Ενα κόμμα άκρως οικογενειακόν

Ενα κόμμα άκρως οικογενειακόν

8 Νοεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:363
Μοίρασέ το

 

Το πρόβλημα με την κ. Κωνσταντοπούλου είναι ότι ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης είναι βουλευτής Α΄ Αθήνας χωρίς να ήταν καν υποψήφιος στις εθνικές εκλογές του Μαΐου.

Ενα κόμμα άκρως οικογενειακόν

Το μάλε βράσε επικρατεί στην Πλεύση Ελευθερίας μετά την ανεξαρτητοποίηση και τη διαγραφή μητέρας και γιου.

 

Εξηγούμαστε: πριν από δύο βδομάδες η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να θέσει εκτός ΚΟ τον Μιχάλη Χουρδάκη γιατί στήριξε στις αυτοδιοικητικές εκλογές (και) δεξιούς υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους.

 

Του ζήτησε να επιστρέψει την έδρα, αφήνοντας να εννοηθεί πως η παράδοσή της ήταν προσυμφωνημένη.

 

Φευ.

 

Ετσι, ο Μ. Χουρδάκης αγνόησε τους «τραμπουκισμούς» και προστέθηκε στη λίστα των ανεξάρτητων βουλευτών.

 

Την περασμένη Τρίτη ανεξαρτητοποιήθηκε και η μητέρα Χουρδάκη Αρετή Παπαϊωάννου, καταγγέλλοντας στοχοποίηση και απαξιωτική συμπεριφορά από τη Ζ. Κωνσταντοπούλου και μέλη της ΚΟ.

 

Η πρόεδρος επανήλθε δριμύτερη.

Για λόγους πολιτικού εκφοβισμού έδωσε στη δημοσιότητα προσωπικά δεδομένα της μητέρας Χουρδάκη, απηύθυνε τελεσίγραφο δύο ημερών για την παράδοση των εδρών και απείλησε με ένδικα μέσα!

 

Μάλιστα η Ζ. Κωνσταντοπούλου μίλησε για σφετερισμό του 25% των εδρών του κόμματος από μητέρα και γιο, οι οποίοι μετατρέπουν το ζήτημα σε «οικογενειακή υπόθεση».

 

Το πρόβλημα με την κ. Κωνσταντοπούλου είναι ότι ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης είναι βουλευτής Α΄ Αθήνας χωρίς να ήταν καν υποψήφιος στις εθνικές εκλογές του Μαΐου.

 

«Λεπτομέρειες» θα πείτε…

 

Ωστόσο, αν ισχύει η πληροφορία ότι ένα ακόμη μέλος της ΚΟ σκέφτεται το ενδεχόμενο να αλλάξει… πλεύση, τότε δεν θα μιλάμε απλώς για λεπτομέρειες.

 

Διότι το ιδεολογικά θολό κόμμα της Ζ. Κωνσταντοπούλου αριθμεί πλέον μόλις έξι βουλευτές. Και αν πέσει κάτω από πέντε, θα πάψει να υφίσταται η κοινοβουλευτική του ομάδα.

 

 

Α.Π.

 

Πηγή

Προβολές : 363


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα