Εμπλέκονται η [Βασίλισσα) Βεατρίκη [της Ολλανδίας] και η πολιτική κορυφή σε τελετουργικές δολοφονίες παιδιών; “ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ” ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!  ΜΕΡΟΣ 2ο

Εμπλέκονται η [Βασίλισσα) Βεατρίκη [της Ολλανδίας] και η πολιτική κορυφή σε τελετουργικές δολοφονίες παιδιών; “ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ” ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! ΜΕΡΟΣ 2ο

21 Ιουνίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:5,725
Μοίρασέ το

 

Ζούμε σε μια ιστορική εποχή αποκάλυψης, αφύπνισης και διάλυσης. ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ σε αυτό που ανακοινώνεται, αλλά ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ!

Ο λόγος που τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης – τα οποία ανήκουν στην ελίτ – χαρακτηρίζουν αυτού του είδους τα γεγονότα ως “θεωρία συνωμοσίας” είναι επειδή θέλουν να κρυφτούν με κάθε κόστος.

Αυτά τα φρικτά εγκλήματα μπορούσαν να διαρκέσουν μόνο τόσο πολύ, γιατί οι άνθρωποι πάντα κοίταζαν αλλού και αρνούνταν να αναλάβουν την ευθύνη. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΥΣ!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

 

Ένας κόσμος χωμένος στο πιο στυγερό έγκλημα του κόσμου…

Ένα ΕΓΚΛΗΜΑ, που έχει τις ρίζες του στα αρχαία χρόνια και κυρίως στην αρχαία ΒΑΒΥΛΩΝΑ…

Εκεί αναζητήστε και τις ρίζες των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Ένα ΕΓΚΛΗΜΑ που διαιωνίζεται ως τις μέρες μας… άλλωστε τα γονίδια των ερπετών, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος σε όσους θέλουν να αναληφθούν στην εξουσία και στην απόκτηση χρήματος…

“ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ”, Ο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΣ, ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για να τους οδηγήσουμε στο ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ…

Μπορούμε όμως να συμβάλουμε ο καθένας μας, με την διάδοση της είδησης αυτής.

Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ… ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ… ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ… ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ… ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ…

ΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Την παρακάτω φωτογραφία την προσέθεσα, για να δείτε τα ονόματα ξένων πολιτικών και καλλιτεχνών, καθώς και τις Υπηρεσίες, που ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ και είναι αναμεμιγμένοι στους ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ…

 

Το ΜΕΡΟΣ 1ο, εδώ

 

Μετάφραση blümlifee

 

ΜΕΡΟΣ Β’

 

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ

(φωτό του Κάστρου Goedenraad στο Eys, στην επαρχία του Λιμβούργου, Ολλανδία)

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής της στο δημοτικό σχολείο, η Toos Nijenhuis πήγαινε τακτικά σε όλα τα είδη κάστρων στην Ολλανδία, όπως το κάστρο Sprengenberg κοντά στο Haarle και το κάστρο Goedenraad στο Eys, στο Λιμβούργο.

Αλλά πήγαινε τακτικά και στο εξωτερικό, σε κάστρα και παλάτια στην Ουαλία, τη Σκωτία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, ακόμη και στη Σαουδική Αραβία και την Αυστραλία.

Τα ξένα κάστρα που αναφέρει η Toos είναι: Κάστρο Caernarfon κοντά στο Ford William στη Σκωτία και Hohrenschwangau Castle στη Βαυαρία.

Κατονομάζει επίσης τους συμμετέχοντες που ανήκουν στους υψηλότερους κύκλους της κοινωνίας.

Αναφέρει το όνομα του πρίγκιπα Bernard (πατέρας της Βεατρίκης), του καρδινάλιου Alfrink, του λόρδου Mountbatten (οικογένεια του πρίγκιπα Φιλίππου, συζύγου της Βρετανής βασίλισσας), του Menachem Mendel Schneerson (ανώτατου ΡΑΒΙΝΟΥ της Εβραϊκής Ορθόδοξης Εκκλησίας) και του ΠΑΠΑ (Paul IV ή “Άγιος” Ιωάννης Παύλος Β’).

 

 

(φωτό των:  Καρδινάλιος Alfrink, λόρδος Mountbatten, πρίγκηπας Bernard, ανώτατος ραβίνος Menachem Mendel Schneerson)

 

Η Toos λέει ότι πολλά κάστρα και παλάτια έχουν ειδικούς θαλάμους βασανιστηρίων και χώρους όπου κρατούνται αιχμάλωτα τα παιδιά.

Σύμφωνα με την Toos, υπήρχε μια κάμερα σε κάθε δωμάτιο. Αυτό θα σήμαινε ότι η μαρτυρία της θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί από κινηματογραφικό υλικό, εάν γίνει ποτέ διαθέσιμο και κάποιος είναι πρόθυμος να ερευνήσει αυτό το υλικό.

 

 

(φωτό της TOOS NIJENHUIS και βίντεο)

Child Sacrifice and Trafficking in Holland An Eyewitness speaks out Introduction)

 

Κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας, η Toos Nijenhuis ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ και ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ από ΜΕΛΗ της ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, συμπεριλαμβανομένων ΗΓΕΤΩΝ της ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗΣ και της ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

 

 

ΘΑΛΑΜΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΣΗΜΑ ΚΑΣΤΡΑ

(φωτό)

 

Η μαρτυρία της Τοοs σχετικά με τους θαλάμους βασανιστηρίων στα κάστρα μας φέρνει σε αυτήν την εικόνα.

Από τη μια πλευρά βλέπουμε μια υπόγεια πισίνα, στο μεγαλύτερο κάστρο της Αμερικής, το Biltmore Estate.

Ανήκει στους Vanderbilts, που κάποτε ήταν η πλουσιότερη οικογένεια της Αμερικής.

Θα δείτε επίσης δύο πίνακες που αποτελούν μέρος της περίεργης συλλογής έργων τέχνης ενός άνδρα με επιρροή από την Ουάσιγκτον: τον John Podesta.

Ήταν επικεφαλής του προσωπικού του Λευκού Οίκου επί προέδρου Κλίντον και σύμβουλος του προέδρου Ομπάμα.

Το έργο τέχνης απεικονίζει παιδιά να βασανίζονται σε μια πισίνα… η οποία φέρει εντυπωσιακή ομοιότητα με την πισίνα στο κάστρο Biltmore.

Γιατί κρέμονται τόσα πολλά σχοινιά στην πισίνα του Κάστρου Biltmore;

Γιατί υπάρχει κόκκινο-καφέ βρωμιά στον πάτο της πισίνας που μοιάζει με ξεραμένο αίμα;

Γιατί η Gloria Vanderbilt, η εκλιπούσα ιδιοκτήτρια αυτού του κάστρου, έφτιαξε πολλά έργα τέχνης από κατεστραμμένες κούκλες μωρά κλεισμένες σε κλουβιά από πλεξιγκλάς;

(φωτό και εξώφυλλο του βιβλίου “Serafina and the black cloak”)

Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι μάλιστα γράφτηκε και παιδικό βιβλίο για αυτό το κάστρο.

Λέει για ένα κορίτσι με μόνο τέσσερα δάχτυλα στα χέρια και τα πόδια, που βρέθηκε στο κτήμα των Vanderbilts. Είναι μάρτυρας πώς ένας άντρας με μαύρη κάπα εξαφανίζει πολλά παιδιά στο κάστρο…

 

Το πρώην ανώτατο στέλεχος της αμερικανικής κυβέρνησης, και έμπιστος των Κλίντον και Ομπάμα, δεν έχει μόνο πίνακες βασανισμένων παιδιών στο σπίτι του. Είναι επίσης κάτοχος του έργου “τέχνης” παρακάτω…

(φωτό)

 

 

The X-Dossiers: ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

 

Το 2004 το BNN VARA μετέδωσε ένα πρόγραμμα με τίτλο “De X-Dossiers.

Ο λόγος δόθηκε σε μάρτυρες, οι οποίοι δήλωσαν ότι είχαν βιαστεί από την παιδική τους ηλικία από υψηλόβαθμα πρόσωπα στο Βέλγιο.

Μία από αυτές τις μάρτυρες, μια νεαρή γυναίκα από τη Γάνδη (Βέλγιο), προκάλεσε αναστάτωση στο Βέλγιο το 1997 με τη δήλωσή της για δίκτυα κακοποίησης και δολοφονιών.

Zembla – De X Dossiers I – 11 maart 2004

(φωτό REGINA LOUF και βίντεο)

 

Η Regina Louf κατέθεσε ενώπιον της βελγικής χωροφυλακής πώς υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στην κακοποίηση και τη δολοφονία παιδιών.

Η χωροφυλακή επιβεβαίωσε την ορθότητα των πληροφοριών της και υπήρχαν σαφή ίχνη που θα οδηγούσαν στους δράστες. Και τότε η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ …

 

Στο Βέλγιο, τουλάχιστον 43 παιδιά εξαφανίστηκαν μεταξύ 1973 και 1995, μερικά από τα οποία αργότερα βρέθηκαν δολοφονημένα.

Η Regina Louf από τη Γάνδη έκανε πολύ λεπτομερείς δηλώσεις το 1996 για τη δολοφονία τριών κοριτσιών: της Christine van Hees, της Carine Dellaert και της Katrien de Cuyper.

Η χωροφυλακή επιβεβαίωσε ότι είχε γνώσεις που θα μπορούσε να έχει μόνο ένας αυτόπτης μάρτυρας και υπήρχαν ξεκάθαρα ίχνη στους δράστες.

ΤΟΤΕ ΠΑΡΕΝΕΒΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κλήθηκαν να παρουσιάσουν αυτήν την αυτόπτη μάρτυρα ως μια διαταραγμένη φαντασιόπληκτη προσωπικότητα.

 

 

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

 

Η τελευταία μαρτυρία που θα μοιραστώ προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Richard Kerr επιβεβαιώνει κυριολεκτικά όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα: βιαζόταν συστηματικά για χρόνια από πολύ ισχυρές προσωπικότητες της βρετανικής πολιτικής.

Ως εκ θαύματος, επέζησε, και μετά από δεκαετίες βρήκε τη δύναμη να βγει με την ιστορία του…

Kincora ‘VIP paedophile ring’ victim Richard Kerr speaks out

(φωτό του RICHARD KERR και βίντεο)

 

Ο Richard Kerr κακοποιήθηκε ως παιδί από κορυφαίες προσωπικότητες της πολιτικής, του στρατού, των μυστικών υπηρεσιών και της αστυνομίας της Αγγλίας.

 

Όπως ακριβώς και η Anne Marie, ο Ronald, η Nathalie, η Regina και ο Joost, ο Richard μαρτυρεί ένα εκτεταμένο δίκτυο σαδιστικής παιδεραστίας στους ανώτερους κύκλους της κοινωνίας.

Ως έφηβος, ανταλλάσσονταν για χρόνια ως αντικείμενο, το λεγόμενο ‘toy-boy’, ανάμεσα σε υψηλές θέσεις στην Αγγλία.

Αναφέρει την “Πλατεία των Δελφινιών” ως μια από τις τοποθεσίες όπου οδηγήθηκε, ένα πολυτελές συγκρότημα για τη στρατιωτική αστυνομία και τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.

Μετά από τριάντα χρόνια, επέστρεψε σε αυτά και σε άλλα μέρη, μαζί με τον θεραπευτή του, για να δουλέψει στο παρελθόν του.

 

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΗΣ UNICEF, ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Περιστασιακά ένα από τα ανώτερα στελέχη πιάνεται και συλλαμβάνεται, όπως συνέβη με τον Peter Dalglish. (ΕΔΩ περισσότερα για το καθίκι  https://www.dailymail.co.uk/news/article-5642759/UN-probes-former-Unicef-official-arrested-two-boys-home-Nepal.html   ) Κατείχε ανώτερες θέσεις στα Ηνωμένα Έθνη, τη UNICEF και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και ίδρυσε ένα διεθνές κίνημα που βοηθά τα παιδιά του δρόμου. Του απονεμήθηκε το παράσημο του Καναδά για το εξαιρετικό ανθρωπιστικό του έργο. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χάθηκε μια σφαίρα;;;;…..)

 

Στην πραγματικότητα, οι δραστηριότητές του αποδείχθηκαν βιτρίνες για την κακοποίηση απροστάτευτων παιδιών.

Η αστυνομία του Νεπάλ έλαβε μια πληροφορία και έπιασε αυτό το τέρας στα πράσα ενώ κακοποιούσε δύο αγόρια, ηλικίας 12 και 14 ετών. Καταδικάστηκε μόνο σε εννέα χρόνια φυλάκιση.

 

 

Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ

 

Κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης του Mark Rutte στη Ρωσία, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε με αυστηρότητα για το γεγονός ότι η ολλανδική κυβέρνηση επιτρέπει σε ένα πολιτικό κόμμα να προωθεί την παιδεραστία.

Vladimir Putin confronteert Mark Rutte met pedofilie partij in Nederland

“Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένας δικαστής στη Μόσχα θα επέτρεπε τη λειτουργία μιας οργάνωσης που προωθεί την παιδεραστία. Αυτό είναι δυνατό στην Ολλανδία. Υπάρχει μια τέτοια οργάνωση.”

 

“Φανταστείτε ότι θα εμφανιζόταν ανάμεσά μας μια τέτοια οργάνωση, η οποία προωθεί την παιδεραστία;

Νομίζω ότι σε διάφορες περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ”.

 

 

Ο RUTTE ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ

 

Δεν είναι μυστικό ότι ο Mark Rutte νομιμοποιεί τον παιδικό βιασμό σε όλη του τη ζωή.

Από το 1988 έως το 1991 ήταν πρόεδρος του JOVD, του κλάδου νεολαίας του VVD. Αυτή η ένωση δημοσίευσε το έγγραφο παρακάτω.

Υποστηρίζει ότι το όριο ηλικίας για την παιδεραστία θα πρέπει να μειωθεί στα 12 έτη και ακόμη και αυτή η ηλικία πρέπει να επανεξεταστεί, σύμφωνα με αυτούς τους φιλελεύθερους νέους.

Με άλλα λόγια: Ο Mark Rutte και οι φιλελεύθεροι φίλοι του θέλουν οι ενήλικες να μπορούν να αποπλανούν και να κακοποιούν σεξουαλικά παιδιά κάτω των δώδεκα ετών ατιμώρητα.

 

Και αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται στην κορυφή ολόκληρου του ολλανδικού λαού για πολλά χρόνια…

(το παραπάνω έγγραφο)

 

 

Το τμήμα νεολαίας του VVD θεώρησε μάλιστα ότι το ΣΕΞ ΜΕ ΖΩΑ πρέπει να είναι νόμιμο και φυσιολογικό… (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

(σχετικά αποσπάσματα)

 

 

Ο MARK RUTTE ΡΟΥΤΤΕ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ JORIS DEMMINK

 

Σε αυτές τις μαρτυρίες το όνομα Joris Demmink έχει ήδη αναφερθεί αρκετές φορές. Σύμφωνα με πολλά θύματα και μάρτυρες, αυτό το ανώτατο στέλεχος της δικαιοσύνης έπαιξε σημαντικό ρόλο στους συστηματικούς βιασμούς και δολοφονίες παιδιών για χρόνια.

Με τα χρόνια, όλο και περισσότερες καταγγελίες κατατέθηκαν κατά του Demmink.

Ξεκίνησε έρευνα και τέθηκαν σοβαρά ερωτήματα στη Βουλή. Ξαφνικά, αυτή η έρευνα έληξε απότομα. Πως έγινε αυτό;

Επειδή ο Mark Rutte το είχε παραγγείλει…

 

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ

 

Η προώθηση της παιδεραστίας γίνεται ολοένα και πιο σοβαρή στη δυτική κοινωνία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τελευταίο καρτούν του ‘Love is…’

(ακολουθεί εμετική εικόνα)

 

 

(εικόνα: αγάπη είναι … ο δυνατός δεσμός)

 

Σύμφωνα με τη Linda German, οι παιδεραστές πρέπει να γίνονται αποδεκτοί στην κοινωνία μας…

(φωτό της Linda German όπου υποστηρίζει ότι “κάθε αποκλεισμός είναι κακός, ακόμα και αυτός των παιδόφιλων”)

 

Σε σχολεία σε διάφορες χώρες, μεταμφιεσμένοι τραβεστί έρχονται να κατηχήσουν στα παιδιά στην ιδεολογία της παιδεραστίας και την ιδέα ότι κάθε παιδί μπορεί να επιλέξει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και να τον τροποποιήσει χειρουργικά, εν αγνοία των γονιών. Τα παιδιά καλούνται ακόμη και να ξαπλώσουν στο τεντωμένο σώμα αυτών των τραβεστί.

(ενοχλητικό φωτογραφικό υλικό)

 

 

Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΒΟΘΡΟΣ

 

Η Ολλανδία δεν είναι παγκοσμίως γνωστή μόνο για τις τουλίπες, το τυρί και τους ανεμόμυλους της.

Έχουμε επίσης αποκτήσει μια βρώμικη διεθνή φήμη ως “ασφαλές καταφύγιο για παιδική πορνογραφία και σεξουαλική κακοποίηση”.

Όχι λιγότερο από το 71% του συνόλου της παιδικής πορνογραφίας στον κόσμο βρίσκεται σε διακομιστές στην Ολλανδία! Με άλλα λόγια:

Η ολλανδική κυβέρνηση είναι μια χαρά με τα βίντεο που δείχνουν πώς κακοποιούνται παιδιά μεταδίδονται από την Ολλανδία σε όλο τον κόσμο.

Το παρακάτω ντοκιμαντέρ δείχνει πώς ο κόσμος αντιμετωπίζει αυτές τις φρικτές καταχρήσεις στην Ολλανδία:

το βίντεο έχει καταργηθεί…

 

“ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ” ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 

Ένα βιβλίο που συνυπογράφει ο πρώην αξιωματικός της CIA Roberd Davis Steele περιγράφει την Ολλανδία ως τα Σόδομα και τα Γόμορρα του σύγχρονου κόσμου. Το βιβλίο περιγράφει -με πηγές- τις εξαιρετικά διεστραμμένες πρακτικές της ολλανδικής βασιλικής οικογένειας, όπως η αιμομιξία, ο βιασμός, ο φόνος, ο επιδεικισμός κ.α. Οι βρεφοκτονίες κατά τη διάρκεια σατανικών τελετουργιών συζητούνται επίσης εκτενώς.

 

Κατεβάστε εδώ αυτό το έγγραφο 55 σελίδων που αποκαλύπτει τον διεθνώς διαβόητο σοδομισμό της ολλανδικής βασιλικής οικογένειας. (ΕΔΩ: https://www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/Chapter-36-Holland-The-Sodom-and-Gomorrah-of-the-Modern-World.pdf    )

 

 

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

 

Τον Νοέμβριο του 2020, ο Melchior Verbon, λοχίας της Βασιλικής Χωροφυλακής της Ολλανδίας (Koninklijke Marechaussee), έκανε μια εκστρατεία από το Ρότερνταμ στη Χάγη.

Ο αρχηγός της αστυνομίας ήθελε να επιστήσει την προσοχή στην “κακοποίηση παιδιών, εμπορία παιδιών, εμπορία οργάνων και τελετουργική κακοποίηση παιδιών”.

Φυσικά, η εφημερίδα “Algemeen Dagblad” δεν μπορούσε να μην σπεύσει για να τον ειρωνευτεί ως “θεωρητικό συνωμοσίας” και να διακηρύξει δυνατά ότι ο εργοδότης του δεν συμφωνούσε.

 

Στην έκκλησή του, ο Verbon αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης στα οποία μέλη του διοικητικού και δικαστικού σώματος συνδέονται με κακοποίηση παιδιών και παιδεραστία.

ΑΠΟΚΑΛΕΙ την ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ και την ΕΜΠΟΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ “ΜΕΓΑΎΤΕΡΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ”.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο SergeantMajorTalks.com

 

 

Η ΤΑΙΝΙΑ “SOUND OF FREEDOM”

 

To “Sound Of Freedom” είναι μια εντυπωσιακή ταινία μεγάλου μήκους βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Tim Ballard. Αυτός ο πρώην πράκτορας της CIA άφησε την καλά αμειβόμενη δουλειά του για να δημιουργήσει Ειδικές Δυνάμεις που διεξάγουν ένοπλες αποστολές διάσωσης για να σώσουν παιδιά από τα νύχια των εμπόρων παιδιών.

 

Sound of Freedom [Official Trailer]

 

Δείτε εδώ το τρέϊλερ: (ακολουθεί βίντεο)

 

 

Ο @Α@Α@ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΕΛΙΤ

 

Όπως κατέθεσε ο Ronald Bernard στην αρχή αυτής της έκθεσης, ο @α@α@ισμός – επίσης γνωστός ως Εωσφορισμός – είναι η σκοτεινή πύλη προς τον απεριόριστο πλούτο και την εξουσία.

Μόνο όσοι συμμετέχουν έχουν πρόσβαση στις υψηλές θέσεις και ευκαιρίες να γίνουν πλούσιοι.

Πράγματι, αν δούμε, για παράδειγμα, μια από τις πλουσιότερες οικογένειες στη γη: τους Rothschild .

Κατέχουν τράπεζες 165 χωρών. Μια κεντρική τράπεζα είναι πάνω από όλες τις άλλες εμπορικές τράπεζες. Έτσι, ουσιαστικά, οι Rothschild ελέγχουν τη ροή του χρήματος σε όλο τον κόσμο.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα την ισορροπία δυνάμεων μεταξύ των Rothschild και, για παράδειγμα, της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

(φωτό) Ο πολυδισεκατομμυριούχος Evelyn de Rothschild χώνει ξεδιάντροπα το δάχτυλό του στο στήθος του πρίγκιπα Καρόλου!

 

Αν και η εμπλοκή με τον @α@α@ισμό είναι επιμελώς κεκαλυμμένη από τις μάζες, κάποια στιγμή διέρρευσαν φωτογραφίες από ένα πάρτι των Rothschild.

Οι εικόνες δείχνουν ξεκάθαρα με τι έχουμε να κάνουμε…

Στις 12 Δεκεμβρίου 1972, η Marie-Hélène de Rothschild οργάνωσε ένα σουρεαλιστικό χορό στο Château de Ferrières, ένα από τα κάστρα τους.

(φωτό)

 

Όταν υποδεχόταν τους καλεσμένους, η οικοδέσποινα φορούσε το κεφάλι ενός κερασφόρου ζώου, ένα πολύ γνωστό σύμβολο στον @α@α@ισμό.

 

Ένα θύμα οργανωμένης κακοποίησης από την πλούσια ελίτ, με το ψευδώνυμο Roos, δήλωσε ότι σε ένα από τα τελετουργικά ήταν παρών ο πατέρας της, προφανώς ναρκωμένος, με κέρατα ελαφιού στο κεφάλι του. Όπως ακριβώς είμαστε εδώ με τους Rothschild.

 

Ο τρόπος με τον οποίο ήταν στολισμένα τα τραπέζια δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση… Ειδώλια παιδιών, με κομμένα κεφάλια και μέλη.

(φωτό)

 

Σε άλλα τραπέζια υπήρχαν γυμνά ομοιώματα (μανεκέν)…

(φωτό)

 

Δεν είναι μυστικό ότι η πλουσιότερη οικογένεια στον κόσμο ασχολείται με τον @α@α@ισμό.

Η βαρόνη Philippine WP de Rothschild φορούσε τακτικά ένα κολιέ με το κεφάλι ενός @ια@όλου, κατσίκας ή κριαριού, τα τυπικά σύμβολα του @α@α@ά.

(ενσταντανέ της @α@α@όγριας)

 

Ο Bαρώνος Joseph de Rothschild – ο οποίος κανόνισε και χρηματοδότησε τη δημιουργία του σύγχρονου κράτους του Ισραήλ – ποζάρει εδώ δίπλα στη γνωστή σατανική καλλιτέχνιδα Marina Abramovic για έναν πίνακα με τίτλο:

 

“Ο @α@α@άς καλεί τις (π)ορδές του από τον κάτω κόσμο”.

(φωτό)

 

Η Abramovic είναι μια “καλλιτέχνιδα” που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους υψηλόβαθμους στον κόσμο μας. Διοργανώνει πάρτι για πολιτικούς, επιχειρηματίες και αστέρες του Χόλιγουντ, με το όνομα “Spirit Cooking”. Παρακάτω είναι μια φωτογραφία ενός τέτοιου ελίτ πάρτι.

(φωτό)

 

Υπάρχουν και ομοιώματα ανθρώπων, που μπορούν να φαγωθούν. Δίπλα στην Αμπράμοβιτς που παίρνει μια κουταλιά “αίμα” βρίσκεται η Lady Gaga που τραγούδησε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο μετά από αίτημα του Τζο Μπάιντεν.

 

Αν και η Αμπράμοβιτς αρνείται ότι είναι @α@α@ίστρια, η “τέχνη” της μιλάει από μόνη της: αφήνει τον εαυτό της να φωτογραφίζεται με το κεφάλι μιας νεκρής κατσίκας και ζωγραφίζει ένα πεντάγραμμο στο στομάχι μιας γυναίκας.

Και τα δύο είναι ξεκάθαρα σύμβολα του @α@α@ισμού.

 

(φωτογραφίες)

 

Το φίδι και τα κέρατα μα τα οποία η Abramovic στολίζεται μιλούν από μόνα τους …

 

(φωτό)

 

Ένα πολύ γνωστό άγαλμα που χρησιμοποιείται παγκοσμίως στις @α@α@ικές λατρείες απεικονίζεται παρακάτω: ένα ανθρώπινο σώμα, με πόδια τράγου και κεφάλι τράγου.

(φωτό)

 

Δίπλα στη φιγούρα του @ια@όλου… δύο παιδιά. Η κακοποίηση και η θυσία των παιδιών στις δυνάμεις του σκότους είναι το κεντρικό στοιχείο στον @α@α@ισμό.

Αυτό αντικατοπτρίζεται και στην τέχνη της Abramovic. Στα αριστερά βλέπετε ένα άγαλμα ενός δεμένου παιδιού, βουτηγμένο στο αίμα.

(φωτό)

 

Η αναγνώριση και η εκτίμηση που χαίρει η Abramovic στους υψηλούς κύκλους είναι εμφανής από το γεγονός ότι το 2012 την υποδέχτηκε προσωπικά η πριγκίπισσα Βεατρίκη στο Βασιλικό Θέατρο του Άμστερνταμ.

(φωτό)

 

Παρεμπιπτόντως, δώστε προσοχή στην καρφίτσα της Beatrix: μια φέτα πίτσα.

Γιατί κάποιος σαν την Βεατρίκη να φοράει κάτι τόσο χυδαίο όσο μια φέτα πίτσα;

Στην παρακάτω φωτογραφία μάλιστα κουβαλάει δύο κομμάτια πίτσα στον ώμο της.

(φωτό της Βεατρίκης)

 

Στον κόσμο της παιδεραστίας χρησιμοποιείται κωδικοποιημένη γλώσσα.

Η κωδική λέξη για ένα νεαρό κορίτσι είναι… πίτσα .

Ένα αγόρι είναι χοτ ντογκ, ενώ ένα πολύ μικρό αγόρι είναι “ζυμαρικά”.

Ένα όργιο με αγόρια ονομάζεται “σάλτσα ζυμαρικών” κοκ.

(φωτό με την κωδικοποιημένη γλώσσα των παιδόφιλων)

 

Σε όλο τον κόσμο, η λέξη και το hashtag #PIZZAGATE χρησιμοποιούνται για να υποδηλώσουν το έγκλημα της παιδικής κακοποίησης που διαπράττεται από τα υψηλότερα στελέχη του κόσμου.

Αν ψάξετε στο διαδίκτυο για “στοιχεία για pizzagate”, θα δείτε τα πιο φρικτά πράγματα.

Παρακαλούμε να είστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ καθώς μπορεί να είναι ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ. Προστάτευστε τον εαυτό σας.

 

Λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Προέδρου, ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του θα θέσει ως προτεραιότητα τον τερματισμό αυτών των φρικιαστικών πρακτικών. Αυτό αναφέρθηκε στην παρακάτω είδηση ​​και αναφέρεται ο όρος Pizzagate.

 

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α’ ΜΕΡΟΥΣ

 

Μέχρι στιγμής το πρώτο μέρος μιας σειράς εκτενών αναφορών για την τελετουργική κατάχρηση από τους υψηλόβαθμους στην κοινωνία μας.

Αυτή είναι μόνο η γνωστή κορυφή του παγόβουνου.

Έχουμε άπειρα περισσότερα στοιχεία, τα οποία θα αποκαλύψουμε βήμα-βήμα.

Για παράδειγμα, πώς το Χόλιγουντ είναι βουτηγμένο σε αυτές τις αποκρουστικές πρακτικές και πώς αντιμετωπίζεται τώρα σε βάθος.

 

Ποιές στρατιωτικές καλές δυνάμεις από την Αμερική και άλλες χώρες εργάζονται για να διαλύσουν όλα αυτά τα δίκτυα παιδεραστών.

 

Πώς κακοποιούνται όχι μόνο τα παιδιά, αλλά πώς η ελίτ τα τρώει κυριολεκτικά, ως μια αποκλειστική λιχουδιά.

Πώς στραγγίζεται και πίνεται το αίμα των βασανισμένων παιδιών, επειδή το αδρενοχρώμιο που υπάρχει σε αυτό το αίμα λειτουργεί ως ένα ελιξιριο ζωής που κρατά τους ηλικιωμένους νέους.

Πώς μια ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΥΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Μ-VOLIA (!!!!!!!!) KATA TOY COVID:

 

Και πολλά, πολλά, πολλά περισσότερα…

(φωτό)

 

Αλλά και… πώς μια πρωτοφανής παγκόσμια αφύπνιση βρίσκεται σε εξέλιξη, προαναγγέλλοντας το τέλος αυτών των τερατωδών συνθηκών. Και πώς μπορούμε ως ανθρωπότητα να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα εξαλειφθεί οριστικά.

 

Ζούμε σε μια ιστορική εποχή αποκάλυψης, αφύπνισης και διάλυσης. ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ σε αυτό που ανακοινώνεται, αλλά ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ!

Ο λόγος που τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης – τα οποία ανήκουν στην ελίτ – χαρακτηρίζουν αυτού του είδους τα γεγονότα ως “θεωρία συνωμοσίας” είναι επειδή θέλουν να κρυφτούν με κάθε κόστος.

Αυτά τα φρικτά εγκλήματα μπορούσαν να διαρκέσουν μόνο τόσο πολύ, γιατί οι άνθρωποι πάντα κοίταζαν αλλού και αρνούνταν να αναλάβουν την ευθύνη. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΥΣ!

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

 

Μόνο όταν όλοι το κάνουμε γνωστό, με κάθε δυνατό τρόπο, μπορούμε να λυτρωθούν τα εκατομμύρια των παιδιών.

ΔΕΙΞΤΕ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, αλλά ότι ένας στρατός από εκατομμύρια πολεμιστές υψώνεται για να τους βοηθήσει.

 

Εάν είστε ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΓΙΑΤΡΟΣ ή ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ και θέλετε να πολεμήσετε ενάντια σε αυτό το αποτρόπαιο κακό, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας.

Επίσης, εάν έχετε αποδείξεις ή είστε θύμα, μη διστάσετε να μας στείλετε email.

 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

Υποστηρίξτε τον αγώνα για ελευθερία

Εάν εκτιμάτε αυτό που κάνουμε, υποστηρίξτε τη δουλειά μας. Κάνω αυτή τη δουλειά μόνο με τη γυναίκα μου και προσφέρουμε τα πάντα δωρεάν σε όλους, γιατί θέλουμε μια ανακάλυψη του φωτός. Η υποστήριξή σας σημαίνει πολλά!

 

Κάντε μια δωρεά στον IBAN NL87ABNA0514741910 Attn David Sorensen

 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 5,725


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα