Εμπλέκεται και ο Πλεύρης στο “μπάζωμα” των Τεμπών! Τον “καρφώνει” ο Αγοραστός για να γλιτώσει το τομάρι του

Εμπλέκεται και ο Πλεύρης στο “μπάζωμα” των Τεμπών! Τον “καρφώνει” ο Αγοραστός για να γλιτώσει το τομάρι του

2 Δεκεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:572
Μοίρασέ το

 

Μετά τους θανάτους από τα εμβόλια και τις αυτοκτονίες των υγειονομικών τον βαραίνουν και άλλες 57 ψυχές

Όταν ξεπουλάς την ψυχή σου στον διάβολο και στα πιόνια του τους εβραιοσιωνιστές, τα χέρια σου θα είναι γεμάτα από αίμα… και η ΝΕΜΕΣΗ, θα είναι αμείλικτη απέναντί σου… θες η Συμπαντική, θες η Θεϊκή…
ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΠΛΕΥΡΗ…
ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!!!
ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΝ ΖΩΗ, ΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ… ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ…
ΦΟΝΙΑΔΕΣ!!!
Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Ο απερχόμενος περιφερειάρχης Θεσσαλίας δείχνει κυβερνητικά και υπηρεσιακά στελέχη για τις εργασίες που έγιναν στον τόπο της τραγωδίας.

Να αποποιηθεί κάθε ευθύνης για τις εργασίες στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη επιχειρεί ο απερχόμενος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, απαντώντας στο εξώδικο που του έστειλε τον Αύγουστο η πρόεδρος του «Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τέμπη 2023», Μαρία Καρυστιάνου.

Στη μηνυτήρια αναφορά οι συγγενείς των θυμάτων έκαναν λόγο μεταξύ άλλων για «πρωτοφανή αλλοίωση του τόπου του δυστυχήματος, υπό την ανοχή ή ολιγωρία ή παράλειψη, όσων είχαν την ευθύνη να φυλάσσουν το σημείο και να ενεργούν οτιδήποτε είναι αναγκαίο για τη συλλογή και τη διατήρηση των αποδείξεων, καθώς και για την εξασφάλιση των ιχνών του εγκλήματος».

Σύμφωνα με στοιχεία ο Κ. Αγοραστός στην απάντησή του δείχνει ως υπευθύνους τον τότε υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, τον τότε υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου και μια σειρά από στελέχη υπηρεσιών όπως η Πυροσβεστική και η Πολιτική Προστασία, τα οποία συμμετείχαν στις έκτακτες συνεδριάσεις του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για «τη διαχείριση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών».

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρει πως: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι λοιπές συναρμόδιες αρχές συμμορφούμενες με την ισχύουσα νομοθεσία ακολούθησαν τα όσα καθορίζονται από τις διατάξεις των νόμων και την 4η Έκδοση Ειδικού Σχεδίου Διαχείρισης Ανθρωπίνων Απωλειών (ΣΔΑΑ) – στο οποίο και σας παραπέμπω – υπό την καθόλα νόμιμη καθοδήγηση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος και προϊσταται (ήταν άλλωστε παρών κατά την κρίση τραγωδία) σύμφωνα με τα ισχύοντα».

 

 

Πηγή

Προβολές : 572


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα