Εμβολιάστηκαν καλή τη πίστει, με ένα πειραματικό γενετικό σκεύασμα, υπέστησαν σοβαρές βλάβες… και μετά εγκαταλείφθηκαν στη τύχη τους. (βίντεο)

Εμβολιάστηκαν καλή τη πίστει, με ένα πειραματικό γενετικό σκεύασμα, υπέστησαν σοβαρές βλάβες… και μετά εγκαταλείφθηκαν στη τύχη τους. (βίντεο)

2 Μαΐου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:714
Μοίρασέ το

Η τηλεοπτική εκπομπή “Fuori dal Coro” στο κανάλι Rete4 παίζει τη γάτα με το ποντίκι, κάθε εβδομάδα με νέες αποκαλύψεις, όλο και πιο συνταρακτικές, όλο και πιο αποτρόπαιες για την ψευτοπανδημία κόβιντ.

Έχουμε σιωπή και ψέματα που τροφοδοτούνται από την αφήγηση του καθεστώτος. Πόσες ένοχες συνειδήσεις υπάρχουν; Πόσοι δεν θα πρέπει πλέον να κοιμούνται τη νύχτα;

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες… κανείς απ’ αυτά τα τέρατα που συμμετείχαν σ’ αυτή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, δεν έχει μέσα του ίχνος συνείδησης…

ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ… ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΝ ΠΙΕΖΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ…

Στην Ιταλία, φαίνεται πως υπάρχουν ακόμα εισαγγελείς…

Στην Ελλάδα, γεμίσαμε από διεφθαρμένους δικαστές και εισαγγελείς…

Ακόμα και οι λίγοι έντιμοι, δεν τολμούν να μιλήσουν…ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ…

Ποιοί  και πότε θα πληρώσουν για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ;

Ανατριχιαστικό και αποκαλυπτικό το βίντεο που μεταγλώττισε ο NIOLAND…

Στην Ελλάδα, κυριαρχεί η σιωπή…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Στην τηλεοπτική εκπομπή “Fuori dal Coro” στις 18 Απριλίου 2023 ο Μάριο Τζιορντάνο αποκαλύπτει ότι o Σπεράντσα (πρώην Υπουργός Υγείας) και η AIFA (ΕΟΦ) εναντιώνονται στην κατάσχεση μιας παρτίδας εμβολίου Κόβιντ της AstraZeneca από την εισαγγελία.

Νέες αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Μάριο Τζιορντάνο σχετικά με την κατάσχεση μιας παρτίδας εμβολίων της AstraZeneca που διέταξε ο εισαγγελέας και η σχετική άρνηση της AIFA (ΕΟΦ) και του τότε υπουργού Υγείας.

Νέες αποκαλύψεις από το “Fuori dal Coro” που έχει γίνει πλέον μία τηλενουβέλα με τις εβδομαδιαίες αποκαλύψεις σχετικά με τα μυστικά που έκρυβαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας η AIFA (ΕΟΦ) και ο πρώην Υπουργός Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα.

Αυτή τη φορά, μαθαίνουμε ότι η Εισαγγελία είχε διατάξει την κατάσχεση μιας παρτίδας εμβολίου της AstraZeneca μετά από πολυάριθμες αναφορές.

Ο πρόεδρος της AIFA (ΕΟΦ), Νικόλα Μαγκρίνι, σε συμφωνία με τον τότε Υπουργό Ρομπέρτο Σπεράντσα όχι μόνο ήταν αντίθετοι με την αναστολή της παρτίδας, αλλά επιχείρησαν να ασκήσουν πίεση στην Εισαγγελία για να αναστείλουν την κατάσχεση.

Η AIFA (ΕΟΦ) και ο Υπουργός Σπεράντσα κατά της κατάσχεσης του εμβολίου της AstraZeneca και σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλη από την AIFA (ΕΟΦ) στον Εισαγγελέα στις 11 Μαρτίου 2021, διαβάζουμε:

“Θα σας παρακαλούσα, μετά από συζήτηση με τον υπουργό, να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αναστείλετε προσωρινά το αίτημα κατάσχεσης.”

Η επίσημη αιτιολόγηση είναι πως χρειάζονται να έχουν “κάποιες ώρες” για να συγκεντρώσουν περαιτέρω πληροφορίες ώστε να διαπιστωθεί η αιτιώδης συσχέτιση, όταν όμως είναι γνωστό ότι τέτοιου είδους έρευνες συχνά διαρκούν εβδομάδες, αν όχι μήνες.

Η εισαγγελία το γνωρίζει αυτό και απορρίπτει το αίτημα, εξηγώντας ότι δεν είναι δυνατόν να περιμένει, κυρίως επειδή στο μεταξύ έχουν σημειωθεί άλλοι δύο θάνατοι αστυνομικών νεαρής ηλικίας.

Ο ίδιος εισαγγελέας επισημαίνει στην AIFA ότι υπάρχει:

“Ανώμαλο ποσοστό θνησιμότητας “.

Στις 21 Μαρτίου 2022, είναι η Εισαγγελία της Νάπολης που ρωτά την AIFA (ΕΟΦ) πόσοι θάνατοι έχουν σημειωθεί μετά το εμβόλιο. Η AIFA (ΕΟΦ) αποφασίζει να “ωραιοποιήσει”, δηλαδή να ανακοινώσει μόνο τον αριθμό των περιστατικών που αναφέρθηκαν, χωρίς να διευκρινίσει για πόσα από αυτά υπάρχει συσχέτιση με το εμβόλιο.

Ο λόγος για τον οποίο η AIFA (ΕΟΦ) το αποκρύπτει είναι ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι τα δημόσια στοιχεία είναι λανθασμένα, υποεκτιμημένα και όχι ενημερωμένα. Και η AIFA συνεχίζει να μην τα επικαιροποιεί.

Ωστόσο, ένα εσωτερικό έγγραφο της AIFA με ημερομηνία 15 Ιουνίου 2022 αποκαλύπτει ότι το ποσοστό των ανεπιθύμητων παρενεργειών στα εμβόλια το 2021 υπερβαίνει το άθροισμα των ανεπιθύμητων παρενεργειών σε όλα τα φάρμακα που χορηγήθηκαν στην Ιταλία το ίδιο έτος.

Μια σαρωτική αντιστροφή σε σχέση με το παρελθόν. Αλλά το ποσοστό αυτό δεν έχει δημοσιευθεί ποτέ και δεν ήταν γνωστό πριν δημοσιοποιηθεί από την εκπομπή του Μάριο Τζιορντάνο.

Γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι μετά τη 2η δόση του εμβολίου Covid: “Μόνο σιωπή από το κράτος”

Άλλη μια περίπτωση εγκατάλειψης από το κράτος, ενός ανθρώπου τραυματισμένου από τα εμβόλια.

Η Ροζάρια, μια γυναίκα που διαγνώστηκε με σύνδρομο Γκιλέν-Μπαρέ μετά τη 2η δόση του εμβολίου της Pfizer ως ανεπιθύμητη παρενέργεια

Σπαρακτικό ρεπορτάζ από το “Fuori dal Coro” που παρουσιάζει μια γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ανεπιθύμητες παρενέργειες που προκλήθηκαν από το εμβόλιο Covid της Pfizer. Η Ροζάρια, αυτό είναι το όνομά της, έγινε ουσιαστικά φυλακισμένη στο ίδιο της το δωμάτιο εξαιτίας του εμβολίου που την οδήγησε σε κώμα, ακριβώς μετά τη 2η δόση. Διαγνώστηκε με το σύνδρομο Γκιλέν – Μπαρέ ως ανεπιθύμητη παρενέργεια του εμβολίου.

Η γυναίκα αφηγείται:

“Έκανα το εμβόλιο στις 6 Ιουλίου 2021. Δεν μπορούσα πλέον να περπατήσω, μεταφέρθηκα στη Foggia στην εντατική γιατί κατέληξα σε κώμα”.

Η γυναίκα εξακολουθεί να έχει τραχειοτομία:

“Τον Ιούλιο συμπληρώνονται 2 χρόνια που εξακολουθώ να έχω αυτή την τρύπα στο λαιμό μου”, λέει.

H Rosaria χρειάζεται επειγόντως χειρουργική επέμβαση στο λαιμό, νοσηλευτή στο σπίτι γιατί έχει κατακλίσεις και κανείς από το νοσοκομείο της Ausl της Μπαρλέτα δεν έχει πάει να της κάνει θεραπεία για τους πόνους.

Η Ροζάρια συνεχίζει την σπαρακτική αφήγησή της ρωτώντας:

“Θέλω να πω ότι αφού ήταν πειραματικό, δεν έπρεπε να το κάνουν. Θέλω να ρωτήσω γιατί μας το έκαναν αυτό. Πήγαμε με καλή πίστη, πήγα με τα πόδια μου και ήμουν μια χαρά. Δεν είναι δυνατόν τώρα να έχουμε εμβολιαστεί , να έχουμε υποστεί ζημιά και μετά να μας εγκαταλείπουν στη τύχη μας.

«Αισθάνομαι άχρηστη, αισθάνομαι ότι είμαι ένα άτομο που πλέον δεν έχει καμία χρησιμότητα. Δυσκολεύομαι να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, δεν αναγνωρίζω πλέον τον εαυτό μου. …αισθάνομαι μόνη… …οι υπουργοί, οι φορείς, πού είναι;”

Και παρόλα αυτά έχουμε σιωπή και ψέματα που τροφοδοτούνται από την αφήγηση του καθεστώτος. Πόσες ένοχες συνειδήσεις υπάρχουν; Πόσοι δεν θα πρέπει πλέον να κοιμούνται τη νύχτα; Αλλά αντιθέτως κοιμούνται και κατά τη διάρκεια της ημέρας, απαιτώντας, διεκδικώντας νέες θέσεις, νέα αξιώματα. Ακόμα και εκείνοι οι ιολόγοι, οι φωστήρες, που συνέβαλαν στη θανατηφόρα παραπληροφόρηση, οι προπομποί των επιπτώσεων και των θανάτων.

Η πληροφόρηση είναι ελευθερία, η άγνοια είναι δουλεία… ένας ενημερωμένος πολίτης δεν ξεγελιέται!

Γίνετε κυνηγός πληροφοριών >> Telegram @nio_land


Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLEhttps://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTEhttps://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEEhttps://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEONhttps://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


Πηγές:

 

Πηγή https://nioland.substack.com/p/6c1

Προβολές : 714


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα