Εμπλέκονται η [Βασίλισσα) Βεατρίκη [της Ολλανδίας] και η πολιτική κορυφή σε τελετουργικές δολοφονίες παιδιών; ΜΕΡΟΣ 1ο

Εμπλέκονται η [Βασίλισσα) Βεατρίκη [της Ολλανδίας] και η πολιτική κορυφή σε τελετουργικές δολοφονίες παιδιών; ΜΕΡΟΣ 1ο

21 Ιουνίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:7,823
Μοίρασέ το

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! σκληρές περιγραφές και εικόνες

Στο παρελθόν, οι VARA, VPRO και EO μετέδιδαν εκπληκτικά ντοκιμαντέρ για ίσως το χειρότερο κακό επάνω στη Γη: την τελετουργική κακοποίηση και δολοφονία παιδιών από την κυβέρνηση και υψηλόβαθμους ανθρώπους στη χώρα μας.

Στελέχη από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ CIA, FBI και NSA προχώρησαν δηλώνοντας ότι αυτό συμβαίνει σε μεγάλη κλίμακα, σε όλο τον κόσμο

Στις δηλώσεις των πολλών αυτόπτων μαρτύρων εμφανίζονται ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, όπως η ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ [της Ολλανδίας] , ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΠΕΡΝΧΑΡΝΤ [της Ολλανδίας] (Σ.τ. Μ. γνωστός παιδόφιλος εμπλεκόμενος και στην υπόθεση Ντυτρού στο Βέλγιο), ο ΜΑΡΚ ΡΟΥΤΕ, ο [Χέερτ] ΒΙΛΝΤΕΡΣ [Ολλανδός πολιτικός], ο [Γιάαπ] ΒΑΝ ΝΤΙΣΣΕΛ [λοιμωξιολόγος, Διευθυντής του Ολλανδικού Εθνικού Ινστιτούτου για τη Δημόσια Υγεία και το Περιβάλλον (RIVM)], και πολλοί άλλοι ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ αξιωματούχοι από το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, τον ΣΤΡΑΤΟ, τη ΘΡΗΣΚΕΙΑ και την ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Όταν συνειδητοποιήσουμε πως ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, άρα ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε τον λόγο που ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΕΣ, αποτελούν την … δύναμή τους. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΡΑΤΩΝ.

Αμφιβάλετε πως και οι δικοί μας, ασχολούνται μ’ αυτόν τον ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΥΣ;;;

Το άρθρο που ακολουθεί, χρήζει γερών νεύρων για να το διαβάσετε… προσωπικά με διέλυσε…

Αιτιολογεί όμως απόλυτα, και με στοιχεία που δεν αμφισβητούνται, τον ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Παραμένει αναπάντητο το ερώτημα μου: ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΥΓΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ;;;

 

ΜΕΡΟΣ 1ο

Το ΜΕΡΟΣ 2ο, εδώ

 

Μετάφραση blümlifee

Η παρακάτω αναλυτική έκθεση έχει συνταχθεί σε συνεργασία με δικηγόρους, γιατρούς και επιστήμονες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Ο συγγραφέας συνεργάζεται με την Ομάδα Συνταγματικού Δικαίου των ΗΠΑ (https://stopworldcontrol.com/lawful/ ), η οποία έχει εγκλωβίσει περισσότερους διεφθαρμένους δικαστές, πολιτικούς και αξιωματικούς επιβολής του νόμου από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο. Η ομάδα έχει άμεση επαφή με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Εάν είστε δικηγόρος, δικαστής, γιατρός, επιστήμονας ή πολιτικός που θέλει να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτού του κακού, εγγραφείτε στο διεθνές μας δίκτυο. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του παρακάτω κουμπιού.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΕΔΩ: https://stopworldcontrol.com/contact-us/ )

 

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Ξεκινάμε με μια συνοπτική εισαγωγή. Όλα τα στοιχεία για αυτό υπάρχουν στην έκθεση.

Στο παρελθόν, οι VARA, VPRO και EO μετέδιδαν εκπληκτικά ντοκιμαντέρ για ίσως το χειρότερο κακό επάνω στη Γη: την τελετουργική κακοποίηση και δολοφονία παιδιών από την κυβέρνηση και υψηλόβαθμους ανθρώπους στη χώρα μας.

Στελέχη από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ CIA, FBI και NSA προχώρησαν δηλώνοντας ότι αυτό συμβαίνει σε μεγάλη κλίμακα, σε όλο τον κόσμο (δείτε βίντεο μέσα στην αναφορά).

Αποκαλύπτουν ότι υπάρχουν οργανωμένα δίκτυα σε όλο τον κόσμο, που διακινούν εκατομμύρια παιδιά για τους πλουσιότερους και ισχυρότερους στη γη.

Τα περισσότερα ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΩΣ “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ” για να τα ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ κατά βούληση, ενώ άλλα ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ κατά τη διάρκεια σατανικών τελετουργιών.

Στις δηλώσεις των πολλών αυτόπτων μαρτύρων εμφανίζονται ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, όπως η ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ [της Ολλανδίας] , ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΠΕΡΝΧΑΡΝΤ [της Ολλανδίας] (Σ.τ. Μ. γνωστός παιδόφιλος εμπλεκόμενος και στην υπόθεση Ντυτρού στο Βέλγιο), ο ΜΑΡΚ ΡΟΥΤΕ, ο [Χέερτ] ΒΙΛΝΤΕΡΣ [Ολλανδός πολιτικός], ο [Γιάαπ] ΒΑΝ ΝΤΙΣΣΕΛ [λοιμωξιολόγος, Διευθυντής του Ολλανδικού Εθνικού Ινστιτούτου για τη Δημόσια Υγεία και το Περιβάλλον (RIVM)], και πολλοί άλλοι ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ αξιωματούχοι από το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, τον ΣΤΡΑΤΟ, τη ΘΡΗΣΚΕΙΑ και την ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Οι δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων δεν προέρχονται από κανέναν άσχετο.

Μεταξύ των μαρτύρων είναι, για παράδειγμα, ένας πρώην δικηγόρος του ολλανδικού δικαστικού σώματος, ένας πρώην κορυφαίος επιχειρηματίας στα οικονομικά και ένα διεθνές μοντέλο μόδας.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν γνωρίζονται, αλλά οι αποκαλύψεις τους συμφωνούν στις λεπτομέρειες.

Εξάλλου, οι δηλώσεις τους επιβεβαιώνονται από διάφορες μαρτυρίες από το εξωτερικό.

Η ΒΕΛΓΙΚΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ που παρείχε ένας σημαντικός μάρτυρας (βλ. αναφορά παρακάτω).

In de verklaringen van de vele ooggetuigen komen bekende namen naar voren, zoals voormalig Koningin Beatrix, Prins Bernhard, Rutte, Wilders, Van Dissel, en vele andere hooggeplaatsten uit justitie, politie, leger, religie en onderwijs.

ritueel misbruik overheid arrestatie

(φωτό από σύλληψη)

Αρκετές μαρτυρίες δόθηκαν ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου για τα Εγκλήματα από την Εκκλησία και το Κράτος (ITCCS).

Ως αποτέλεσμα αυτών των καταθέσεων αυτόπτων μαρτύρων, ομάδες του ITCCS σε συνεργασία με την τοπική αστυνομία προχώρησαν σε 19 συλλήψεις και απελευθέρωσαν 8 παιδιά.

ΜΑΖΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.

Δείτε στοιχεία στην αναφορά παρακάτω.

Οι διάφορες δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων παρακάτω αναγκάζουν κάθε άτομο που διαθέτει ακεραιότητα να πάρει στα σοβαρά αυτό το ασύλληπτο κακό.

Θα μπορούσαν ακόμα να αμφισβητηθούν οι μαρτυρίες, αλλά αν η ίδια η CIA, το FBI, η NSA, μέλη της χωροφυλακής και της αστυνομίας, δικηγόροι και πολλοί αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, τότε κάτι συμβαίνει πραγματικά.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ.

Αυτό ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ : “ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ”.

Ο σκοπός της παρακάτω αναλυτικής έκθεσης είναι να ξεκαθαρίσει τυχόν αμφιβολίες σχετικά με αυτά τα ΑΚΡΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΕΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ.

Εγκάρδια σας προσκαλώ, λοιπόν, ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΣ.

 

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

 

Η ιδέα της τελετουργικής κακοποίησης και δολοφονίας παιδιών από την κυβέρνηση ακούγεται σαν τρέλα σε πολλούς από εμάς. Γι’ αυτό θα εξηγήσω εν συντομία την ιστορική πραγματικότητα αυτής της φρικώδους πρακτικής. Άλλωστε, παραδοσιακά έχει παρατηρηθεί σε πολλούς πολιτισμούς, σε όλο τον κόσμο.

Παρακάτω είναι ένα χαρακτικό με τίτλο “Η Θυσία του Πρωτότοκου του Βασιλιά”. Οι ιθαγενείς Αμερικανοί ηγέτες της Φλόριντα θυσιάζουν ένα παιδί μπροστά στους Ευρωπαίους πρωτοπόρους (“America” ​​1599, του Theodore De Bry)

(χαρακτικό με την αναπαράσταση που περιγράφεται παραπάνω)

Στην Νότια Αμερική αυτό συνέβαινε επίσης συχνά, λ.χ. στους Αζτέκους.

Οι ηγέτες θυσίαζαν παιδιά στους δαιμονικούς θεούς τους.

Το κομμένο παιδί είναι ορατό στο κάτω μέρος της εικόνας.

(αναπαράσταση της παραπάνω περιγραφής)

Παρακάτω είναι μια απεικόνιση της τελετουργικής σφαγής παιδιών στην Ινδία, που εκτελείται για άλλη μια φορά από τους εκεί άρχοντες…

(αναπαράσταση)

Τα παιδιά δολοφονούνται σε διάφορους πολιτισμούς ως θυσία σε έναν αποκαλούμενο “θεό” ή μάλλον στην σκοτεινή οντότητα που ονομαζόταν Bäal, Moloch ή Molek.

Αυτό το είδωλο απεικονίζεται ως άνθρωπος με κεφάλι ταύρου.

Τον λάτρευαν μεταξύ άλλων οι Χαναναίοι, οι Φοίνικες και οι Βαβυλώνιοι.

Ακόμα και σήμερα, σε υψηλούς κύκλους θυσιάζονται παιδιά σε αυτή τη δαιμονική οντότητα.

(απεικόνιση του Βαάλ που κρατάει ένα μωρό)

Στην Βίβλο, ο Μολώχ αναφέρεται ποικίλες φορές, καθώς και σε πολλά αρχαία ιστορικά κείμενα:

“Έχουν χτίσει βωμούς για τον Βάαλ στην κοιλάδα Ben-Hinnom. Εκεί έκαψαν ακόμη και τα παιδιά τους ως θυσίες στον Μολώχ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΑ ΠΟΤΕ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩΝ. Τι φρικτό κακό!”. – Ιερεμίας 32:35, η Αγία Γραφή

 

“Επιπλέον, ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ. ΕΧΥΣΑΝ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΩΝ ΤΟΥΣ. Τα θυσίασαν στα είδωλα της Χαναάν”. – Ψαλμός 106:37, η Αγία Γραφή

Παιδιά πετάγονται ζωντανά σε πύρινα καμίνια, στην κοιλιά του Μολώχ.

(αναπαράσταση)

Υπήρχαν επίσης είδωλα με τεντωμένα χέρια, τα οποία πυρρακτώνονταν, όπως φαίνεται στο κάτω δεξί μέρος αυτής της εικόνας.

Στην κούφια πλευρά υπήρχε ένας φούρνος, ο οποίος θερμαινόταν μέχρι να ασπρίσουν τα χέρια.

Στη συνέχεια τοποθετούνταν τα παιδιά σε αυτό.

Αυτό συνοδευόταν από ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ και τραγούδι ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

(αναπαράσταση)

Ακόμη και στον Μεσαίωνα, τα βασανιστήρια και οι θυσίες παιδιών ήταν συνηθισμένα, όπως φαίνεται από τις παρακάτω εικόνες.

(αναπαράσταση θυσίας παιδιών στον Μεσαίωνα) (απεικόνιση που παραδίδουν ένα μωρό στον @ιά@ο@)

Επίσης και στην Αφρική, οι θυσίες παιδιών αποτελούσαν κοινή πρακτική. Το παρακάτω σχέδιο δείχνει πώς οι άποικοι γίνονταν μάρτυρες αυτών των φρικαλεοτήτων.

(εικόνα)

Με την άνοδο του Χριστιανισμού, όπου η φιλανθρωπία και η φροντίδα για τους αδύναμους κατέχουν κεντρική θέση, αυτές οι δημόσιες φρικαλεότητες έλαβαν τέλος στον δυτικό κόσμο.

Ωστόσο, ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ …

 

Η @Α@Α@ΙΚΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

 

Η πρώτη μαρτυρία προέρχεται από τον πρώην κορυφαίο επιχειρηματία στον τομέα των οικονομικών Ronald Bernard.

Αυτός ο άνθρωπος κινήθηκε στους ανώτερους κύκλους του χρηματοοικονομικού κόσμου, όπου αντάλλαζε μεγάλα χρηματικά ποσά για την πλούσια ελίτ.

Κάποια στιγμή του προσφέρθηκε η ευκαιρία να αποκτήσει ο ίδιος απεριόριστο πλούτο.

Ωστόσο, υπήρχε ένας όρος: ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΝ.

Πώς φάνηκε; Προσκλήθηκε να συμμετάσχει σε ένα @α@α@στικό τελετουργικό κακοποίησης και δολοφονίας παιδιών.

Προς έκπληξή του, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Είναι το ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.

Ο Μπέρναρντ βγήκε από αυτόν τον διεστραμμένο κόσμο του αδυσώπητου πόθου για εξουσία, με όποιο κόστος. (Σ.τ.Μ. βρέθηκε νεκρός κάτω από πολύ ύποπτες συνθήκες. βλ. ΕΔΩ : https://unknownnews.net/ronald-bernard-dutch-banker-who-exposed-illuminati-found-dead/ )

Ronald Bernard on child sacrifices and abuse

 

(φωτό του Ρόναλντ Μπέρναρντ και βίντεο)

Ο Ρόναλντ Μπέρναρντ καταθέτει πώς προσκλήθηκε στους ανώτερους κοινωνικούς κύκλους για να συμμετάσχει στην τελετουργική κακοποίηση και δολοφονία παιδιών. Τότε θα του άνοιγαν όλες οι πόρτες πλούτου και εξουσίας.

 

Ο ΟΛΛΑΝΔΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

 

Η αποκάλυψη του Ronald Bernard επιβεβαιώνεται από μια συγκλονιστική μαρτυρία μιας πρώην δικηγόρου του ολλανδικού δικαστικού συστήματος: της Anne Marie van Blijenburgh.

Το 2014 κατέθεσε πώς παρακολούθησε τρεις φορές συγκεντρώσεις, όπου παιδιά βιάστηκαν και δολοφονήθηκαν στη σκηνή.

Η κατάθεσή της δόθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για τα Εγκλήματα της Εκκλησίας και του Κράτους (ITCCS), που ιδρύθηκε από τον ακτιβιστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα Kevin Annett.

Αυτό το δικαστήριο δεν υπάρχει πλέον, επειδή ο Annett εστιάζει τώρα στον αγώνα για τα δικαιώματα του ιθαγενούς καναδικού πληθυσμού.

Την εποχή του Δικαστηρίου, ωστόσο, καταγράφηκαν αρκετές μαρτυρίες για τελετουργικές κακοποιήσεις και δολοφονίες από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με αυτόν την δικηγόρο, οι βιασμοί και οι δολοφονίες παιδιών δεν χρηματοδοτήθηκαν από κανέναν άλλο παρά από την Βεατρίκη, την πρώην βασίλισσα της Ολλανδίας.

Getuigenis Anne Marie van Blijenburgh

(φωτό της δικηγόρου ANNE MARIE VAN BLIJENBURGH και βίντεο)

Η Anne Marie van Blijenburgh καταθέτει πώς ήταν παρούσα τρεις φορές στην τελετουργική κακοποίηση και δολοφονία παιδιών από μέλη της ολλανδικής βασιλικής οικογένειας και κορυφαίους της πολιτικής, της δικαιοσύνης και άλλων υψηλόβαθμων ανθρώπων στην Ολλανδία.

“Το όνομά μου είναι Anne Marie van Blijenburgh.

Ήμουν παντρεμένη με τον Kees van Korlaar εδώ και 24 χρόνια. Μαζί με τα 3 αδέρφια του, ο Kees van Korlaar σχηματίζει μια εγκληματική οργάνωση που ονομάζεται Octopus Syndicate (στην Ολλανδία αυτός είναι ένας άλλος όρος για το Ndrangheta, ένα εγκληματικό δίκτυο που συνδέεται με την ιταλική μαφία).

Είναι ακόμη ενεργοί από το 1960 μέχρι σήμερα”.

“ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΒΕΑΤΡΙΚΗΣ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ, ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΟΙΝΟΥ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.”

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο Kevin Annett του πρώην ITCCS είπε ότι ένας μάρτυρας που εργαζόταν σε κέντρο κράτησης ανηλίκων είχε επίσης εμφανιστεί και επιβεβαίωσε την ιστορία της Van Blijenburgh.

Σύμφωνα με αυτόν τον μάρτυρα, η βασίλισσα Βεατρίκη ΔΙΑΤΑΞΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΙΧΝΗ.

“Στο Zwolle, οι εγκληματίες πήραν το παιδί από τον σταθμό και το μετέφεραν σε ένα κτίριο που έμοιαζε εντελώς με πραγματικό ξενοδοχείο, αλλά ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΩΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.”

“Έδωσαν στο παιδί κάτι να πιει και εκείνο ναρκώθηκε με αυτό το ποτό.

Δίπλα στο ξενοδοχείο ήταν ένα κτίριο όπου ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

Μέσα σε αυτό το κτίριο πήγαν και κάθισαν άνθρωποι και σε κάποιο σημείο οι εγκληματίες έφεραν το παιδί.

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ”.

 

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, οι αδερφοί Korlaar οργάνωσαν τις σφαγές μετά από αίτημα της βασίλισσας Βεατρίκης, η οποία το χρηματοδότησε ως σύνολο.

Οι εγκληματίες ρώτησαν τον Johan Friso (Σ.τ.Μ. Ολλανδός πρίγκηπας που πέθανε από επιπλοκές μετά από ένα ατύχημα που είχε στο σκι) αν ήθελε να πάρει μαζί του και τους συγγενείς και τους φίλους του, οπότε η αίθουσα ήταν γεμάτη από υψηλόβαθμους Ολλανδούς: υπουργούς, ανώτερους αξιωματούχους και κάθε είδους ανθρώπους που μπορούσαν να τραβήξουν φωτογραφίες τους εγκληματίες, για να τους εκβιάσουν για να αποκτήσει πλεονέκτημα.

Τα ονόματα που αναφέρει η Van Blijenburgh δίπλα στον πρίγκιπα Friso είναι: ο ψυχίατρός του Guus Pareau Dumont. Η σύζυγος του Friso, Mabel Wisse Smit (Σ.τ.Μ. άλλος βίος και πολιτεία κι αυτή.

Η Wisse Smit εργάστηκε και ένα φεγγάρι, οπως όλα τα καλόπαιδα και για το Open Society Institute του George Soros και αρχικά θεωρούνταν ιδανική νύφη για την βασίλισσα Βεατρίκη, μέχρι που ξέσπασε το σκάνδαλο, γιατί πρίν τον Friso τα είχε με τον βαρόνο των ναρκωτικών Klaas Bruinsma, ο οποίος αργότερα έγινε ένας από τους πιο διαβόητους άρχοντες του εγκλήματος της χώρας και σκοτώθηκε σε μια δολοφονία σε συμμορία το 1991) συνοδευόμενη από έναν ηλικιωμένο άνδρα, πιθανώς τον GEORGE SOROS.

Επίσης, οι Donner και Ernst Hirsch Ballin, και οι δύο πρώην Υπουργοί Δικαιοσύνης, ο Van den Emster, για πολλά χρόνια πρόεδρος του δικαστικού συμβουλίου στην Ολλανδία, ο Dick Berlin, πρώην διοικητής του στρατού, ο Gerlof Leistra, δημοσιογράφος του εβδομαδιαίου περιοδικού Elsevier, η Carla Eradus, σύζυγος του ψυχιάτρου του Johan Friso, η οποία είναι επίσης δικαστής και πρόεδρος του δικαστηρίου στο Άμστερνταμ. ο Mark Rutte, ο σημερινός πρωθυπουργός και ο Geert Wilders, βουλευτής και πολιτικός ηγέτης του PVV.

 

 

 

(φωτό των: Ernst Hirsch Ballin, Πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης
Van den Emster, πρώην πρόεδρος του δικαστικού συμβουλίου στην Ολλανδία
Dick Berlin, Πρώην Διοικητής του Στρατού
Geert Wilders, βουλευτής και πολιτικός αρχηγός του PVV
Mark Rutte, ο σημερινός πρωθυπουργός

 

“Υπήρχαν πάντα περίπου πενήντα άτομα όταν με πήγαιναν εκεί. Με πήγαν εκεί τρεις φορές. Κάθε φορά που βρίσκομαι εκεί έχω δει και ένα παιδί να δολοφονείται. Είδα δύο αγόρια και ένα κορίτσι να δολοφονούνται. Υποθέτω ότι ήταν παιδιά από την Ολλανδία. Υποθέτω ότι προέρχονταν από κέντρα κράτησης και στρατολογήθηκαν με τον τρόπο που μόλις περιέγραψα”.

Η Van Blijenburgh ότι προσέγγισε την εφημερίδα “De Telegraaf” πριν από περισσότερα από δέκα χρόνια για να αναδείξει αυτή την ιστορία.

Ο δημοσιογράφος που συμμετείχε μίλησε σε όλα τα κέντρα κράτησης ανηλίκων και επιβεβαίωσε ότι όντως επιλέχθηκαν παιδιά που υποτίθεται ότι θα δούλευαν στην αυλή της Βεατρίκης.

Προφανώς, ωστόσο, οι υπάλληλοι αυτών των κέντρων κράτησης ανηλίκων είχαν αρχίσει να γίνονται καχύποπτοι με την πάροδο του χρόνου, γιατί κανείς δεν άκουσε ποτέ ξανά τίποτε για τα παιδιά αυτά.

Σε αυτόν τον δημοσιογράφο ελέχθη ακόμη και υπό μορφή αστεϊσμού ότι προφανώς η Βεατρίκη “ΤΑ ΕΦΑΓΕ”, επειδή αυτά τα παιδιά – ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που τα έβαζαν στο τρένο για το Zwolle – ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Ο μάρτυρας λέει ότι ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ. “ΠΡΩΤΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΨΥΓΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ “ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ”, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΦΟ.”

Στη συνέντευξη της 15ης Οκτωβρίου 2016, ο Kevin Annett λέει αργότερα ότι παραβρέθηκε μαζί με τον μάρτυρα σε μια από αυτές τις τοποθεσίες.

Η Van Blijenburgh δεν θέλει τίποτα περισσότερο από την ισόβια φυλάκιση των εγκληματιών που εμπλέκονται.

Λέει ότι ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ από το 2004, αλλά ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

“Έχω μιλήσει με κάθε αστυνομικό που μπόρεσα να βρω, κάθε εισαγγελέα, έχω ενημερώσει την Ιντερπόλ για αυτό, έχω πάει ακόμη και στο δικαστήριο για να δω αν θα μπορούσα να βρω έναν εισαγγελέα που θα μπορούσε να ερευνήσει την υπόθεση. Το δικαστήριο μου είπε ότι δεν ήταν δικό μου πρόβλημα. Ήταν πρόβλημα της κοινωνίας και το δικαστήριο δεν θα διέταζε την εισαγγελία να ερευνήσει”.

” Έκανα κυριολεκτικά τα πάντα για να ξεκαθαριστεί αυτό. Έχω την αίσθηση ότι όλα υπονομεύτηκαν επειδή εμπλέκονταν η βασίλισσα Βεατρίκη και η ολλανδική αυλή.

Όποτε κάποιος ήθελε να ερευνήσει την υπόθεση, τον χτυπούσαν στον ώμο και του έλεγαν:

“Να μην το κάνεις αυτό, γιατί η βασίλισσα Βεατρίκη δεν θα θέλει κάτι τέτοιο”.

Η Van Blijenburgh δείχνει ότι είναι πολύ, πολύ θυμωμένη.

“Αν είχατε δει αυτό που έχω δει… θα με στοιχειώνει για πάντα. Δεν μπορώ να το διώξω από πάνω μου, γιατί είναι ένα από τα πιο σκληρά πράγματα που έχω δει ποτέ. Είναι φρικιαστικό, είναι πραγματικά φρικιαστικό. Οι ηλίθιοι.”

Λέει ότι ναρκωνόταν από τον τότε σύζυγό της και την πήγε σε αυτές τις παραστάσεις.

Στο δρόμο της επιστροφής στο σπίτι, 100 χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο, συνήλθε ξαφνικά και συνειδητοποίησε ότι μόλις είχε δει έναν φόνο ενός παιδιού.

Ξέσπασε σε κλάματα.

Ο άντρας της ήταν πίσω από το τιμόνι και έβαλε το χέρι του γύρω της και είπε:

“ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ”. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Σύμφωνα με τη Van Blijenburgh, ο πρώην σύζυγός της εξακολουθεί να εμπλέκεται σε τέτοιους φόνους. “Αν καταλάβετε πόσοι άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί από το 2004,… έχουν περάσει 10 χρόνια, σκοτώνουν ίσως 10 με 20 ανθρώπους το χρόνο, αν όχι περισσότερους. Είναι τρομερό.

“Είπα στην αστυνομία για τέσσερα μέρη στην Ολλανδία που χρησιμοποιούνται ως ομαδικοί τάφοι. ΠΟΤΕ, ΜΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙ.”

 

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΤΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

(εξώφυλλο του βιβλίου με τίτλο “Nathalie – Μαρτυρίες ενός φωτομοντέλου, Η σκοτεινή πλευρά της βιομηχανίας της μόδας, έλεγχος του νου, σκλαβιά και σεξουαλική κακοποίηση)

Η τρίτη μάρτυρας είναι επίσης θύμα αυτών των απάνθρωπων πρακτικών: η Nathalie Augustina.

Για χρόνια ήταν ένα ιδιαίτερα περιζήτητο top model, συνεργαζόμενη με μεγάλες μάρκες μόδας όπως Dior, Cartier, Issey Miyake, Chanel, Kenzo, Armani, Comme des Garçon. Η Nathalie τράβηξε την προσοχή υψηλόβαθμων πολιτικών, μεγιστάνων, διάσημων ηθοποιών, όπως ο Keanu Reeves και τραγουδιστών όπως ο Julio Iglesias, ο Jeffrey Epstein.

Ναρκωνόταν τακτικά για τα σεξουαλικά πάρτι της ελίτ και βιαζόταν από πολλούς από αυτούς, εκ των οποίων και από μέλη μερικών από τις πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου και μέλη των βασιλικών οίκων.

Το 2018 έκανε γνωστή την ιστορία της στο βιβλίο “NATHALIE – Confessions of a top model” (διαθέσιμο από τον Wehkamp).

Το έγραψε μαζί με τον γνωστό ερευνητή δημοσιογράφο Robin de Ruiter.

Αυτός ο οξυδερκής ερευνητής ΕΙΧΕ ήδη ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ (!!!!!!!!!!!!!!) ολόκληρη την ΠΑΝΔΗΜΙΑ του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ το 2008 (!) (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) στο βιβλίο του “De Coronacrisis”.

(φωτό της NATHALIE AUGUSTINA)

Getuigenis van Nathalie Augustina – Misbruik door de top van politiek

 

Η Nathalie Augustina καταθέτει για οργανωμένη συστηματική σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τη βασιλική οικογένεια και την κορυφή της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας, της αστυνομίας και του στρατού στην Ολλανδία.

Η Nathalie μεγάλωσε ως ορφανή και τοποθετήθηκε σε ένα ανάδοχο σπίτι παιδεραστών.

Αυτοί οι άνθρωποι την έφερναν τακτικά, μαζί με πολλά άλλα παιδιά, στο κτίριο της Βουλής (Binnenhof) στη Χάγη.

Υπάρχουν υπόγεια δωμάτια που ονομάζονται “σπηλειά του σεξ”.

Εκεί τα βίαζαν.

Μαζί με άλλα παιδιά, ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΝ επίσης ΤΑΚΤΙΚΑ σε ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ , όπου τους έκαναν “προγραμματισμό του μυαλού”.

Μερικά παιδιά έχουν προγραμματιστεί ως “γατάκια του σεξ γατάκια”, που προορίζονται μόνο για βιασμό.

Άλλα προετοιμάζονταν για να μπουν στον κόσμο της μόδας, του κινηματογράφου ή της μουσικής.

Η Nathalie μιλά για ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

Τους πήγαιναν σε πάρτι πλουσίων, όπου τους βίαζαν επάνω σε μια σκηνή. Η Nathalie λέει πώς κάποια παιδιά ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ, ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ. Αυτή είναι μια άμεση επιβεβαίωση της μαρτυρίας της Anne Marie van Blijenburgh.

Η Nathalie λέει ότι την πήγαν σε μέρη όπου παρευρίσκονταν “τα βασιλικά μέλη, ευγενείς, ελίτ, αρχηγοί της πολιτικής και του στρατού”.

Καταθέτει πώς την πήγαν σε στρατιωτικές τοποθεσίες, όπου πολλά παιδιά έμπαιναν σε ένα αμφιθέατρο.

Ο τότε γενικός γραμματέας της δικαιοσύνης, Joris Demmink, ήρθε με τους φίλους του.

Οι άντρες που “πήγαιναν μόνο με αγόρια” επέλεγαν αγόρια, οι άντρες που “πήγαιναν μόνο με κορίτσια” διάλεγαν κορίτσια, συμπεριλαμβανομένης της Nathalie Augustina.

“Όλα αυτά είναι πολύ φρικτά πράγματα και η αλήθεια είναι χειρότερη από αυτό που θέλει κανείς να μάθει”.

Η Nathalie λέει ότι επέστρεψε στην Ολλανδία επειδή είδε ότι ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ “ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΗΓΕΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΠΩΣ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΜΩΡΑ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ ΕΩΣ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ.

Διεκδικήθηκε δικαστικά από μια οργάνωση “Επιστημονική δημοσιογραφία για την παιδοφιλία”, η οποία ισχυρίζεται ότι οι σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ μικρών παιδιών και ενηλίκων συμβάλλουν στην προετοιμασία των παιδιών, (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) όπως επιθυμεί το “ολλανδικό παιδόφιλο κράτος”.

Αυτός ο οργανισμός επιχορηγείται από την ολλανδική κυβέρνηση, την Εισαγγελία και το VVD (Volkspartij voor Vrijheid en Democratie – Λαϊκό Κόμμα για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, του Μαρκ Ρούτε, βεβαίως βεβαίως).

 

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΝΟΣ ΩΣ ΜΕΣΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

 

Πολλοί μάρτυρες και γνώστες αποκαλύπτουν ότι τα βασανιστήρια, η κακοποίηση και η δολοφονία παιδιών χρησιμοποιούνται ως ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Δημιουργούνται υψηλές θέσεις για τη συμμετοχή σε αυτές τις ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, οι οποίες στη συνέχεια ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ.

Αυτές οι εικόνες χρησιμοποιούνται στη συνέχεια για να ασκήσουν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ή για ΕΚΒΙΑΣΜΟ.

Αυτή τη μέθοδο, που εφαρμόζεται παγκοσμίως, επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων ένα μέλος της διαβόητης συμμορίας Dutroux, ο Michel Nihoul.

Michel Nihoul: “Έχω τον έλεγχο της κυβέρνησης. Όλοι έχουν συμβιβαστικά αρχεία ο ένας για τον άλλον που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μοχλός την κατάλληλη στιγμή.”

(MICHEL NIHOUL, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ MARC DUTROUX. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ “DER SPIEGEL” ΤΟ 2001)

 

ΔΙΚΤΥΟ ΣΗΡΑΓΓΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ

 

Σύμφωνα με τη Nathalie, υπάρχουν πολλοί υπόγειοι διάδρομοι και χώροι κάτω από το Κοινοβούλιο στη Χάγη, όπου μαζί με πολλά άλλα παιδιά κακοποιούνταν για χρόνια από τις πολιτικές αρχές.

Η ύπαρξη υπόγειων κατασκευών στο Binnenhof επιβεβαιώνεται από αυτό το βίντεο.

Δεν ξέρω αν αφορά αυτές τις συγκεκριμένες σήραγγες, αλλά αυτό δείχνει μόνο ότι υπάρχουν πράγματι υπόγειες κατασκευές κάτω από το Binnenhof.

Binnenhof Gangen en Bunkers | EXCLUSIEF | Den Haag

 

MONARCH MIND CONTROL – ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ

 

Το επόμενο στοιχείο στη μαρτυρία της Augustina είναι το Monarch Mind Control, γνωστό και ως MK Ultra. Το παρακάτω βίντεο παρέχει μια βαθύτερη εικόνα αυτής της μεθόδου, όπου τα παιδιά είναι προγραμματισμένα να γίνονται σκλάβοι των πλουσίων. Πολλοί πολιτικοί, μοντέλα, μουσικοί, ηθοποιοί κ.λπ. προετοιμάζονται με αυτόν τον τρόπο.

MK Ultra Celebrity Monarch Mind Control Glitches & Programming

 

Η CIA ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ

 

Η Nathalie καταθέτει πώς είδε ότι πολλά παιδιά μεταφέρθηκαν στις αμερικανικο-ολλανδικές στρατιωτικές βάσεις. Αυτό επιβεβαιώνεται από το παρακάτω βίντεο, στο οποίο μιλά ο αξιωματικός της CIA Τζων Κυριακού . Εξηγεί ότι δεν υπάρχει ηθική μέσα στη CIA. Δεν υπάρχουν ηθικά όρια. Εξάλλου, η ουσία της CIA είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ.

Σε αντάλλαγμα για πληροφορίες ή συνεργασία, τα άτομα με επιρροή απαιτούν χρήματα, εξουσία και… παιδιά.

Όταν ένας αξιωματικός της CIA διαμαρτύρεται, το αφεντικό του του λέει: “Κάνε τη δουλειά σου. Μην κάνεις ερωτήσεις. Κάνε ό,τι πρέπει να κάνεις”.

Και με αυτό, η CIA συνεχίζει να προμηθεύει παιδιά στην πλούσια ελίτ.

CIA Agent Blows the Whistle ‘We Supply Elite Pedophiles with Children’

 

Ο πρώην επικεφαλής του FBI του Λος Άντζελες, Ted Gunderson, αποκαλύπτει στο παρακάτω βίντεο τη διαδεδομένη πραγματικότητα της @α@α@ικής τελετουργικής κακοποίησης και της διεθνούς εμπορίας παιδιών στην πλούσια ελίτ του κόσμου.

CIA – Satanism – Ritual Child Abuse: Ted Gunderson

 

ΤΟ ΘΥΜΑ JOOST KNEVEL ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΝ JAAP VAN DISSEL

 

Η παρακάτω μαρτυρία προέρχεται από τον Joost Knevel, έναν άνθρωπο του οποίου η παιδική ηλικία καταστράφηκε από σατανικούς παιδεραστές. Όπως η Nathalie, ο Ronald και η Anne Marie, είδε πώς δολοφονήθηκαν παιδιά μπροστά στα μάτια του. Αναφέρει επίσης ονόματα από τα υψηλότερα κλιμάκια της κοινωνίας μας, ως ένοχους στον κόσμο της σατανικής τελετουργικής κατάχρησης.

Ονομάζει τον Jaap van Dissel ως έναν από τους ηγέτες αυτής της εκδήλωσης.

Ο Knevel επικοινώνησε με τον ερευνητή δημοσιογράφο Micha Kat, ο οποίος έχει δεσμευτεί να αποκαλύψει αυτές τις φρικτές πρακτικές στην Ολλανδία εδώ και χρόνια.

Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο στο οποίο συζητούνται διάφορα email του Joost Knevel, καθώς και μηνύματα Βρετανών δημοσιογράφων που εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση.

 

Als een van de leiders van dit gebeuren, noemt hij Jaap van Dissel.

Knevel contacteerde de onderzoeksjournalist Micha Kat, die zich al jaren inzet om deze afschuwelijke praktijken in Nederland te ontmaskeren. Hieronder een video waarin diverse emails van Joost Knevel besproken worden, alsmede berichten van Britse journalisten die aan deze zaak meewerken.

(φωτό του JOOST KNEVEL)

 

Bewijs voor pedofilie en moord door Jaap van Dissel

Ο Joost Knevel καταθέτει πώς κακοποιήθηκε σεξουαλικά για χρόνια από υψηλόβαθμους ανθρώπους στην Ολλανδία και πώς δολοφονήθηκαν παιδιά μπροστά στα μάτια του από τους Jaap van Dissel και Frans Bastiaansen.

Ο Joost γράφει σε αυτά τα email πώς ο Van Dissel ήρθε να δει το “εμπόρευμά” του.

Ωστόσο, ένα από τα κορίτσια μιλούσε πολύ και ο Van Dissel ρώτησε έναν γιατρό που ήταν παρών με το όνομα Kleuters ποιός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να τη σκοτώσει.

Ο γιατρός απάντησε: “Απλώς γυρίστε”.

Ο Van Dissel είπε: “Αυτό το κορίτσι ήταν πολύ ειλικρινές και αν υπάρχει κάτι που δεν αντέχω είναι η ειλικρίνεια”.

Μετά έστριψε το λαιμό της κοπέλας.

Ο Joost περιγράφει πώς το είδε να συμβαίνει: “Ένα “κρακ” από τα αριστερά. Εμείς βρισκόμασταν σε σοκ”.

Το κορίτσι το έβαλαν σε μια τσάντα και ο γιατρός εκφόβισε τα άλλα παιδιά, λέγοντας: “Να σας βάλω κι εσάς σε μια τέτοια σακούλα;”.

Αυτά τα email επιβεβαιώνουν επίσης τις δηλώσεις της Anne Marie, του Ronald και της Nathalie ότι εμπλέκονται οι βασιλικές οικογένειες:

“Το παζλ τελείωσε, τα ξέρω όλα.
Mk ultra hypnosis
Η Janine Hennis Plasschaert ήταν επίσης εκεί
όλοι οι πλούσιοι
βασιλική οικογένεια
Και πολλά βασανιστήρια και πόνος”

Περιγράφει περαιτέρω ότι τα παιδιά της ελίτ που εμπλέκονται σε αυτές τις φρικτές πρακτικές, αργότερα λαμβάνουν υψηλές θέσεις στην κοινωνία.

Ο Van Dissel είναι τώρα το αφεντικό του RIVM και έχει εξουσία σε μια ολόκληρη χώρα κατά τη διάρκεια μιας δόλιας πανδημίας.

Ιδού πως λειτουργεί: εγγραφείτε και θα αποκτήσετε πλούτο και δύναμη.

 

Τέλος Α’ ΜΕΡΟΥΣ… ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 7,823


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα