Ενημερώστε γρήγορα και άμεσα. ΟΧΙ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Ενημερώστε γρήγορα και άμεσα. ΟΧΙ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

4 Σεπτεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,041
Μοίρασέ το

 

Με την σιωπηρή έγκριση των εταιριών κινητής και το υπερσυστημα χαφιές της Κατεχακη


Παραθέτω την ενημέρωση, προς γνώση…

Εσείς θ’ αποφασίσετε αν θα πάρετε μαζί σας τα κινητά σας (χαφιέδες), ή όχι στις διαδηλώσεις που θα συμμετάσχετε…

 

Προσωπικά, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πώς θα ενεργοποιήσουν κάμερα μικρόφωνα/gps στην x συσκευή?

Είτε, α) θα πρέπει να εγκαταστήσουν σχετικό λογισμικό στην συσκευή-στόχο
(που μπορεί να μην είναι πάντα εφικτό, και οπωσδήποτε σχετικα ευκολο να γίνει σε μεγάλη κλίμακα),
είτε β) το backdoor είναι built-in?

 

Με την σιωπηρή έγκριση των εταιριών κινητής και το υπερσυστημα χαφιές της Κατεχακη

Στις κάμερες με τεχνητή νοημοσύνη, που έχουν εγκατασταθεί πιλοτικά σε χώρες της ΕΕ, σε Ρωσία, Κίνα, Σερβία και αλλού, προστίθεται τώρα η τεχνολογία αναγνώρισης βαδίσματος «Gait recognition technology (GRT)», που για να ταυτοποιήσει ένα άτομο αναλύει το σχήμα του σώματος και τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο κινείται όταν περπατάει ή τρέχει.

 

Η τεχνολογία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αρκετά μεγάλη απόσταση (μέχρι και στα 50 μέτρα), σε αντίθεση με την αναγνώριση προσώπων, που απαιτεί πιο κοντινές και λεπτομερείς εικόνες.

Επίσης, μπορεί να αναγνωρίσει με ακρίβεια ένα άτομο ακόμα και όταν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του καλύπτονται.

Για την αναγνώριση και την ταυτοποίηση, το GRT ανατρέχει επίσης στην ανάλυση εικόνων, φωτογραφιών και βίντεο, από διαμαρτυρίες που έχουν «ανέβει» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Καθώς συλλέγονται τα δεδομένα σώματος των διαδηλωτών, μπορούν στη συνέχεια να προστεθούν σε προϋπάρχουσες ή νέες λίστες παρακολούθησης των ατόμων που συμμετέχουν σε διαδηλώσεις, για μελλοντική αντιστοίχιση και ταυτοποίηση.

 

Μιλάμε δηλαδή για έναν τέλειο συγχρονισμό των τεχνολογιών καταγραφής και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης στον χαφιεδισμό και την παρακολούθηση

 

Πηγή

Προβολές : 1,041


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα