Επίθεση τύπου 11η Σεπτ.: ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ νέφος εξαπλώνεται στις ΗΠΑ μετά από άκρως τοξική, βιολογική επίθεση στο Οχάιο!!! Κινδυνεύουν πολλά εκατ. πολίτες!!! Το είχε “προβλέψει” ταινία του Χόλιγουντ!!!

Επίθεση τύπου 11η Σεπτ.: ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ νέφος εξαπλώνεται στις ΗΠΑ μετά από άκρως τοξική, βιολογική επίθεση στο Οχάιο!!! Κινδυνεύουν πολλά εκατ. πολίτες!!! Το είχε “προβλέψει” ταινία του Χόλιγουντ!!!

15 Φεβρουαρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:715
Μοίρασέ το

 

Μια ταινία του Χόλιγουντ που έχει να κάνει με… εκτροχιασμό τρένου στο Οχάιο γυρίστηκε στην ίδια τοποθεσία όπου συνέβη ο πραγματικός εκτροχιασμός και πολλοί από τους κομπάρσους στην ταινία ήταν ντόπιοι από την Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο.

Αυτά λειτουργούν περισσότερο ως…ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΑΡΑ ΩΣ «ΜΕΣΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ»!!!

Επίθεση τύπου 11η Σεπτ.: ΚΑΡΚΙΝΩΔΕΣ νέφος εξαπλώνεται στις ΗΠΑ μετά από άκρως τοξική, βιολογική επίθεση στο Οχάιο!!! Κινδυνεύουν πολλά εκατ. πολίτες!!! Το είχε προβλέψει ταινία του Χόλιγουντ!!!

Διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο >> Επιθέσεις σε τρένα στις ΗΠΑ και οι εκτροχιασμοί τους προκαλώντας διαρροές επικίνδυνων χημικών ουσιών στο περιβάλλον και σκοτώνοντας ζώα κι όχι μόνο!!! Αυτά είναι τα νέα και πιο τελευταία ΥΠΟΥΛΑ που κάνει το καθεστώς ΜΠΑΪΝΤΕΝ εις βάρος των ΗΠΑ!!!


Επίθεση τύπου 11η Σεπτεμβρίου: ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ νέφος εξαπλώνεται στις ΗΠΑ μετά από μαζική βιολογική επίθεση στο Οχάιο- Μεγάλη συσκότιση του θέματος από τα ΜΜΕ


Όσοι το γνωρίζουν το αποκαλούν το «Τσέρνομπι του Οχάιο» ή τη «Νέα 11η Σεπτεμβρίου», καθώς το τοξικό αποτέλεσμα από τον εκτροχιασμό του τρένου στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλες τις ΗΠΑ, μολύνοντας τον αέρα και το νερό.

Στην περιοχή εμφανίζονται νεκρά ψάρια και άλλα ζώα πεθαίνουν αφού σκιώδεις κυβερνητικοί αξιωματούχοι έφτασαν για να πυρπολήσουν ανεξήγητα εκτροχιασμένα βαγόνια που περιείχαν χλωριούχο βινύλιο, το οποίο είναι μια από τις πιο τοξικές ουσίες που γνωρίζει ο άνθρωπος.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι εξαγριωμένοι με την κυβέρνηση επειδή μολύνει τον αέρα και το νερό και προσπαθεί να συγκαλύψει το γεγονός υποβαθμίζοντας την κατάσταση.

Αυτή είναι μια μεγάλη οικολογική καταστροφή που συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο αυτή τη στιγμή, επηρεάζοντας πραγματικούς ανθρώπους και η αποσύνδεση από την πραγματικότητα της κυβέρνησης Μπάιντεν είναι πολύ χαρακτηριστική.

Πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι υπάρχει κάποια έντονη γλώσσα σε αυτό το βίντεο από έναν ντόπιο στο Ντάρλινγκτον της Πενσυλβάνια, επτά μίλια από την Ανατολική Παλαιστίνη, ο οποίος είναι κατανοητά εξαγριωμένος με τους ανθρώπους που ευθύνονται για τις επιπτώσεις.

Η Ashley Munoz, η οποία μεγάλωσε στην περιοχή και της οποίας οι γονείς εξακολουθούν να μένουν κοντά, παρείχε αυτήν την ανησυχητική αναφορά για το τι πραγματικά συμβαίνει στο έδαφος. Σύμφωνα με την Ashley, υπάρχει μια συγκάλυψη σε εξέλιξη.

Όλο και περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι αυτή ήταν μια σκόπιμη πράξη.

Σύμφωνα με τον Sil Caggiano, έναν ειδικό των HAZMAT (της ομάδος που χειρίζεται τα επικίνδυνα υλικά) που δεν μασάει τα λόγια του, η κυβέρνηση των ΗΠΑ «έριξε πυρηνική βόμβα» στην Ανατολική Παλαιστίνη.

Σύμφωνα με τους ντόπιους, ο τρόπος που χειρίστηκαν οι υπάλληλοι τη σκηνή μετά τον εκτροχιασμό είναι απλώς εξωφρενικός. Μόνο ένα βαγόνι τρένου είχε διαρροή, ωστόσο οι αξιωματούχοι χρησιμοποίησαν «μικρά εκρηκτικά» για να ανοίξουν τρύπες στα άλλα βυτιοφόρα που περιείχαν φωτοβολταϊκά, ώστε να διαρρεύσει και να του βάλουν φωτιά.

Το έκαναν αυτό προφανώς χωρίς να κάνουν καμία προσπάθεια να απομακρύνουν πρώτα τα άλλα λιγότερο πτητικά αλλά και εξαιρετικά τοξικά χημικά από την περιοχή.

Ακούγεται πολύ τρελό για να είναι αληθινό, αλλά αυτό έκαναν. Και οι αξιωματούχοι και τα κύρια μέσα ενημέρωσης εμπλέκονται σε μια εγκληματική συγκάλυψη της αλήθειας.

Και δεν επηρεάζονται μόνο οι άνθρωποι που βρίσκονται σε άμεση γειτνίαση.

Ο εκτροχιασμός και το τοξικό αερομεταφερόμενο συμβάν έλαβε χώρα σε μια πολύ στρατηγική τοποθεσία ώστε να επηρεάσει δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους.

Ο ποταμός Οχάιο, που εξυπηρετεί πάνω από το 10% του πληθυσμού των ΗΠΑ, φέρεται να έχει μολυνθεί λόγω χημικών ουσιών από τον εκτροχιασμό του τρένου.

Ο ποταμός παρέχει δημόσιο πόσιμο νερό σε πάνω από 5 εκατομμύρια ανθρώπους εκτός από τις βιομηχανίες μέχρι τη Δυτική Βιρτζίνια, επηρεάζοντας πάνω από 30 εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν στη λεκάνη του ποταμού Οχάιο.

Αυτό όμως γίνεται ακόμα χειρότερο…

Μια ταινία του Χόλιγουντ που έχει να κάνει με… εκτροχιασμό τρένου στο Οχάιο γυρίστηκε στην ίδια τοποθεσία όπου συνέβη ο πραγματικός εκτροχιασμός και πολλοί από τους κομπάρσους στην ταινία ήταν ντόπιοι από την Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο.

Πολλοί από αυτούς τους ντόπιους συμμετείχαν στα γυρίσματα σκηνών που αφορούσαν εκκενώσεις από την περιοχή.

Κάντε τώρα λίγο  ζουμ προς τα εμπρός λίγους μήνες αργότερα και…ΞΑΦΝΙΚΑ…εκκενώνονται οι κάτoικοι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ στην πραγματική ζωή….!!!

Η ταινία τους κυκλοφόρησε το 2022.

Δείτε τώρα τα εξής βίντεο κλιπ από τη ταινία…


Η ταινία ονομάζεται “White Noise” που έχει να κάνει με ένα ατύχημα με τρένο. Οι δε τοπικά ΜΜΕ προσπαθούν να ισχυριστούν ότι πρόκειται απλώς για «τέχνη που μιμείται τη ζωή».

Αλλά σοβαρά τώρα, ποιες είναι οι πιθανότητες να συμβεί αυτό; Δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι η παγκόσμια ελίτ αρέσκεται στο να μας κοροϊδεύει, μήπως αυτό ένα άλλο παράδειγμα για τον… «προγνωστικό προγραμματισμό;»

Λαμβάνοντας υπόψη τις αστρονομικές πιθανότητες να μιμηθεί η ζωή την τέχνη με αυτόν τον τρόπο και δεδομένου του γεγονότος ότι η παγκόσμια ελίτ θέλει να μας κοροϊδεύει, μια έκφραση έρχεται αμέσως στο μυαλό: “Η Αποκάλυψη της Μεθόδου”.

Προερχόμενη από αρχαία ροδοσταυρικά κείμενα, αυτή η έννοια αναφέρεται στη διαδικασία της έκθεσης των ανθρώπων σε σκοτεινές πραγματικότητες, συχνά με καλυμμένο και κρυφό τρόπο, για να κερδίσει σιωπηρή αποδοχή από τις μάζες.

Μόλις αυτές οι κρυμμένες αλήθειες αποκαλυφθούν αθόρυβα και δόλια στο κοινό και αντιμετωπιστούν με γενική απάθεια και αδιαφορία, στη συνέχεια κανονικοποιούνται και ενσωματώνονται στο συλλογικό ασυνείδητο της κοινωνίας.

Μέχρι τώρα, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα για τον προγνωστικό, προβλεπτικό και προφητικό προγραμματισμό που κάνουν συνέχεια τόσο τα ΜΜΕ όσο και το Χόλιγουντ.

Και τι σημαίνει αυτό;;

Σημαίνει ότι αυτά λειτουργούν περισσότερο ως…ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΑΡΑ ΩΣ «ΜΕΣΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ»!!!

Και υπάρχει πλέον ένας επίσημος όρος που περιγράφει ακριβώς αυτό: PREDICTIVE PROGRAMMING, ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, όπου οι Ελίτ σου λένε τι μέλλει γεννέσθαι στον κόσμο στο μέλλον…ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ…!!!

 

 

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/new-9-11-cancer-cloud-spreading-across-us-after-massive-biological-attack-media-blackout/

14 Φεβρουαρίου 2023
-του Μπάξτερ Ντμίτρι

 

Πηγή

Προβολές : 715


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα