ΕΠΕΙΓΟΝ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΠΟΥΛΗ! (βίντεο)

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΠΟΥΛΗ! (βίντεο)

18 Οκτωβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:647
Μοίρασέ το

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΖΑ!

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ! “ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ” ΛΕΕΙ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ!

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ…

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

GGG

 

 

Μακελειό σε νοσοκομείο της Γάζας μετά από βομβαρδισμό που προκάλεσε τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 300 με 500 νεκρούς.

Την ίδια ώρα επικρατεί σύγχυση για το ποιος ευθύνεται για το χτύπημα με τις παλαιστινιάκες αρχές να το αποδίδουν στους Ισραηλινούς και τον IDF να κάνει λόγο για αστοχία στην εκτόξευση πυραύλου από τη Χαμάς.

Επείγον: Χιλιάδες Τούρκοι επιτίθενται στην ισραηλινή πρεσβεία κατοχής στην Κωνσταντινούπολη τώρα μετά τη σφαγή που διέπραξε η κατοχή στη Γάζα

 

Η Χαμάς σε μία αιφνιδιαστική πρόταση δήλωσε πρόθυμη να απελευθερώσει όλους τους άμαχους ομήρους μέσα σε διάστημα μιας ώρας από τη στιγμή που το Ισραήλ θα σταματήσει τον αεροπορικό βομβαρδισμό της Γάζας.

Διπλωματικός πυρετός εν μέσω ρουκετών

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούτ Αμπάς κήρυξε τριήμερο πένθος ενώ ακύρωσε τη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος αναμένεται αύριο στην περιοχή, σε μία προσπάθεια εκτόνωσης της κρίσης, στο πλαίσιο της τετραμερούς συνόδου στην Ιορδανία.

Νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, θα επισκεφθεί το Ισραήλ, θέλοντας να εκφράσει ταυτόχρονα τη στήριξή του στη χώρα, να διαπραγματευτεί έναν μηχανισμό παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα και να προλάβει μια ευρύτερη κλιμάκωση της κρίσης.

Με την περιοδεία του στη Μέση Ανατολή ο Αμερικανός πρόεδρος, ο αρχηγός του ισχυρότερου στρατού στον κόσμο, θέλει επίσης να στείλει ένα μήνυμα αποτροπής στην Τεχεράνη και τη φιλοϊρανική Χεζμπολάχ.

«Είμαστε οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, προς Θεού, το ισχυρότερο έθνος (…) στην ιστορία του κόσμου. Μπορούμε να στηρίξουμε» την Ουκρανία και το Ισραήλ ταυτόχρονα, δήλωσε ο Μπάιντεν την Κυριακή στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

ANTIΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΙΣΡΑΗΛ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – Γαλλική Πρεσβεία στην Τυνησία.

 

Ζωντανή εικόνα από τη Γάζα

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ! ΑΝΘΡΩΠΟΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ! ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ “ΒΑΠΤΙΣΤΗΣ” ΣΤΗ ΓΑΖΑ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ. ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ; (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου δήλωσε ότι «βάρβαροι τρομοκράτες» στη Γάζα βομβάρδισαν το νοσοκομείο al-Alhi και ότι δεν ευθύνεται ο στρατός του Ισραήλ.

Ο Νετανιάχου έγραψε σε ανάρτησή του:

«Όλος ο κόσμος πρέπει να το γνωρίζει: Ήταν βάρβαροι τρομοκράτες στη Γάζα που επιτέθηκαν στο νοσοκομείο της Γάζας και όχι οι IDF.

Αυτοί που δολοφόνησαν βάναυσα τα παιδιά μας δολοφονούν και τα δικά τους παιδιά».

Ο Γερμανός Καγκελάριος και η συνοδός του αντιπροσωπεία βρίσκονται στο έδαφος. Υπό τον φόβο των αντιστασιακών πυραύλων στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, όπου ήρθε ο σύμβουλος για να δηλώσει την αλληλεγγύη του στην κατοχή.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 647


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα