Επίκαιρη όσο ποτέ η παρακαταθήκη της ΒΑΣΟΥΛΑΣ, για τα ... “UFO”...”Ο Βέρνερ Φον Μπράουν προειδοποίησε το ’74...(πλέον σήμερα επαληθεύεται)” (βίντεο)

Επίκαιρη όσο ποτέ η παρακαταθήκη της ΒΑΣΟΥΛΑΣ, για τα ... “UFO”...”Ο Βέρνερ Φον Μπράουν προειδοποίησε το ’74...(πλέον σήμερα επαληθεύεται)” (βίντεο)

15 Φεβρουαρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:971
Μοίρασέ το

 

Προειδοποιεί απλά ότι τα λαμόγια θα ΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ μια ψευτο-εισβολη εξωγήινων με τεχνολογία που θα μας κάνει να νομίζουμε ότι είναι πραγματική.

ΑΥΤΗ είναι η ουσία και αυτή την απάτη (στήσιμο-σκηνοθεσία) προσπαθεί να επικοινωνήσει εδώ η Ρόζιν.

Μιλάμε για ΕΙΣΒΟΛΗ που υποτίθεται οτι θα απειλήσει όλο τον πλανήτη.

Θα’ρθουν αυτά τα καλόπαιδα μετά να πουν πως πρέπει να “ενωθούμε κάτω από την ομπρέλα μας παγκόσμιας κυβέρνησης με όλες τις υποδουλώσεις και στερήσεις ελευθεριών (όσων μας απέμειναν) συνεπάγεται αυτό. Και η ανθρωπότητα φοβισμένη θα το δεχτεί αδιαμαρτήρητα. 

Ας μιλήσουμε για τους προγραμματισμούς μιας κλίκας ψυχοπαθών στις ΗΠΑ, που στοχεύουν στην τρομοκράτηση των λαών…

Γι αυτό τις τελευταίες μέρες  διαβάζουμε στο διαδίκτυο για καταρρίψεις περίεργων πραγμάτων που πετούν … ολούθε…

Επειδή τα πράγματα δεν είναι έτσι, ας κάνουμε ένα flash back δώδεκα χρόνια πριν,  σ΄ ένα πολύτιμο βίντεο από τα χιλιάδες που μας άφησε παρακαταθήκη η αγαπημένη ΒΑΣΟΥΛΑ, κι ας θυμηθούμε τι αποκάλυπτε το βίντεο αυτό, που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Θα μου επιτρέψετε να παρουσιάσω κάποια κομμάτια από την παρουσίαση του βίντεο, που έγραψε η ΒΑΣΟΥΛΑ…

 

vasoula2908

Οι αμερικάνοι, αυτοί οι “προασπιστές της ελευθεριας και της δημοκρατίας” μάζεψαν όλα τα ναζί καλόπαιδα που τους χρησίμευαν…(project paperclip) Το τι έχουν κουκουλώσει, δεν το χωράει ο νους…

 

Το θέμα μας δεν είναι να εξετάσουμε τι υπάρχει εκεί έξω. Για μένα είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι υπάρχει νοήμων ζωή στο σύμπαν και εκτός γης. Η γυναίκα μιλάει για τα λαμόγια που θέλουν να ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΕΙ!

 

Μα ρε παιδιά, ελληνικούς τίτλους έβαλα, τι δεν καταλαβαίνετε από το βίντεο; ΔΕΝ λέει ότι θα’ρθουν εξωγήινοι, λέει ότι ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ θα χρησιμοποιήσουν σκηνοθετημένη (ίσως) εισβολή δήθεν μου τάχα μου εξωγήινων για να τρομάξουν τον πλανήτη! ΠΟΣΟ δύσκολο είναι να γίνει αυτό κατανοητό τέλος πάντων;

 

Πάντως αυτό που έχει σημασία εδώ, είναι ότι , ο Φον Μπράουν της έλεγε πως θα ΣΤΗΣΟΥΝ (οι επικυρίαρχοι στη γη) εισβολή εξωγήινων (μούφα -απάτη δηλαδή).

Δεν ισχυρίστηκει ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι πολιτισμοί… Το έχω πει επανειλημμένα και στους σχολιασμούς παλιότερα εδώ, ότι το βίντεο αυτόΔΕΝ πραγματεύεται το αν υπάρχουν εξωγήινοι η όχι.

Προειδοποιεί απλά ότι τα λαμόγια θα ΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ μια ψευτο-εισβολη εξωγήινων με τεχνολογία που θα μας κάνει να νομίζουμε ότι είναι πραγματική.

ΑΥΤΗ είναι η ουσία και αυτή την απάτη (στήσιμο-σκηνοθεσία) προσπαθεί να επικοινωνήσει εδώ η Ρόζιν.

Μιλάμε για ΕΙΣΒΟΛΗ που υποτίθεται οτι θα απειλήσει όλο τον πλανήτη. Θα’ρθουν αυτά τα καλόπαιδα μετά να πουν πως πρέπει να “ενωθούμε κάτω από την ομπρέλα μας παγκόσμιας κυβέρνησης με όλες τις υποδουλώσεις και στερήσεις ελευθεριών (όσων μας απέμειναν) συνεπάγεται αυτό. Και η ανθρωπότητα φοβισμένη θα το δεχτεί αδιαμαρτήρητα. Τώρα στέκει?
Το παρόν το είχα ανεβάσει στο ΥΤ το 2011, αλλά η πλατφόρμα διέλυσε τον ήχο, γι’αυτό και το ξανανεβάζω εδώ.
Το τελευταίο τους χαρτί είναι η (δήθεν) εισβολή εξωγήινων και σήμερα μιλάνε ανοιχτά γι’αυτή την πιθανότητα…

Το λινκ του βίντεο, εδώ
το κανάλι μου στο Brighteon https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

Πηγή σχολιασμού της ΒΑΣΟΥΛΑΣ

Προβολές : 971


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα