Εξαιρετικά Ανησυχητικό: Ανάλυση Των Συστατικών Των Εμβολίων Από Γερμανό Βιομηχανικό Μηχανικό

Εξαιρετικά Ανησυχητικό: Ανάλυση Των Συστατικών Των Εμβολίων Από Γερμανό Βιομηχανικό Μηχανικό

19 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,333
Μοίρασέ το

 

 

Διαπίστωσε ανησυχητικά αποτελέσματα:

Βρήκε βοηθητικές ουσίες (adjuvants), που δεν αναφέρονταν από τον κατασκευαστή, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικά τοξικής ουσίας Αντιμόνιο (το ίδιο τοξικό με το αρσενικό).

Μετάφραση: Απολλόδωρος

13 Ιανουαρίου 2023 | USMortality.com | Διαβάστε το εδώ

 

Ένας Γερμανός βιομηχανικός μηχανικός ανέλυσε δείγματα παρτίδων εμβολίων COVID-19 που καλύπτουν πάνω από 1 εκατομμύριο δόσεις.

Ο Γερμανός βιομηχανικός μηχανικός κ. Holger Reißner, πρώην σύμβουλος του γερμανικού ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Robert-Koch, ανέλυσε πολλές παρτίδες εμβολίων ως προς τη συνοχή και τα συστατικά τους.

Διαπίστωσε ανησυχητικά αποτελέσματα:

1).- Το μέγεθος των σωματιδίων ήταν έως και 23 φορές υψηλότερο από το επιτρεπόμενο όριο!

> Μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος: 0,22μ (220nm)

> Βρέθηκε μέγεθος σωματιδίων: 2-5μ (2000-5000nm)

Αυτό σημαίνει ότι το μέγεθος των σωματιδίων ήταν έως και 23 φορές μεγαλύτερο από αυτό που κανονικά επιτρέπεται σε ένα υγρό που έχει εγκριθεί για έγχυση.

Σύμφωνα με τον κ. Reißner, αυτά τα μεγάλα σωματίδια αποτελούνται κυρίως από κρυστάλλους χοληστερόλης που πιθανώς σχηματίζονται κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε: “Μικρόλυση, ίνωση & θρόμβωση” των αιμοφόρων αγγείων

Αυτό σημαίνει ότι το τριχοειδές αγγείο μπορεί να φράξει, γεγονός που θα εξηγούσε τις παρενέργειες που έχουν παρατηρηθεί τόσο ευρέως.

Image

2).- Ο κ. Reißner βρήκε επίσης άκρως ανησυχητικά συστατικά στις ενέσεις:

Βρήκε βοηθητικές ουσίες (adjuvants), που δεν αναφέρονταν από τον κατασκευαστή, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικά τοξικής ουσίας Αντιμόνιο (το ίδιο τοξικό με το αρσενικό).

https://en.wikipedia.org/wiki/Antimony


3).- Επίσης, είναι πλέον γνωστό ότι τα κατιονικά υγρά νανοσωματίδια (λιπίδια, LNP’s) είναι από μόνα τους εξαιρετικά τοξικά και προκαλούν ήδη φλεγμονή και κυτταρική βλάβη.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2589004221014504

4).- Τέλος, επιβεβαίωσε και τον τοξικό ρόλο της ίδιας της πρωτεΐνης spike, η οποία έχει βρεθεί σε αρκετές αυτοψίες.

Αυτό εξηγεί γιατί μόνο το 2021, η γερμανική κυβέρνηση παραδέχτηκε ότι (τουλάχιστον) 254 άνθρωποι πέθαναν ως άμεση συνέπεια αυτών των ενέσεων:

Βρείτε την πλήρη συνέντευξη με τον κ. Reißner εδώ (στα γερμανικά):

https://auf1.tv/berlin-mitte-auf1/berlin-mitte-auf1-wir-erleben-das-sterben-der-geimpften/

Το βίντεο εδώ —»> https://gegenstimme.tv/w/k1ic5v2ntA9WnquzCmAaZq


Apollodoros’s Newsletter
Ντοκυμαντέρ: “Το Τέλος της Θεωρίας των Μικροβίων / Ιών” – ΒΙΝΤΕΟ (Ελληνικοί υπότιτλοι)
Watch now (155 min) | Μετάφραση: Απολλόδωρος 22 Ιουνίου 2022 | Spacebusters | Διαβάστε το εδώ…
Read more
Apollodoros’s Newsletter
Αποχαιρετισμός στην Ιολογία – Έκθεση Eμπειρογνώμονα (Expert Edition)
Μετάφραση: Απολλόδωρος 15 Σεπτεμβρίου 2022, Dr.Sam Bailey Διαβάστε το εδώThanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work…
Read more

—-Δικτυογραφία :

Highly Alarming: Analysis of Vaccine Ingredients by German Industrial Engineer

All-Cause Mortality Monitoring – USMortality.com
Highly Alarming: Analysis of Vaccine Ingredients by German Industrial Engineer
The German Industrial Engineer Mr. Holger Reißner, a former consultant to the German Federal Robert-Koch-Institute, has analyzed many vaccine charges for its consistency and ingredients. All-Cause Mortality Monitoring – USMortality.com is a reader-supported publication. To receive new posts and support my work, consider becoming a free or paid subscriber…
Read more

 

Πηγή  https://apollodoros.substack.com/p/a62

Προβολές : 1,333


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα