ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΩΝ...

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΩΝ...

19 Ιουνίου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:694
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, οργίζομαι και ΑΗΔΙΑΖΩ…

«Εθνικό πένθος» για αλλοδαπούς εποίκους;

Ο ρόλος του Αρχιεπισκόπου.

Τί μας συμβαίνει; Πού πάμε; Πότε θα ξυπνήσουμε από τον λήθαργο;

Η ταύτιση του εθνικού από ανθρώπους που μισούν το εθνικό με διεθνιστικές ατζέντες θα πρέπει να μας ανησυχήσει.

Την ώρα όμως που μας έχουν βάλει στην κρεατομηχανή και μας αφανίζουν, μας πουλάνε παραμύθια για μεγαλεία, ότι τάχαμου είμαστε οι μεγαλύτεροι ανθρωπιστές της γης.

Το είδαμε κι αυτό!

 

Έπεσαν οι μάσκες και αυτών που κυβερνούν, και αυτών που βρίσκονται στο κοινοβούλιο του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και του ΣΟΡΟΣ, και αρκετών απ’ αυτούς που διεκδικούν την ψήφο μας.

“ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ” ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ…

“ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ” ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΑΠΙΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ…

ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ…

ΘΡΗΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αυτό που συνέβη στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου είναι αναμφισβήτητα μία μεγάλη ανθρώπινη τραγωδία. Ανθρώπινες τραγωδίες όμως συμβαίνουν πάντα και παντού. Δεν είδαμε άλλες χώρες να κηρύττουν «εθνικό πένθος» κάθε φορά που συμβαίνει μία τραγωδία κοντά στα σύνορά τους.

 

Η Ιταλία, (αν ακολουθήσουμε το ανόητο σκεπτικό της υπηρεσιακής κυβέρνησης) στην οποίαν οι αλλοδαποί έποικοι ήθελαν να πάνε, δεν κήρυξε «εθνικό πένθος».

 

Η Ελλάδα γιατί το έκανε; Κι εδώ μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι εν γνώσει τους ρίσκαραν την ζωή τους. Κι αν μάλιστα πήρανε μαζί τους και παιδιά θα έπρεπε να τους ασκηθεί δίωξη για εγκληματική ενέργεια και όχι να γίνεται υποκριτική αναφορά στα γυναικόπαιδα που ήτανε στα αμπάρια από τα μέσα «ενημέρωσης» για συναισθηματικούς και επικοινωνιακούς λόγους. Σύμφωνα με μαρτυρίες πάντα, διότι τα γυναικόπαιδα ποτέ δεν τα βλέπουμε. Μόνο νεαρούς άνδρες που πιστεύουν στον Μωάμεθ βλέπουμε να πατάνε τη γή μας.

 

Από πού κι ως που «εθνικό πένθος»; Ποιοί είναι αυτοί που κήρυξαν «εθνικό πένθος»; Ο Σόρος διόρισε την υπηρεσιακή κυβέρνηση; Ποιός αμερικανικός παράγοντας την διόρισε; Πώς καταντήσαμε έτσι σε τούτο το προτεκτοράτο;

Αυτοί που πετάνε την Ελληνική Σημαία κήρυξαν «εθνικό πένθος»; Αυτοί που την αφήνουν να την πάρει ο αέρας, την δωρίζουν στους λαθρομετανάστες; Αυτοί που χαρακτηρίζουν την αγάπη για την Πατρίδα και το Έθνος «ρατσισμό» και «φασισμό»; Αυτοί που αλλάζουν την ιστορία; Αυτοί που πρόδωσαν την Μακεδονία; Αυτοί που δεν τιμούν τους εθνικούς μας ήρωες και ηρωίδες; Αυτοί κήρυξαν «εθνικό πένθος»;

Αν για αλλοδαπούς εποίκους κηρύττουμε τριήμερο «εθνικό πένθος», τί πρέπει να κάνουμε για τα παιδιά των Τεμπών; Τα παιδιά των Τεμπών δεν μπήκανε σε μία βάρκα να εισέλθουν παράνομα σε ξένη χώρα. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ και ταξίδευαν με τραίνο να πάνε στην δουλειά τους. Για τα παιδιά όμως αυτά κανείς δεν θα κλάψει αληθινά εκτός από τους δικούς τους. Διότι δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους όχι από κάποιους «αδίστακτους διακινητές που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία» αλλά από την ίδια την κυβέρνησή τους.

-https://www.youtube.com/watch?v=AGoKXdzIJJc ellas

Τί μας συμβαίνει; Πού πάμε; Πότε θα ξυπνήσουμε από τον λήθαργο; Η ταύτιση του εθνικού από ανθρώπους που μισούν το εθνικό με διεθνιστικές ατζέντες θα πρέπει να μας ανησυχήσει. Την ώρα όμως που μας έχουν βάλει στην κρεατομηχανή και μας αφανίζουν, μας πουλάνε παραμύθια για μεγαλεία, ότι τάχαμου είμαστε οι μεγαλύτεροι ανθρωπιστές της γης. Το είδαμε κι αυτό!

Κάλεσαν μάλιστα τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να βάλει ένα χεράκι για να βοηθήσει στο νέο «διεθνιστικο-εθνικό» αφήγημα.

Ο ρόλος της διοικούσης Εκκλησίας, κυρίως του Αρχιεπισκόπου, για όποιον δεν το έχει καταλάβει έως τώρα, είναι να δίνει «την γραμμή» που πρέπει να ακολουθήσει ο λαός.

Μίλησε ο Αρχιεπίσκοπος; Έτσι θα μιλήσει και ο λαός! Γι’ αυτόν τον λόγο η Εκκλησία έχει πατώσει στην εμπιστοσύνη του λαού. Διότι η Εκκλησία χρησιμοποιείται από τους πολιτικούς για να περάσει τα μηνύματά τους στον λαό.

Και ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό, ότι η διοικούσα Εκκλησία έχει καταντήσει κολαούζος και ντουντούκα των πολιτικών και έπαψε να την εμπιστεύεται. Κατά τ’ άλλα κάποιοι «άλλοι» εργαλειοποιούνε το θρησκευτικό συναίσθημα, ενώ τούτοι εδώ που το κάνουν και για τους προδότες πολιτικούς είναι καλοί.

Και τί είπε; Αφού πρώτα εξέφρασε τον δικό του πόνο ως άνθρωπος και ως κληρικός! για τον χαμό αυτών των ανθρώπων, συνέχισε: «Τον ίδιο ακριβώς πόνο αισθάνονται σήμερα και όλοι οι Έλληνες, που δακρύζουν μπροστά στο ανείπωτο δράμα αυτών των ανθρώπων, που αναζήτησαν ένα καλύτερο αύριο γι’ αυτούς και τις οικογένειές τους και μία καλύτερη τύχη, μακριά από την απόλυτη ανέχεια και την δυστυχία, μία τύχη που χάθηκε για πάντα στο βυθό της Μεσογείου». !!!

ΔΕΝ μας ρώτησε, αλλά θεώρησε ότι έχει το δικαίωμα να μιλήσει εκ μέρους μας ο αφωνότερος των ιχθύων και απραγέστερος των βατράχων αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, όπως το έχει κάνει και άλλες φορές, όταν «τα μαντάτα» δεν είναι και τόσο καλά για εμάς.

Όταν ο πατριάρχης Βαρθολομαίος αναγνώρισε την ψευδοεκκλησία του ψευδοκράτους των Σκοπίων η ΔΙΣ, έγραψε στο Δελτίο Τύπου:

«…η Ιερά Σύνοδος δηλώνει την κατ’ αρχήν ικανοποίησή Της σχετικά με το Γράμμα του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου επί του θέματος, διότι θεωρεί ότι «αναπαύει» τον ιερό Κλήρο και τον ευσεβή ελληνικό λαό, καθώς ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τόσο για την ονομασία της εκκλησιαστικής οντότητος του γειτονικού Κράτους δίχως χρήση του πολυτίμου ονόματος της «Μακεδονίας» ως συστατικού ή παραγώγου, όσο και για τον καθορισμό των ορίων της μόνον εντός των ορίων του Κράτους

Τότε μάλιστα ο Αθηνών Ιερώνυμος είχε αρνηθεί να στηρίξει τα Συλλαλητήρια για την Μακεδονία. Είχε αρνηθεί να ακουστεί η φωνή του Ελληνικού Λαού. Και ήρθε μετά με το όργανό του την ΔΙΣ να μιλήσουν εκ μέρους αυτού του «μουγκού» Λαού που του είχε κόψει προηγουμένως τη γλώσσα!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Για πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε να μιλάνε άλλοι για εμάς;
Για πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε να διαστρεβλώνουν τις έννοιες που αγαπάμε;
Κάτω οι Προδότες και οι Γραικύλοι
.

 

Διαβάστε και τα παρακάτω σχόλια… έχουν ενδιαφέρον…

 

 

Πηγή

Προβολές : 694


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα