Ενεργοποιούν Μετάσταση. Ο βρετανός ογκολόγος και ιατρός των ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την προειδοποίηση του Montagnier

Ενεργοποιούν Μετάσταση. Ο βρετανός ογκολόγος και ιατρός των ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την προειδοποίηση του Montagnier

10 Ιανουαρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,283
Μοίρασέ το

 

 

Είναι τρομακτικό και αδιανόητο, να ενημερώνουμε – ο καθένας τους αναγνώστες του – τα όσα είχε πει από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας των εμβολίων ο αείμνηστος ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ για το εμβόλιο του θανάτου, και να βλέπεις να εμβολιάζονται και να πεθαίνουν  από τους καρκίνους, άνθρωποι… και το χειρότερο είναι πως οι δικοί τους δεν το παραδέχονται…

Χάνουμε συνεχώς φίλους και συγγενείς, γιατί ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ…

Είναι τρομακτικό ακόμα και στην σκέψη…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Οφείλουμε τεράστια ευγνωμοσύνη στον ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ…

Στην εικόνα του εξωφύλλου ο Αμερικανός γιατρός Joseph Mercola (αριστερά) και ο βρετανός ογκολόγος Angus Dalgleish (δεξιά)

Εισαγωγή Fabio Giuseppe Carlo Carisio

ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Όλα τα άρθρα στα ιταλικά που συνδέονται είναι διαθέσιμα στα αγγλικά με ταυτόχρονη αυτόματη μετάφραση

Στις 20 Δεκεμβρίου 2022 το Gospa News δημοσίευσε (μόνο στην ιταλική έκδοση) ένα ανησυχητικό άρθρο σχετικά με την αύξηση των νέων περιπτώσεων καρκίνου στην Ιταλία τα τελευταία δύο χρόνια, το οποίο θεωρείται ανεξήγητο από τους ογκολόγους.

Παρά τον μειωμένο αριθμό ελέγχων λόγω των περιορισμών για την έκτακτη ανάγκη Covid-19 στις εγκαταστάσεις υγείας, σημειώθηκε επίσης αύξηση 14.100 νέων ασθενών.

Αυτό το στατιστικό στοιχείο αντιπροσωπεύει μια μερική επιβεβαίωση του συναγερμού που έθεσε ο αείμνηστος ιολόγος Luc Montagnier ήδη από τον Μάρτιο του 2020 σχετικά με τον κίνδυνο ότι οι οροί του γονιδίου αγγελιαφόρου RNA κατά του Covid θα μπορούσαν να προκαλέσουν μορφές όγκου.

Ο Γάλλος βιολόγος, βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του HIV, ήταν από τους πρώτους που κατήγγειλε την τεχνητή προέλευση του SARS-Cov-2 που άλλαξε ακριβώς με την εισαγωγή αλληλουχιών του ιού του AIDS .

Και τον Ιανουάριο του 2022 ο Montagnier επανέλαβε τον κίνδυνο αύξησης των περιπτώσεων καρκίνου μετά την έναρξη της μαζικής εκστρατείας εμβολιασμού με ενισχυτές (τρίτη, τέταρτη και τώρα επίσης πέμπτη δόση στην Ιταλία και στις χώρες της ΕΕ).

Τώρα οι προβλέψεις του επιβεβαιώνονται από έναν προσεκτικό μελετητή εμβολίων, όπως ο Αμερικανός γιατρός Τζόζεφ Μερκόλα, ο οποίος προειδοποιεί τη συσχέτιση μεταξύ ενισχυτών και μεταστάσεων.

Το κάνει επικαλούμενος πολλαπλές επιστημονικές πηγές αλλά και την προειδοποίηση του Δρ Angus Dalgleish, καθηγητή Ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο St. George του Λονδίνου.

Ο κίνδυνος όγκων που προκαλούνται (ή επανενεργοποιούνται μετά την ανάρρωση ) από τα εμβόλια κατά του Covid έχει επίσης αναφερθεί από άλλες επιστημονικές μελέτες που αναφέρονται στην ποινή ενός Ιταλού δικαστή και από διάσημους Αμερικανούς επιστήμονες: συμπεριλαμβανομένης της βιοφυσικής Stephanie Seneff που τόνισε τον κίνδυνο των κρυονικών ασθενειών για βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα που προκαλείται από ορούς γονιδίων mRNA και άλλους γιατρούς που έχουν υποστηρίξει την αγωγή του κυβερνήτη της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις, για να εξακριβωθεί η βλάβη στην υγεία από ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια.

Ο Δρ Joseph Mercola είναι ο ιδρυτής του Mercola.com. Οστεοπαθητικός ιατρός, συγγραφέας μπεστ σέλερ και αποδέκτης πολλαπλών βραβείων στον τομέα της φυσικής υγείας, το κύριο όραμά του είναι να αλλάξει το σύγχρονο πρότυπο υγείας παρέχοντας στους ανθρώπους έναν πολύτιμο πόρο για να τους βοηθήσει να πάρουν τον έλεγχο της υγείας τους.


COVID Boosters Ενεργοποιούν Μετάσταση

από τον Joseph Mercola – αρχικά δημοσιεύθηκε στον ιστότοπό του Mercola.com –

Όλοι οι σύνδεσμοι προς τις έρευνες Gospa News προστέθηκαν μετά από πολλαπλές συσχετίσεις με τα θέματα που καλύπτονται.

 

ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

 • Τα ποσοστά καρκίνου έχουν αυξηθεί από την εισαγωγή των εμβολίων για τον COVID και είναι πλέον μία από τις τρεις κύριες αιτίες πρόωρου θανάτου στους νεαρούς ενήλικες – μια τάση που με τη σειρά της μειώνει το προσδόκιμο ζωής στις ΗΠΑ
 • Οι κύριες αιτίες θανάτου το 2021 ήταν οι καρδιακές παθήσεις και ο καρκίνος, που είναι και οι δύο πιθανές παρενέργειες των εμβόλων για τον COVID
 • Ο Δρ Angus Dalgleish, καθηγητής ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο St. George του Λονδίνου, προειδοποιεί ότι τα ενισχυτικά για τον COVID μπορεί να προκαλούν επιθετικούς μεταστατικούς καρκίνους
 • Η έρευνα δείχνει ότι η πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 εξαφανίζει το 90% του μηχανισμού επιδιόρθωσης του DNA στα λεμφοκύτταρα, έναν τύπο λευκών αιμοσφαιρίων που βοηθά το σώμα σας να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις και τις χρόνιες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου
 • Το εμβόλιο COVID είναι λιγότερο αποτελεσματικό σε ασθενείς με λέμφωμα. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Emory διαπίστωσαν ότι μόνο το 68% των μη-Hodgkin λεμφώματος και της χρόνιας λεμφοκυτταρικής λευχαιμίας ανέπτυξαν εξουδετερωτικά αντισώματα μετά τη δεύτερη δόση, σε σύγκριση με το 100% των υγιών μαρτύρων

Τα ποσοστά καρκίνου έχουν αυξηθεί από την εισαγωγή των εμβολίων για τον COVID και είναι μία από τις τρεις κύριες αιτίες πρόωρου θανάτου μεταξύ των νεότερων ενηλίκων – μια τάση που με τη σειρά της μειώνει το προσδόκιμο ζωής στις ΗΠΑ .

Το 2019, η μέση διάρκεια ζωής των Αμερικανών όλων των εθνοτήτων ήταν σχεδόν 78,8 χρόνια. 1 Μέχρι το τέλος του 2021, το προσδόκιμο ζωής είχε πέσει στα 76,4 2 — απώλεια σχεδόν τριών ετών, που είναι μια εκπληκτική πτώση. Οι κύριες αιτίες θανάτου το 2021 ήταν οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος και ο COVID-19, και οι τρεις ήταν υψηλότερες το 2021 από ό,τι το 2020, 3 και τόσο οι καρδιακές παθήσεις όσο και ο καρκίνος είναι πιθανές παρενέργειες των εμβόλων για τον COVID-19.

 

Τα ενισχυτικά COVID πυροδοτούν μεταστατικό καρκίνο

 

Στις 26 Νοεμβρίου 2022, η Daily Skeptic δημοσίευσε μια επιστολή 4 , 5 προς τον εκδότη του The BMJ, γραμμένη από τον Δρ. Angus Dalgleish, καθηγητή ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο St. George’s του Λονδίνου, προειδοποιώντας ότι τα ενισχυτικά COVID μπορεί να προκαλούν επιθετικούς μεταστατικούς καρκίνους:

«Το COVID δεν χρειάζεται πλέον πρόγραμμα εμβολίων, δεδομένου ότι η μέση ηλικία θανάτου του COVID στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι 82 και από όλες τις άλλες αιτίες είναι 81 και πέφτει», γράφει ο Dalgleish. 6 «Η σχέση με θρόμβους, μυοκαρδίτιδα, έμφραγμα και εγκεφαλικά είναι πλέον καλά αποδεκτή, όπως και η σχέση με τη μυελίτιδα και τη νευροπάθεια…

Ωστόσο, υπάρχει τώρα ένας άλλος λόγος για να σταματήσουν όλα τα προγράμματα εμβολίων. Ως ασκούμενος ογκολόγος, βλέπω άτομα με σταθερή νόσο να προοδεύουν γρήγορα αφού αναγκάστηκαν να κάνουν αναμνηστικό, συνήθως για να μπορούν να ταξιδέψουν. Ακόμη και μέσα στις προσωπικές μου επαφές, βλέπω νόσο με βάση τα Β κύτταρα μετά τα αναμνηστικά.

Περιγράφουν σαφώς αδιαθεσία λίγες μέρες έως εβδομάδες μετά το αναμνηστικό — ένας εμφάνισε λευχαιμία, δύο συνάδελφοι του λέμφωμα Non-Hodgkin και ένας παλιός φίλος που ένιωθε ότι είχε πολύ καιρό COVID από τότε που έλαβε το αναμνηστικό του και ο οποίος, μετά από σοβαρό οστό πόνος, έχει διαγνωστεί ότι έχει πολλαπλές μεταστάσεις από μια σπάνια διαταραχή των Β κυττάρων.

Είμαι αρκετά έμπειρος για να ξέρω ότι αυτά δεν είναι τα τυχαία ανέκδοτα… Οι αναφορές για έμφυτη καταστολή του ανοσοποιητικού μετά από mRNA για αρκετές εβδομάδες θα ταιριάζουν, καθώς όλοι αυτοί οι ασθενείς μέχρι σήμερα έχουν μελάνωμα ή καρκίνους με βάση τα Β κύτταρα, οι οποίοι είναι πολύ επιρρεπείς στον ανοσοποιητικό έλεγχο — και αυτό είναι πριν από τις αναφορές καταστολής του γονιδίου καταστολής από το mRNA σε εργαστηριακά πειράματα. Αυτό πρέπει να μεταδοθεί και να συζητηθεί αμέσως».

Νέος κανόνας: Εκρηκτικές υποτροπές καρκίνου

 

Σε ένα άρθρο 7 της 19ης Δεκεμβρίου 2022 στο Conservative Woman, ο Dalgleish συνεχίζει να συζητά το φαινόμενο της ταχείας εξάπλωσης καρκίνων σε ασθενείς που βρίσκονταν σε σταθερή ύφεση για χρόνια πριν λάβουν τα ενισχυτικά τους για τον COVID. Σημειώνει ότι μετά τη δημοσίευση της επιστολής του στο The BMJ, αρκετοί ογκολόγοι επικοινώνησαν μαζί του για να του πουν ότι βλέπουν το ίδιο πράγμα στα δικά τους ιατρεία.

«Βλέποντας την επανεμφάνιση αυτών των καρκίνων μετά από τόσο καιρό με κάνει φυσικά να αναρωτιέμαι αν υπάρχει μια κοινή αιτία;» αυτός γράφει. 8 «Είχα παρατηρήσει προηγουμένως ότι η υποτροπή σε σταθερό καρκίνο συνδέεται συχνά με σοβαρό μακροχρόνιο στρες, όπως χρεοκοπία, διαζύγιο κ.λπ.

Ωστόσο, διαπίστωσα ότι κανένας από τους ασθενείς μου δεν είχε τέτοιο επιπλέον άγχος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά όλοι είχαν κάνει αναμνηστικά εμβόλια και, πράγματι, μερικοί από αυτούς παρατήρησαν ότι είχαν μια πολύ κακή αντίδραση στο αναμνηστικό που δεν χρειάστηκε να κάνουν τις δύο πρώτες ενέσεις.

Στη συνέχεια παρατήρησα ότι ορισμένοι από αυτούς τους ασθενείς δεν είχαν ένα φυσιολογικό πρότυπο υποτροπής, αλλά μάλλον μια εκρηκτική υποτροπή, με μεταστάσεις να εμφανίζονται ταυτόχρονα σε πολλά σημεία… Επιστημονικά, διάβαζα αναφορές ότι το αναμνηστικό οδηγούσε σε μεγάλη περίσσεια αντισωμάτων εις βάρος της απόκρισης των Τ-κυττάρων και ότι αυτή η καταστολή των Τ-κυττάρων θα μπορούσε να διαρκέσει για τρεις εβδομάδες, αν όχι περισσότερο.

Για μένα, αυτό θα μπορούσε να είναι αιτιολογικό καθώς ζητείται από το ανοσοποιητικό σύστημα να κάνει μια υπερβολική απόκριση μέσω του χυμικού φλεγμονώδους τμήματος της ανοσοαπόκρισης έναντι ενός ιού (η παραλλαγή άλφα-δέλτα) που δεν υπάρχει πλέον στην κοινότητα.

Αυτή η προσπάθεια οδηγεί σε εξάντληση του ανοσοποιητικού συστήματος, γι’ αυτό και αυτοί οι ασθενείς αναφέρουν έως και 50% μεγαλύτερη αύξηση του Omicron ή άλλων παραλλαγών από τους μη εμβολιασμένους».

Μια αλλαγή καρδιάς και μυαλού

Είναι ενδιαφέρον ότι στα μέσα του 2021, η Daily Mail δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο ο Dalgleish ενθάρρυνε τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο του COVID, ειδικά τα νεότερα άτομα. 9 Ο Dalgleish εξηγεί ότι, εκείνη την εποχή, υπήρξε μια «συντριπτική ώθηση από την κυβέρνηση και την ιατρική κοινότητα … ότι αυτό θα ήταν προς το συμφέρον όλων».

Έτσι, υπέκυψε στην αφήγηση, παρόλο που είχε ανησυχίες από την αρχή. Τώρα, ωστόσο, το περιβάλλον έχει αλλάξει και πραγματικά δεν χρειάζεται πια αυτές οι πειραματικές λήψεις.

Οι ανησυχίες του αυξήθηκαν περαιτέρω όταν ο γιος του εμφάνισε μυοκαρδίτιδα «μετά από ένα εμβόλιο που δεν ήθελε, αλλά που χρειαζόταν για λόγους δουλειάς και ταξιδιού». Ένας φίλος του γιου του, που ήταν στις αρχές των 30, υπέστη εγκεφαλικό μετά το τρύπημα του και ένας συγγενής στενού συναδέλφου του πέθανε από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 34 ετών μετά το δικό της.

«Άρχισα να ανησυχώ πολύ ότι τα εμβόλια προκαλούσαν αυτά τα συμπτώματα», γράφει ο Dalgleish, 10 «και ότι ακριβώς όπως είχαμε γράψει 11 … ένας γενετικά τροποποιημένος ιός είχε σοβαρές επιπτώσεις στο σχεδιασμό του εμβολίου.

Αυτή η δημοσίευση, η οποία είχε αποσιωπηθεί και ως εκ τούτου δεν εμφανιζόταν σε έντυπη μορφή για πολλούς μήνες, ανέφερε ότι η αλληλουχία του ιού ήταν απολύτως σύμφωνη με την γενετική μηχανική, με μια θέση διάσπασης φουρίνης και έξι ένθετα σε σημεία που θα καθιστούσαν τον ιό πολύ μολυσματικό , και ο λόγος που αυτό είχε τόσο τεράστιες επιπτώσεις στο σχεδιασμό του εμβολίου ήταν ότι το 80% αυτών των αλληλουχιών είχαν ομολογία με τους ανθρώπινους επίτοπους.

Συγκεκριμένα, είχαμε παρατηρήσει ομολογία με τον παράγοντα αιμοπεταλίων 4 και τη μυελίνη. Το πρώτο συνδέεται επίσης με αυτό που είναι γνωστό ως VITT (χαμηλά αιμοπετάλια και προβλήματα πήξης) και το δεύτερο σχετίζεται με όλα τα νευρολογικά προβλήματα, όπως η εγκάρσια μυελίτιδα, τα οποία πλέον αναγνωρίζονται ως παρενέργειες του εμβολίου ακόμη και από το MHRA [Ρυθμιστικός Οργανισμός Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο].”

Οι αρχές αγνόησαν εσκεμμένα όλα τα προειδοποιητικά σήματα

Ο Dalgleish λέει ότι τα ευρήματα της ομάδας του κυκλοφόρησαν τελικά μεταξύ των μελών του υπουργικού συμβουλίου και των διαφόρων ιατρικών επιτροπών, αλλά όλοι τα αγνόησαν. Ως αποτέλεσμα, πολλοί έχουν τεθεί σε περιττό κίνδυνο για σοβαρό τραυματισμό ή/και θάνατο.

Όπως επισημαίνει ο Dalgleish, οι νεαρές καρδιές υπερεκφράζουν τον υποδοχέα ΜΕΑ με τον οποίο ο ιός σχεδιάστηκε να δεσμεύεται. Αυτή η δέσμευση με τον υποδοχέα ACE2 είναι αυτό που «πυροδοτεί τη φλεγμονώδη απόκριση, η οποία οδηγεί σε μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, εγκεφαλικό επεισόδιο και θανάτους», λέει ο Dalgleish.

Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει τη δραματική αύξηση που παρατηρείται στους θανάτους νεαρών αθλητών που δέχθηκαν τρύπημα: Απλώς έχουν περισσότερους υποδοχείς ACE2 που συνδέονται με τις πρωτεΐνες ακίδας που δημιουργούνται από το τρύπημα. Ο Dalgleish συνεχίζει: 12

«Όταν αλλάζουν τα γεγονότα ή αναδεικνύονται νέα δεδομένα, η θέση όλων εκείνων που έχουν την εξουσία που κατευθύνουν τις εντολές θα πρέπει να αλλάξει αλλά δυστυχώς δεν το έκαναν.

Προσπάθησα απεγνωσμένα να επισημάνω ότι άλλαζαν όλα τα στοιχεία ότι τα εμβόλια μπορεί να ήταν χρήσιμα για τον περιορισμό της πανδημίας. ότι γινόταν πολύ σαφές ότι υπήρχαν πολύ σημαντικές παρενέργειες στο πρόγραμμα εμβολίων που η Pfizer είχε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καλύψει και ότι μόνο μια δικαστική υπόθεση στις ΗΠΑ οδήγησε στη διάθεσή τους.

Σε αυτό το στάδιο ολόκληρο το πρόγραμμα εμβολίων θα έπρεπε να είχε σταματήσει, αλλά κανείς δεν φαινόταν να θέλει να το αντιμετωπίσει, ούτε η κυβέρνηση, οι ιατρικές αρχές ή τα μέσα ενημέρωσης.

Έχοντας γράψει πολλά άρθρα για την Daily Mail που υποστηρίζουν το lockdown και για να μην ξαναχρησιμοποιηθεί, ήμουν πολύ πρόθυμος να αναφερθώ στην αλλαγή γνώμης μου για τα εμβόλια και να προειδοποιήσω τους ανθρώπους για τους κινδύνους τους, ιδιαίτερα στους νεότερους, και να επισημάνω εκεί δεν υπήρχε κανένας λόγος για τη χορήγηση του στα παιδιά.

Δυστυχώς, όλες οι προσπάθειες και οι προσεγγίσεις μου στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης σχετικά με αυτό το θέμα έχουν απορριφθεί. Αυτό, πιστεύω, είναι κάτι που θα επιστρέψει για να στοιχειώσει όλους εκείνους που εισήγαγαν ένα οργουελιανό είδος καταστολής στην αναδυόμενη αλήθεια, που χαρακτήριζε τους γιατρούς που προσπαθούσαν να σώσουν τους ασθενείς τους σύμφωνα με τη γραμμή του «πρώτα να μην κάνεις κακό» ως παρίες ή κακούς. ”

Επιστημονική απόδειξη ότι το COVID Jab προκαλεί καρκίνο

Τον Αύγουστο του 2022, το The Exposé 13 τόνισε επιστημονικά στοιχεία που δείχνουν ότι τα εμβόλια COVID μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο των ωοθηκών, του παγκρέατος και του μαστού και ότι «λαμβάνει χώρα μια μνημειώδης συγκάλυψη για να καταστείλει τις συνέπειες… στην υγεία των γυναικών».

Η εν λόγω έρευνα ήταν αυτή των Jiang και Mei, οι οποίοι δημοσίευσαν ένα άρθρο με κριτές που έδειξε ότι η πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 εξάλειψε τον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA στα λεμφοκύτταρα, έναν τύπο λευκών αιμοσφαιρίων που παίζουν σημαντικό ρόλο στο ανοσοποιητικό σας σύστημα . Τα λεμφοκύτταρα βοηθούν το σώμα σας να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις και τις χρόνιες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Ο επαγγελματίας αναλυτής δεδομένων Joel Smalley γράφει: 14

«Η ιική πρωτεΐνη ακίδας ήταν τόσο τοξική σε αυτό το μονοπάτι που έδιωξε το 90% της. Εάν ολόκληρη η πρωτεΐνη της ακίδας εισχωρούσε στον πυρήνα (στις ωοθήκες) και αρκετή από αυτή παρήχθη και κρεμόταν αρκετά πριν το σώμα μπορέσει να την ξεφορτωθεί, θα προκαλούσε καρκίνο. Ευτυχώς, σε περίπτωση φυσικής μόλυνσης, αυτό είναι απίθανο να συμβεί.

Δυστυχώς, το πειραματικό mRNA toxshot προκαλεί την παραγωγή πρωτεΐνης ακίδας (η ακίδα πλήρους μήκους που ταιριάζει ακριβώς — αμινοξύ για αμινοξύ — ολόκληρο το μήκος της πρωτεΐνης ακίδας του ιού 15 ) μέσα και γύρω από τον κυτταρικό πυρήνα και παράγεται για τουλάχιστον 60 ημέρες και σχεδόν σίγουρα περισσότερες. 16

Οι «ελεγκτές γεγονότων» είπαν ότι η πρωτεΐνη ακίδας του ιού δεν εισέρχεται στον πυρήνα, παρά το γεγονός ότι οι ειδικοί επιστήμονες έδειξαν ότι το κάνει απολύτως. Οι αρχές δημόσιας υγείας και οι ρυθμιστικές αρχές δήλωσαν ότι η πρωτεΐνη ακίδας του εμβολίου δεν εισέρχεται στον πυρήνα, παρά το γεγονός ότι οι κατασκευαστές mRNA τους υποβάλλουν φωτογραφίες που το κάνουν ως μέρος της εφαρμογής τους για επείγουσα χρήση…

ακίδα πρωτεΐνης μέσα στον πυρήνα

Οι Jiang και Mei, πολύ λογικά και εύλογα, προειδοποίησαν ότι η πρωτεΐνη ακίδας mRNA πιθανότατα θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα με την πρωτεΐνη ακίδας του ιού στο p53 και επομένως θα προκαλούσε καρκίνο… [Το] έγγραφο Jiang and Mei ανακλήθηκε λόγω ψευδών «εκφράσεων ανησυχίας» (EOC) σχετικά με τις μεθόδους της μελέτης, παρόλο που αποτελούν συνήθη πρακτική…

Λοιπόν, παρά την ανάκληση, η πρωτεΐνη ακίδας που κυκλοφορεί σε μεγάλες ποσότητες, στην άμεση γειτνίαση με τον κυτταρικό πυρήνα, για παρατεταμένες χρονικές περιόδους, εξακολουθεί να έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει καρκίνο σε αυτά τα κύτταρα (ωοθήκη, πάγκρεας, μαστός, προστάτης, λεμφαδένες ). Αυτοί οι καρκίνοι μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να αναπτυχθούν και επομένως είναι πιθανό να μην δούμε μεγάλο σήμα ασφάλειας για 5 ή 10 χρόνια».

Όπως σημειώθηκε από τον Smalley, ένας από τους συγγραφείς του EOC που οδήγησε στην ανάκληση της εργασίας ήταν ο Eric Freed, Ph.D., ο οποίος είναι επικεφαλής του Κέντρου Έρευνας για τον Καρκίνο του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ.

Είναι μόνιμος ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) και στο NIH από το 2002, 17 τις ίδιες τις υπηρεσίες που χρηματοδότησαν το jab mRNA της Moderna, ωστόσο αυτή η σύγκρουση συμφερόντων δεν αποκαλύφθηκε στο EOC.

Μια όχι και τόσο σπάνια περίπτωση καρκίνου

Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2022, το The Atlantic 18 παρουσίασε την ιστορία του Βέλγου ανοσολόγου Michel Goldman, 67 ετών, ο οποίος την άνοιξη του 2021 έλαβε το πρώτο και το δεύτερο εμβόλιο COVID-19. Το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς, διαγνώστηκε με λέμφωμα, καρκίνο του ανοσοποιητικού συστήματος.

Λίγες εβδομάδες μετά τη σάρωση και τη διάγνωση του σώματός του, έλαβε την πρώτη του αναμνηστική, νομίζοντας ότι το χρειαζόταν αφού σύντομα είχε ανοσοκατασταλθεί από τη χημειοθεραπεία. Όμως το αναμνηστικό προκάλεσε ραγδαία πτώση στην υγεία του.

Μια άλλη σάρωση σώματος στα τέλη Σεπτεμβρίου 2021, μόλις τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη του σάρωση, αποκάλυψε «ένα ολοκαίνουργιο καταιγισμό καρκινικών βλαβών – τόσα πολλά σημεία που φαινόταν σαν κάποιος να είχε πυροτεχνήματα μέσα στο σώμα του Μισέλ», γράφει η Roxanne Khamsi: 19

«Περισσότερο από αυτό, οι βλάβες ήταν πλέον εμφανείς και στις δύο πλευρές του σώματος, με νέες ομάδες να ανθίζουν στη δεξιά μασχάλη του Michel και κατά μήκος της δεξιάς πλευράς του λαιμού του.

σάρωση σώματος

Όταν ο αιματολόγος του Michel είδε τη σάρωση, του είπε να παρουσιαστεί απευθείας στο πλησιέστερο φαρμακείο του νοσοκομείου. Θα έπρεπε να αρχίσει να παίρνει στεροειδή χάπια αμέσως, του είπε. Μια τόσο γρήγορη εξέλιξη του λεμφώματος μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες ήταν πολύ ασυνήθιστη και δεν μπορούσε να διακινδυνεύσει να περιμένει ούτε μια μέρα παραπάνω.

Καθώς ακολουθούσε αυτές τις οδηγίες, ο Μισέλ ένιωσε μια έντονη ανησυχία ότι το αναμνηστικό εμβόλιο του COVID τον είχε κάνει κατά κάποιο τρόπο πιο άρρωστο. Ο αδερφός του [Σερζ, επικεφαλής της πυρηνικής ιατρικής στο νοσοκομείο του Université Libre de Bruxelles] έτρεφε μια παρόμοια ανησυχία.

Το ασύμμετρο σύμπλεγμα καρκινικών κόμβων γύρω από την αριστερή μασχάλη του Michel στην αρχική σάρωση είχε ήδη φανεί «λίγο ενοχλητικό», όπως είπε ο αδελφός του. ειδικά δεδομένου ότι οι δύο πρώτες δόσεις εμβολίου του Michel είχαν χορηγηθεί από εκείνη την πλευρά. Τώρα είχε κάνει μια αναμνηστική βολή στο άλλο χέρι και η ασυμμετρία του καρκίνου ανατράπηκε.

Τα αδέρφια ήξεραν ότι αυτό μπορεί να ήταν απλώς μια απόκοσμη σύμπτωση. Αλλά δεν μπορούσαν να κλονίσουν την αίσθηση ότι ο Μισέλ είχε βιώσει μια πολύ σπάνια αλλά απειλητική για τη ζωή παρενέργεια του εμβολιασμού κατά του COVID. 20

Τα T Cells Gone Berserk

Ο Γκόλντμαν, ο οποίος ήταν από νωρίς πρωταθλητής των λήψεων του mRNA COVID, τώρα «υποψιάστηκε ότι ήταν το άτυχο θύμα τους», γράφει ο Χάμσι. 21 Αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τον καρκίνο του παρά τους φόβους ότι οι «αντι-vaxxers» θα τον χρησιμοποιούσαν για να επιχειρηματολογήσουν ενάντια στο εμβόλιο του COVID. Η ανησυχία του για τους ανθρώπους που είχαν τον ίδιο τύπο καρκίνου είχε κερδίσει.

Υπάρχουν περίπου 30 διαφορετικοί υποτύποι λεμφώματος. Το είδος της Goldman – αγγειοανοσοβλαστικό λέμφωμα Τ-κυττάρων – επιτίθεται στα βοηθητικά Τ-κύτταρα των ωοθυλακίων, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανοσολογική απόκριση του σώματός σας στα εισβάλλοντα παθογόνα.

Τα βοηθητικά Τ κύτταρα χρησιμεύουν ως αγγελιοφόρος μεταξύ των δενδριτικών κυττάρων, τα οποία αναγνωρίζουν το παθογόνο, και των Β κυττάρων που παράγουν τα κατάλληλα αντισώματα. Τα εμβόλια του mRNA COVID «είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στη δημιουργία αυτού του μηνύματος και στην ώθηση της διέλευσής του μέσω των βοηθητικών Τ κυττάρων», γράφει ο Khamsi.

Αυτή η ενεργοποίηση των βοηθητικών Τ κυττάρων είναι μέρος αυτού που κάνει τα jabs COVID να λειτουργούν. Αλλά η Goldman άρχισε να υποψιάζεται ότι η ανανέωση αυτών των βοηθητικών Τ κυττάρων θα μπορούσε σε ορισμένες περιπτώσεις να τους προκαλέσει έξαρση, με αποτέλεσμα όγκους ή επιδείνωση των ήδη υπαρχόντων.

Άλλες Αναφορές Περιπτώσεων

Η Goldman ήταν τυχερή. Έζησε για να μιλήσει για αυτό. Πολλοί άλλοι δεν ήταν τόσο τυχεροί. Και ενώ εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι μια «υπερ-σπάνια» περίπτωση, από τότε έλαβε αναφορές από άλλους ασθενείς που ανέπτυξαν ξαφνικά αγγειοανοσοβλαστικό λέμφωμα Τ-κυττάρων μετά τις βολές τους. Όπως αναφέρει ο Khamsi: 22

«Γύρω στο χρόνο της παρακολούθησής του τον Φεβρουάριο, ο Μισέλ έλαβε ένα μήνυμα από έναν γιατρό που είχε διαβάσει την αυτοαναφορική αναφορά περίπτωσής του. Η μητέρα του γιατρού είχε διαγνωστεί με τον ίδιο υποτύπο λεμφώματος που είχε ο Μισέλ μετά από αναμνηστικό εμβόλιο για τον COVID. Πιο πρόσφατα, έλαβε ένα email από μια γυναίκα της οποίας η αδερφή είχε εμβολιαστεί και έλαβε αυτή τη διάγνωση τον επόμενο μήνα».

https://www.gospanews.net/en/2021/03/23/mrna-vaccines-cancer-risks-wlo-crimes-against-humanity/

Τον Αύγουστο του 2022, η Frontiers in Medicine δημοσίευσε μια αναφορά περιστατικού 23 που περιγράφει «ταχεία εξέλιξη του λεμφώματος Β-κυττάρων οριακής ζώνης» μετά το εμβόλιο COVID. Η 80χρονη Γιαπωνέζα που εμφανίζεται στην έκθεση ανέπτυξε έναν αξιοσημείωτο όγκο την επόμενη κιόλας μέρα μετά τον πρώτο της πυροβολισμό. Σύμφωνα με τους συγγραφείς: 24

«Αρχικά, υποπτευόμασταν καλοήθη λεμφαδενοπάθεια κεφαλής και τραχήλου ως παρενέργεια του εμβολιασμού. Εννέα εβδομάδες αργότερα, ο αριθμός των διογκωμένων υπογνάθιων και παρωτιδικών αδένων αυξήθηκε και οι λεμφαδένες μεγάλωσαν περαιτέρω.

Τέλος, η δεξιά κροταφική μάζα διαγνώστηκε ως λέμφωμα Β-κυττάρων οριακής ζώνης με βάση τα ευρήματα ανοσοϊστοχημικής και κυτταρομετρίας ροής δειγμάτων βιοψίας.

Τα ευρήματά μας υποδεικνύουν ότι παρόλο που συνιστάται 4-6 εβδομάδες παρατήρησης για φλεγμονή των λεμφαδένων μετά τον δεύτερο εμβολιασμό, η κακοήθεια θα πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη στη διαφορική διάγνωση της λεμφαδενοπάθειας μετά τον εμβολιασμό».

 

Το COVID Jab είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικό σε ασθενείς με λέμφωμα

 

Τον Μάιο του 2022, μια μελέτη ενός κέντρου 25 στο Πανεπιστήμιο Emory ανακάλυψε ότι η χυμική ανοσολογική απόκριση σε ασθενείς με λέμφωμα μη Hodgkin (NHL) ή χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία (CLL) μειώθηκε σημαντικά μετά από ένα εμβόλιο COVID, σε σύγκριση με άτομα που έκαναν δεν έχουν καμία από αυτές τις διαγνώσεις.

Οι ασθενείς με NHL ή CLL επίσης δεν είχαν σχεδόν την ίδια απόκριση αντισωμάτων στο εμβόλιο. Μόνο το 68% από αυτούς ανέπτυξαν εξουδετερωτικά αντισώματα κατά του SARS-CoV-2 μετά τη δεύτερη δόση, σε σύγκριση με το 100% των υγιών μαρτύρων. Οι ασθενείς με NHL/CLL που είχαν υποβληθεί σε θεραπείες με αντι-CD20 εντός ενός έτους από την πρώτη δόση είχαν τα χαμηλότερα επίπεδα αντισωμάτων.

Οι υπερτροφοδοτούμενοι καρκίνοι γίνονται πιο διαδεδομένοι

Δεδομένα από την Defense Medical Epidemiology Database (DMED) 26 – ιστορικά μια από τις πιο καλοδιατηρημένες και πιο βασισμένες σε ιατρικές βάσεις δεδομένων στον κόσμο – έδειξαν ότι, σε σύγκριση με τους μέσους όρους της προηγούμενης πενταετίας, ο καρκίνος στο Υπουργείο Άμυνας ( DOD) το προσωπικό το 2021 εκτοξεύτηκε στα ύψη.

Συνολικά, οι καρκίνοι τριπλασιάστηκαν μεταξύ των στρατιωτικών και των μελών των οικογενειών τους μετά την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID. Ο καρκίνος του μαστού αυξήθηκε κατά 487%. Εκρηκτικά ποσοστά καρκίνου παρατηρούνται και αλλού. Ένας από τους πρώτους που προειδοποίησε ότι οι πυροβολισμοί μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο ήταν ο Δρ Ράιαν Κόουλ, ένας παθολόγος που έχει το δικό του παθολογικό εργαστήριο.

Υποψιάζεται ότι τα εμβόλια επιταχύνουν ήδη υπάρχοντες καρκίνους μέσω της απορρύθμισης του ανοσοποιητικού. 27 Παρατήρησε ότι οι καρκίνοι που προηγουμένως ήταν καλά ελεγχόμενοι θα εξελίσσονταν ξαφνικά εκτός ελέγχου και θα οδηγούσαν γρήγορα σε θάνατο μόλις έπαιρναν το εμβόλιο για τον COVID.

Ο Σουηδός παθολόγος, ερευνητής και ανώτερος ιατρός στο Πανεπιστήμιο του Λουντ, Δρ. Ούτε Κρούγκερ, παρατήρησε επίσης μια έκρηξη στους ταχέως εξελισσόμενους καρκίνους στον απόηχο των εμβόλων του COVID. Για παράδειγμα, έχει παρατηρήσει: 28 , 29

 • Οι καρκινοπαθείς γίνονται νεότεροι — Η μεγαλύτερη αύξηση σημειώνεται μεταξύ των ατόμων ηλικίας 30 έως 50 ετών
 • Τα μεγέθη των όγκων είναι δραματικά μεγαλύτερα — Ιστορικά, όγκοι 3 εκατοστών βρέθηκαν συνήθως τη στιγμή της διάγνωσης του καρκίνου. Τώρα, οι όγκοι που βρίσκουν είναι τακτικά 4 έως 12 εκατοστά, γεγονός που υποδηλώνει ότι αναπτύσσονται με πολύ ταχύτερο ρυθμό από τον κανονικό
 • Οι πολλαπλοί όγκοι σε πολλαπλά όργανα γίνονται όλο και πιο συχνοί
 • Η υποτροπή και η μετάσταση αυξάνονται — η Κρούγκερ επισημαίνει ότι πολλοί από τους καρκινοπαθείς που βλέπει βρίσκονται σε ύφεση εδώ και χρόνια, μόνο που ξαφνικά κατακλύζονται από ανεξέλεγκτη ανάπτυξη καρκίνου και μετάσταση λίγο μετά το εμβόλιο COVID

Αυτοί οι «turbo-καρκίνοι», όπως τους αποκαλεί ο Kruger, δεν μπορούν να εξηγηθούν με καθυστερημένες εξετάσεις καρκίνου λόγω των lockdown και άλλων περιορισμών για τον COVID, καθώς αυτές οι μέρες έχουν περάσει προ πολλού. Οι ασθενείς, παρόλο που έχουν πρόσβαση σε ιατρικές εξετάσεις όπως και τα προηγούμενα χρόνια, εμφανίζονται με κατάφωρα επιδεινούμενες αναπτύξεις όγκων και πιστεύει ότι αυτό οφείλεται στο ότι οι καρκίνοι «φορτίζονται με στροβιλοσυμπιεστή» από τα εμβόλια του mRNA.

Είναι ανησυχητικό, όπως περιγράφεται στο « Πώς κρύβονται οι θάνατοι από τον καρκίνο από τα κρούσματα COVID », η ανάλυση των δεδομένων της Εβδομαδιαίας Έκθεσης Νοσηρότητας και Θνησιμότητας των ΗΠΑ (MMWR) υποδηλώνει ότι τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ φιλτράρουν και επαναπροσδιορίζουν τους θανάτους από καρκίνο ως θανάτους από COVID από τον Απρίλιο του 2021 για την εξάλειψη του καρκινικού σήματος. Το σήμα κρύβεται αντικαθιστώντας την υποκείμενη αιτία θανάτου με την κύρια αιτία θανάτου.

από τον Joseph Mercola – αρχικά δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό του Mercola.com


 

ΠΗΓΗGospa News

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 1,283


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα