Επικίνδυνοι βιαστές αποφυλακίζονται επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Επικίνδυνοι βιαστές αποφυλακίζονται επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

24 Νοεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:245
Μοίρασέ το

 

Προφανώς και η ασυλία στους βιαστές, δεν συμπεριλαμβανόταν στις προεκλογικές δεσμεύσεις Μητσοτάκη, όπως ακριβώς και η οριζόντια φορολόγηση στους ελεύθερους επαγγελματίες…

Αλλά το 40.6% φαίνεται ότι νομιμοποιεί τα πάντα…

 

Για τους εισαγγελείς που ρίχνουν τις ποινές και ελευθερώνουν τους βιαστές, θα γράψετε κάτι;;;

Και για ποιό 40,6% κάνετε λόγο;;;

ΟΥΤΕ 20% ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ…

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΟΒΡΑΙΙΚΗ SINGULAR LOGIC  ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ…

ΕΧΟΥΜΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ… ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Εάν ανατρέξει κάνεις στις προεκλογικές δηλώσεις των στελεχών του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα βρει δεκάδες αναφορές στον περιβόητο «νόμο Παρασκευόπουλου». Αυτές φυσικά έγιναν πριν τα εξώδικα του πρώην υπουργού που ανάγκασε ακόμα και τον Εκπρόσωπο τύπου του Μητσοτάκη, Νίκο Ρωμανό να ζητά ταπεινά συγνώμη στον πρώην υπουργός του ΣυΡιζΑ.

Όταν ο Ρωμανός ζητούσε συγνώμη από το Νίκο Παρασκευόπουλο

Έπειτα, το πανηγύρι «σχόλασε». Άρχισε όμως η τραγωδία.

Τα όσα αναληθή καταλόγιζαν τα στελέχη του Μητσοτάκη στο Νίκο Ρωμανό, τα διέπραξαν εντέλει οι ίδιοι. Διότι ο «πολυδιαφημισμένος» νόμος Παρασκευοπούλου, δεν άφηνε κανέναν βιαστή ελεύθερο.

Αντίθετα, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, απελευθερώθηκε με τυμπανοκρουσίες ο Σύρος κατά συρροήν βιαστής και συνέχισε το φρικτό του έργο, χωρίς να τον παρεμποδίσει ούτε η δικαιοσύνη ούτε το υπουργείο του Γιάννη Οικονόμου.

Επί κυβέρνησης Μητσοτάκη απελευθερώθηκαν και οι Πακιστανοί που κατηγορήθηκαν για βιασμό ανήλικων κοριτσιών στην Θεσσαλονίκη, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, με τον έναν μάλιστα να καταγγέλλεται ότι πούλησε και ναρκωτικά στο ανήλικο φερόμενο θύμα του!

Η λαίλαπα όμως δεν έχει τέλος.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο Αλβανός που βίαζε και εξέδιδε 10 χρονό κοριτσάκι, δίνοντάς του μάλιστα ναρκωτικά, έφαγε ποινή – χάδι, μόλις 8 ετών. Αντί για ισόβια.

Νωπό και σε εξέλιξη είναι και το σκάνδαλο με τον μαζικό βιασμό του κοριτσιού στον Κολωνό από ευυπόληπτα στελέχη. Όπως επίσης, αγνοείται η τύχη των δύο παιδιών τα οποία σύμφωνα με μαρτυρία περιέφερε ως μαθητές του ο πιο γνωστός παιδοβιαστής των τελευταίων ετών. Ο οποίος επίσης κυκλοφορεί ελεύθερος, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ακολουθεί η περίπτωση του προαγωγού της Ηλιούπολης, του παιδοβιαστή της ίδιας του της κόρης των Ιωαννίνων κλπ…

Προφανώς και η ασυλία στους βιαστές, δεν συμπεριλαμβανόταν στις προεκλογικές δεσμεύσεις Μητσοτάκη, όπως ακριβώς και η οριζόντια φορολόγηση στους ελεύθερους επαγγελματίες…

Αλλά το 40.6% φαίνεται ότι νομιμοποιεί τα πάντα…

 

 

Πηγή

Προβολές : 245


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα