Επιθέσεις σε τρένα στις ΗΠΑ και οι εκτροχιασμοί τους προκαλώντας διαρροές επικίνδυνων χημικών ουσιών στο περιβάλλον και σκοτώνοντας ζώα κι όχι μόνο!!!

Επιθέσεις σε τρένα στις ΗΠΑ και οι εκτροχιασμοί τους προκαλώντας διαρροές επικίνδυνων χημικών ουσιών στο περιβάλλον και σκοτώνοντας ζώα κι όχι μόνο!!!

14 Φεβρουαρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:372
Μοίρασέ το

 

Αυτά είναι τα νέα και πιο τελευταία ΥΠΟΥΛΑ που κάνει το καθεστώς ΜΠΑΪΝΤΕΝ εις βάρος των ΗΠΑ!!!

 

 

 

Το Βαθύ Παρακράτος των ΗΠΑ, σε συνεργασία με τον παρανοϊκό Μπάιντεν, δολοφονούν τους αμερικανούς με κάθε τρόπο, καταστρέφοντας παράλληλα και το περιβάλλον και την πανίδα και την χλωρίδα για εκατοντάδες χρόνια…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Διαβάστε και το άρθρο με τίτλο Εικόνες Αποκάλυψης στο Οχάιο – Εικόνα που παραπέμπει σε πυρηνική έκρηξη, – Πληροφορίες για νεκρά ψάρια, πουλερικά, ακόμα και βοοειδή – Πλήρης συσκότιση από τα ΜΜΕ για να καταλάβετε τι συμβαίνει εδώ.

Δύο ακόμη τρένα εκτροχιάστηκαν στο Τέξας και τη Νότια Καρολίνα, ένα που μεταφέρει «επικίνδυνα υλικά»….

Δύο ακόμη τρένα, το ένα που μετέφερε «επικίνδυνα υλικά», εκτροχιάστηκαν στο Τέξας και τη Νότια Καρολίνα τη Δευτέρα.

Οι πιο πρόσφατοι εκτροχιασμοί έρχονται λίγες μέρες μετά τον εκτροχιασμό τρένου του Νότιο Νόρφολκ που μετέφερε τοξικά χημικά στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο. Τα επικίνδυνα αερομεταφερόμενα χημικά ώθησαν τους αξιωματούχους να εκδώσουν εντολές υποχρεωτικής εκκένωσης και στέγασης σε ακτίνα ενός μιλίου από τον εκτροχιασμό.

Διαβάστε τη συνέχεια, εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 372


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.