Ενεργοποιήθηκε το Αμυντικό Σύμφωνο Ρωσίας-Ντονέτσκ: Εισέρχεται Ταξιαρχία Spetsnaz – Σε ετοιμότητα δεκάδες νοσοκομεία

Ενεργοποιήθηκε το Αμυντικό Σύμφωνο Ρωσίας-Ντονέτσκ: Εισέρχεται Ταξιαρχία Spetsnaz – Σε ετοιμότητα δεκάδες νοσοκομεία

24 Φεβρουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:456
Μοίρασέ το

“Nέκρωσαν” οι επικοινωνίες του ρωσικού Στρατού

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρωσικός Στρατός έδωσε εντολή να ακυρωθούν όλες οι προγραμματισμένες εξετάσεις και εισαγωγές στα νοσοκομεία της χώρας, να ετοιμαστούν οι χώροι μεταφορές ασθενών και να αδειάσουν νοσοκομειακά κρεβάτια

Ενεργοποιήθηκε το Αμυντικό Σύμφωνο Ρωσίας – “Δημοκρατιών” Ντονέτσκ-Λουγκάνσκ σύμφωνα με ενημέρωση του Κρεμλίνου.

Οι Διοικητές των δύο περιοχών ζήτησαν την βοήθεια του Β.Πούτιν για να αποκρούσουν την επιθετικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ώστε να αποφευχθεί αιματοχυσία αμάχων και ανθρωπιστική καταστροφή.

Ο Β.Πούτιν ενέκρινε το αίτημα τους και τα έγγραφα δημοσιεύτηκαν ήδη. (τέλος του άρθρου)

Νωρίτερα, ο Ντενίς Πουσίλιν, που ηγείται της «Λαϊκής Δημοκρατίας» του Ντονέτσκ έστειλε τελεσίγραφο λέγοντας πως «το βέλτιστο σενάριο» θα ήταν να αποχωρήσουν οικειοθελώς οι ουκρανικές δυνάμεις από την περιοχή και να πάρουν μαζί και τα όπλα τους.

“Προτιμώ να λύσω τα διασυνοριακά ζητήματα με το Κίεβο ειρηνικά αλλά διατηρώ και την δυνατότητα να ζητήσω την βοήθεια της Ρωσίας” ανέφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρωσικός Στρατός έδωσε εντολή να ακυρωθούν όλες οι προγραμματισμένες εξετάσεις και εισαγωγές στα νοσοκομεία της χώρας, να ετοιμαστούν οι χώροι μεταφορές ασθενών και να αδειάσουν νοσοκομειακά κρεβάτια

40 λεωφορεία μεταφέρουν στρατιωτικούς γιατρούς προς Κριμαία, Belgorod και Λευκορωσία.

Επιπλέον, οι ρωσικές δυνάμεις έκλεισαν τα σύνορα Κριμαίας-Ουκρανίας. Κανείς δεν περνά τα σύνορα ενώ επιτρέπεται να εισέλθουν μόνο όσοι έχουν ρωσικό διαβατήριο.

Διαβάστε και ΕΔΩ

Τύμπανα πολέμου: Αμυντικό Σύμφωνο Ρωσίας-Ντονμπάς κατά Ουκρανίας – Τι περιλαμβάνει

Ετοιμάζεται “False Flag” επιχείρηση

ΗΠΑ και Ουκρανία αναφέρουν πως ετοιμάζεται μεγάλη “false flag” επιχείρηση της Ρωσίας με χημικά στο χημικό εργοστάσιο Titan στο Armyansk. Ο ρωσικός Στρατός έδιωξε 50 εργάτες της βραδινής βάρδιας. Το εργοστάσιο αυτό είναι στα σύνορα Κριμαίας-Χερσώνας.

Αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν πως η Διοίκηση του ρωσικού Στρατού έδωσε διαταγή στις Μονάδες για “σιγή ασυρμάτου”. Όλες οι ραδιοεπικοινωνίες έχουν διακοπεί.

Ταυτόχρονα ρωσικές δυνάμεις προχωρούν σε ευρείας κλίμακας κυβερνοεπιθέσεις με σκοπό να εμποδιστεί ο διαμοιρασμός πληροφοριών από ανοικτές πηγές.

Δείτε βίντεο

 

 

 

 

Ρωσικές ειδικές δυνάμεις χωρίς διακριτικά κινούνται προς τα σύνορα

Στο Ντονμπάς εισέρχονται διαρκώς ρωσικές δυνάμεις χωρίς διακριτικά.

Μια ολόκληρη Ταξιαρχία Spetsnaz με 220 πλήρως εξοπλισμένα οχήματα μεταξύ των οποίων 26 Rys, 14 Tigr-M SpN, 15 K-63968 Typhoon-K MRAPs, ασθενοφόρο Linza MRAP και φορτηγά κινείται προς την συνοριακή περιοχή Μαρινόφκα

Τα ρωσικά οχήματα είναι, επισημαίνεται, τα ίδια που πήραν τον έλεγχο της Κριμαίας το 2014, με την άφιξη των λεγόμενων «μικρών πράσινων ανδρών».

Δείτε βίντεο

 

 

Image

Image

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τα μεσάνυχτα

Το βράδυ της Τετάρτης, το ουκρανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα εκτός από τις δύο ανατολικές περιοχές, στις οποίες αυτό ισχύει από το 2014.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα της 24ης Φεβρουαρίου και θα κρατήσει για 30 ημέρες, σύμφωνα με το σχετικό διάταγμα.

Σύμφωνα με το προσχέδιο που είδε το φως της δημοσιότητας, προτείνεται η απαγόρευση των μαζικών συγκεντρώσεων και οι απεργίες.

Παράλληλα, τονίζεται πως η κίνηση των εφέδρων θα περιοριστεί εντός της επικράτειας της χώρας, ενώ εξετάζεται και η επιβολή νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα διενεργούνται έλεγχοι προσωπικών εγγράφων, θα απαγορεύεται η παραγωγή και διανομή ενημερωτικού υλικού που μπορεί να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση, ενώ επιβάλλονται ειδικοί κανόνες για τη χρήση των επικοινωνιών και τη μετάδοση πληροφοριών με ηλεκτρονικά δίκτυα.

Ταυτόχρονα κλείνουν τα σύνορα Ουκρανίας με Λευκορωσία και η σιδηροδρομική σύνδεση τερματίζεται.

Δείτε βίντεο

 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

Πηγή

Προβολές : 456


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα