Ενώ όλοι είχαν την προσοχή τους αποσπασμένη, ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ τις ΕΝΕΣΕΙΣ για τον COVID στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. Δεν υπάρχει πλέον ευθύνη…

Ενώ όλοι είχαν την προσοχή τους αποσπασμένη, ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ τις ΕΝΕΣΕΙΣ για τον COVID στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. Δεν υπάρχει πλέον ευθύνη…

13 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:889
Μοίρασέ το

 

 

Λοιπόν, παιδιά, «ψήφισαν» για να βάλουν αυτές τις ενέσεις COVID-19 στα μωρά σας – συμπεριλαμβανομένων των τροποποιημένων εκδόσεων mRNA – και αυτό σημαίνει ότι είναι απαλλαγμένοι από κάθε ευθύνη, χωρίς καθεστώς EUA, για πάντα. 

Αυτό σημαίνει ότι ΕΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ από αυτές τις ακόμα πειραματικές τροποποιημένες ΕΝΕΣΕΙΣ mRNA COVID – που το μωρό σας δεν χρειάζεται ΚΑΘΟΛΟΥ – τότε ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ όσον αφορά την ευθύνη των κατασκευαστών προϊόντων, σε οποιοδήποτε επίπεδο. 

Αυτή δεν είναι μια νέα ιστορία, αλλά σίγουρα πρόκειται να γίνει μια ιστορία που θα μοιραστούν όλο και περισσότεροι γονείς αν δεν πουν ΟΧΙ σε αυτήν την παραφροσύνη. 

 

 

 

 

ΕΛΕΟΣ… ΓΟΝΕΙΣ, ΜΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ…

 

ΜΗΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ…

 

ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ mRNA…

 

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

*

Ανατρέξτε στην προηγούμενη έγγραφή μου σχετικά με αυτό το θέμα, για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα εμβολίων παιδικής ηλικίας του NHS. Έγραψα ένα άλλο άρθρο για αυτό το θέμα, αλλά έχω γράψει τόσα πολλά, κυριολεκτικά δεν μπορώ να το βρω. Βοηθήστε με να το βρω; 🙂

Λοιπόν, παιδιά, «ψήφισαν» για να βάλουν αυτές τις ενέσεις COVID-19 στα μωρά σας – συμπεριλαμβανομένων των τροποποιημένων εκδόσεων mRNA – και αυτό σημαίνει ότι είναι απαλλαγμένοι από κάθε ευθύνη, χωρίς καθεστώς EUA, για πάντα. 

Αυτό σημαίνει ότι ΕΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ από αυτές τις ακόμα πειραματικές τροποποιημένες ΕΝΕΣΕΙΣ mRNA COVID – που το μωρό σας δεν χρειάζεται ΚΑΘΟΛΟΥ – τότε ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ όσον αφορά την ευθύνη των κατασκευαστών προϊόντων, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Αυτή δεν είναι μια νέα ιστορία, αλλά σίγουρα πρόκειται να γίνει μια ιστορία που θα μοιραστούν όλο και περισσότεροι γονείς αν δεν πουν ΟΧΙ σε αυτήν την παραφροσύνη.

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με αυτό στον ιστότοπο του Gateway Pundit : Ο Jim Hoft δημοσίευσε αυτό το άρθρο στις 10 Φεβρουαρίου 2023.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

(Ο ορισμός της “παράνοιας”)

Παραφροσύνη ή έλλειψη ικανότητας κατανόησης που εμποδίζει κάποιον να έχει τη νοητική ικανότητα που απαιτείται από το νόμο για να συνάψει μια συγκεκριμένη σχέση, κατάσταση ή συναλλαγή ή που απαλλάσσει κάποιον από την ποινική ή αστική ευθύνη.

Σύμφωνα με το CDC, το 6 μηνών μωρό σας χρειάζεται αυτές τις τροποποιημένες ενέσεις mRNA από τον COVID. 

Παρακάτω είναι μόνο ένα στιγμιότυπο οθόνης της πολύ μεγαλύτερης λίστας λήψεων που το CDC ισχυρίζεται ότι χρειάζεται το μωρό σας. 

Και πάλι, HEPB κατά τη γέννηση; Δεν αρκεί αυτό και μόνο για να πει ένας γονιός ΟΧΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ! σε όλες τις «συστάσεις» του CDC;

Εικόνα 1: Στιγμιότυπο οθόνης από https://www.cdc.gov/vaccines/schedules/hcp/imz/child-adolescent.html

Και πάλι, αυτό σημαίνει ότι η προστασία της ευθύνης έχει πλέον ακυρωθεί.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΤΡΑΥΜAΤΙΣΤΕΙ Ή ΠΕΘΑΝΕΙ. 

Στην πραγματικότητα, τις περισσότερες φορές, σύμφωνα με την έρευνά μου, εάν ένα μωρό πεθάνει από «SIDS», οι γονείς ενοχοποιούνται από τις «αρχές» που καλούνται να διερευνήσουν. 

Φανταστείτε ότι χάνετε το μωρό σας λόγω «άλλων» περιστάσεων και ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ. 

Σε τι τραγικό κοινωνικό κατασκεύασμα ζούμε.

Ακούστε, δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα να πούμε εδώ από αυτό: από τη δική μου άποψη, αν το μωρό μου γεννιόταν υγιές, θα το θήλαζα με λαχταριστό γάλα της μαμάς για να προωθήσω την ανοσία πλήρους κάλυψης και μετά θα το άφηνα να μεγαλώσει.

Ποτέ δεν θα έκανα ένεση στο μωρό μου με εξωγενείς παράγοντες που δυνητικά περιέχουν κάθε είδους μολυσματικές ουσίες και σίγουρα δεν θα άφηνα ποτέ να του κάνουν ένεση στους 6 μήνες με ένα εξαρχής ξεπερασμένο προϊόν που βασίζεται σε νέες τεχνολογίες για έναν ιό που δεν αποτελεί απειλή για το δικό μου μωρό μου.

Αυτές οι λήψεις mRNA, για άλλη μια φορά, έχουν αξιοθρήνητα προφίλ ασφάλειας και ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ σε ΒΡΕΦΗ. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ να προβλέψουμε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα ανάπτυξης και σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν την αρχική λήψη που είναι πολύ ξεπερασμένη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Εάν εκατομμύρια ενήλικες αναφέρουν ανεπιθύμητα συμβάντα – από νευρολογικά έως καρδιαγγειακά προβλήματα μέχρι θάνατο – σε χρονική εγγύτητα με αυτές τις λήψεις, τότε πώς στο διάολο θα το κάνουν τα μωρά; Είναι καινούργια. Χρειάζονται χρόνο για να αναπτυχθούν καθώς η φύση έχει σχεδιαστεί χωρίς εξωγενείς ενέσιμους παράγοντες.

Υπάρχουν 3.610 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών στο VAERS έως τις 10 Φεβρουαρίου 2023, χωρίς να περιλαμβάνεται ο παράγοντας χαμηλότερης αναφοράς. Και πάλι, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι για τα μωρά δεν έχουν «εξουσιοδοτηθεί» να γίνονται ενέσεις με αυτά τα προϊόντα για πολύ καιρό.

 


Εικόνα 2: Αναφορές VAERS για ανεπιθύμητες ενέργειες για μωρά ηλικίας 0-4 ετών.

Μπορεί να είναι καλά νέα ότι η υπ’ αριθμόν ένα αναφερόμενη ανεπιθύμητη ενέργεια στην ηλικιακή κατηγορία 0-4 ετών για τα εμβόλια για τον COVID είναι «Χορηγήθηκε προϊόν που έχει λήξει».

Παρακαλούμε, αξιολογήστε με διαίσθηση και καρδιά εάν ο παρακάτω πίνακας έχει νόημα ή όχι.

 


Εικόνα 3: Εξαγωγή από https://www.cdc.gov/vaccines/schedules/easy-to-read/child-easyread.html https://www.cdc.gov/vaccines/parents/downloads/parent-ver- sch-0-6yrs.pdf

Και εδώ είναι οι προσχεδιασμένες πληροφορίες δοσολογίας «Future Product» για μωρά ηλικίας 0-4 ετών.

 

Εικόνα 4: Εξαγωγή από τον Ενημερωμένο 6/2/22 Ενημερωμένος Οδηγός Λειτουργικού Σχεδιασμού Παιδιατρικού Εμβολιασμού του CDC — Πληροφορίες για το εμβόλιο COVID-19 για παιδιά 6 μηνών έως 4 ετών και/ή εμβόλιο COVID-19 για παιδιά 6 μηνών έως 5 Χρονών https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/downloads/Pfizer-Pediatric-Reference-Planning.pdf

Ως τελευταίο σημείο, στην πρόσφατη κοινή ακρόαση της Υποεπιτροπής Υγείας και της Υποεπιτροπής Εποπτείας και Ερευνών σχετικά με την ομοσπονδιακή απάντηση στο COVID-19 , η Walensky κατέθεσε τα εξής:

«Πιστεύω ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε [ότι] ο λόγος που η ACIP συνέστησε και το CDC πρότεινε την εισαγωγή του εμβολίου COVID-19 στο παιδιατρικό πρόγραμμα, ήταν ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να καλυφθεί στο πρόγραμμα ‘Εμβόλια για τα Παιδιά’. Ήταν ο μόνος τρόπος που τα ανασφάλιστα παιδιά μας θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στα εμβόλια. Αυτός ήταν ο λόγος να το βάλουμε στο πρόγραμμα. 

Δεν μπορεί να είναι επιλέξιμο για το πρόγραμμα Εμβόλια για Παιδιά να είναι διαθέσιμο στους υποασφαλισμένους, εκτός εάν είναι σε αυτό το χρονοδιάγραμμα. 

Αυτός ήταν ο λόγος να το βάλω εκεί. Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να το διορθώσω», είπε η Walensky.

Όπως σωστά αναφέρει ο Jim Hoft στο άρθρο του στο Gateway Pundit , «Η Walensky είπε ψέματα ενόρκως. Τα εμβόλια για παιδιά (VFC) και το πρόγραμμα εμβολιασμού παιδικής ηλικίας είναι δύο ξεχωριστά προγράμματα».

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 889


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα