ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG  Ο κόσμος τό ’χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!

ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG Ο κόσμος τό ’χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!

2 Νοεμβρίου, 2022 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3133
Μοίρασέ το

 

Δημήτρης Τσεργίνης: “Προς το παρόν θα παρουσιάσω την “ελληνική συμμετοχή” σε αυτήν, ώστε ο κάθε ταλαιπωρημένος και βασανισμένος Νεοέλλην να βγάλει τα συμπεράσματά του.

 

 

Το Β΄ΜΕΡΟΣ, εδώ

 

Ένα φρεσκάρισμα της μνήμης, δια χειρός Δημητρίου Τσεργίνη, είναι απαραίτητο, για να γνωρίζουμε με τι εχθρούς της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού έχουμε να κάνουμε… αυτά, για όσους δεν τα θυμούνται ή για όσους δεν τα γνωρίζουν…αν και τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, και στο παλιό και στο νέο ιστολόγιο, έχουν ασχοληθεί πολλάκις με το θέμα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και των συμμετεχόντων…

Έρχονται εκλογές… ένας ακόμη σημαντικός λόγος για να απέχουμε από στημένες και νοθευμένες εκλογές, το αποτέλεσμα των οποίων ΑΛΛΟΙ ΟΡΙΖΟΥΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τόσον ο Παπαχελάς, όσον και η Κεραμέως  με τον Βερέμη, έχουν μαθητεύσει και στην ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ 300 που είναι η κορυφαία της ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ…

Ελπίζω το επιλεγμένο φωτογραφικό υλικό, να βοηθήσει σ’ αυτή την ανάρτηση…

 

Του Δημήτριου Τσεργίνη

 

Ήλθε το πλήρωμα του χρόνου, αγαπητή Καλλιόπη, να πληροφορηθούν οι αναγνώστες των “Αττικών Νέων” ποιοι από την Ελληνική Δημοκρατία του Δυτικού Ισραήλ συμμετείχαν και συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg.

Εξαρχής και κατηγορηματικώς δηλώνω ότι δεν πρόκειται για κάτι “απόρρητο”, “βαθύ μυστικό” κ.τ.λ.

Μία απλή περιήγηση στην ιστοσελίδα www.wikispooks.com  δίνει σε οποιον θέλει τις σχετικές πληροφορίες. (Αυτό βέβαια για όσο καιρό θα εξακολουθήσει να υπάρχει αυτό το ιστολόγιο).

          Καλύτερα να μη μακρυγορούμε. Θεού θέλοντος, άλλη φορά θα εξηγήσω τι ακριβώς είναι η περιβόητη αυτή Λέσχη και τι ακριβώς κάνει. Προς το παρόν θα παρουσιάσω την “ελληνική συμμετοχή” σε αυτήν, ώστε ο κάθε ταλαιπωρημένος και βασανισμένος Νεοέλλην να βγάλει τα συμπεράσματά του.

          Λοιπόν, αρχίζουμε με την ερώτηση:

Ποιος είναι ο Έλλην με τις περισσότερες συμμετοχές σε συνεδριάσεις των Μπίλντερμπεργκ;

Ε, ποιος άλλος, βρε παιδιά;

Ο Αλέξης Παπαχελάς της “Καθημερινής”! 

Προσεκλήθη και παρευρέθη στην 50ή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου στo Chantilly, Virginia των ΗΠΑ.

Μετά στην 56η συνεδρίαση (5-8 Ιουνίου 2008), επίσης στο Chantilly, Virginia των ΗΠΑ.

Πιο μετά στην 57η συνεδρίαση (14-17 Μαΐου 2009), εδώ, σ’εμάς, στη Βουλιαγμένη.

Ακόμη πιο μετά στην “Ολομέλεια” των Bilderberg (6-9 Ιουνίου 2013) στο Watford της Αγγλίας.

Και πιο παραμετά στην 65η συνεδρίαση (1-4 Ιουνίου 2017), ξανά-μανά στο Chantilly, Virginia των ΗΠΑ.

Ε, τώρα πια νομίζω πως δεν θα υπάρξει κάποιος μεταξύ των αναγνωστών μας που ακόμα θα αναρωτιέται τι “ρόλο παίζει η Καθημερινή” και από πού ως πού ο Αλέξης Παπαχελάς θεωρείται ο κατεξοχήν “διαμορφωτής της Κοινής Γνώμης των Νεοελλήνων”!

          Αμέσως μετά τον Παπαχελά έρχετα (δεύτερος και καταϊδρωμένος όμως) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κούλης μας!

 

 

Αυτός πήρε μέρος σε δύο μόνο συνεδριάσεις των Bilderberg, σε μία (άνευ αριθμού) που έγινε στη Δρέσδη της Γερμανίας (9-12 Ιουνίου 2016) και στην 68η (7-10 Ιουνίου 2018), στο Τορίνο της Ιταλίας.

Προσοχή όμως!

Τον Ιανουάριο του 2020 συμμετείχε στη συνεδρίαση του World Economic Forum, που συνήλθε στην Ελβετία.

Γιατί τόσες πολλές παρουσίες σε όλα αυτά τα διεθνή φόρα ο Κούλης “μας”; Εύγε σας που το βρήκατε!

Σε αυτόν ανατέθηκε η λήψη μέτρων εναντίον των ανεμβολίαστων, αυτών δηλαδή που θεώρησαν τον κορονοϊό απάτη!

Είδατε; Πρωτοπόρος η Ελλάδα μας και μπροστάρης ο Κούλης!

          Άλλα “μπουμπούκια” είναι ο Θάνος Βερέμης του ΕΛΙΑΜΕΠ (41η και 47η συνεδρίαση των Bilderberg, τον Απρίλιο του 1993 η μία στη Βουλιαγμένη και τον Ιούνιο του 1999 στη Σίντρα της Πορτογαλίας η άλλη) ο Γιάννης Στουρνάρας (57η συνεδρίαση, Μάιος 2009, στη Βουλιαγμένη) και ο λαμπρός νέος μας, ο Μαργαρίτης Σχινάς, που κόπτεται για τα ευρωπαϊκά και δημοκρατικά ιδεώδη και επιχειρεί να πλασσαριστεί ως μελλων πρωθυπουργός “μας”.

 

Ο Μαργαρίτης “μας” συμμετείχε στην 68η συνεδρίαση (2-5 Ιουνίου 2022) που έγινε στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ Ουάσινγκτον! Ιδού νέος πλήρης ελπίδων!  Ιδού η Νέα μας Γενιά!

          Από αυτόν τον γαλαξία των “επιφανών Ελλήνων” δεν θα μπορούσε να λείπει η Νίκη Κεραμέως (αυτή, βρε παιδιά, που δεν πληρώνει τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας).

 

Πήρε μέρος στην 67η συνεδρίαση που έγινε από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2019 στο Μοντρέ της Ελβετίας.

Το πιο ωραίο όμως με την Υπουργό μας της Παιδείας είναι το πώς έχει χαρακτηριστεί από το επιτελείο των Bilderberg: “πολιτικός που μια είναι πάνω και μια κάτω”.

Άλλοι πάλι αστέρες των “Ελλήνων” Bilderberg είναι o Albert Bourla, εκτελεστικό στέλεχος της Pfizer, η οποία Pfizer λανσάρισε τα εμβόλια του COVID (παιδιά, αλήθεια σας λέω) ως “διατρητικά όπλα”.

 

Ο Bourla συμμετείχε στην 68η συνεδρίαση (Ιούνιος του 2022, στην Ουάσινγκτον) αλλά και στο World Economic Forum (Mάιος 2022, στην Ελβετία).

Τέλος φιγουράρει ως Έλληνας και όχι ως Αμερικανός  και ο Παναγιώτης Τσούνης ο οποίος είχε πάρει μέρος στην 25η συνεδρίαση των Bilderberg που είχε γίνει σε ένα ξενοδοχείο της Αγγλίας τον Απρίλιο του 1977.

         

     Ο Π. Τσούνης ΔΕΝ είναι Αμερικάνος. Κατάγεται από ένα φτωχό, ορεινό χωριό της Ρούμελης, τον ανακάλυψαν οι αρμόδιοι των υπηρεσιών των ΗΠΑ, τον πήρανε για λίγο στην Αμερική όπου του “έριξαν ένα πασάλειμα Αμερικανού” και τον ξανάστειλαν σε μας.

Η αιτία κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια.

Ενόψη των εξελίξεων πρέπει στην Αθήνα πρέσβης των ΗΠΑ να είναι πρόσωπο το οποίο να ξέρει πολύ καλά και να καταλαβαίνει τέλεια τους Έλληνες.

          Από τους αποβιώσαντες μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Θεόδωρου Κουλουμπή. Πήρε μέρος στη συνεδρίαση των Μπίλντερμπεργκ που έγινε τον Ιούνιο του 1995 στη Βουλιαγμένη.

Εκπληκτική είναι η αιτιολογία της συμμετοχής του: Στενοί δεσμοί με τις ΗΠΑ! 

Καταλαβαίνετε τώρα, παλληκάρια μου, γιατί προκάλεσε τόσους θρήνους (ιδίως στην πανεπιστημιακή μας κοινότητα) ο θάνατός του;

          Πέρα όμως από αυτούς υπάρχουν και οι μεγάλοι απόντες. Ένας είναι ο Κωστάκης Καραμανλής, αυτός της Ραφήνας, που παρευρέθηκε στην 46η συνεδρίαση των Bilderberg, στη Σκωτία, τον Μάιο του 1998, απλά ως “αρχηγός της ελληνικής αντιπολίτευσης”.

 

Μετά δεν τον ξανακάλεσαν, όπως δεν έχουν καλέσει ποτέ τους ούτε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, το μεγάλο “εθνικό μας κεφάλαιο”.

          Προσεκτική ανάγνωση των στοιχείων που παρουσιάζει το wikispooks δείχνει μία σαφή διάκριση μεταξύ “εγκεφάλων” και “εκτελεστικών οργάνων”. Τον Κωστάκη “μας” τον κάλεσαν, είδαν ότι γενικώς βαριόταν και τον έστειλαν πίσω, για να του δίνουν διαταγές.

Ο βασικός εντολοδόχος των Bilderberg στην Ελλάδα όμως είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αυτός κατάγεται από τα ενδότερα της Μικρασίας. Ο παπούς του ήταν παπάς και ο πατέρας του (από ό,τι κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον) απόδειξε πόσο δίκιο έχουν αυτοί που λένε “παιδί παπά διαβόλου εγγόνι”.

Εγώ, Τσεργίνης, άνθρωπος, δεν ξέρω… τι να σας πω… φίλοι μου από τη “νύμφη του Θερμαϊκού” μου τα μεταφέρουν.

Τελοσπάντων. Το θέμα είναι ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος ΔΕΝ έχει (όπως δείχνουν τα wikispooks) προσκληθεί σε διαβουλεύσεις των Bilderberg.

Αυτό δεν είναι παράξενο: Ο Θεσσαλονικάρχης “μας” δεν ξέρει γλώσσες και δεν έχει πραγματικό ενδιαφέρον για οτιδήποτε θεωρητικό (οράματα, σχέδια κ.λπ.)

Τον ενδιαφέρει μόνο το “εδώ και τώρα”. Μην τον υποτιμάτε όμως. Είναι διαπρεπής καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, επιφανής συνταγματολόγος και -κυρίως αυτό- υπεράριστος δικηγόρος.

Δηλαδή με μαεστρία απαράμιλλη εφαρμόζει στην πράξη τον βασικό κανόνα του Νεοελληνικού Δικαίου:

Ο καλός δικηγόρος ξέρει τον Νόμο.

Ο πολύ καλός δικηγόρος ξέρει τον Δικαστή.

Ο άριστος δικηγόρος κρατάει τον Δικαστή στο χέρι.

Και ο υπεράριστος δικηγόρος κρατάει στο χέρι όλους τους Δικαστές.

 

 

 

 

 Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα