ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΟΗΜΟΝΕΣ... ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ. Όλα για την ΕΙΚΟΝΑ και ΑΞΙΑ ΜΗΔΕΝ.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΟΗΜΟΝΕΣ... ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ. Όλα για την ΕΙΚΟΝΑ και ΑΞΙΑ ΜΗΔΕΝ.

4 Μαΐου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:765
Μοίρασέ το

 

Ένα πολιτικό ΤΣΙΡΚΟ, όπου ο καθένας έχει περάσει από 5-10 κόμματα σε ελάχιστα χρόνια, όπου σε όλα επεδίωκε εμφανέστατα το προσωπικό του συμφέρον, αλλάζουν ονόματα, ξανα-αλλάζουν ονόματα και σύμβολα, πλέον κανείς δεν ξέρει ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΟΙΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, ΠΟΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ, αν είναι νόμιμος κάτοχος ή στην φαντασία του, και γενικώς γίνεται ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ.
.

Και περίμεναν ότι ένα τέτοιο ΧΑΟΣ που έφτιαξαν δεν θα το αξιοποιούσε ο Κούλης για να τους στείλει “νομότυπα” για πολιτικό παρκάρισμα;;;

 

Πήξαμε στους “μπατριώτες” που θέλουν να μας σώσουν… μας στραβώνουν με τα λογότυπα και τα κραυγαλέα ονόματα των κομμάτων τους, αυτοί που δεν είναι άξιοι να τα βάλουν με το πραγματικό αφεντικό της Ελλάδας… αυτοί που υπόσχονται να μας βγάλουν από τα μνημόνια, και μόλις ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ τους πει “σκάσε ρε βλάκα” θα χεστούν πάνω τους…

Και μόνο που τόσα κόμματα θέλουν να συμμετάσχουν στις ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, που ορίζει ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ, αντιλαμβάνεται ο νοήμων πολίτης, πως ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η εμμονή των κομμάτων σώνει και καλά να πάρουν ΟΝΟΜΑΤΑ και ΣΥΜΒΟΛΑ πιασάρικα, αντί στην ΠΡΑΞΗ με την ΔΡΑΣΗ τους να τους τα απονείμει ο ίδιος ο λαός με όλη του την καρδιά, διότι ΘΑ ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ,
μου θυμίζουν κάτι “γνήσια” αθλητικά παπούτσια ADIDAS που φτιάχνουν κάποιοι στο Egaleo city, ή κάτι γυναικεία φορέματα “υψηλής ραπτικής” γνωστού μόδιστρου τα οποία έφτιαχναν Αφγανοί στο Περιστέρι!!
.
Δηλαδή όλα για την ΕΙΚΟΝΑ και ΑΞΙΑ ΜΗΔΕΝ.
.
Η Αμερικάνικη Google, η HP, η Ρώσσικη Yandex, η Γερμανική Mercedes, η Ιταλική Ferrari, η Κινέζικη Huawei δεν είναι στην κορυφή λόγω του πιασάρικου ονόματός τους, ούτε του συμβόλου τους.
Για την ακρίβεια τα ονόματά τους πρακτικά δεν σημαίνουν ΤΙΠΟΤΕ! και τα σήματά τους είναι κοινοτυπίες! Και όμως ΣΑΡΩΝΟΥΝ στην διεθνή αγορά. ΓΙΑΤΙ;;;
.
Διότι είναι ΣΟΒΑΡΟΙ. Δεν βγάζουν στην αγορά ΣΑΒΟΥΡΕΣ. Μελετούν δεδομένα, δεν αδιαφορούν στο τι χρειάζεται πραγματικά η αγορά. Δεν αναδεικνύουν στις ΚΡΙΣΙΜΕΣ θέσεις τους όποιο περαστικό λαμόγιο “είδε φως και μπήκε”. Δεν κοροϊδεύουν την πελατεία τους ότι θα φτιάξουν διαστημόπλοια.
.
Αντίθετα, μελετούν και ετοιμάζουν το μέλλον τους, δουλεύουν ΣΚΛΗΡΑ, παράγουν ΣΟΒΑΡΟ επιστημονικό έργο στον τομέα της η κάθε μία, ικανοποιούν πραγματικές ανάγκες της αγοράς τους, και αυτή τους το αναγνωρίζει και τους το ανταποδίδει με την εμπιστοσύνη της.
.
Ολοι αυτοί οι κολοσοί δεν είχαν ποτέ προβλήματα να τους αποκλείσουν από την αγορά, με το πρόσχημα ότι το όνομά τους ή το σήμα τους το έχει κάποιος άλλος και του το πήρανε.
.
Και αυτό διότι όταν κατοχύρωσαν το εμπορικό τους όνομα και σήμα φρόντισαν να κρατήσουν μεγάλη απόσταση ασφαλείας από άλλα ονόματα και σύμβολα. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ.
Αλλά αυτό το απλό κάποια σαίνια στην Ελλάδα δεν μπορούν να το σκεφτούν!!! Κάνοντας τα αντίθετα από αυτά που κάνουν όλοι οι διεθνεις κολοσοί, θεωρούν ότι την επιτυχία θα τους την φέρει το ΟΝΟΜΑ και το ΣΗΜΑ και όχι η δική τους ΣΚΛΗΡΗ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
.
Οντας κουτοπόνηροι του “επαγγελματικού” κλάδου των “πατριδο-εμπόρων” τσαλαβουτάνε μέσα σε ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΟΣ, σήμερα στο ένα κόμμα, αύριο πάνε σε άλλο, μεθαύριο κάνουν δικό τους με μόνο μέλος την ομόκλινη τους Πιπίτσα, την άλλη βδομάδα πάνε σε άλλο για να βάλει τα λεφτά εκείνος ο πρόεδρος, αλλά κρατάνε και το δικό τους κόμμα για καβάτζα και για να απαιτούν τίτλο “αντι-πρόεδρου”.
.
Δίνουν τα χέρια σήμερα συμφωνώντας σε έναν αγώνα με κάποιον και αύριο τον πουλάνε φωτογραφιζόμενοι να δίνουν τα χέρια με άλλον, που δείχνει να έχει καλύτερο “όχημα” για το δρομολόγιο προς την Βουλή.
.
Ανήθικοι περιφερόμενοι ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ, εκμεταλλευόμενοι την ΑΠΟΓΝΩΣΗ ενός λαού, και την ΑΓΩΝΙΑ του για το τι του ξημερώνει.
.
Τα περιστατικά πολιτικής αθλιότητας, γλύτσας και διαφθοράς που έχω ζήσει και έχουν δει τα μάτια μου αν τα έγραφα σε βιβλίο, ουδείς θα κατάφερνε να το διαβάσει όλο. Θα ξερνούσε από αηδία πριν φτάσει καν στην μέση.
.
Ένα πολιτικό ΤΣΙΡΚΟ, όπου ο καθένας έχει περάσει από 5-10 κόμματα σε ελάχιστα χρόνια, όπου σε όλα επεδίωκε εμφανέστατα το προσωπικό του συμφέρον, αλλάζουν ονόματα, ξανα-αλλάζουν ονόματα και σύμβολα, πλέον κανείς δεν ξέρει ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΟΙΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, ΠΟΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ, αν είναι νόμιμος κάτοχος ή στην φαντασία του, και γενικώς γίνεται ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ.
.
Και περίμεναν ότι ένα τέτοιο ΧΑΟΣ που έφτιαξαν δεν θα το αξιοποιούσε ο Κούλης για να τους στείλει “νομότυπα” για πολιτικό παρκάρισμα;;;
.
Και όλα αυτά με ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ να βρεθούν στο πολυπόθητο γκισέ της Βουλής, προς το οποίο έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους, την ενέργειά τους, τους κρυφούς και φανερούς τους πόθους, και φυσικά τον …τραπεζικό τους λογαριασμό.
.
Δηλαδή πρακτικά έχοντας γυρίσει ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
.
Έτσι γίνονται και οι ίδιοι μέρος του ΒΟΥΡΚΟΥ, αυτόν τον οποίο υποτίθεται κατηγορούν, και χωρίς να σκέφτονται ότι στο πολιτικό έλος είναι τα ΒΟΥΒΑΛΙΑ που έχουν το πάνω χέρι, και όταν σε αυτά συμφέρει η ΜΗ παρουσία των βατράχων, απλά θα τους λιώσουν…
.
Το πώς δεν έχει καμία σημασία. Όταν υπάρχει η ανάγκη και η βούληση ο τρόπος βρίσκεται. Ιδίως όταν τα βουβάλια έχουν στα χέρια τους όλες τις εξουσίες του έλους (ΚΑΙ ΤΙΣ 4).
.
Στο τέλος το κερασάκι της τούρτας ήταν το ότι βγήκε ο μισολιωμένος υπο-βάτραχος και λέει με έπαρση “ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΙ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΤΡΕΜΕΙ”!!!
.
Εκεί δεν μου έμεινε άντερο από το γέλιο.
.
Το κόμμα …υπερ-βάτραχος που προκαλούσε …..τρόμο στα βουβάλια, πριν τον κάνουν “αλοιφή”, είχε το τρομακτικό ποσοστό του 1% (ίσως και παρακάτω)!!!
.
Δηλαδή ένα άρθρο του εκλογικού νόμου το χρησιμοποιούν ως απόδειξη ισχύος και δύναμης του …1%, που κατάφεραν με 2 χρόνια κόμμα και …χρηματοδότη. Με αυτόν τον ρυθμό περί τα τέλη του αιώνα θα πάρουν την κυβέρνηση, ΑΝ τους ψηφίσει η τότε ΙΣΛΑΜΙΚΗ πλειοψηφία της χώρας…
.
Όταν πλέον αυτο-ηρωοποιείται και η γελοιότητα, μάλλον έχει ενταφιασθεί και η στοιχειώδης σοβαρότητα. Οσονούπω όλος αυτός ο συρφετός θα θάψει και εμάς και την μάνα Ελλάδα, και θα το βαφτίζουν και αυτό “πατριωτική τους νίκη”.
.
Μήπως ήρθε Η ΩΡΑ όλοι εμείς οι απλοί Έλληνες, που ΚΑΚΏΣ ανεχτήκαμε επί χρόνια να ελπίζουμε στα πολιτικά ΣΚ…., να πάρουμε τις ΜΑΝΙΚΕΣ και ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ από όλον αυτόν τον βούρκο μαζί με τα βουβάλια, τα βατράχια, τα σκουλήκια, και τα παράσιτά του;;;
.
ΟδΕλ

 

Πηγή

Προβολές : 765


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα