Επιστήμονες προειδοποιούν ότι o Μπιλ Γκέιτς κάνει πειράματα με μεταλλαγμένα στελέχη COVID που μπορούν να οδηγήσουν σε νέα θανατηφόρα πανδημία!

Επιστήμονες προειδοποιούν ότι o Μπιλ Γκέιτς κάνει πειράματα με μεταλλαγμένα στελέχη COVID που μπορούν να οδηγήσουν σε νέα θανατηφόρα πανδημία!

7 Νοεμβρίου, 2022 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:465
Μοίρασέ το

 

«Αυτό είναι παράνοια, όσον αφορά τον πλεονασμό όσο και τη σπατάλη», προειδοποίησε ο Δρ Richard Ebright.

Υποστήριξε ότι μια τέτοια έρευνα παρουσιάζει «κίνδυνο πυροδότησης ενός νέου πανδημικού κύματος μετά από τυχαία ή εσκεμμένη απελευθέρωση των ιών που δημιουργούνται από το εργαστήριο».

Ως χαζαροεβραίος, είναι παρανοϊκός… ψυχοπαθής… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ…
Απέτυχαν να τρομοκρατήσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα με τα εμβόλια του θανάτου και ετοιμάζουν άλλους ιούς… πιο επικίνδυνους για να καταφέρουν την εξολόθρευσή τους…
Θα τα καταφέρουν;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Ελπίζω να γίνεται αντιληπτός ο ρόλος πολλών  καθηγητών πανεπιστημίων … η πλειοψηφία είναι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ…

Ένας κορυφαίος μοριακός βιολόγος εξέθεσε πρόσφατα ανώτερους ερευνητές που χρηματοδοτήθηκαν από τον Gates για τη δημιουργία μεταλλαγμένων στελεχών του COVID-19 σε μυστικά πειράματα κατα τη διάρκεια του έτους.

Ο Δρ Richard Ebright, καθηγητής χημείας και χημικής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Rutgers  και διευθυντής εργαστηρίου του  Ινστιτούτου Μικροβιολογίας Waksman , επέκρινε την έρευνα του Imperial College που χρηματοδοτεί ο Bill Gates, χρηματοδοτεί πειράματα για νέο θανατηφόρο κορωνοιό.

«Αυτό είναι παράνοια, όσον αφορά τον πλεονασμό όσο και τη σπατάλη», προειδοποίησε ο Δρ Richard Ebright. Υποστήριξε ότι μια τέτοια έρευνα παρουσιάζει «κίνδυνο πυροδότησης ενός νέου πανδημικού κύματος μετά από τυχαία ή εσκεμμένη απελευθέρωση των ιών που δημιουργούνται από το εργαστήριο».

Το Naturalnews αναφέρει: Ο Έμπραιτ, ο οποίος απέκτησε το διδακτορικό του. στη Μικροβιολογία και τη Μοριακή Γενετική από  το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ , επεσήμανε ότι αυτή η έρευνα δεν θα ωφελούσε κανέναν και τίποτα, καθώς δεν υπάρχουν «προβλεπόμενες πρακτικές εφαρμογές» και η μελέτη φέρνει μεγαλύτερο κίνδυνο παρά κέρδος, αν υπάρχει.

Η δοκιμή, στην οποία συμμετείχαν 20 ερευνητές και ένα μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής της βρετανικής κυβέρνησης, χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από τους φορολογούμενους. 

Στη μελέτη που διεξήχθη σε ένα εργαστήριο επιπέδου βιοασφάλειας 3, «μόλυναν χάμστερ με δύο υβρίδια χίμαιρας COVID», συνδυάζοντας πτυχές του αρχικού  στελέχους του κορωνοϊού με μέρη των παραλλαγών όμικρον και δέλτα .

Σύμφωνα με την περίληψη της μελέτης προεκτύπωσης, το πείραμα έθεσε «την ανησυχητική πιθανότητα ότι οι μελλοντικές παραλλαγές» του COVID-19 θα μπορούσαν να έχουν πιο σοβαρά αποτελέσματα από εκείνα που «εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της μόλυνσης από το όμικρον».

Ο Έμπραιτ ήταν κατηγορηματικός ότι η έρευνα είναι επικίνδυνη, παρά το γεγονός ότι ένας εκπρόσωπος του πανεπιστημίου ισχυρίστηκε ότι η διαδικασία ήταν ασφαλής και τηρούσε τους κατάλληλους κανονισμούς.

«Εάν ο κόσμος επιθυμεί να αποφύγει νέα πανδημικά κύματα και πανδημίες που προκαλούνται από εργαστηριακά ενισχυμένα δυνητικά πανδημικά παθογόνα, τότε είναι επειγόντως απαραίτητο να σταματήσει η παράλογη έρευνα υψηλού κινδύνου και χαμηλού οφέλους και να εφαρμοστεί αποτελεσματική εθνική εποπτεία , με τη ισχύ του νόμου, σε μια τέτοια έρευνα», είπε ο Έμπραιτ.

Ο καθηγητής Shmuel Shapira, πρώην επικεφαλής του Ινστιτούτου Βιολογικής Έρευνας της ισραηλινής κυβέρνησης, συμφώνησε με τον Ebright και ζήτησε την οριστική διακοπή της έρευνας όπως αυτή της Imperial, προσθέτοντας ότι αυτό είναι σαν να «παίζεις με τη φωτιά» λόγω του κινδύνου διαρροής στο εργαστήριο.

 

 

Πηγή

Προβολές : 465


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα