Ενοχλήθηκαν κι αυτοί, από τις δηλώσεις Πολάκη... ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ!!!

Ενοχλήθηκαν κι αυτοί, από τις δηλώσεις Πολάκη... ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ!!!

28 Φεβρουαρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:603
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω παρακατούλια…

Μαργαρίτα Στενιώτη, πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων: Η ανάρτηση Πολάκη συνιστά συνταγματική εκτροπή

Στενιώτη
Πάμε να τους ξεβρακώσουμε…
Κυρία Στενιώτη, οι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ;
ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ;
ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ;
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ;
ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ;
Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ FUNDS, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ;
ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ;;;
ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ;
ΟΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ;
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ;;;
Ήρεμα ρωτάω…
Δώστε απαντήσεις σ’ αυτά τα δημόσια ερωτήματα, που δεν τα υποβάλω εγώ, αλλά η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, γιατί Σ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΤΕ ΣΙΩΠΗΣΑΤΕ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.
Είναι προφανές πως δεν έχετε ακόμα αντιληφθεί πόσο σας μισεί ο ελληνικός λαός…
ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΘΝΟΥΣ.
ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ, Μαργαρίτα Στενιώτη…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Θυμάστε μια συνέντευξή σας, πριν αρκετά χρόνια, στην οποία είχατε παραδεχθεί πως ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ;;;
Αυτό το βίντεο εξαφανίστηκε… το έφαγε η μαρμάγκα… ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;
Σας έχω όμως άλλες… “λιχουδιές”… τι λέγατε το 2019, και γιατί σιωπάτε τώρα…  Οπότε, γιατί θίγεστε κυριά Στενιώτη μου, μ’ αυτά που είπε ο Πολάκης;;; (ο οποίος για να είμαι ειλικρινής, μου είναι απωθητικότατος και αντιπαθής)…

“Είναι σοκαριστική η εικόνα των επικηρυγμένων προσώπων”, αναφέρει η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Μαργαρίτα Στενιώτη, μιλώντας στην για το θέμα Πολάκη που έχει πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις.

Η ανάρτηση Πολάκη συνιστά συνταγματική εκτροπή

“Σε δημοκρατικά πολιτεύματα δεν νομίζω ότι υπάρχουν δηλώσεις, όχι μόνο πολιτικού αλλά οποιουδήποτε προσώπου για ομαδικές εκκαθαρίσεις θεσμικών οργάνων του δημοκρατικού μας πολιτεύματος (…) Η συγκεκριμένη ανάρτηση – η λίστα των ονομάτων, το κολάζ των φωτογραφιών – συνιστά συνταγματική εκτροπή. Διότι η ονομαστική στοχοποίηση, οι απειλές, οι προγραφές δικαστικών και δημοσιογράφων δεν συνιστούν μόνο έλλειψη σεβασμού στο κράτος δικαίου αλλά βαρύτατο πλήγμα στο δημοκρατικό μας πολίτευμα”, εξήγησε η πρόεδρος.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων “ήδη έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση αλλά θα κλιμακώσει τις αντιδράσεις της”, διευκρίνισε η κ. Στενιώτη. “Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα, τίθεται θέμα συνταγματικής νομιμότητας”.

Ωστόσο, υπάρχει θέμα και στο δεύτερο μέρος, το οποίο “παραβλέπουμε”. Συνιστά “μια προαναγγελία χειραγώγησης των θεσμών της Δικαιοσύνης. Ομιλεί περί εκδίωξης δικαστών, περί εθελουσίας εξόδου και δημιουργεί μία νέα σχολή δικαστών, μέσα από την οποία θα προσλάβουμε τα δικά μας παιδιά, τους δικούς μας δικαστές. Αυτά έρχονται σε αντίθεση με το κράτος δικαίου”.

Ο κ. Πολάκης επιθυμεί μια χειραγωγημένη Δικαιοσύνη
Ερωτώμενη ποια θεωρεί ότι είναι τα αίτια μίας τέτοιας ανάρτησης, η κ. Στενιώτη ανέφερε: “Δεν είναι μεμονωμένη η τοποθέτηση του κ. Πολάκη, έχει ξανακάνει τέτοιες δηλώσεις. Φανερώνει την αντίληψή του για τον θεσμό της Δικαιοσύνης. Επιθυμεί μια χειραγωγημένη Δικαιοσύνη”.

 

 

Πηγή

Προβολές : 603


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα