ΕΜΒΟΛΙΑ & ΓΡΑΦΕΝΙΟ – 2. Νανοϋλικά ως νέα ανοσοενισχυτικά παρά τη σοβαρή τοξικότητα για τον εγκέφαλο, το ήπαρ και το αίμα

ΕΜΒΟΛΙΑ & ΓΡΑΦΕΝΙΟ – 2. Νανοϋλικά ως νέα ανοσοενισχυτικά παρά τη σοβαρή τοξικότητα για τον εγκέφαλο, το ήπαρ και το αίμα

18 Νοεμβρίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,048
Μοίρασέ το

 

 

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΟΞΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

 

Ενοχλητική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο NIH PunMed από ερευνητές του Ιρανικού Πανεπιστημίου

 

Να υπενθυμίσω πως γραφένιο, υπάρχει και στις μπατονέτες των τεστ και στις μάσκες που μας επέβαλαν και στις σερβιέτες που χρησιμοποιούν οι γυναίκες στον μηνιαίο κύκλο τους…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

Υ.Γ. Όσα θέλετε να μάθετε για το γραφένιο, θα τα βρείτε εδώ

 

του Fabio Giuseppe Carlo Carisio

VERSIONE ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ

Μια νέα ασιατική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο εξειδικευμένο περιοδικό PubMed (βιβλιοθήκη του Αμερικανικού Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας – NIH) εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έχει δοκιμαστεί το περίφημο οξείδιο του γραφενίου, νανοσωματίδια σε πολύ λεπτά φύλλα ή σωλήνες συνθετικά παράγωγα της απολέπισης του άνθρακα γραφίτη. σε εμβόλια ως ανοσοενισχυτικό, επιβεβαιώνοντας ωστόσο τον πιθανό κίνδυνο για το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα.

Ορισμένες λεπτομέρειες της έρευνας που διεξήχθη από τους Ιρανούς επιστήμονες Bahareh Vakili, Mahboubeh Karami-Darehnaranji, Esmaeil Mirzaei, Farnaz Hosseini, Navid Nezafat από  το Ερευνητικό Κέντρο Φαρμακευτικών Επιστημών, το  Τμήμα  Ιατρικής Νανοτεχνολογίας, το Κέντρο Υπολογιστικών Εμβολίων και Σχεδιασμού Φαρμάκων και το Τμήμα Φαρμακευτικής Τεχνολογίας Shiraz Το Πανεπιστήμιο Ιατρικών Επιστημών (Σιράζ, Ιράν), παραμένει εμπιστευτικό από επαγγελματίες που μόλις δημοσιεύτηκε στον Τόμο 125, μέρος Α του Δεκεμβρίου 2023 του International Immunopharmacology από την Science Direct , αλλά αυτό που διαβάζουμε στην Περίληψη και στα δημόσια μέρη είναι ήδη από μόνη της σημαντική και ανησυχητική ταυτόχρονα για διάφορους λόγους.

Η ιρανική μελέτη (σύνδεσμος στο κάτω μέρος της σελίδας)
  1. επιβεβαιώνει την πειραματική χρήση του Graphene Oxide ως ανοσοενισχυτικού σε εμβόλια, όπως δοκιμάστηκε από το Graphene Flagship project της Ευρωπαϊκής Επιτροπής λίγες εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία του γονιδιακού ορού mRNA Co vid-19 και όπως κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από κινεζική φαρμακευτική εταιρεία.
  2. πιστοποιεί το δυναμικό στον τομέα της βιοϊατρικής ανοσίας, αν και μια μελέτη για την «ανοσία σχεδιασμού» που πραγματοποιήθηκε επίσης στο πλαίσιο του Graphene Flagship έχει τονίσει την ανάπτυξη του στροβιλο-καρκίνου σε ποντίκια εργαστηρίου
  3. επαναλαμβάνει για πολλοστή φορά τους άγνωστους κινδύνους για το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα που έχουν ήδη περιγραφεί ευρέως από τουλάχιστον 5 διεθνείς έρευνες που είχαμε συνοψίσει στην έρευνα Vaccines & Graphene – 1 για τα μυστηριώδη νανοσωματίδια του εμβολίου Co vid Comirnaty της Pfizer-Biontech.

Πολλαπλή Τοξικότητα με Νέκρωση Εγκεφάλου και Νεφρών

Η μελέτη, που ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο, αναθεωρήθηκε τον Σεπτέμβριο και δημοσιεύτηκε διαδικτυακά στις 23 Οκτωβρίου 2023, έχει απλώς τίτλο «Το οξείδιο του γραφενίου ως νέο ανοσοενισχυτικό εμβολίου», αλλά το συμπέρασμα είναι πολύ εύγλωττο.

« Τα νανοϋλικά με βάση το γραφένιο είναι σε θέση να απορροφούν διάφορα αντιγόνα, καθώς και ως πολλά υποσχόμενα ανοσοενισχυτικά εμβολίων τα τελευταία χρόνια. Αυτά τα νανοϋλικά έχουν τρομερή επίδραση σε διαφορετικά πεδία σχεδιασμού εμβολίων λόγω των αποδεκτών φυσικοχημικών χαρακτηριστικών, της μεγάλης επιφάνειας και των λειτουργικών τους ομάδων. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να μάθουμε για τις επιπτώσεις του GO στις ανοσολογικές αποκρίσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν τόσο προσαρμοστικούς όσο και έμφυτους αμυντικούς μηχανισμούς ».

Αυτό διαβάζουμε στο τέλος της έρευνας των Vakili et al. ο οποίος ανέπτυξε μια βιοτεχνολογική και φαρμακολογική ανάλυση της χρήσης αυτού του επικίνδυνου νανοϋλικού χωρίς να αναφέρει, στο μέρος που είναι αναγνώσιμο χωρίς επιστημονική πιστοποίηση και στις πηγές, τα μυστηριώδη πειράματα που πραγματοποιήθηκαν (μερικά ήδη αποκαλύφθηκαν από το Gospa News στον κύκλο των ερευνών Vaccines & Graphene – τα περισσότερα από τα οποία στα ιταλικά διατίθενται μόνο με ταυτόχρονη μετάφραση στα αγγλικά).

Το σχήμα τοξικότητας των Vakili et al. μελέτη

Αλλά η νέα μελέτη αποκαλύπτει, όπως σαφώς υπογραμμίζει η εικόνα, οι πολλαπλές βλάβες που ανιχνεύονται στους ιστούς των ζώων λόγω νευροτοξικότητας για τον εγκέφαλο με κίνδυνο νέκρωσης , εκφυλισμού ιστών και αιμορραγίας, ηπατοτοξικότητα με υπεραιμία, αυξημένη ποσότητα αίματος στο εσωτερικό του ήπατος. , Πνευμονική τοξικότητα με διήθηση μακροφάγων και φλεγμονώδεις κίνδυνοι με σχηματισμό κοκκιωμάτων επιθηλιακών κυττάρων, νεφροτοξικότητα με κίνδυνο φλεγμονής και νέκρωσης στα νεφρά και Γαστροτοξικότητα με βλάβη στα επιθηλιακά κύτταρα και καταστροφή της γαστρεντερικής επιφάνειας.

Τέλος, η Αιμοσυμβατότητα μπορεί να προκαλέσει αναφυλαξία, αιμόλυση (φυσιολογική διαδικασία καταστροφής των ερυθρών αιμοσφαιρίων), συσσώρευση αιμοπεταλίων και αυξημένη πήξη του αίματος.

Φαινόμενα πολύ παρόμοια με τους θρόμβους αίματος, ακόμη και θανατηφόρα, ανιχνεύθηκαν μετά τη χορήγηση ορών γονιδίου mRNA σε πολλαπλές μελέτες . Μια περίεργη σύμπτωση που εξηγείται από έρευνα που ανίχνευσε ίχνη GO σε εμβόλια Covid και στο αίμα εμβολιασμένων ατόμων ( διαβάστε παρακάτω) .

Οξείδιο του γραφενίου στα εμβόλια παρά τους φλεγμονώδεις κινδύνους

« Για τη βελτίωση της ανοσογονικότητας του αντιγόνου και την προώθηση της μακροχρόνιας ανοσίας, τα σκευάσματα εμβολίων έχουν συμπληρωθεί κατάλληλα με ανοσοενισχυτικά. Το γραφένιο έχει βρεθεί ότι ενισχύει την παρουσίαση αντιγόνων στα CD8+ Τ κύτταρα, καθώς επίσης διεγείρει τις εγγενείς ανοσολογικές αποκρίσεις και τους φλεγμονώδεις παράγοντες . Οι ιδιότητές του, όπως η μεγάλη επιφάνεια, η σταθερότητα του νερού και η υψηλή αναλογία διαστάσεων, το καθιστούν κατάλληλο υποψήφιο για την παροχή βιολογικών ουσιών », γράφουν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Ιατρικών Επιστημών του Shiraz .

« Τα νανοϋλικά με βάση το γραφένιο έχουν προσελκύσει πρόσφατα σημαντική προσοχή ως νέος τύπος ανοσοενισχυτικών εμβολίων λόγω του πιθανού ρόλου τους στην ενεργοποίηση των ανοσολογικών αποκρίσεων. Λόγω της περιορισμένης λειτουργικότητας ορισμένων εγκεκριμένων ανθρώπινων ανοσοενισχυτικών για χρήση, απαιτείται επειγόντως η ανάπτυξη νέων βοηθητικών για όλες τις χρήσεις. Έρευνα για την ανοσολογική και βιοϊατρική χρήση του οξειδίου του γραφενίου (GO) δείχνει ότι αυτοί οι νανοφορείς διαθέτουν εξαιρετικές φυσικοχημικές ιδιότητες, αποδεκτή βιοσυμβατότητα και υψηλή ικανότητα φόρτωσης φαρμάκων »

Στη συνέχεια, όμως, διαβάσαμε μια επαναλαμβανόμενη προειδοποίηση στη μελέτη:

« Οι νανοφορείς με βάση το γραφένιο θα μπορούσαν επίσης να βελτιώσουν τη λειτουργία ορισμένων ανοσοκυττάρων όπως τα δενδριτικά κύτταρα και τα μακροφάγα μέσω συγκεκριμένων οδών σηματοδότησης. Ωστόσο, η ένεση GO μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικό οξειδωτικό στρες και φλεγμονή».

 

Ανεπιθύμητες Επιδράσεις: Συσσώρευση GO σε αίμα και κυτταρικό θάνατο

 

« Έχουν χρησιμοποιηθεί διάφορα πρωτόκολλα επιφανειακής λειτουργικότητας για τη μείωση των πιθανών αρνητικών επιπτώσεων του GO, όπως η συσσώρευση του GO σε βιολογικά υγρά και η πρόκληση κυτταρικού θανάτου. Επιπλέον, αυτές οι τροποποιήσεις ενισχύουν τις ιδιότητες των ιδιοτήτων του λειτουργοποιημένου-GO, καθιστώντας το εξαιρετικό φορέα και πρόσθετο. Ρίχνοντας φως στις διαφορετικές φυσικοχημικές και δομικές ιδιότητες του GO και των παραγώγων του οδήγησε στην εφαρμογή τους σε διάφορα πεδία θεραπείας και χορήγησης φαρμάκων » διαβάζουμε στην Περίληψη της ιρανικής έρευνας.

Η συσσώρευση σε βιολογικά υγρά είναι ακριβώς το φαινόμενο που αναφέρεται στη μελέτη που διεξήχθη από τρεις Ιταλούς γιατρούς (Franco Giovannini, Riccardo Benzi Cipelli και Gianpaolo Pisano), οι οποίοι , με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικής Μικροσκοπίας του Πανεπιστημίου του Τορίνο, εντόπισαν την παρουσία νανοσωματίδια με μορφολογικά και χημικά χαρακτηριστικά παρόμοια με τα γραφενικά στο αίμα εμβολιασμένων ατόμων με Covid .

Παρουσία φύλλων οξειδίου του γραφενίου ανιχνεύθηκε επίσης από τον Ισπανό ακαδημαϊκό χημικό Pablo Campra στις 5 μελέτες του με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο σε ένα φιαλίδιο του ορού γονιδίου mRNA Co vid της Pfizer-Biontech.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τα έργα DARPA για τη χρήση του νευροεγκεφαλικού GO

Παρά αυτούς τους γνωστούς κινδύνους τοξικότητας, η χρήση του οξειδίου του γραφενίου ονειρευόταν από καιρό η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία ονειρεύεται να το χρησιμοποιήσει και στον τομέα των νευροεγκεφαλικών θεραπειών, όπως μια μελέτη που διεξήχθη από τη στρατιωτική υπηρεσία του Πενταγώνου DARPA κατά τη διάρκειατουΟμπάμα-Μάιντεν .

Είναι αυτονόητο ότι η πιθανή ηλεκτρομαγνητική αλληλεπίδραση του γραφενίου με ένα εξωτερικό όργανο μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν πραγματικό εφιάλτη τόσο από βιοηθική άποψη όσο και από αυτήν της ατομικής ελευθερίας.

Αυτός ο φόβος έχει γίνει πιο συγκεκριμένος υπό το φως της έρευνας Ινδών επιστημόνων στην Καλκούτα σχετικά με τα νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου που χρησιμοποιούνται για βιοϊατρικούς σκοπούς και ελέγχονται με ένα απλό smartphone.

 

 

Fabio Giuseppe Carlo Carisio
© COPYRIGHT GOSPA NEWS


ΚΥΡΙΕΣ ΠΗΓΕΣ

PUBMED – Οξείδιο γραφενίου ως νέο ανοσοενισχυτικό εμβολίου

SCIENCE DIRECT – ELZEVIER –  Οξείδιο γραφενίου ως νέο ανοσοενισχυτικό εμβολίου

GOSPA NEWS – ΦΑΚΕΛΟΣ CO VID-19

GOSPA NEWS – ΦΑΚΕΛΟΣ WUHAN-GATES

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,048


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα