Επιστολή ΧΑΣΤΟΥΚΙ της CLINTEL προς τον ΓΓ του ΟΗΕ Guterres: “Σας προτρέπουμε να ακολουθήσετε μια πολιτική για το κλίμα που βασίζεται σε υγιή επιστήμη, ρεαλιστικά οικονομικά και γνήσια ανησυχία για όσους βλάπτονται από δαπανηρές αλλά περιττές προσπάθειες μετριασμού.”

Επιστολή ΧΑΣΤΟΥΚΙ της CLINTEL προς τον ΓΓ του ΟΗΕ Guterres: “Σας προτρέπουμε να ακολουθήσετε μια πολιτική για το κλίμα που βασίζεται σε υγιή επιστήμη, ρεαλιστικά οικονομικά και γνήσια ανησυχία για όσους βλάπτονται από δαπανηρές αλλά περιττές προσπάθειες μετριασμού.”

21 Ιουνίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:224
Μοίρασέ το

 

Καθηγητής Guus Berkhout, Χάγη:   “ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ (CO2) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΖΩΗΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ

Το CO2 δεν είναι ρύπος. Είναι απαραίτητο για όλη τη ζωή στη Γη.

Η φωτοσύνθεση είναι ευλογία.

Περισσότερο CO2 είναι ωφέλιμο για τη φύση, πρασινίζοντας τη Γη: επιπλέον διοξείδιο του άνθρακα στον αέρα έχει προάγει την ανάπτυξη της παγκόσμιας φυτικής βιομάζας.

Είναι επίσης καλό για τη γεωργία, αυξάνοντας τις αποδόσεις των καλλιεργειών παγκοσμίως.”

 

Στο πλαίσιο του πολέμου ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, που διεξάγουν οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, είναι και η … ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.

Είναι η μείωση του ζωοφόρου CO2, προκειμένου να εξαλείψουν κάθε ίχνος ζωής στη γη…

Συμπορευτές τους ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ…

Είναι ελπιδοφόρο, πως αντιστέκονται κορυφαίοι επιστήμονες παγκοσμίως, στα σατανικά σχέδια της ψυχοπαθούς οβριοχαζαροσιωνιστικής μαφίας.

Και ο καθένας από εμάς έχει χρέος να αντισταθεί στην παράνοιά τους, με κάθε τρόπο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. ΤΑ ΚΤΗΝΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΜΕ ΤΟ HAARP ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

 

Μετάφραση blümlifee

 

 

Καθηγητής Guus Berkhout
Χάγη
[email protected]

 

κ. Antonio Guterres, Γενικό Γραμματέα, Ηνωμένα Έθνη,
Κεντρικά Γραφεία Ηνωμένων Εθνών,
Νέα Υόρκη, NY 10017, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

κα Patricia Espinosa Cantellano, Εκτελεστική Γραμματέας,
Σύμβαση Πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή,
Γραμματεία UNFCCC, Πανεπιστημιούπολη του ΟΗΕ, Platz der Vereinten Nationen 1,
53113 Βόννη, Γερμανία

 

Εξοχότατοι,

Δεν υπάρχει έκτακτη κλιματική αλλαγή.

Ένα παγκόσμιο δίκτυο από περισσότερους από 500 άψογα κατηρτισμένους και έμπειρους επιστήμονες και επαγγελματίες στον τομέα του κλίματος και των συναφών πεδίων έχει την τιμή να απευθύνει στις Εξοχότητές σας τη συνημμένη Ευρωπαϊκή Διακήρυξη για το Κλίμα, την οποία υπογράφουν οι εθνικοί πρεσβευτές της παρούσας επιστολής.

Τα μοντέλα κλίματος γενικής κυκλοφορίας στα οποία βασίζεται αυτή τη στιγμή η διεθνής πολιτική είναι ακατάλληλα για τον σκοπό τους. Ως εκ τούτου, είναι σκληρό καθώς και ασύνετο να υποστηρίζουμε τη σπατάλη τρισεκατομμυρίων με βάση τα αποτελέσματα από τέτοια ανώριμα μοντέλα. Οι τρέχουσες κλιματικές πολιτικές υπονομεύουν σοβαρά και χωρίς νόημα το οικονομικό σύστημα, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές σε χώρες που στερούνται πρόσβασης σε προσιτή, συνεχή ηλεκτρική ενέργεια.

Σας προτρέπουμε να ακολουθήσετε μια πολιτική για το κλίμα που βασίζεται σε υγιή επιστήμη, ρεαλιστικά οικονομικά και γνήσια ανησυχία για όσους βλάπτονται από δαπανηρές αλλά περιττές προσπάθειες μετριασμού. Σας ζητάμε να τοποθετήσετε την Διακήρυξη στην ημερήσια διάταξη της επικείμενης συνόδου σας στη Νέα Υόρκη.

Σας προσκαλούμε επίσης να οργανώσετε μαζί μας μια εποικοδομητική συνάντηση υψηλού επιπέδου μεταξύ επιστημόνων παγκοσμίου κύρους και από τις δύο πλευρές της συζήτησης για το κλίμα στις αρχές του 2020. Η συνάντηση θα θέσει σε εφαρμογή την υγιή και αρχαία θεμελιώδη αρχή όχι λιγότερο της υγιούς επιστήμης παρά της φυσικής δικαιοσύνης ότι και οι δύο πλευρές πρέπει να ακουστούν πλήρως και δίκαια. Audiatur et altera pars!*

Πείτε μας τις σκέψεις σας για μια τέτοια κοινή συνάντηση.

Με εκτίμηση, πρεσβευτές της Ευρωπαϊκής Διακήρυξης για το Κλίμα,

Καθηγητής Guus Berkhout – Ολλανδία
Καθηγητής Richard Lindzen – ΗΠΑ
Καθηγητής Reynald Du Berger – Γαλλικός Καναδάς
Καθηγητής Ingemar Nordin – Σουηδία
Terry Dunleavy – Νέα Ζηλανδία
Jim O’Brien – Δημοκρατία της Ιρλανδίας
Viv Forbes – Αυστραλία
Καθηγητής Alberto Prestininzi – Ιταλία
Καθηγητής Benoît Rittaud – Γαλλία
Morten Jødal – Νορβηγία
Καθηγητής Fritz Vahrenholt – Γερμανία
Rob Lemeire – Βέλγιο
Υποκόμης Monckton του Brenchley – Ηνωμένο Βασίλειο

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Ένα παγκόσμιο δίκτυο 500 επιστημόνων και επαγγελματιών έχει προετοιμάσει αυτό το επείγον μήνυμα.

Η επιστήμη του κλίματος πρέπει να είναι λιγότερο πολιτική, ενώ οι κλιματικές πολιτικές θα πρέπει να είναι πιο επιστημονικές.

Οι επιστήμονες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ανοιχτά τις αβεβαιότητες και τις υπερβολές στις προβλέψεις τους για την υπερθέρμανση του πλανήτη, ενώ οι πολιτικοί θα πρέπει να μετρούν απαθώς τα πραγματικά οφέλη καθώς και το φανταστικό κόστος της προσαρμογής στην υπερθέρμανση του πλανήτη και το πραγματικό κόστος καθώς και τα φανταστικά οφέλη του μετριασμού.

 

ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Το γεωλογικό αρχείο αποκαλύπτει ότι το κλίμα της Γης παρουσιάζει ποικιλία από τότε που υπάρχει ο πλανήτης, με φυσικές ψυχρές και θερμές φάσεις.

Η Μικρή Εποχή των Παγετώνων τελείωσε μόλις το 1850. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τώρα βιώνουμε μια περίοδο αύξησης της θερμοκρασίας.

Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΡΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ

Ο Γη έχει θερμανθεί με λιγότερο από το ήμισυ του αρχικά προβλεπόμενου ρυθμού και με λιγότερο από το ήμισυ του αναμενόμενου ρυθμού με βάση τον καθαρό ανθρωπογενή εξαναγκασμό και την ανισορροπία της ακτινοβολίας, γεγονός που μας λέει ότι απέχουμε πολύ από το να κατανοήσουμε την κλιματική αλλαγή.

 

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΜΟΝΤΕΛΑ

Τα κλιματικά μοντέλα έχουν πολλές ελλείψεις και δεν είναι στο ελάχιστο εφικτά ως εργαλεία πολιτικής.

Επιπλέον, πιθανότατα υπερβάλλουν αναφορικά με την επίδραση των αερίων του θερμοκηπίου όπως το διοξείδιο του άνθρακα (CO2). Επιπλέον, αγνοούν το γεγονός ότι ο εμπλουτισμός της ατμόσφαιρας με CO2 είναι ευεργετικός.

 

ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ (CO2) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΖΩΗΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ

 

Το CO2 δεν είναι ρύπος. Είναι απαραίτητο για όλη τη ζωή στη Γη.

Η φωτοσύνθεση είναι ευλογία.

Περισσότερο CO2 είναι ωφέλιμο για τη φύση, πρασινίζοντας τη Γη: επιπλέον διοξείδιο του άνθρακα στον αέρα έχει προάγει την ανάπτυξη της παγκόσμιας φυτικής βιομάζας.

Είναι επίσης καλό για τη γεωργία, αυξάνοντας τις αποδόσεις των καλλιεργειών παγκοσμίως.

 

Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Δεν υπάρχουν στατιστικά στοιχεία ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη εντείνει τυφώνες, πλημμύρες, ξηρασίες και παρόμοιες φυσικές καταστροφές ή τις κάνει πιο συχνές.

Ωστόσο, τα μέτρα μείωσης του CO2 είναι τόσο επιζήμια όσο και δαπανηρά.

Για παράδειγμα, οι ανεμογεννήτριες σκοτώνουν πουλιά και νυχτερίδες και οι φυτείες με φοινικέλαιο καταστρέφουν τη βιοποικιλότητα των τροπικών δασών.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.

ΣΥΝΕΠΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ.

ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΕΘΑ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΜΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2050.

Εάν προκύψουν καλύτερες προσεγγίσεις, και σίγουρα θα υπάρξουν, έχουμε αρκετό χρόνο να σκεφτούμε και να προσαρμοστούμε.

ΣΤΟΧΟΣ της διεθνούς πολιτικής πρέπει να είναι η ΠΑΡΟΧΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΙΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΕΔΩ σε μορφή pdf με τα ονόματα των 500+ επιστημόνων από 24 χώρες που υπογράφουν την διακήρυξη https://www.technocracy.news/wp-content/uploads/2019/09/ED-brochureversieNWA4-1.pdf

_ _ _

* Audiatur et altera pars : να ακουστεί και η άλλη πλευρά – αρχή της θεμελιώδους δικαιοσύνης ή της ισότητας ή η αρχή της φυσικής δικαιοσύνης στα περισσότερα νομικά συστήματα.

Αυτή η αρχή περιλαμβάνει τα δικαιώματα ενός διαδίκου ή των δικηγόρων του να αντιμετωπίσουν τους μάρτυρες εναντίον τους, να έχουν δίκαιη ευκαιρία να αμφισβητήσουν τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσίασε το άλλο μέρος, να καλέσουν τους δικούς τους μάρτυρες και να παρουσιάσουν αποδείξεις και να έχουν συνήγορο, εάν χρειάζεται με δημόσια δαπάνη, για να βγάλει κανείς την υπόθεσή του σωστά.
https://en.wikipedia.org/wiki/Audi_alteram_partem

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 224


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα