Ελληνικά Hoaxes – Η προκλητική μονομέρεια τους μπορεί να βγάλει και γέλιο, σε ένα τέτοιο ζήτημα που αφορά τη σωματική και ψυχική υγεία μικρών παιδιών, η μονομέρεια τους μοιάζει εως και εγκληματική.

Ελληνικά Hoaxes – Η προκλητική μονομέρεια τους μπορεί να βγάλει και γέλιο, σε ένα τέτοιο ζήτημα που αφορά τη σωματική και ψυχική υγεία μικρών παιδιών, η μονομέρεια τους μοιάζει εως και εγκληματική.

1 Μαρτίου, 2024 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:590
Μοίρασέ το

 

 

Τηλέμαχος Χορμοβίτης: “Τα “Ελληνικά Ηoaxes”, ανεύθυνα και ελαφρά την καρδία και χωρίς ίχνος αντικειμενικότητας και αμεροληψίας, πήραν την μία άποψη και μας την παρουσίασαν σαν “θέσφατο” γιατί αυτό εξυπηρετεί την woke ιδεολογική τους ατζέντα.”

“Eλληνικά Hoaxes”…  η ταύτισή τους με την ατζέντα woke γεμίζει τις τσέπες τους…

Κάποια ώρα, θα έρθει η ανατροπή τους… και τότε θα κάνουμε πάρτι εκατοντάδες χιλιάδες…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Tilemachos Chormovitis

Eίχα πολλούς μήνες να μπω στη σελίδα των αγαπημένων μας “Eλληνικών Hoaxes” ( για το αλησμόνητο δικαστικό στραπάτσο που έπαθαν όταν αποφάσισαν να μου κάνουν αγωγή, διαβάστε εδώ https://www.facebook.com/photo/?fbid=10160520341246757&set=a.10150839929646757 ).

 

 

Έριξα, λοιπόν, μια ματιά τις προάλλες και διαπίστωσα πως τίποτε δεν είχε αλλάξει σε αυτόν τον μαγικό κόσμο : ακολουθώντας το παράδειγμα των περισσότερων fact checkers διεθνώς, τα «Eλληνικά Hoaxes» εξακολουθούν να παρουσιάζουν ως “μοναδική αλήθεια” τη δική τους υποκειμενική άποψη, που διαμορφώνεται από την left-liberal ιδεολογία τους και ως «fake news» κάθε άποψη που δεν τους αρέσει με προφανή στόχο να την εξοβελίσουν από το δημόσιο διάλογο. Και όλα αυτά ενώ είναι κρυμμένοι πίσω από την προβιά του “αντικειμενικού και αμερόληπτου διασταυρωτή ειδήσεων”.

 

Ένα τρανταχτό παράδειγμα από τα τελευταία άρθρα τους : με αφορμή την ιστορία ενός παιδιού με δυσφορία φύλου που άρχισε να παίρνει αναστολείς εφηβείας από την ηλικία των 11 ετών, τα “Eλληνικά Hoaxes” μας λένε, με απόλυτη σιγουριά, ότι υπάρχει επιστημονική συναίνεση γι΄αυτό το ζήτημα και ότι οι αναστολείς εφηβείας είναι ασφαλείς ακόμη και για 11χρονα παιδιά , ότι η χρήση τους έχει πολλαπλά οφέλη στην ψυχική και πνευματική τους υγεία και ότι η επίδραση στο σώμα τους είναι αναστρέψιμη.
Να σημειώσουμε εδώ ότι η συγγραφέας του άρθρου που μας παρουσιάζει αυτή τη ειδυλλιακή εικόνα για τους αναστολείς εφηβείας -και μάλιστα μας την πλασάρει σαν την απόλυτη αλήθεια που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση- δεν έχει κάποιο ιατρικό background αλλά είναι απόφοιτος… φιλολογίας. Τόσος σεβασμό στην επιστήμη από τους “άριστους” των “Ελληνικών Hoaxes”! ( https://www.ellinikahoaxes.gr/…/parermineia…/ )
Όμως, τo άρθρο των Hoaxes βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε πηγές από αμερικάνικες ιατρικές οργανώσεις που δυστυχώς έχουν αλωθεί από την woke ιδεολογία.
Η συγγραφέας δεν μπήκε καν στον κόπο να εξετάσει τι συμβαίνει στη δικιά μας ήπειρο.
Στην Ευρώπη, λοιπόν, όπου η κατάσταση είναι πιο ισορροπημένη και όπου η ιδεολογία δεν έχει εισχωρήσει σε τέτοιο βαθμό ακόμη και σε τομείς όπως η ιατρική, η εικόνα είναι αρκετά διαφορετική.
Πρώτα απ’ όλα, οι ειδικοί και οι υγειονομικές αρχές των ευρωπαϊκών χωρών αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχει επιστημονική συναίνεση ως προς τη χρήση φαρμακευτικών και χειρουργικών επεμβάσεων σε ανήλικους με δυσφορία φύλου.
Μελέτες που έχουν διεξαχθεί στην Ευρώπη δείχνουν ότι τα αποτελέσματα τέτοιων επεμβάσεων σε παιδιά και εφήβους είναι από αβέβαια έως αρνητικά και ότι πρέπει να διεξαχθούν και άλλες έρευνες πριν καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα.
Γι’ αυτό τον λόγο,τα τελευταία χρόνια μια σειρά από χώρες όπως η Noρβηγία, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Βρετανία και η Ολλανδία, έχουν υιοθετήσει σαφώς πιο αυστηρά κριτήρια για την χρήση αναστολέων εφηβείας και προκρίνουν μια αντιμετώπιση που θα βασίζεται περισσότερο στην ψυχολογική στήριξη παρά σε φαρμακευτικές επεμβάσεις. ( διαβάστε σχετικά εδώ https://www.forbes.com/…/increasing-number-of…/… εδώ https://www.wsj.com/…/the-truth-about-puberty-blockers… και εδώ https://www.nytimes.com/…/puberty-blockers-transgender… )
Και όμως για ένα τόσο σοβαρό θέμα που ακόμη διχάζει την επιστημονική κοινότητα, τα “Ελληνικά Ηoaxes”, ανεύθυνα και ελαφρά την καρδία και χωρίς ίχνος αντικειμενικότητας και αμεροληψίας, πήραν την μία άποψη και μας την παρουσίασαν σαν “θέσφατο” γιατί αυτό εξυπηρετεί την woke ιδεολογική τους ατζέντα. Και αν σε κάποιες άλλες περιπτώσεις , η προκλητική μονομέρεια τους μπορεί να βγάλει και γέλιο, σε ένα τέτοιο ζήτημα που αφορά τη σωματική και ψυχική υγεία μικρών παιδιών, η μονομέρεια τους μοιάζει εως και εγκληματική.   

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 590


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα