«ΕΠΙΘΕΣΗ» των ΗΠΑ κατά της ΕΥΡΩΠΗΣ!!! «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ» τα όπλα των Αμερικανών

«ΕΠΙΘΕΣΗ» των ΗΠΑ κατά της ΕΥΡΩΠΗΣ!!! «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ» τα όπλα των Αμερικανών

15 Φεβρουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:192
Μοίρασέ το

 

 

 

Πράγματι λοιπόν η διατήρηση πολεμικού κλίματος στην Ουκρανία πλήττει οικονομικά την Ευρώπη! Ωστόσο, ο πραγματικός σκοπός, εκ των πραγμάτων, είναι η φτωχοποίηση όλο και περισσοτέρων ανθρώπων, προκειμένου να είναι εξαρτημένοι από την εξουσία και να μην εγείρουν αντιρρήσεις, όπως για παράδειγμα κατά των εμβολίων, έτσι ώστε να επέλθει η Μεγάλη Επανεκκίνηση

Το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών που διατάσσει τον Μπάιντεν είναι πρόθυμο να θυσιάσει την ασφάλεια της Ουκρανίας για την δική της στρατηγική.

 

 

 

Οι μεγάλες δυνάμεις θα συγκρουστούν… η παλιά με την νέα τάξη πραγμάτων θα ξαναμοιράσουν τον κόσμο…

Αλοίμονο από τα μικρά κράτη όπως η Ελλάδα, που δεν έχουν ΠΑΤΡΙΩΤΙΕΣ ΗΓΕΤΕΣ και γίνονται πιόνια και οι πόρνες των μεγάλων δυνάμεων.
Καλλιόπη Σουφλή
Η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή!!!

Μετά το «ΓΛΕΝΤΙ» της Ζαχάροβα, η αλήθεια, αυτή την φορά, μας έρχεται από την Κίνα, έστω ένα μέρος αυτής, το οποίο όμως αρκεί για να δείξει σε όλους τι πραγματικά συμβαίνει

Το el.gr γράψει για το μεγάλο κόλπο με την πρόκληση πολεμικού κλίματος στην Ουκρανία και τις κατηγορίες εις βάρος της Ρωσίας για δήθεν προγραμματισμένη εισβολή στην χώρα (λες και οι Ρώσοι θα τους ρωτήσουν), με στόχο, παράλληλα με την Ρωσία, την ίδια την Ευρώπη και τους λαούς της!

Η κινεζική εφημερίδα Global Times, την οποία επικαλείται το RT, δικαιώνοντας τους προβληματισμούς του ΕΛ, αναφέρει πως η Ουάσιγκτον πρέπει να συνεχίσει να διατηρεί την ένταση στην σύγκρουση στην Ουκρανία σε υψηλό επίπεδο, παρόλο που η Ρωσία δεν έχει καμία πρόθεση να εισβάλει στην χώρα, με τον τρόπο που προπαγανδίζουν οι Δυτικοί. Η κατηγορία ότι η Ρωσία σχεδιάζει εισβολή ωφελεί τις Ηνωμένες Πολιτείες με διάφορους τρόπους, τους οποίους κατονομάζει η εφημερίδα:

 

Πρώτον, η Ουάσιγκτον θα μπορούσε να νομιμοποιήσει την παρουσία των στρατευμάτων της στην Ευρώπη δαιμονοποιώντας την Ρωσία και επιδεινώνοντας τις σχέσεις μεταξύ της Μόσχας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό αυξάνει τις αβεβαιότητες και τη ζημιά στην οικονομία της ευρωζώνης, η οποία με τη σειρά της θα οδηγήσει σε φυγή κεφαλαίων από την Ευρώπη προς τις ΗΠΑ. Τέτοιες οικονομικές αλλαγές θα βοηθούσαν τις ΗΠΑ να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα του πληθωρισμού τους (σ.σ. Πράγματι λοιπόν η διατήρηση πολεμικού κλίματος στην Ουκρανία πλήττει οικονομικά την Ευρώπη! Ωστόσο, ο πραγματικός σκοπός, εκ των πραγμάτων, είναι η φτωχοποίηση όλο και περισσοτέρων ανθρώπων, προκειμένου να είναι εξαρτημένοι από την εξουσία και να μην εγείρουν αντιρρήσεις, όπως για παράδειγμα κατά των εμβολίων, έτσι ώστε να επέλθει η Μεγάλη Επανεκκίνηση).

Για αυτούς τους λόγους, η Ουάσιγκτον προσπαθεί να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να κρατήσει ζωντανές τις αυξημένες εντάσεις. Για τον σκοπό αυτό, η αμερικανική κυβέρνηση διαδίδει παραπληροφόρηση και αυξάνει την στρατιωτική της παρουσία στην Ουκρανία, αν και αυτό προκαλεί τη Ρωσία. Η Ουάσιγκτον (σ.σ. Το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών που διατάσσει τον Μπάιντεν) είναι πρόθυμη να θυσιάσει την ασφάλεια της Ουκρανίας για την δική της στρατηγική.

(…)

Ο Jin Canrong, ανώτερος ερευνητής στην Σχολή Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Renmin του Πεκίνου, δήλωσε:

«Είναι εντελώς περιττό για την Ρωσία να εισβάλει στην Ουκρανία σε αυτό το σημείο. Εκτός εάν η Ουκρανία εξαπολύσει επιθέσεις στην Κριμαία ή στις ανατολικές περιοχές της Ουκρανίας πρώτα. Αλλά η Ουάσιγκτον συνεχίζει να αγωνίζεται με τις πληροφορίες μιας “ρωσικής εισβολής” που διαδόθηκε τους τελευταίους μήνες. ακόμα κι αν αυτές οι πληροφορίες ακούγονται πολύ μη ρεαλιστικές και είναι επιζήμιες για την κατάσταση. Έτσι οι ΗΠΑ το κάνουν αυτό για τους δικούς τους λόγους».

Αρκετές δυτικές κυβερνήσεις είχαν ασκήσει πίεση στην Κίνα να ταχθεί στο πλευρό των δυτικών χωρών στη σύγκρουση. Ο Κινέζος πρέσβης στον ΟΗΕ απάντησε μέσω Twitter:

“Το μήνυμά μας είναι ενιαίο και σαφές: επίλυση όλων των διαφορών μέσω διπλωματίας. Σταματήστε την κλιμάκωση των εντάσεων. Οι νόμιμες ανησυχίες της Ρωσίας για την ασφάλεια θα πρέπει να αντιμετωπιστούν σοβαρά.”

 

Πηγή

Προβολές : 192


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα