Επιτέλους και μια δίκαιη απόφαση... ΑΛΛΑ... μήπως ξεκινάει και η αντίστροφη μέτρηση της ζωής του παιδοβιαστή;;;

Επιτέλους και μια δίκαιη απόφαση... ΑΛΛΑ... μήπως ξεκινάει και η αντίστροφη μέτρηση της ζωής του παιδοβιαστή;;;

1 Απριλίου, 2024 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:606
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, χαίρομαι που επιτέλους η δικαιοσύνη εξέδωσε και μια δίκαιη απόφαση, ΑΛΛΑ… προβλέπω αντίστροφη μέτρηση της ζωής του παιδοβιαστή…

 

 

Ισόβια στον Ηλία Μίχο για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό

Θα σας πω τι πιστεύω για τις δικαστικές αποφάσεις αυτού του τερατουργήματος…

Η κυβέρνηση είναι πολύ στριμωγμένη από την ίδια την κοινωνία και έδωσε εντολή στη δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της.

Μην ξεχνάτε πως ήδη είναι χρεωμένος ο Μητσοτάκης με τον παιδοβιαστή βολευτή του τον ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, και τον διεστραμμένο Δημήτρη Λιγνάδη…

Κάποιον έπρεπε να θυσιάσει, σε μια περίοδο όπου το αίμα των αθώων θυμάτων των Τεμπών, τον πνίγει…

Και θυσίασε τον Μίχο… εν γνώσει του πως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ… και ο λόγος, είναι απλός…

Πιστεύω πως σύντομα θα μάθουμε πως… “αυτοκτόνησε”…

Τι κρίμα… “δεν πρόλαβε” να πει τα βαρβάτα ονόματα που βίαζαν την παιδική ψυχούλα…

Να είστε βέβαιοι όμως, πως θα έρθει η ώρα και για τα ΤΕΡΑΤΑ …

ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ…

ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε στον Ηλία Μίχο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας και επιπλέον κάθειρξη 41 έτη για τις κατηγορίες για τις οποίες καταδικάστηκε για την υπόθεση μαστροπείας και σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, στον 55χρονο επιβάλλονται ισόβια για τον βιασμό του παιδιού και επιπλέον συνολικές ποινές 41 ετών, δηλαδή 14 έτη για κατάχρηση ανηλίκου, από 12 έτη για μαστροπεία και για πορνογραφία, και ακόμη τρία έτη για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Παράλληλα, ο συνταξιούχος ναυτικός, αναφερόμενος στην υπόθεση ως «Μιχάλης», καταδικάσθηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 24 ετών -12 έτη για διακεκριμένη μαστροπεία και 12 έτη για παιδική πορνογραφία-, ενώ για τους υπόλοιπους 17 κατηγορούμενους επιβλήθηκαν ποινές από 13 μήνες έως επτά χρόνια κάθειρξη, κατά περίσταση, για γενετήσια πράξη με ανήλικο και παιδική πορνογραφία.

Όσον αφορά στην ταλαίπωρη μητέρα της 12χρονης, το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 μηνών για πλημμέλημα δίνοντας ουσιαστικά το «πράσινο φως» για την αποφυλάκισή της, καθώς ήδη βρίσκεται στη φυλακή εδώ και πολλούς μήνες.

Η διαδικασία συνεχίζεται για τις συγχωνεύσεις των ποινών και τις αναστολές για όσους κατηγορούμενους τούς αφορά. Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα την αναγνώριση οποιουδήποτε ελαφρυντικού τόσο στον Ηλία Μίχο, όσο και στον «Μιχάλη», ενώ όσον αφορά στους υπόλοιπους καταδικασθέντες τούς αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου.

Το δικαστήριο, πάντως, απέρριψε και την αναγνώριση ελαφρυντικών για τη μητέρα της 12χρονης με πλειοψηφία 6-1.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 606


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα