ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG. Τα κέντρα εξακτίνωσης στην Ελλάδα μας των ενεργειών των Bilderberg είναι όλα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα!!!

ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG. Τα κέντρα εξακτίνωσης στην Ελλάδα μας των ενεργειών των Bilderberg είναι όλα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα!!!

5 Νοεμβρίου, 2022 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,418
Μοίρασέ το

 

Κάντε μια βόλτα έξω από την πρώην Ανωτάτη Εμπορική, επί της οδού Πατησίων, στην Αθήνα, και τα ξαναλέμε (εάν δεν έχετε πειστεί).

 

 

 

 

 

Τα Πανεπιστήμια, είναι άνδρα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ… ΚΑΘΩΣ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Λυπάμαι, αλλά στο ερώτημα του κυρίου Τσεργίνη, δεν γνωρίζω την απάντηση… θεωρώ όμως πως θα πρέπει να είναι συμβολικό… άλλωστε η γνωστή Λαζάρειος Λέπρα, δεν κάνει τίποτα αν δεν έχει συμβολισμό σατανικό…

 

Υ.Γ.2. Και μια επίσης συμβολική αποκάλυψη: Αν θυμάμαι καλά, ιδρύτρια της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, είναι η Βασίλισσα της Ολλανδίας για την οποία έχω κάνει συγκλονιστική ανάρτηση για παιδοβιασμούς (εδώ), ο γιός της οποίας επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες την Ελλάδα και έγινε δεκτός μετά της συζύγου του, στο Προεδρικό Μέγαρο με τιμές από την κοντή σιωνίστρια, τον επιβήτορά της και τον πολιτικό συρφετό της χώρας μας …

 

 

ΜΕΡΟΣ Α’

MΕΡΟΣ Β΄

 

Γράφει ο Δημήτριος Τσεργίνης

Λοιπόν, αγαπητοί Καλλιόπη και Διηνέκη και σεις, αξιότιμο κοινό των “Αττικών Νέων”, επανέρχομαι στο κορυφαίο και κατεξοχήν εθνικό μας κεφάλαιο, τη Λέσχη Bilderberg. Πηγή μου, όπως ήδη σας δήλωσα, τα wikispooks.

Κατά πρώτο λόγο, επιθυμώ να θέσω ερώτημα, που μέχρι σήμερα παραμένει αναπάντητο: Το ξενοδοχείο όπου συνάζονται τα αξιότιμα μέλη της Λέσχης αυτής βρίσκεται σε μέρος της Ολλανδίας όπου, τον Σεπτέμβριο του 1944, σφαγιάστηκαν Βρεταννοί αεροπόροι από Γερμανούς (Ναζί). Γιατί ειδικώς εκεί οι συναντήσεις των Νεοταξιτών;

Το ερώτημα παραμένει αναπάντητο και ευθαρσώς καλώ την Κυρία Σουφλή και τον Διηνέκη να συμβάλουν στην εξεύρεση απάντησης.

Λοιπόν, τα κέντρα εξακτίνωσης στην Ελλάδα μας των ενεργειών των Bilderberg είναι όλα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και κατά σειράν σημασίας τα εξής:

1ο (και καλύτερο)

 Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

              2ο Η πρώην Ανωτάτη Εμπορική Σχολή της Αθήνας

       (στα αγγλικά: Economics and Business University).

                        3o To Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

 

                        4ο Το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

 

                        5ο Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

                        6ο Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

 

Θέλετε αποδείξεις των ισχυρισμών των wikispooks;

Κάντε μια βόλτα έξω από την πρώην Ανωτάτη Εμπορική, επί της οδού Πατησίων, στην Αθήνα, και τα ξαναλέμε (εάν δεν έχετε πειστεί).

Τα ίδια ισχύουν για το Πολυτεχνείο και το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Όσο για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας… υπάρχει ιστορία άκρως διδακτική.

Εκεί δίδασκε (κάποιο αερολόγημα) ένας αναπληρωτής καθηγητής, εμφανώς Ιουδαίος.

Αυτός, κάποια στιγμή, δήλωσε επισήμως ότι ο “Μέγας Αλέξανδρος αξίζει λιγότερο από την σακούλα σκουπιδιών στην είσοδο της πολυκατοικίας μας”.

Αμέσως η Κοινή Γνώμη της Θεσσαλονίκης ξεσηκώθηκε εναντίον του και… αμέσως τον τιμώρησε!

Ο εν λόγω αναπληρωτής καθηγητής πήρε μετάθεση στην Αθήνα, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με προαγωγή! Από αναπληρωτής καθηγητής στο Μακεδονίας έγινε πρωτοβάθμιος καθηγητής στο Πάντειο!

Είδατε τιμωρία; Έτσι τιμωρούνται οι εθνοκτόνοι/εθνομηδενιστές στην σημερινή Ελλάδα! 

Και έρχομαι, αγαπητοί αναγνώστες, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, διότι αυτό είναι (συμφωνώ πλήρως με το wikispooks) η κύρια πηγή (ή μάλλον: συντριβάνι) του κακού στην τωρινή Ελλάδα.

Θεωρείτε τυχαίο το ότι εκεί διδάσκει Συνταγματικό Δίκαιο το άλλο “Εθνικό μας Κεφάλαιο”, ο Ευάγγελος Βενιζέλος; Ε, όχι!

 

Tα είπαμε για αυτόν και για τον άλλον, τον Κωστάκη της Ραφήνας: είναι απλοί εντολοδόχοι και διεκπεραιωτές των Bilderberg.

Και περιέργως έχουν κάτι κοινό: κατάγονται και οι δυο τους από τα βάθη της Ανατολίας.

Η καταγωγή του Κωστάκη Καραμανλή βέβαια είναι μακρινή και μάλλον ξεχασμένη.

Του Ευάγγελου Βενιζέλου (ή “Βενιζέλου”, διαλέγετε και παίρνετε) είναι πάντως εμφανής.

Ο σωματότυπός του είναι τελείως παράδοξος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά γενικώς στα Βαλκάνια και την Ευρώπη.

Ελλαδικό πάχος είναι εκείνο π.χ. του Κυρίου Π. Τσούνη, πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Πήγα λοιπόν κι εγώ (Τσεργίνης άνθρωπος είμαι, πού να τα ξέρω όλα) και ρώτησα φίλους μου Μικρασιάτες, εγγονούς προσφύγων.

Και αυτοί, Καλλιόπη και αγαπητοί αναγνώστες, μου εξήγησαν ότι αυτό το “περίεργο” πάχος του Ευάγγελου Βενιζέλου, με τις μαύρες κηλίδες στα μάγουλα κ.τ.λ., είναι  συνηθισμένο σε περιοχές κοντά στην Καισάρεια της Καππαδοκίας.

Εκεί ζούσαν μέχρι τις αρχές του 20ού αιώνα κατάλοιπα φυλών πολύ παλαιών, που είχαν μεν γίνει Χριστιανοί Ορθόδοξοι αλλά μιλούσαν μεταξύ τους τουρκικά.

Έτσι, με την Ανταλλαγή των Πληθυσμών, αυτοί οι -ας το πούμε έτσι- περίεργοι δεν εγκαταστάθηκαν στη Μακεδονία όπως οι Πόντιοι ή στην Αθήνα όπως οι Σμυρνιοί, αλλά στην Εύβοια, με σκοπό να εγκλιματιστούν πρώτα στο ελλαδικό περιβάλλον και τελικά να αφομοιωθούν από τον ελληνικό περίγυρο.

Μιλάμε για πολύ “εθνικά κεφάλαια” δηλαδή!

Και τώρα έρχομαι στο κορυφαίο.

Με μεγάλη υπερηφάνεια σας παρουσιάζω τον “θεό” που λατρεύουν οι Bilderberg και όλοι οι νεοταξίτες! Ιδού αυτός αγαπητοί μου!  Και το όνομα αυτού: Baphomet.

 

Tι σημαίνει το όνομα αυτό δεν ξέρω. Θα ψάξω να το βρω πάντως, σας το υπόσχομαι!

Προσέξτε τον όμως, τον μπαγάσα τον “θεό”τους. Έχει όλα τα αξεσουάρ της Νέας Τάξης: ρύγχος φοβερό και τρομερό, μούσι τραγίσιο, στήθη γυναικεία, μάτια φρικαλέα, κέρατα, το άστρο του Δαβίδ στην κούτρα του, μισοφέγγαρα και ούτω καθεξής.

          Θαυμάστε τον!

 

 

 

 

Προβολές : 2,418


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα