ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ... ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

18 Ιουνίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Η εκλογή των Ρεπουμπλικανών τον Νοέμβριο θα σώσει την Αμερική και τον δυτικό πολιτισμό από το χείλος της κατάρρευσης;

Βγείτε από αυτήν λαέ μου, για να μη συμμετάσχετε στις αμαρτίες της και να μη λάβετε από τις πληγές της». Αποκάλυψη 18:4

 

 

 

 

Εξαιρετικά αποκαλυπτικό άρθρο, που αν και αναφέρεται στις ΗΠΑ, μας αφορά όλους ως πολίτες της Πατρίδας μας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο…

Θα το αντιληφθείτε διαβάζοντάς το…

Ότι συμβαίνει στις ΗΠΑ, συμβαίνει και στην Ελλάδα…

Τα πλοκάμια του ίδιου σατανικού ιστού έχουν στηθεί και στην Πατρίδα μας…

Τίθενται κάποιες Αρχές στις οποίες θα έπρεπε να είχαμε πει ΟΧΙ…

Πόσοι τις είπαμε;

Πόσοι ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ;

Πόσοι ΕΣΚΥΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ;

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ…

Πόσα μεγάλα ιστολόγια, που υποτίθεται αντιδρούν στο αφήγημα του ψευτοκορονοϊού, σας δίνουν παράλληλα και ειδήσεις που να κάνετε το τεστ;;;

Πόσα “πατριωτικά” ιστολόγια αντί να σηκώσουν την σημαία της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ασχολούνται με θέματα ανούσια και ανεπίκαιρα;;;

Πόσα “πατριωτικά” ιστολόγια προβάλουν “λαγούς” και τους θεωρούν … “μπατριώτες”;;;

Πόσοι από τους “λαγούς του Συστήματος”, τολμούν να μιλήσουν ανοιχτά γι αυτά τα θέματα και να πάρουν θέση;;;

Πόσα… “λαγουδάκια του Συστήματος” σας μίλησαν για ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΤΑΠΟΔΙ και πήραν σαφείς θέσεις ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ;;;

ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΣΟΙ … “ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ” ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟ … ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ;;;

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ…

Έρχονται εκλογές… ή για να είμαι πιο σαφής, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΩΣ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ…

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥ.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ…

Όσα περιλαμβάνονται σ’ αυτό το άρθρο αποκάλυψη, πρέπει να μας αφυπνίσουν και επιτέλους να μας βάλουν σε σκέψεις…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ…

από τον Leo Hohmann

Ακούμε πολλές συζητήσεις για το πώς το κλειδί για να «πάρουμε πίσω τη χώρα μας» βρίσκεται στην ψηφοφορία και στον πιο επιθετικό πολιτικό ακτιβισμό, και ότι βρισκόμαστε στον γκρεμό της νίκης του κακού εάν καταφέρουμε απλώς να πάρουμε αρκετούς ανθρώπους για να ψηφίσουν με τον σωστό τρόπο.

Αν και συμφωνώ ότι η ψηφοφορία αποτελεί ζωτικό μέρος της αστικής μας ευθύνης, η πολιτική διαδικασία από μόνη της δεν θα επαναφέρει ποτέ τον δυτικό πολιτισμό από το χείλος της κατάρρευσης. Είναι πολύ αργά για αυτό και θα προσπαθήσω να εξηγήσω γιατί.

 

Μην κοιτάξετε περισσότερο από την προηγούμενη κυβέρνηση, όταν οι άνθρωποι με το R δίπλα στα ονόματά τους είχαν τον πλήρη έλεγχο τόσο του Κογκρέσου όσο και του Λευκού Οίκου για δύο χρόνια και του Λευκού Οίκου για τέσσερα χρόνια.

Ο τοίχος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Δύο από τα τρία ραντεβού που έγιναν στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ήταν μετριοπαθείς, όχι συντηρητικοί, και η Operation Warp Speed ​​μας έφερε μια σειρά από τοξικά «εμβόλια» τα οποία κάθε μεγάλος εργοδότης προσπάθησε να πιέσει στην αγκαλιά των υπαλλήλων του.

Το FBI και το DOJ εξακολουθούσαν να διοικούνταν από ισόβια μέλη της βαθιάς πολιτείας, τα Υπουργεία Παιδείας, Ενέργειας, Εργασίας, Εμπορίου, HHS, CDC, DHS, EPA, IRS, Federal Reserve Bank και ATF παρέμειναν εντελώς άθικτα και ακόμη αυξήθηκε σε πολλές περιπτώσεις.

Ο Τραμπ μάς είπε ότι δεν θα διέταζε ποτέ τους πυροβολισμούς θανάτου με δηλητήριο και αυτό ακούγεται καλό.

Λέγοντας αυτό, ωστόσο, ο Τραμπ έδειξε μια θεμελιώδη έλλειψη κατανόησης του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η τυραννία στον 21ο αιώνα.

Δεν είναι μόνο οι εκλεγμένοι πολιτικοί ή ακόμα και οι μη εκλεγμένοι γραφειοκράτες που μπορούν να μας πιέσουν να κάνουμε πράγματα παρά τη θέλησή μας και να παραβιάσουν τη σωματική μας αυτονομία.

Όχι, είναι οι εταιρικοί νταήδες που υπογράφουν τους μισθούς μας και που λογοκρίνουν την ομιλία μας στο Διαδίκτυο που ελέγχουν τον κόσμο. Αν δεν είστε διατεθειμένοι να τους αντιμετωπίσετε, και λίγοι Ρεπουμπλικάνοι είναι, τότε σας λείπει ένα τεράστιο κομμάτι του παζλ και δεν προστατεύετε καθόλου τον λαό από την τυραννία .

Είδαμε πώς όταν ο Τραμπ πράγματι έκανε κάτι σωστό, όπως το να μας αποσύρει από τις Συμφωνίες του Παρισιού για το Κλίμα, δεν είχε μεγάλη σημασία γιατί οι γαλάζιες πολιτείες και οι πόλεις των Δημοκρατικών, μαζί με τις εταιρείες, είπαν ότι θα ακολουθούσαν την παγκόσμια ατζέντα για το κλίμα ούτως ή άλλως . Έχουν τις βαθμολογίες ESG τους να ανησυχούν, ξέρετε.

Είδαμε πώς έμοιαζαν οι πόλεις σε όλη την Αμερική στον Κλάους Σουάμπ, τον Μπιλ Γκέιτς, τον Δρ. Φάουτσι, τον Τζορτζ Σόρος και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ως ηγέτες τους, όχι στον Τραμπ ή στον Λευκό Οίκο ή στο Ρεπουμπλικανικό Κογκρέσο του.

Το παγκόσμιο δίκτυο του Schwab βασίζεται στη σφυρηλάτηση αυτού που αποκαλεί συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ή ΣΔΙΤ.

Αυτό είναι ένα έξυπνα κακό σύστημα, γιατί ακόμη και όταν τα ηνία της κυβέρνησης τεθούν προσωρινά στα χέρια μιας συντηρητικής πλειοψηφίας όπως το 2016 στις ΗΠΑ, ελάχιστη πρόοδος προς την αποκατάσταση της Συνταγματικής Δημοκρατίας γίνεται επειδή όλες οι εταιρείες, τα πανεπιστήμια, ακαδημαϊκοί και ΜΜΕ εργάζονται από κοινού για να αποσταθεροποιήσουν, να αποπροσανατολίσουν και να διαστρεβλώσουν τα πάντα με τέτοιο τρόπο ώστε οι εκλεγμένοι Ρεπουμπλικάνοι να μην ελέγχουν ποτέ την αφήγηση που φτάνει στον λαό. Αυτό οδηγεί σε κάθε είδους διαιρέσεις και ορισμένοι Ρεπουμπλικάνοι μαραίνονται υπό την πίεση, υποχωρώντας από αυτό που γνωρίζουν ότι είναι το σωστό. Στην καλύτερη περίπτωση, καταλήγουμε σε μερικές εκτελεστικές διαταγές που μπορούν εύκολα να ανατραπούν μόλις οι πολιτικοί άνεμοι επιστρέψουν στους Δημοκρατικούς.

Είδαμε πώς ακόμη και οι κορυφαίοι στρατιωτικοί δεν σεβάστηκαν τον Τραμπ.

Ο στρατηγός Mark Milley, ο πρόεδρος του Κοινού Επιτελείου Επιτελείου, έφτασε στο σημείο να τηλεφωνήσει στον ομόλογό του στην κομμουνιστική Κίνα και να του πει ότι εάν ο Τραμπ προσπαθούσε ποτέ να κάνει κάτι επιζήμιο για την Κίνα, αυτός, ο Milley, θα σήκωνε το τηλέφωνο και θα τον έδινε.

Η Κίνα είναι «το κεφάλι ψηλά», ώστε να μπορούν να προετοιμαστούν για οποιαδήποτε κίνηση επρόκειτο να κάνει ο Τραμπ.

Σε κανονικούς καιρούς, μια τέτοια ενέργεια θα οδηγούσε σε άμεση κατηγορία για προδοσία.

Δεν είναι κανονικές εποχές.

Είδαμε επίσης πώς οι διάφορες ομοσπονδιακές υπηρεσίες, στοιβαγμένες με διορισμένους Ομπάμα, συνωμότησαν για να αρνηθούν να εφαρμόσουν οποιαδήποτε πολιτική του Τραμπ δεν τους άρεσε. Τα ανώτερα εκτελεστικά στελέχη σε αυτούς τους οργανισμούς στάθηκαν, είπαν ψέματα, εξαπάτησαν και εξαπάτησαν τον δρόμο τους κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας του Τραμπ.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Εάν ο Τραμπ δεν είχε τον πλήρη έλεγχο του αμερικανικού στρατού και εάν δεν είχε τον πλήρη έλεγχο της ομοσπονδιακής γραφειοκρατίας, ήταν στην πραγματικότητα ένας πραγματικός πρόεδρος που κατείχε όλη τη συνταγματική εξουσία που είχε επενδύσει σε αυτό το γραφείο;

Δεν είμαι σίγουρος για την απάντηση σε αυτή την ερώτηση, αλλά σίγουρα αξίζει να συλλογιστούμε γιατί θα μπορούσε να ισχύει για τον επόμενο Ρεπουμπλικανό πρόεδρο, όποιος κι αν είναι, ακριβώς όπως και στον Τραμπ.

Οπότε το πρόβλημά μας είναι το εξής: Όταν όντως πάρουμε πίσω την «εξουσία» όπως προβλέπουν πολλοί από το GOP ότι θα συμβεί τον Νοέμβριο, τι θα κάνουμε με αυτό;

Θα μείνουμε ακόμα με τους Kevin McCarthy και Mitch McConnell υπεύθυνους της Βουλής και της Γερουσίας; Θα ήταν ο ίδιος ο Κέβιν Μακάρθι που χάρηκε όταν ο Τραμπ αποκλείστηκε από το Twitter και ευχόταν ιδιωτικά το Twitter και το Facebook να απαγόρευαν τις πιο συντηρητικές φωνές ; Ή τον ίδιο Kevin McCarthy που ο Τραμπ μόλις ενέκρινε για άλλη μια θητεία στο Κογκρέσο;

Τότε, τι θα συμβεί αν ο Τραμπ επιστρέψει στον Λευκό Οίκο το 2024; Θα έχει ξαφνικά τη συνεργασία που χρειάζεται από το Κογκρέσο για να χτίσει το τείχος; Θα δει ξαφνικά το φως στα δολοφονικά εμβόλια και στον εταιρικό σφετερισμό της πολιτικής εξουσίας; Θα έχει ξαφνικά το κόλπο να απολύσει τους προδότες όπως ο στρατηγός Milley και ο διευθυντής του FBI Christopher Wray, ολόκληρο το επιτελείο τους και όλους όσους εκτέλεσαν τις εντολές τους;

Θα είμαι βάναυσα ειλικρινής: η πλευρά μας εξακολουθεί να σκέφτεται με όρους εκλογών, Κογκρέσου και προεδρίας.

Η άλλη πλευρά, έχοντας συμμαχήσει με μια παγκόσμια κλήρωση που έχει καταλάβει όλους τους μεγάλους θεσμούς στα έθνη, συμπεριλαμβανομένων κάθε μεγάλης εταιρείας στον ιδιωτικό τομέα, έχει προχωρήσει πέρα ​​από τις εκλογές. Έχουν περάσει τα τελευταία 60 χρόνια για να εδραιώσουν τον λαό τους σε βασικές θέσεις εξουσίας, σε σημείο που έχουν χτίσει προπύργια για τον Σατανά μέσα στα έθνη. Έχουν τα τσιράκια τους εδραιωμένα σε επίπεδο πόλης, πολιτείας και κομητείας καθώς και σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Ένας από τους ομιλητές στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός τον περασμένο μήνα είπε ότι το 90 τοις εκατό των μεγάλων εταιρειών του κόσμου συμφωνούν με τη δαιμονική ατζέντα του WEF που είναι γνωστή ως ESGs — ένα σύστημα κοινωνικής βαθμολόγησης περιβαλλοντικών, κοινωνικών και κυβερνητικών προτύπων που καθιερώθηκε από παγκόσμια ελίτ όπως ο Διευθύνων Σύμβουλος της Blackrock Λάρι Φινκ, ο οποίος συμμετέχει επίσης στο διοικητικό συμβούλιο του WEF.

Αυτές οι μεγάλες εταιρείες συμφώνησαν να ασκήσουν πίεση στις μικρότερες εταιρείες με τις οποίες συναλλάσσονται για να υιοθετήσουν τις ίδιες άθεες αρχές, οι οποίες περιλαμβάνουν την ατζέντα του καθαρού μηδενικού άνθρακα, τη διαφυλικότητα των παιδιών μας, τον έλεγχο των όπλων, το ψηφιακό χρήμα, την παγκόσμια ψηφιακή υπηκοότητα, αναγκαστικά εμβόλια, μεταανθρωπισμός, ολόκληρα τα εννέα μέτρα. Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν υποβάλετε σε αυτήν την ατζέντα ως μικρή ή μεσαία εταιρεία, τότε αυτές οι μεγαλύτερες εταιρείες δεν θα συνεργαστούν μαζί σας.

Ποιος πρόεδρος μπορεί να το σταματήσει αυτό; Ποιο Κογκρέσο θα μπορούσε να το σταματήσει αυτό; Πιστεύετε πραγματικά ότι ο Kevin McCarthy είναι ικανός να αναλάβει αυτό το είδος ακατέργαστης δύναμης; Σας παρακαλούμε.

Έτσι, όταν ο «λαός μας» εκλέγεται στο Κογκρέσο, στον Λευκό Οίκο, ακόμη και στα νομοθετικά σώματα των πολιτειών, όλοι πηδάμε πάνω κάτω τη νύχτα των εκλογών σε έναν χορό νίκης. Καθόμαστε όλοι αναπαυτικά και χαλαρώνουμε. Αλλά αυτές οι φτωχές άτυχες ψυχές που μόλις εκλέξαμε αφήνονται να ασχοληθούν με το μόνιμα εδραιωμένο διοικητικό κράτος και τους εταιρικούς εταίρους του.

Επειδή αυτό το κακό είναι παγκόσμιο και όχι μόνο εθνικό, πιστεύω ότι εξετάζουμε τα πρώτα στάδια του συστήματος των θηρίων που περιγράφεται στην Αποκάλυψη 13: « Ποιος είναι σαν το Θηρίο και ποιος μπορεί να κάνει πόλεμο εναντίον του;»

Οι τρύπες αυτού του θηρίου βρίσκονται παντού. Όχι μόνο στην κυβέρνηση αλλά και στα σχολεία Κ-12, στα κολέγια, στα μέσα ενημέρωσης, στους χώρους εργασίας και, δυστυχώς, στο 90 τοις εκατό των εκκλησιών.

Ποια είναι λοιπόν η απάντηση; Εάν δεν μπορούμε να ψηφίσουμε για την επιστροφή μας σε μια συνταγματική δημοκρατία, τότε ποια είναι η απάντηση;

Η Βίβλος δίνει την απάντηση.

Στα κεφάλαια 24 και 25 του Ματθαίου, ο Ιησούς μιλά σε όσους από εμάς ζούμε στον σημερινό κόσμο.

Προειδοποίησε στο 24ο κεφάλαιο ότι το θηριώδες σύστημα των εσχάτων καιρών θα χαρακτηριζόταν από δύο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά – την εξαπάτηση και τη βάναυση δίωξη των πιστών.

Στο 25ο κεφάλαιο έδωσε οδηγίες για το πώς πρέπει να ζούμε σε αυτούς τους καιρούς, να κρατάμε λάδι στις λάμπες μας και να μην αφήνουμε τα φώτα μας να σβήνουν, να είμαστε σε εγρήγορση, να παρακολουθούμε και να περιμένουμε.

Στη συνέχεια, στην Αποκάλυψη παίρνουμε περισσότερες οδηγίες, λέγοντάς μας να «υπομείνετε μέχρι το τέλος».

Υπομονή σημαίνει να αντιστέκεσαι στο κακό που μας έρχεται από όλες τις κατευθύνσεις.

Είτε αυτό είναι το θηρίο των εσχάτων που πρόκειται να συναντήσουμε είτε είναι απλώς ένας άλλος υποκριτής που θα έρθει και θα φύγει, είτε με τον άλλον τρόπο γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε, δεν πρέπει να υποταχθούμε σε αυτό.

Πρέπει ακόμα να του αντισταθούμε για έναν απλό λόγο. Είναι κακό.

 • Εάν μας λένε να λάβουμε μια ένεση γενετικά τροποποιημένου mRNA που δίνει οδηγίες στο σώμα μας να δημιουργήσει μια τοξική πρωτεΐνη ακίδας, λέμε όχι.
 • Εάν μας λένε να φοράμε μάσκες στο πρόσωπό μας, λέμε όχι.
 • Εάν μας λένε να κάνουμε μια δόλια εξέταση PCR, λέμε όχι.
 • Εάν μας λένε να βάλουμε μια εφαρμογή «υγεία» στο τηλέφωνό μας για να παρακολουθούμε πού βρισκόμαστε, λέμε όχι.
 • Εάν μας λένε ότι η Disney World είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να φέρετε τα παιδιά για οικογενειακές διακοπές, εξετάζουμε το ιστορικό τους όσον αφορά την υποστήριξη του κακού και λέμε όχι. Το ίδιο ισχύει για τα βίντεο της Disney, ταινίες, παιχνίδια, ρούχα κ.λπ.
 • Αν μας πουν ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιούμε ψηφιακό χρήμα παρά μετρητά, λέμε όχι.
 • Αν μας πουν ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι καλύτερα από τα αυτοκίνητα με αέριο, λέμε όχι.
 • Αν μας πουν οι φυτικές πρωτεΐνες και το συνθετικό κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο είναι καλύτερα από το πραγματικό κρέας, λέμε όχι.
 • Εάν μας λένε να εμπιστευτούμε την επιστήμη, λέμε όχι, μόνο εάν η επιστήμη ευθυγραμμιστεί με τον λόγο του Θεού και την κοινή λογική.
 • Αν μας λένε να εμπιστευτούμε τους αλγόριθμους, λέμε όχι.
 • Εάν μας λένε να επενδύσουμε σε ένα 401K που δεν προσφέρει κανέναν έλεγχο σε ποιες εταιρείες επενδύουμε, λέμε όχι.
 • Εάν μας λένε να παραδώσουμε τα όπλα αυτοάμυνας και να εξαρτηθούμε από την αστυνομία για να μας προστατεύσει, λέμε όχι.
 • Εάν το παιδί μας διδάσκεται να αμφισβητεί το φύλο του, λέμε όχι και αφαιρούμε το παιδί μας από το εν λόγω σχολείο.
 • Εάν το παιδί μας θέλει να παρακολουθήσει ένα πανεπιστήμιο χωρίς Θεό, λέμε όχι (ή τουλάχιστον λέμε όχι στο να πληρώσουμε για την άθεη κολεγιακή του εκπαίδευση).
 • Εάν τα εταιρικά μας αφεντικά προσπαθήσουν να μας αναγκάσουν να υποστηρίξουμε τον «Μήνα Υπερηφάνειας» ή οποιοδήποτε άλλο γεγονός που γιορτάζει έναν τρόπο ζωής που αντίκειται στον λόγο του Θεού, λέμε όχι, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσουμε τη δουλειά και θα βρούμε άλλη.

Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά καταλαβαίνεις την άποψή μου. Αυτές είναι αποφάσεις της πραγματικής ζωής που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και καθορίζουν την κατεύθυνση που θα πάρει η ζωή μας και επομένως την κατεύθυνση του έθνους μας και του κόσμου μας.

Έχουμε παραχωρήσει πάρα πολλή εξουσία και έλεγχο σε λάθος ανθρώπους.

Δεν υπάρχει χρόνος για λάθος αποφάσεις.

Η τάξη των αρπακτικών της παγκοσμιοποίησης που εκπροσωπείται από τους παρευρισκόμενους στο Νταβός αποκάλυψε την πραγματική της ατζέντα, η οποία περιλαμβάνει τη μαζική ερήμωση και ένα σύστημα απόλυτης επιτήρησης όλων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

Έχουν εισέλθει στο τελικό τους στάδιο εφαρμογής της Μεγάλης Επαναφοράς (γνωστή και ως Νέα Παγκόσμια Τάξη) και δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να υποστηρίζουμε με άγνοια τους συστημικά κακούς θεσμούς τους.

Οι προηγούμενες πίστεις που εξυψώναμε ως μικρούς θεούς, συμπεριλαμβανομένων των πανεπιστημιακών μας πανεπιστημίων, του στρατού, των αγαπημένων μας παρόχων ψυχαγωγίας, πρέπει να εγκαταλειφθούν και πρέπει να ζώσουμε τη μέση μας και να δεσμεύσουμε ξανά τη ζωή μας στον έναν αληθινό Θεό.

Τι μας ωφελεί αν αναλαμβάνουμε το Κογκρέσο, τον Λευκό Οίκο και κάθε νομοθετικό σώμα της πολιτείας στη χώρα, αλλά εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε το εδραιωμένο θηριώδες σύστημα υπακούοντας στις άθεες επιταγές του και στέλνοντάς του τα χρήματα που κερδίσαμε με κόπο;

Το θηρίο θα νικηθεί μόνο από τον Παντοδύναμο Θεό.

Όταν έρθει η ώρα να ανέβει, ο Θεός θα το αφήσει να ανέβει. Στο μεταξύ, πρέπει να ακούμε τη φωνή Του.

Ο Ιησούς είπε: «Τα πρόβατά μου ακούνε τη φωνή μου, και εγώ τα γνωρίζω, και με ακολουθούν».

Η φωνή του είναι η μόνη φωνή στην οποία είμαστε υπότιτλοι.

Η φωνή που ακούω αυτή τη στιγμή ψιθυρίζει από το εδάφιο Αποκάλυψη 18:4: «Βγείτε από αυτήν, λαός μου, μήπως συμμετάσχετε στις αμαρτίες της και μη λάβετε από τις πληγές της».

————————————————– —
Το διεφθαρμένο κατεστημένο θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει ιστότοπους όπως το Burning Platform από το να αποκαλύπτουν την αλήθεια. Τα εταιρικά μέσα το κάνουν αυτό αποκαθιστώντας ιστότοπους όπως ο δικός μου, εξαφανίζοντας τον ιστότοπο από διαφημιστικά έσοδα. Εάν λαμβάνετε αξία από αυτόν τον ιστότοπο, συνεχίστε να λειτουργεί με μια δωρεά. [Burning Platform LLC – PO Box 1520 Kulpsville, PA 19443] ή Paypal

 

Πηγή πρωτότυπου ξενόγλωσσου άρθρου

Προβολές : 891


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα