«Ελλάς, Ελλήνων, παιδοβιαστών…»...

«Ελλάς, Ελλήνων, παιδοβιαστών…»...

13 Μαρτίου, 2024 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:764
Μοίρασέ το

 

… και μικροεπεισόδια στον Κολωνό μετά την πρόταση για τον Ηλία Μίχο

«Σήμερα όλη η κοινωνία παρακολουθεί οργισμένη την εισαγγελέα Μαρία-Ελένη Νικολού να ξεπλένει με την πρόταση της τον παιδοβιαστή και μαστρωπό Ηλία Μίχο και τους υπόλοιπους παιδοβιαστές ενώ την ίδια στιγμή κατηγορεί τη μητέρα της 12χρονης ότι εξέδιδε το παιδί της», σημειώνεται στην ανάρτηση που συνοδέυει το κάλεσμα.

 

Αυτή τη μέρα προσεύχομαι να δω και να ζήσει ο πραγματικός ελληνικός λαός, σύντομα…
ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ…
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ, Ή ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΣΧΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
Κι έχω την αίσθηση, πως αυτός ο καιρός, πλησιάζει…
Καλλιόπη Σουφλή
Ένταση και μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στον Κολωνό, όπου και κατέληξε η πορεία συλλογικοτήτων μετά την πρόταση της εισαγγελέως για αθώωση του Ηλία Μίχου από τις κατηγορίες για μαστροπεία και τον κατ’ εξακλούθηση βιασμό της 12χρονης.

Η προσυγκέντρωση των διαμαρτυρόμενων έγινε στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ στα Σεπόλια όπου και μαζεύτηκαν τελικά περί τα 400 με 500 άτομα κάθε ηλικίας με πλακάτ και πανό και τα οποία φώναζαν συνθήματα υπέρ της 12χρονης και κατά της δικαιοσύνης και το κράτους με πιο χαρακτηριστικό το «Ελλάς, Ελλήνων, παιδοβιαστών».

Η συγκέντρωση ήταν ειρηνική και η παρουσία της Αστυνομίας αρκετά διακριτική αρχικά, ωστόσο με το που ξεκίνησε η πορεία και αφού είχε απομακρυνθεί περίπου κατά 200 μέτρα, εμφανίστηκε μια διμοιρία των ΜΑΤ ενώ και σε γύρω δρόμους είχαν παραταχθεί και άλλες δυνάμεις.

 Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

sepolia

Εικόνες από τη συγκέντρωση στο σταθμό του μετρό

KOLONOS MESA

SEPOLIA 1

SEPOLIA 2

Γύρω στις 20:20 στη συμβολή της οδού Ξανθίππης και Δράμας σημειώθηκαν επεισόδια όταν ομάδα συμμετεχόντων στην πορεία πέταξαν αντικείμενα σε διμοιρία των ΜΑΤ και έσπασαν τη τζαμαρία στο σουβλατζίδικο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο μαγαζί του Ηλία Μίχου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χημικά.

Η πορεία συνεχίζεται στην οδό Ελλησπόντου.

Μαζικό κάλεσμα αύριο Πέμπτη 14 Μαρτίου

«Σήμερα όλη η κοινωνία παρακολουθεί οργισμένη την εισαγγελέα Μαρία-Ελένη Νικολού να ξεπλένει με την πρόταση της τον παιδοβιαστή και μαστρωπό Ηλία Μίχο και τους υπόλοιπους παιδοβιαστές ενώ την ίδια στιγμή κατηγορεί τη μητέρα της 12χρονης ότι εξέδιδε το παιδί της», σημειώνεται στην ανάρτηση που συνοδέυει το κάλεσμα.

«Το μόνο πόρισμα που μπορεί να βγει από αυτή την εισαγγελική πρόταση είναι ότι τα φτωχά και ευάλωτα άτομα αυτής της κοινωνίας είναι έκθετα, μπορεί να τους συμβεί οτιδήποτε. Μπορεί να σκοτωθούν σε κάποιο τρένο ή από τις κλωτσιές κάποιου αφεντικού ένα μεσημέρι στην Ομόνοια, να βιαστούν, να κακοποιηθούν, να απειληθούν και να τιμωρηθούν τελικά που μίλησαν, που όρθωσαν ανάστημα.

»Η πρόταση της Εισαγγελέως δεν αθωώνει απλά τον Μίχο και ξεπλένει τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους παιδοβιαστές αλλά καταδικάζει σε ισόβια απομόνωση και αδιέξοδο τη 12χρονη επιζώσα και κάθε άλλο θύμα, παιδί ή γυναίκα, επειδή τόλμησε και έσπασε τον κύκλο της σιωπής. Το ίδιο βέβαια επιφυλλάσσει η δικαιοσύνη και για τη μητέρα της που τόλμησε να σπάσει την ομερτά και τον κύκλο της καταπίεσης του παιδιού της».

Υπενθυμίζεται πως με την καταδικαστικη της πρόταση για το βασικό κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο, η Μαρία – Ελένη Νικολού πρότεινε την απαλλαγή του για το βιασμό κατ’ εξακολούθηση του κοριτσιού, λόγω αμφιβολιών και της μαστροπείας στη βαριά μορφή του αδικήματος, ζητώντας τη μετατροπή της κατηγορίας σε διευκόλυνση ανήλικης να εκδίδεται.

Επίσης ζήτησε την απαλλαγή του για την εμπορία ανθρώπων. Αντιθετα, πρότεινε την καταδίκη του για διακεκριμένη κατάχρησης ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, οπλοκατοχή και πορνογραφια.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη φρικιαστική υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο αποδίδει, αντίθετα, στην 38χρονη μητέρα της 12χρονης, για την οποία ζήτησε την ενοχή για διακεκριμένη μαστροπεία της ανήλικης, πορνογραφια και εκβίαση, όπως τις αποδίδονται οι κατηγορίες στο παραπεμπτικό βούλευμα.

Τέλος, καταπελτης ήταν και για τον 47χρονο «Μιχάλη», ως το πρόσωπο που την εκπόρνευε και τη συνόδευε στα ραντεβού της «φρίκης», για τον οποίο πρότεινε την ενοχή για διακεκριμένη μαστροπεία προσώπου νεότερου 15 ετών με σκοπό κέρδους και για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

 

dikaiologitika.gr

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 764


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα