Εξεγείρονται οι επιστήμονες για τις μάσκες στα παιδιά...

Εξεγείρονται οι επιστήμονες για τις μάσκες στα παιδιά...

10 Φεβρουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:590
Μοίρασέ το

M.Blachier: Το 83% των παιδιών έχει σωματικά προβλήματα από τις μάσκες – Πρέπει να καταργηθούν

Κάποιοι θέλουν κρέμασμα… και όχι μόνον οι πολιτικοί και τα εκπορνευμένα στις φαρμακομαφίες  ακαταδίωκτα γιατρουδάκια…

Θέλουν κρέμασμα και οι “εκπαιδευτικοί” και πρωτίστως “οι γονείς”…

ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΡΕΕΕΕΕΕΕ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο γνωστός επιδημιολόγος και εξειδικευμένος στη Δημόσια Υγεία Martin Blachier ζήτησε την κατάργηση του μέτρου της μάσκας στις σχολικές αίθουσες αναφέροντας ότι το 83% των γονιών αναφέρει σωματικά προβλήματα για τα παιδιά τους από την παρατεταμένη χρήση της μάσκας.

Ο Martin Blachier θέλει τώρα να καταργηθούν τα μέτρα που στοχεύουν τα παιδιά το συντομότερο δυνατό από την κυβέρνηση, βάσει μιας ανησυχητικής μελέτης:

«Υπάρχουν νέα δεδομένα που προέρχονται από τη γαλλική κοινωνία και τους παιδιάτρους που πρέπει να μας οδηγήσουν να αμφισβητήσουμε τον εαυτό μας. Τα αποτελέσματα είναι αρκετά εκπληκτικά, το 93% των γονέων λέει ότι τα παιδιά τους φορούν μάσκες μόνο επειδή πρέπει, αλλά είναι ουσιαστικά αντίθετοι σε αυτό. Το 83% των γονέων αναφέρει σωματικά συμπτώματα που σχετίζονται με την παρατεταμένη χρήση μάσκας στα παιδιά τους αυτού του τύπου πονοκέφαλος, αναπνευστικά προβλήματα». 

Αυτά που ο Martin Blachier ανέφερε στην εκπομπή τα μοιράστηκε και πάλι με μεγαλύτερη ένταση στον λογαριασμό του στο Twitter γράφοντας στον διαδικτυακό του λογαριασμό: «Το θέμα της κακής ανοχής στη μάσκα αντιμετωπίζεται σε περισσότερο από το 80% των διαβουλεύσεων στην παιδιατρική. Το ένα τέταρτο των διαβουλεύσεων σχετίζεται ειδικά με τη χρήση της μάσκας από τα παιδιά Γεια σας ! Ακούει κανείς;»

Να σημειωθεί ότι ο Martin Blachier είναι σύμβουλος της γαλλικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της νόσου COVID19 αλλά τον τελευταίο καιρό εισηγείται μια αλλαγή στρατηγικής ενόψει της επέλασης της Όμικρον ενώ έχει διαφωνήσει και με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Επιπλέον στην Ιταλία σε έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό κάποιων μέσων τα παιδιά προσχολικής ηλικίας εμφανίζονταν να μην θυμούνται καθόλου πως ήταν η ζωή πριν από τις μάσκες αλλά και πάλι όχι ευτυχισμένα.

Στις ΗΠΑ η χρήση της μάσκας έγινε αντικείμενο κοινωνικού διχασμού καθώς ένα μεγάλο μέρος των πολιτών θεώρησε ότι η επιβολή χρήσης της αποτελεί καταπάτηση ατομικών δικαιωμάτων, αναδεικνύοντας την μάσκα σε σύμβολο φίμωσης και καταπίεσης.

Τώρα η μια μετά την άλλη οι πολιτείες των ΗΠΑ αίρουν το μέτρο…

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 590


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα