ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ;

Δεν είναι αυτός που ελέγχει την πληροφορία και μπουκώνει την ενημέρωση με χρήμα;

…Δεν είναι αυτός που που ΕΞΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ με επιλογές σε ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΑΗΙΩΜΑΤΑ,προσώπων που του ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ στα άβατα της Δικαιοσύνης και των ανεξάρτητων αρχών;”

 

 

 

 

 

Και το μόνο που σου μένει διαβάζοντας όλο αυτό το αποκαλυπτικό άρθρο είναι, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ…

ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αυτοί που σήμερα παριστάνουν τους κήνσορες της ηθικής, είναι οι ίδιοι που έβαλαν το χεράκι τους για την σαπίλα και τον βόθρο που ζει τούτη η χώρα…

Άσε ρε Τατούλη… σε ξέρουμε κι εσένα…

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Η περικοπή που ακολουθεί αφορά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά , αλλά και άλλους πολιτικούς.

Πήραν την σχετική πλειοψηφία να κυβερνήσουν με σύνθημα “κανονικότητα και σοβαρότητα και αξιοπιστία του κράτους έναντι της διεθνούς κοινότητας”

Επεισαν την σχετική πλειοψηφία των πολιτών περίπου έναν(1) στους πέντε κατοίκους της χώρας και περίπου 4 στους 10 που ψήφισαν ότι μια κυβέρνηση Μητσοτάκη και Νέας Δημοκρατίας θα αποκαταστήσει την αξιοπιστία στη Δύση και ιδιαίτερα στις δυτικές συμμαχίες της Ελλάδας, ΝΑΤΟ,Ε.Ε.Ευρωζώνη,ΗΠΑ.

Και πόσα δεν είπαν για την έλλειψη σοβαρότητας του ΣΥΡΙΖΑ (Αριστερά) στα δυτικά φόρα και τις δυτικές ,ιδιαίτερα αμερικάνικες δομές κλπ.

Στα τρία χρόνια δεν υπάρχει δυτικό σοβαρό έντυπο, το οποίο να μην έχει κάνει σκουπίδι την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ακριβώς αυτή που θα ήταν το ακριβώς αντίθετο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποκορύφωμα από “Γκάρντιαν” και “Ουάσιγκτον Πόστ”.

Ιδού το δημοσίευμα (χωρίς επιστροφή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη) της Ουάσιγκτον Πόστ.

Η εφημεριδα που γκρέμισε την κυβέρνηση των ΗΠΑ για παρακολουθήσεις των αντιπάλων της στο διαβόητο σκάνδαλο “Γουότεργκέϊτ” με τους δημοσιογράφους Γούντγουορντ και Μπέρνστάϊν,υπό τον συντονισμό και την διευθυνση της κ.Γκράχαμ.

Η περίφημη εφημερίδα, όχι κάτι τέτοιο   τόσο βαρύ, αλλά ούτε καν ελαφρύ δημοσίευμα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν το διανοήθηκε στα 4,5 χρόνια.

Ιδιαίτερα για παρακολουθήσεις στις οποίες αναφέρθηκε,λέει,και ο Τ.Τέλλογλου στην κατάθεσή του στον Ισ.Ντογιάκο σήμερα/χθες…

(Παρένθεση με ερώτημα:Γιατί το περίφημο σάϊτ RADAR.GR,το οποίο φαίνεται καλά πληροφορημένο στα παρασκήνια της πολιτικής,των τραπεζών και του επιχειρείν αποκαλεί “γερμανόφιλο”τον Τάσο Τέλογλου;

Γιατί το ίδιο επίσης κάνει επιθέσεις για διαπλοκή με δικαστές και εξουσία στην  εφημερίδα ναυαρχίδα της Δεξιάς;Την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εννοεί;)

Η “Ουάσιγκτον Πόστ” έχει γραφεία πολύ κοντά στους τόπους που πορεύτηκε(σπουδάζοντας…) ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη και πολύ μακριά απο τους αντίστοιχους και κυριολεκτικά και μεταφορικά του ΑΛ.Τσίπρα.

Και κάνει τον Κυριάκο σκουπίδι…

Λέτε να μην είχε δεί , ολόκληρη “Ουάσιγκτον Ποστ”, τα  φοβερά και “αποκαλυπτικά” ρεπορτάζ του Τ.Τέλογλου για παρακολουθήσεις του 2017-2018;

Η μήπως είχε εκλάβει την κυβέρνηση Τσίπρα ως …κανονική κυβέρνηση και εκλαμβάνει  την κυβέρνηση Κυριάκου ως αναξιόπιστο σκουπίδι;

Πως γίνεται λοιπόν οι μεγαλύτερες,εγκυρότερες, σοβαρότερες εφημερίοδες του δυτικού κόσμου(δείτε τη “σούμα”στο πρωτοσέλιδο της σημερινής ΑΥΓΗΣ) να κάνουν ρεντίκολο την Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του σκουπίδι επιπεδου “Γουότεργκέϊτ” ;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πείσει την σχετική πλειοψηφία των Ελλήνων ψηφισάντων ότι ο ίδιος είναι ο “κανονικός και νοικοκύρης”και η κυβέρνηση Τσίπρα το αντίθετο στην φιλελεύθερη και όχι αριστερή Δύση…

Το βάρος των ξένων δημοσιευμάτων είναι τόσο μεγάλο ,ώστε δεν μπόρεσε να το αντέξει ούτε η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και έκανε μια δήλωση,έστω ήξεις-αφίξεις για την ανάγκη προστασίας της ιδιωτικής ζωής και τα ρέστα “στηρίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη”.Διότι μια σοβαρή πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τον πρωθυπουργό φανερά για ενημέρωσή της την ΙΔΙΑ ημέρα των δηλώσεών του περι λειτουργίας παρακολουθήσεων πολιτικού αρχηγού…

Δεν κάνει μια απλή και δυσνόητη ακόμα και απο τον σύντροφο Παύλο δήλωση για ξεκάρφωμα…

Θυμίζουμε ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος ΔΕΝ υπέγραψε τις προαγωγές στη Δικαιοσύνη επι Τσίπρα γιατί πήγαν στο γραφείο του σε προεκλογική περίοδο,δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ,ο οποίος όμως και πάλι τον πρότεινε εκτιμώντας την ανεξάρτητη στάση του.

Θυμίζουμε κάτι ακόμα πιο σοβαρό για τα παρασκήνια του Κυριάκου:

Υποτίθεται ότι ο Κυριάκος  μας έλεγε ότι σκεφτόταν μέχρι και τον Γενάρη του 2020 αν θα συμφωνήσει με την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ να ανανεωθεί η θητεία Παυλόπουλου.

Ομως αυτό ήταν τεράστιο ψεύδος.

Ο σύντροφος της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου εργαζόταν ως δικηγόρος στο γραφείο Σπύρου Παππά στις Βρυξέλλες.Εκεί είχε πάει αφού παραιτήθηκε από δικαστής του ΣτΕ και άφησε δικαστίνα την συντρόφισσά του Αικατερίνη…

Το φθινόπωρο του 2019 είπε στο γραφείο αυτό ότι …έρχονται μεγαλεία και δεν θα μπορεί να συνεχίσει εκεί.

Ενημέρωσε ότι η σύντροφος Αικατερίνη συμφώνησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας και άρα και εκείνος θα πάει μαζί της,αν και μπορούσε να συνεχίσει εκεί και να μην χάσει τον μισθό του.

Στην προεδρία μας λένε ότι είναι άμμισθος σύμβουλος.

Χα…

Αυτή η ενημέρωση έφτασε στα αυτιά της ΕΣΤΙΑΣ και με πρωτοσέλιδο το Νοέμβριο του 2019 ‘εγραψε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προτείνει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Διάψευση δεν υπήρξε άμεση.Η μήπως υπήρξε και μας διέφυγε;

Το αν υπήρξε έχει τεράστια σημασία γιατί δίκαζε ακόμα τεράστιες απο πολιτικής,επιχειρηματικής και οικονομικής πλευράς υποθέσεις και είναι αλλιώς αν σιωπηρά είχε επιβεβαιώσει ότι δεν ήταν απλή πρόεδρος του ΣτΕ,αλλά και επόμενη πρόεδρος της Δημοκρατίας…

Τούτων δεδομένων αποδίδουμε μεγάλη σημασία σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε με αξιοσημείωτη ταχύτητα στην Εφημερίδα των Συντακτών με την υπογραφή του πρώην Υπουργού πολιτισμού Πέτρου Τατούλη και περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Τον Τατούλη διαδέχθηκε,ως περιφερειάρχης ο κ.Νίκας,τον οποίο συνοδεύουν δημοσιεύματα ότι ο γόνος Νίκας εργάζεται στην περίφημη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ,η οποία σαρώνει τα δημόσια έργα,πέραν του γεγονότος ότι πούλησε και ωραίο,ακριβό σπίτι στην Αικατερίνη Σακελλαροπούλου το 2009.

Ο Π.Τατούλης γράφει άρθρο με τίτλο: “Ωρα εξόδου για τη Φαμίλια…”Τα αποσιωπητικά δικά του.

Και κάνει σκουπίδι τον Κυριάκο Μητσοτάκη γράφοντας απο την αρχή επι λέξει τα εξής:

“Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ρόλο του πρωθυπουργού ήρθε πια η ώρα να κλείσει ο κύκλος της ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ παρέμβασης αυτής της ακραίαας ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ στην πολιτική ζωή του τόπους μας.

Η ιστορία των υποκλοπών ήρθε απλά να αναδείξει αυτά που όλοι εμείς γνωρίζουμε απο ΠΡΩΤΟ χέρι.Κοντολέων,όπως Μαυρίκης και Δημητριάδης,όπως Γρυλλάκης….Οι Μητσοτάκηδες κυβερνούν με το ίδο εγχειρίδιο και με την καρδιά στην τσέπη…

Τι να σημαίνει άραγε πολιτικός φασίστας στις μέρες μας;Δεν είναι αυτός που παρακολουθεί πολιτικούς και επιχειρηματίες ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ;

Δεν είναι αυτός που ελέγχει την πληροφορία και μπουκώνει την ενημέρωση με χρήμα;

…Δεν είναι αυτός που που ΕΞΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ με επιλογές σε ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΑΗΙΩΜΑΤΑ,προσώπων που του ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ στα άβατα της Δικαιοσύνης και των ανεξάρτητων αρχών;…”

(τα κεφαλαία δικά μας…)

Μόνο η φωτογραφία της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου λείπει από τη φράση αυτή…

Της δικαστίνας.

Γράφουν παρόμοια οι ξένες μεγάλες εφημερίδες και άλλες μπανανίες.

Μία από αυτές είναι η Κολομβία,χώρα που προμηθεύει στον πολιτισμένο κόσμο…χρήμα και εξουσία με τη μορφή…ναρκωτικών.

Τόσες κυβερνήσεις της κανονικότητας(φιλελέυθερες)δεν μπόρεσαν λέει να πατάξουν το εμπόριο αυτό,το οποίο συντηρούν οι παραστρατιωτικές δυνάμεις, οι οποίες στηρίζου(α)ν τις φιλελεύθερες κυβερνήσεις.

Τώρα και εκεί οι Αμερικανοί βοήθησαν απηυδισμένοι τον αριστερό Γκουστάβο Πέτρο να γίνει πρόεδρος της χώρας με την ελπίδα ότι θα επιβληθεί η Δικαιοσύνη.

Και ο διεθνής Τύπος όταν δεν γράφει για την Ελλάδα γράφει για την Κολομβία.

Ιδού τι αποκάλυψε(το έγραψε η Χριστίνα Πάντζου στην “Εφ Συν”) ένα στέλεχος αυτών των παραστρατιωτικών δυνάμεων(AUC) για το έκανε ο ίδιος και οι παραστρατιωτικοί βοηθοί των κυβερνήσεων σε μια εισαγγελέα της κολομβίας,η οποία προσπαθούσε να εφαρμόσει το νόμο:

“Πρώτα τη βιάσαμε. Μετά της τα σπάσαμε όλα:τα χέρια ,τα πόδια,το στομάχι.

Οι τύποι μας έλεγαν “Χτυπήστε την παντού,κάντε την να ουρλιάζει,δαγκώστε τη,φάτε τη”…

Η γυναίκα πέθανε μετά τρεις ώρες…

Επρεπε να τρώω αυτή τη μελανιασμένη σάρκα και αναρωτιόμουν πως μπορεί να σκοτώνουμε έναν άνθρωπο έτσι.

Αλλά εκείνοι απαντούσαν:”Τρώτε και μη ρωτάτε”..

Ως ότου έμεινε ένα κομμάτι κεφαλιού που δεν μπορούσαμε να φάμε…”

Κι αυτός ο Εισαγελέας της Κολομβίας δολοφονήθηκε στην παραλία δίπλα στη συζυγό του. Μόλις είχε παντρευτεί…

Αρα εμείς με απλές παρακολουθήσεις και με έντιμους δικαστές να πεθαίνουν κάπου-κάπου στα σκαλοπάτια απο υπερεργασία είμαστε πολύ καλύτερα από την Κολομβία…

 

Πηγή

Προβολές : 493


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα