Ελληνικέ λαέ, ΠΡΟΣΟΧΗ... ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ  ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ – ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελληνικέ λαέ, ΠΡΟΣΟΧΗ... ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ – ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!!!!!!!!!!!!!!

16 Απριλίου, 2024 32 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,635
Μοίρασέ το

 

Σάλτα και ….. γιέ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ, που θα πολεμήσει ο ελληνικός λαός στο πλευρό αυτών που θέλουν να τον αφανίσουν!!!

 

Πέντε χρόνια μουγκός στο ευρωκοινοβούλιο, αλλά τώρα, θυμήθηκε να μιλήσει Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ.

 

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ;;;

Ρεπορτάζ Καλλιόπη Σουφλή

 

Πέντε χρόνια και ενώ  ουδείς γνωρίζει τι έκανε ως ευρωβουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, πως και ΑΝ  υπαρασπίστηκε τα συμφέροντα της Ελλάδας ο Μεϊμαράκης και ξαφνικά το παιντί μίλησε… Βρε τον Βαγγέλα…

Μίλησε και μας καλεί να υπερασπιστούμε ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ…

Μα την αλήθεια, είναι να καταφεύγεις σε χάπια ηρεμιστικά για να αντέξεις το μέγεθος του θράσους, της αλαζονείας, του μίσους προς την ίδια τη γη που γεννήθηκε και της υποταγής στο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ και να καλεί τον ελληνικό λαό να πολεμήσει στο πλευρό τους.

ΡΕ, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ … ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ…

 

Ο Μεϊμαράκης κάνει πως δέν βλέπει τις δηλώσεις του ψυχοπαθους σιωνιστή – σατανιστή Νετανιάχου για τους έλληνες…

Ενός Νετανιάχου, που δεν τον θέλει ούτε ο οβραίικος λαός… τον θέλουν όμως οι Μητσοτάκηδες, οι Μεϊμαράκηδες και η κάθε εγκληματική προσωπικότητα μέσα σ’ αυτό το κόμμα.

 

Για να δούμε ποιά είναι τα έργα των… Μακκαβαίων…

 

Και μην ξεχνάμε και τα κατορθώματα των Μακκαβαίων στην Κύπρο…

Αλλά και στην Κύπρο,  όπως και στην Ελλάδα, όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και οι βολευτές τους, έχουν στήσει κώλο στους κατακτητές της μαρτυρικής νήσου…

Ο γιος του ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ, ο Μεϊμαράκης, κάνει πως δεν βλέπει ούτε τις δηλώσεις του σιωνιστή ραβίνου που θέλει την καταστροφή του ελληνικού λαού…

 

Κάνει πως αγνοεί ο γιός του ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ, ο Μεϊμαράκης, το βιβλίο του ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ…

… και ζητεί με απύθμενο και απίστευτο θράσος, να πολεμήσει ο ελληνικός λαός, στο πλευρό των ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ;;;

ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ… ΓΕΜΑΤΗ Η ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ “ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ”…

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ…

Ακόμα και οι αρχηγοί των αόπλων δυνάμεων, αν κυρήξουν επιστράτευση, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΟΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Διαβάστε και τα χάϊρια του Βαγγέλα που έξυνε τα παπάρια του μέσα στο κοινοβουλιο…

 

 

Σοκαριστική δήλωση από τον Ε.Μεϊμαράκη: «Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τον καναπέ και να πολεμήσουμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή»!
Τι εννοούσε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας; – Εναντίον ποίου θα πολεμήσουν οι Έλληνες;

Σοκαριστική δήλωση από τον Ε.Μεϊμαράκη: «Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τον καναπέ και να πολεμήσουμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή»!

Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Ο νυν ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Ε.Μεϊμαράκης αναφερόμενος από τη Νέα Υόρκη, όπου συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, προχώρησε σε μια πολύ ανησυχητική δήλωση όπου είπε ότι «είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τον καναπέ και να μπούμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή της μάχης»!

Είπε μάλιστα ότι οι Έλληνες αυτό θα το κάνουν για να υπερασπιστούν τον δυτικό τρόπο ζωής!

Ποιο δυτικό τρόπο ζωής εννοεί; Αυτόν που επιτρέπει την αθρόα εισροή παράνομων μεταναστών επί δεκαετίες στις δυτικές κοινωνίες με αποτέλεσμα αυτές να έχουν διαβρωθεί εντελώς;

Ή μήπως τον δυτικό τρόπο ζωής που επέβαλε την ψήφιση νόμου με τον οποίο οι «παντρεμένοι» ΛΟΑΤΚΙ+ θα αποκτούν παιδιά;

Έχει ρωτήσει τους Έλληνες πολίτες κατά πόσο τους ενδιαφέρει αυτό;

Πρώτοι στην πρώτη γραμμή της μάχης για ποιους και εναντίον ποιων, είναι το επόμενο και στην πραγματικότητα κυριότερο ερώτημα.

Τι εννοούσε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας;

Δηλαδή να πολεμήσουμε εναντίον του Ιράν; Εναντίον της Ρωσίας; Πολύ περίεργη δήλωση και αρκετά επικίνδυνη.

Και γιατί να πολεμήσουν οι ‘Έλληνες πρώτοι; Άλλοι έχουν γεωπολιτικά συμφέροντα και άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι ξεκίνησαν τις συγκρούσεις.

Και θα προσθέσουμε και κάτι ακόμα: Η Ελλάδα δεν πολέμησε εκεί που έπρεπε να το κάνει δηλαδή στην Κύπρο.

Γιατί λοιπόν να πολεμήσει για κάτι που δεν την αφορά;

 

 


 

Συγκεκριμένα ο Ε. Μεϊμαράκης είπε: «Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη, που ελπίζω ότι θα υπάρξει αυτοσυγκράτηση και δεν θα συνεχιστεί.

Γεγονός είναι πάντως ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση όλοι για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τις αρχές μας, τις αξίες μας, την εδαφική μας ακεραιότητα.

Ήδη στην Ευρώπη συνεδριάζουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα για να εξετάσουν την πολύ σοβαρή κατάσταση και τις επόμενες κινήσεις, που ελπίζουμε και ευχόμαστε να επικρατήσουν η λογική και η Ειρήνη».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα είναι ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ, είμαστε ενεργό μέλος της ΕΕ και αυτό σημαίνει ότι, αν μας ζητηθεί, πρέπει να ανταποκριθούμε ώστε να βοηθήσουμε να εξασφαλίσουμε την Ειρήνη ακόμη πιο γρήγορα.

Και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εμείς θα υπερασπιστούμε τις αρχές,τις αξίες μας τον δυτικό τρόπο ζωής και να είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τον καναπέ και να μπούμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή της μάχης».

 

ΣΧΟΛΙΑ

 

 

 

 

 

Πηγή

 

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Από πού κρατάει η σκούφια του;

Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατάγεται από μεγάλο πολιτικό τζάκι της Κρήτης.

 

Η οικογένεια Μεϊμαράκη έχοντας ως έδρα της το νησί, κατάφερε να μπει με επιτυχία στα σαλόνια της πολιτικής των Αθηνών.

 

Σήμερα, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης διεκδικεί την πρωθυπουργία της χώρας.

 

Ποιο είναι όμως το πολιτικό παρελθόν της οικογένειας;

meimarakis baggelis

Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατάγεται από μεγάλο πολιτικό τζάκι της Κρήτης. Η οικογένεια Μεϊμαράκη έχοντας ως έδρα της το νησί, κατάφερε να μπει με επιτυχία στα σαλόνια της πολιτικής των Αθηνών. Σήμερα, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης διεκδικεί την πρωθυπουργία της χώρας. Ποιο είναι όμως το πολιτικό παρελθόν της οικογένειας;

«Από μόνος του ένας παντοδύναμος στρατός κατοχής δεν επαρκεί για να εκπληρώσει την όποια αποστολή του σε ξένη χώρα. Πάντοτε η παράπλευρη δράση ενός μηχανισμού προπαγάνδας είναι απολύτως απαραίτητη.

Ειδικά μάλιστα στην περίπτωση της χιτλερικής Γερμανίας ως κατακτητικής και κατασταλτικής δύναμης, η προπαγάνδα αποτέλεσε τον ισχυρότερο παράγοντα επιβολής».

Αυτά αναφέρει στο δεύτερο τόμο του βιβλίου του «Τα ένοχα μυστικά της Κατοχής», ο δημοσιογράφος και ιστορικός συγγραφέας, Δημοσθένης Κούκουνας.

Το γνωστό απόφθεγμα θέλει την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Στα χρόνια των μνημονίων, ο ελληνικός λαός βιώνει μια άνευ προηγουμένου  οικονομική αφαίμαξη με σημαντικές πολιτικοκοινωνικές διαστάσεις που σύμφωνα με τον κ. Κούκουνα, είναι σε θέση να συγκριθούν με τη δραματική εποχή της γερμανικής κατοχής (1941 – 44).

«Στον δεύτερο τόμο γίνεται μια ευρύτερη αναφορά στο φαινόμενο του δοσιλογισμού και αναφέρονται τα πρόσωπα που θεωρήθηκαν ως δοσίλογοι, δηλαδή ως συνεργάτες του κατακτητή κατά την Κατοχή. Οι περιπτώσεις είναι ποικιλόμορφες, γεγονός που για να μελετηθεί απαιτεί ακριβή γνώση», επισημαίνεται στην παρουσίαση του βιβλίου του Κούκουνα.

Όπως σημειώνει ο συγγραφέας, «η άγνοια και η ημιμάθεια συνέβαλαν σε μια παραμόρφωση του πολιτικού συστήματος κατά τη μεταπολεμική περίοδο, με αποτέλεσμα να καταστεί αυτό ένα επικίνδυνο μόρφωμα για τη χώρα μας, που αδίστακτα οδήγησε τον λαό μας στην εξαχρείωση και την εξαθλίωση.

 

Όταν ο Βασίλειος Μεϊμαράκης υποστήριξε τον Γερμανό κατακτητή

Ιούνιος 1941. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερον Βήμα», ο γενάρχης της οικογένειας Μεϊμαράκη στο Ηράκλειο, Βασίλειος Μεϊμαράκης, δεν δίστασε να καταγγείλει με αποτροπιασμό – όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα -, τις ωμότητες των συμπατριωτών του κατά των Γερμανών στρατιωτών στη Μάχη της Κρήτης.  

«Εκ των παρεπιδημούντων Κρητών πολιτευτών επεσκέφθησαν τον κ. πρόεδρον της Κυβερνήσεως χθες οι κ.κ. Ιωσήφ Κούνδουρος, Βασίλειος Μεϊμαράκης, Γεώργιος Τσόντος Βάρδας, Νικόλαος Τζερμιάς και έφεδροι αξιωματικοί απολυθέντες, οίτινες μετ’ αποτροπιασμού απεδοκίμασαν τας ωμότητας της Κρήτης προς τους Γερμανούς στρατιώτας.

Ωσαύτως άπαντες εδήλωσαν, ότι τίθενται κατά τας κρισίμους ταύτας στιγμάς παρά το πλευρόν της Κυβερνήσεως, ίνα παράσχουν τας υπηρεσίας των υπέρ των γενικωτέρων συμφερόντων της πατρίδος και ιδιαιτέρως της Κρήτης.

Ο κ. πρόεδρος της Κυβερνήσεως ηυχαρίστησε πάντας διά τα πατριωτικά των αισθήματα και διά την συνδρομήν των εις το έργον της Κυβερνήσεως, συνέστησεν δε όπως ενασκήσουν πάντες την επίδρασίν των ίνα τώρα οι Κρήτες τηρήσουν απόλυτον νομιμοφροσύνην και τάξιν παραδειγματικήν προς τας αρχάς Κατοχής του Άξονος».

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο ιστορικό αυτό δημοσίευμα, ο Βασίλης Μεϊμαράκης (αδελφός του παππού του Βαγγέλη Μεϊμαράκη), δήλωνε χωρίς ντροπή πως οι Κρητικοί που πολέμησαν με σθένος τους γερμανούς κατακτητές προχώρησαν σε «ωμότητες» εις βάρους τους.

Αν και ο ίδιος ήταν Έλληνας πολιτικός, εκλεγμένος από τον κρητικό λαό – τελευταία φορά εξελέγη στις εκλογές του Γενάρη του 1936 με το ψηφοδέλτιο της Γενικής Λαϊκής Ριζοσπαστικής Ενώσεως, στο οποίο συμμετείχε και ο αρχηγός του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος Γεώργιος Μερκούρης -, δεν δίστασε να υποστηρίξει την κυβέρνηση Τσολάκογλου και να συνδράμει τα μέγιστα ώστε οι Κρητικοί να τηρήσουν κατά γράμμα τις εντολές των αρχών της  «Κατοχής του Άξονος».

Ο Βασίλης Μεϊμαράκης εκλέχτηκε βουλευτής Ηρακλείου για πρώτη φορά στις εκλογές του 1915 με το Λαϊκό Κόμμα του Δημήτρη Γουνάρη. Με το ίδιο κόμμα εξελέγη βουλευτής και στις εκλογές του 1926 και του 1932.  Απεβίωσε στην Αθήνα το 1961 και δεν εκλέχθηκε μεταπολεμικά ποτέ ξανά στην Κρήτη, εξαιτίας της φιλογερμανικής στάσης που τήρησε κατά τη διάρκεια της κατοχής.

Αρκετά χρόνια μετά την κατοχή και τη συγκεκριμένη δήλωση του θείου του, ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης διεκδικεί την πρωθυπουργία της χώρας κάτω από μια γερμανοκρατούμενη Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο πατέρας του Μεϊμαράκη, Ιωάννης, ήταν βουλευτής με την ΕΡΕ του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Όπως σημειώνει ο ιστορικός συγγραφέας κ. Κούκουνας, και «άλλα μέλη της οικογένειας Μεϊμαράκη διαδραμάτισαν επιλήψιμο ρόλο κατά τη διάρκεια της Κατοχής στην Κρήτη».

Αναφορές υπάρχουν στο διαδίκτυο (χωρίς όμως να είναι πλήρως επιβεβαιωμένο) και για τα ονόματα του Νικόλαου Μεϊμαράκη, του Δημήτριου Μεϊμαράκη, καθώς και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη (παππού του σημερινού προέδρου της ΝΔ).

Ο πρώτος, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, φέρεται να ζητούσε από τους Ηρακλειώτες να αποδοκιμάσουν με κάθε τρόπο τους ενόπλους αντιστασιακούς τους οποίους ο ίδιος με κάθε ευκαιρία, κατακεραύνωνε.

Ο δεύτερος, φέρεται (χωρίς να έχει αποδειχθεί όμως κάτι επίσημα) ότι είχε εμπλοκή στην εκτέλεση των «62 μαρτύρων του Ηρακλείου».

Ο τρίτος, ως μέλος της «Μεγάλης Λαϊκής Επιτροπής», υπέγραψε μεταξύ άλλων, κείμενο – εγκύκλιο με βάση την οποία καταγγελλόταν η δράση της κρητικής αντίστασης και στρεφόταν κατά των αντιστασιακών οργανώσεων.

Όπως σημειώνει ο Δημοσθένης Κούκουνας στο βιβλίο του, «η προπαγάνδα στην κατοχή ήταν υποδειγματικά μεθοδική, ευφάνταστη και ευρηματική, πολυποίκιλη και εκτεινόμενη σε όλους τους δημόσιους τομείς».  «Λειτούργησε ως συμπληρωματικό εργαλείο του κατακτητή, φιλοδοξώντας κατ’ εξοχήν να περιορίσει, να κάμψει και να διαβρώσει το ηθικό του λαού και το αντιστασιακό πνεύμα του».

Είναι αξιοσημείωτο ότι πολλές πολιτικές οικογένειες οι οποίες συνεργάστηκαν με τον κατακτητή κατά τη διάρκεια της κατοχής αλλά και που αργότερα στάθηκαν στο πλευρό της χούντας, δεν ελέγχθηκαν και δεν επικρίθηκαν ποτέ για τις πράξεις τους.

Αντιθέτως, οι απόγονοί τους συνεχίζουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας μας, καταλαμβάνοντας κυβερνητικά αξιώματα και θέσεις ευθύνης ακολουθώντας πολλές φορές τη στάση που κράτησαν οι πρόγονοί τους, «τιμώντας» την οικογενειακή παράδοση. Μια στάση η οποία συγκρούεται με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού αλλά εξυπηρετεί τα προσωπικά τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο koutipandoras.gr ο κ. Κούκουνας, είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως ο μη έλεγχος των πράξεων των πολιτικών αυτών προσώπων κατά τη διάρκεια της κατοχής και η μη επίρριψη ευθυνών για τα πεπραγμένα τους, έχει οδηγήσει στο να θεωρούνται από αρκετούς τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα ως «φήμες» και προσπάθειες αμαύρωσης του ονόματος μιας πολιτικής οικογένειας.

Η Ελλάδα αποτελεί ένα ξεκάθαρο παράδειγμα για το πώς ένας λαός ξεχνά, ή καλύτερα οδηγείται στο να ξεχάσει, την ιστορία και την πορεία ενός πολιτικού τζακιού.

Μήπως αυτό πρέπει να αλλάξει; 

 

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,635


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα