Επιβεβαιώνει το CNN Greece για τους οφσόρ της Καϊλή – Qatar Gate: Νέες έρευνες για λογαριασμούς της Καϊλή σε τράπεζα του Παναμά

Επιβεβαιώνει το CNN Greece για τους οφσόρ της Καϊλή – Qatar Gate: Νέες έρευνες για λογαριασμούς της Καϊλή σε τράπεζα του Παναμά

28 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:194
Μοίρασέ το

 

 

Και στην Ελλάδα όμως οι Αρχές κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους στα οικονομικά της Εύας ΚαϊλήINTIME/European Union

 

 

 

 

Όπως έστρωσε, θα κοιμηθεί…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Το ἴδια τα συστημικά ΜΜΕ, όιπως το CNN Greece, έχουν αρχίσει να καλύπτουν τους…ΥΠΕΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ της Καϊλή στον…ΠΑΝΑΜΑ, κάτι το οποίο σας πρωτο-αποκαλύψαμε εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com). Διαβάστε όλα τα δικά μας αποκλεστικά άρθρα πάνω σε αυτό, ξεκινώντας με το εξής….


Γράφει το CNN Greece…

Την ώρα που η πρώην αντιπρόεδρος του ΕυρωκοινοβουλίουΕύα Καϊλή, παραμένει στις φυλακές του Χάρεν, οι Αρχές ξεκινούν νέο κύκλο ερευνών για το ενδεχόμενο εμπλοκής της στο Qatar Gate, έπειτα από δημοσιεύματα που αναφέρονται σε λογαριασμούς εκατομμυρίων σε τράπεζα του Παναμά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εκπομπή του Mega «Live News»στις αρχές του 2019 οι αξιωματούχοι του Κατάρ είχαν καταθέσει σε τράπεζα του Παναμά 30 εκατομμύρια ευρώ, τα 20 για την Εύα Καϊλή και τα υπόλοιπα 10 για συγγενικά της πρόσωπα.

Ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, διαψεύδει τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ζητώντας παράλληλα την επέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθεί από πού ξεκίνησαν αυτές οι φήμες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! >> https://www.cnn.gr/politiki/story/343749/qatar-gate-nees-erevnes-gia-logariasmoys-tis-kaili-se-trapeza-tou-panama?

 

Πηγή

Προβολές : 194


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα