Επιτέλους πέταξε τη μάσκα ο Βελόπουλος... ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΣ ΑΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!

Επιτέλους πέταξε τη μάσκα ο Βελόπουλος... ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΣ ΑΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!

22 Απριλίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,232
Μοίρασέ το

 

Κρίση στην Ελληνική Λύση: Ο Κυριάκος Βελόπουλος θέλει να διαπραγματευθεί ο ίδιος με ΝΔ και «καθαρίζει ότι εξέχει»

Όταν ο κίνδυνος να μην μπει καν στην Βουλή η Ελληνική Λύση είναι πλέον ορατός παραπέμπει τρεις βουλευτές του γιατί δήθεν θα έπαιρναν «μαύρες σακούλες» από τον Μητσοτάκη με τον οποίο συναντάται συχνά!

Του ΙΩΣΗΦ, βεβαίως βεβαίως…
“Ο … επιστολογράφος” Του Χριστού, ήθελε “λένε οι πολύ κακές γλώσσες, να διαπραγματευθεί μόνος του με τον έτερο Κυριάκο, τον Κούλη ντε, και ζητούσε πολύ υψηλό τίμημα… ακούστηκαν κάτι δεκάρια εκατομμύργια…”
Αλλά όπως λένε οι πολύ κακόγλωσσες, παλιά οικογενειακή πτάνα ο ψυχοπαθής αδελφογιός της Ντόρας, χάλασε τη δουλειά, προσεγγίζοντας τους τρεις… που θα του στοίχιζαν πολύ λιγότερα…”…
Σωστά… τι να τον κάνει τον… κούκο…
Τρεις στον Κούλη, άνευ κούκου…
Και κλάμα ο επιστολογράφος Του Χριστού…
Και που θα πάνε τα ορφανά του … επιστολογράφου;;;
Στον ψυχοπαθή Κούλη… μαζί με τους τρεις…
ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Και μετά μου λέτε γιατί υπερασπίζομαι την ΑΠΟΧΗ…
Όποιοι αρέσκεστε να σας κοροϊδευουν, να πάτε να ψηφίσετε…
ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ.. 

 

Πολλά τα ερωτήματα από την κίνηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, να παραπέμψει τρεις βουλευτές του κόμματος, τον Αντώνη Μυλωνάκη, τον Απόστολο Αβδελά και την Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου, με την κατηγορία ότι «σκέφτονται να αποστατήσουν προς τη ΝΔ, μετά τις εκλογές» βάσει ενός δημοσιεύματος εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν όλοι στα πολιτικά πηγαδάκια των ημερών μιλάνε για «πιθανή συγκυβέρνηση της Ελληνικής Λύσης με τη Νέα Δημοκρατία», ειδικά αν γίνουν δεύτερες εκλογές και ο Κ.Βελόπουλος έχει άριστη σχέση με τον Κ.Μητσοτάκη με τον οποίο συναντώνται συχνά, ξαφνικά ο Κ.Βελόπουλος αποκάλυψε… πιθανούς αποστάτες από ένα δημοσίευμα εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ που θα μπορούσε να περάσει και χωρίς καν. διάψευση.

Γιατί είναι κωμικό το περιεχόμενό του «ρεπορτάζ».

Σε σημείο που να διερωτώνται κάποιοι «Μήπως ο Κ.Βελόπουλος οδηγεί τα πράγματα στα άκρα με τους τρεις για κάτι που το πιθανότερο είναι ότι δεν συνέβησαν ποτέ αυτά που γράφει το δημοσίευμα, τα οποία είναι κάπως χονδροειδή, γιατί θέλει να διαπραγματευθεί ο ίδιος συνολικά την συνεργασία της Ελληνικής Λύσης με τη ΝΔ;»!

Ο Κ.Βελόπουλος, όντως κατατρύχεται από το σύνδρομο του «πρώτου και μοναδικού», δηλαδή δεν θέλει στο κόμμα του κανέναν σοβαρό πολιτικό που θα μπορούσε να τον αμφισβητήσει κάποια στιγμή ή έστω να αμφισβητήσει όλες τις αποφάσεις του. Θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο.

Ο μοναδικός που έχει ξεχωρίσει από την Ελληνική Λύση και είχε όλο το «πακέτο» για να συμβεί αυτό ήταν ο πιλότος της Αεροπορίας Στρατού και εξαιρετικά δημοφιλής στην Ανατολική Αττική αλλά και πανελλαδικά, λόγω των τηλεοπτικών εκπομπών του, Αντώνης Μυλωνάκης. Ένας κατά γενική ομολογία τίμιος, αλλά και χαμηλών τόνων άνθρωπος και πολιτικός.

Γνωρίζει το ευρύ κοινό κάποιον άλλο από τους βουλευτές της Ελληνικής Λύσης; Κανέναν.

Και κατά τρόπο κωμικοτραγικό, σε ότι αφορά την «κατηγορία» με την οποία παραπέμπεται στο πειθαρχικό, ο Α.Μυλωνάκης ήταν αυτός που ήταν κάθετα και απόλυτα αρνητικός σε ότι αφορά την μετεκλογική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία!

Δείτε τι έλεγε τον περασμένο Μάρτιο στην εκπομπή Black Monday και στον Τάσο Γκουριώτη για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας της Ελληνικής Λύσης με το ΝΔ: «Ορκισμένος» κατά της συγκυβέρνησης με ΝΔ!

Και το ερώτημα είναι αν παραπέμπεται τώρα στο πειθαρχικό με το ερώτημα της διαγραφής (ο ίδιος νιώθει πλέον «ξένο σώμα», και προδομένος από τον Κυριάκο Βελόπουλο) γιατί ο Κ.Βελόπουλος θέλει ο ίδιος να διαπραγματευθεί μετά την ένταξη σε κυβέρνηση της ΝΔ και βρήκε την ευκαιρία να «καθαρίσει» με ένα δημοσίευμα (του οποίου η προέλευση φωνάζει ότι ήταν από κύκλους της Ελληνικής Λϋσης) που θα γινόταν μοχλός αποβολής του Α.Μυλωνάκη!

Την σχετική αποκάλυψη έκανε ο Α.Μυλωνάκης εκφράζοντας παράλληλα την ενόχλησή του για το «άδειασμα» Βελόπουλου αλλά και τον έντονο προβληματισμό του για το αν θα είναι ξανά υποψήφιος με την Ελληνική Λύση.

Η αλήθεια είναι πως ο Κ.Βελόπουλος βρίσκεται σε δύσκολη θέση με την έλευση του ΕΑΝ και το δεξιό ρεύμα το οποίο δημιουργείται και πλέον θα κινδυνεύσει να μην μπει στην Βουλή καθώς η τωρινή του παρουσία οφείλεται στους ψήφους παλαιών ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής που δεν είχαν άλλον σχηματισμό για να εκφραστούν το 2019.

Το 3,65% εύκολα μπορεί πλέον να γίνει 2,99% καθώς ο ίδιος «κλωτσάει την καρδάρα» σε μια κρίσιμη στιγμή, ένα μήνα πριν από τις εκλογές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» του Blue Sky το βράδυ της Παρασκευής, ο Αντώνης Μυλωνάκης είπε «είμαι υποψήφιος με ερωτηματικό πλέον. Από τη στιγμή που κλήθηκα πριν από λίγο σε απολογία από το κόμμα μου για ένα στημένο, μεθοδευμένο, δημοσίευμα προχθεσινό της Kontra».

Συνεχίζοντας, σε άλλο σημείο ανέφερε: «Έγραφε το ρυπαρό, μεθοδευμένο και στημένο αυτό δημοσίευμα ότι η ΝΔ θα πάρει αποστάτες από την Ελληνική Λύση και το ΠΑΣΟΚ και ενέπλεκε το όνομά μου ως πρωτοκλασάτος του κόμματος και ότι θα πάρω μαζί μου δύο ακόμα βουλευτές, την κυρία Αλεξοπούλου και τον κ. Αβδελά για να τους έχω στην ΝΔ αντί ανταλλαγμάτων.

Κάποιοι λένε ότι μας έδωσαν μαύρες σακούλες. Και γι’ αυτό το δημοσίευμα με κάλεσαν να απολογηθώ» .

«Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει σε εμένα η ΝΔ κάτι τέτοιο, γιατί δεν ενδίδω. Έχω μια ιστορία. Πιλότος τόσα χρόνια. Δεν έχω ανάγκη να ξαναμπώ στη Βουλή» είπε ο βουλευτής, ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν σκέφτεται να αποχωρήσει από το κόμμα, απάντησε εκφράζοντας παράλληλα και το παράπονό του για τον κ. Βελόπουλο:

«Το σκέφτομαι. Θα στείλω υπόμνημα στα όργανα του κόμματος. Παίζεται αν θα είμαι υποψήφιος και από εμένα και από το κόμμα. Παίζεται, διότι όταν δεν σε πιστεύει; Αμέσως δεν πρέπει να διαψεύσει το κόμμα; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ένας πρόεδρος που γνωριζόμαστε τόσα χρόνια, τόσα χρόνια είμαστε φίλοι με τον Βελόπουλο δεν μπορεί αμέσως να μην με στηρίξει επειδή έγραψε ένας τυχαίος στην φυλλάδα Kontra».

Συνεπώς τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για την Ελληνική Λύση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Μυλωνάκης θα είναι ο πρώτος σε απόλυτο αριθμό ψήφων βουλευτής της Ελληνικής Λύσης με βάση τις μετρήσεις.

O Αντώνης Μυλωνάκης πριν δύο μήνες είχε μιλήσει στον Τάσο Γκουριώτη στην εκπομπή Black Monday στην τηλεόραση του Pronews.


Πηγή

Προβολές : 1,232


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα