ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΨΕΜΑ.....

ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΨΕΜΑ.....

23 Απριλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,343
Μοίρασέ το

 

 

Για….. να φρεσκάρουμε λοιπόν τα data μας, κάνοντας και τους δέοντες παραλληλισμούς στα πρόσωπα και τα γεγονότα !!!

ΠΌΣΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΜΩΣ….. Ε ????

 

Όταν ακόμα και σήμερα, δέκα οκτώ σχεδόν χρόνια μετά οι καταγγελίες της ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ, αραχνιάζουν στα συρτάρια ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝ – ΑΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ “δικαιοσύνης” ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΡΑΣ, ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Λύσσαξαν όλοι οι δημοσιογραφικοί μιναρέδες ακολουθώντας στην ομερτά της μούγκας και της μισής αλήθειας και όλα τα ψευτοαντισυστημικά και ψευτοανεξάρτητα καναλάκια των γουτούμπερς, των φεησμπουκάδων και λοιπών λαλίστατων κατα τα άλλα γκολκήπερς των ειδήσεων, να μας πληροφορούν μέρα νύχτα και σε όλους τους τόνους, οτι ο βιαστής της 12χρονης του Κολωνού, δεν ήταν άλλος απο τον αξέχαστο Βρυώνη.
Αλλά…. μέχρι ΕΚΕΙ τους επιτράπηκε να λαλήσουν.
Μετά…… ομερτά.
Μούγκας κι σιωπής.
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΒΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΡΑΣ ?????
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΡΡΗΚΤΑ ΔΕΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ?????
Τι γίνεται αλήθεια αυτή η ψυχούλα ????
Για….. να φρεσκάρουμε λοιπόν τα data μας, κάνοντας και τους δέοντες παραλληλισμούς στα πρόσωπα και τα γεγονότα !!!
ΠΌΣΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΜΩΣ….. Ε ????
Θα προτιμούσα την εικόνα σε φουλ σκρήν,
θα ακουστούν μέχρι και τα ουρλιαχτά του Μένιου μέσα στο γραφείο του Βούρτση, τότε που του τα έκανε γυαλιά καρφιά. 🙂
Στην τρίτη φωτό, θυμάστε το Βρυώνη ΜΟΝΑΔΙΚΟ καλεσμένο καναλάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στη φιέστα για τη…. “λήξη των μνημονίων” ?????
O TEMPORA, O MORES !!!

 

Πηγή

Προβολές : 1,343


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα