επιλογές... (3 + 1 βίντεο και μια ταινία)

επιλογές... (3 + 1 βίντεο και μια ταινία)

21 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:142
Μοίρασέ το

 

 

Είμαστε ψυχές σε ανθρώπινα σώματα…

 

… ζούμε, αναπνέουμε, δημιουργούμε…

… είμαστε εμείς που επιλέγουμε πως θα σταθούμε απέναντι στις δυσκολίες της ζωής…

… είμαστε εμείς που μπορούμε να δυναμώσουμε μπροστά σ’ αυτές και να ανακαλύψουμε μέσα από αυτές τον πραγματικό μας εαυτό…

… κάθε δυσκολία, θα πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς….

 

καλησπέρα… γιατί τη ζωή, τη βλέπεις καθαρά, μέσα από μάτια δακρυσμένα…

 

 

Καλλιόπη

 

 

μουσικές επιλογές… εδώεδώεδώ… κι εδώ… 

 

 

η ταινία, εδώ

 

Long Haired Chihuahua with Santa hat and scarf, close-up

 

Προβολές : 142


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα