Επιβεβαιώνει ο Ερντογάν την προδοσία του Μητσοτάκη! “Συμφώνησε να αποστρατικοποιήσει τα νησιά ο Κυριάκος” λέει ο Σουλτάνος

Επιβεβαιώνει ο Ερντογάν την προδοσία του Μητσοτάκη! “Συμφώνησε να αποστρατικοποιήσει τα νησιά ο Κυριάκος” λέει ο Σουλτάνος

21 Ιουλίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:358
Μοίρασέ το

«Το συζητήσαμε πολύ καθαρά αυτό με τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη. Δηλαδή, το θέμα της στρατιωτικοποίησης αυτών των νησιών. Μάλιστα, ο υπουργός Εξωτερικών μου μιλάει και θα μιλήσει γι’ αυτά με τον Έλληνα ομόλογό του.

 

ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ;;;

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;;; Και θέλετε να αποκαλείστε … έλληνες;;;

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΘΕΙ… 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ, ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;;

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΣΑΣ, ΒΑΛΤΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ, ΒΑΦΤΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΤΕ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ…

 

Τεράστια ερωτήματα προκαλεί η δήλωση-«βόμβα» του Ταγίπ Ερντογάν μετά από την πρόσφατη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επέστρεψε με χαμόγελα από το Βίλνιους, έτοιμος για παραχωρήσεις στους Τούρκους.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες μέρες από τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο και ο «Σουλτάνος» υποστηρίζει ότι με τον Μητσοτάκη συζήτησε την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου!

«Το συζητήσαμε πολύ καθαρά αυτό με τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη. Δηλαδή, το θέμα της στρατιωτικοποίησης αυτών των νησιών.

Μάλιστα, ο υπουργός Εξωτερικών μου μιλάει και θα μιλήσει γι’ αυτά με τον Έλληνα ομόλογό του. Βεβαίως, αυτή η υπόθεση δεν προέρχεται μόνο από την Ελλάδα, όπως ξέρετε, οι φίλοι τους και το λόμπι τους στον Λευκό Οίκο προκαλούν συνεχώς» δήλωσε ο Ερντογάν, σύμφωνα με το Anadolu.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι δηλώσεις έρχονται την ώρα οι Τούρκοι «μπλοκάρουν» με προκλητικό τρόπο την λειτουργία στην Παναγία Σουμελά τον Δεκαπενταύγουστο.

 

 

Πηγή

Προβολές : 358


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα